Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
9. 11. 2006 12:39
Re: kde se bere ta averze
Proč averze?Taky sem vždycky čekal,až si Schumi na stupních povyskočí,abych se moh zasmát.To,že je Alík trochu "jinej" je jeho věc.Taky už jsem změnil názor a uznávám,že je dobrej pilot.Že normálně mává jak malý děcko,je taky jeho věc.Jenže on taky ví odkud pochází a třeba Ty by ses mohl příště pořádně dívat co někdy dělá a podruhý zas ne.

Já třeba osobně fandim stáji Ferrari a kdyby během svý kariéry Schumi odešel k jinýmu týmu,tak mě to akorát štve,ale doufal bych,že bude vždycky až po jeho nástupci u Scuderie.

Mezi Schumacherem a Alonsem je jeden velkej rozdíl a to,že Schumi měl problémy jenom z toho,že chtěl prostě vždycky vyhrát a je to ZÁVODNÍK a Alonso má občas problémy i jenom kuli hloupý mstivosti,takže vypadá jak fracek,což je ostatně vidět i následně na tribunách ;-)
neregistrovaný "Citronek"
9. 11. 2006 08:24
kde se bere ta averze
Tak Vás nějak nechápu, Alonsovi fandím, především fandím značce Renault, jeho gesta mi vůbec nevadí, nemám krátkou pamět - gesto s palcem proti prstům nedělal poprvé, jeho méďa nebo holubice - vždyť je to roztomilé a dělá to dobře, Schumacher mi je veskrze nesympatický, chová se nesportovně a Massa jakbysmet. Opravdu tu averzi proti Alonsovi nechápu. Jestli to je komplexem z bohaté stáje Ferrari nebo z Němců, nevím, snad proboha ne.
neregistrovaný "Richie-HK1"
30. 10. 2006 12:55
a ted bude Schumi tady...
[odkaz]
neregistrovaný "one-z"
29. 10. 2006 11:29
Re: Re:
Možná to škoda je, ale jsem rád že odešel, když je na vrcholu. Možná někdo namítne, že nevyhrál titul, ale to co ukázal, tak tím je u mě mistr. Když si chci vybavit Alonsa, tak jediný co mě napadne, tak že je srab, vždycky sází na jistotu. Schumacher a Raikkonen to jsou jiní bojovníci než Alonso.
neregistrovaný "matty7"
29. 10. 2006 10:23
Bez nadpisu
Schumi-je proste borec a je to skoda,ze konci,tak nevim nevim,jestli se najde jeste nekdo takhle dobrej.Ale jak jsem psal je to moc velka skoda,ze konci. :'-(
25. 10. 2006 14:01
Re: Re:
Tady ta gestikulace se používá i u nás.Chápu,že měl radost a pocit,že všem "zavřel hubu".Holt je to ještě takovej tatárek a nedokáže se ovládat,ale je fakt,že už je to jedno páč má titul a já to zrovna přál tak Schumimu :'-(
neregistrovaný "tv"
24. 10. 2006 17:57
Bez nadpisu
zmulin: neviem, ako hlboko sa vyznas v Spanielskych realiach, ale je obrovsky rozdiel v chovani sa juznych Spanielov a severnych Spanielov. Alonso je zo severu, tam je chladno a nepecie im na hlavu tak ako tym na juhu a tak aj ich spravanie je ovela blizsie tomu nasmu, ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat. Vacsina ludi vsak pozna spanielov iba z juhu (oddavna premiesani s arabmi), prip. z vychodu (katalanski polofrancuzi), kedze tam chodia na dovolenky a potom logicky zahrnaju vsetkych do jedneho vreca. Severania, najma v Galicii, su totiz potomkovia keltov, aj ked sa uz za tie tisicrocia priucili vselijakym kuskom - napr. na siestu nedaju dopustit aj ked by ju vlastne vobec nepotrebovali, lebo malokedy sa tam v lete vysplha teplota nad 30... :-) . No a potom tu este mame slavnych Baskov, o ktorych sa dodnes nevie odkial presne prisli a ktori pouzivaju jazyk z rodiny ugrofinskych jazkov...

OK, nechajme Alonsa aj s jeho gestami, urcite tym skor vyjadroval radost ako posielal niekoho do muky, ved nakoniec ako pekne sa so Schumim bratali po VC Brazilie, ze :-)
24. 10. 2006 14:04
Bez nadpisu
V nadpisu kromě čárky nad e(což neni vyloženě hrubka) žádná chyba neni.

Alonso vždycky mával jak malej harant,ale tentokrát opravdu mával kapánek jinak a vzhledem k tomu,že je jižan,kde je takováhle gestikulace velice často doprovázejícím doplňkem mluvy si určitě uvědomoval co ukazuje........Zklapnout,žvásty atd.
neregistrovaný "tv"
22. 10. 2006 21:41
Bez nadpisu
Drzal som palce Alonsovi, ale Schumacher ma moj obdiv. Stastena mu jednoducho nepriala.
neregistrovaný "T.E.CH"
9. 10. 2006 21:43
Bez nadpisu
2streety: Ty gesta byli ok, on tak zdraví diváky pěkně dlouho...je divný že jste si to všichni včetně komentátorů přeložili jinak :(
neregistrovaný "Iček1"
9. 10. 2006 11:46
IQ tykve
Zdravím autora hlasování Schumi vs. Alonso a vzkazuji mu, aby vrátil vysvědčení "z páte obecné"! Když už dávaš hlasovat, tak gramaticky správně!
8. 10. 2006 13:54
Re: Re:
streety: Nemuzes verit vsemu co v televizi reknou. To ze tam nekdo rika, ze tim jak maval, delal aby byli zticha, neznamena ze je to pravda. Nevim jak moc se na F1 divas, ale kdyz vyhraval Alonso zavody i na zacatku sezony tak maval stejnym zpusobem. Takze to neber jako nejaky zly gesto, ale spis jako jeho zpusob mavani >:D
neregistrovaný "TomKQT"
8. 10. 2006 13:34
Bez nadpisu
Jakým gestem?
neregistrovaný "streety"
8. 10. 2006 10:41
Bez nadpisu
Ještě nic nezískal... Pokud Schumacher příště vyhraje,tak bude záležet jen na Alonsovi,jestli bude bodovat nebo ne...Klidně se mu může stát to samé co dnes Schumimu... Je třeba věřit ve spravedlnost,jelikož Alonso dnešním gestem dokázal,že je idiot,tak mu nepřeju nic jiného,než aby příště nedojel a konečně mu zklaplo!!!!
8. 10. 2006 10:26
Bez nadpisu
Bohužel, Alonso už titul získal. Nevyjel, získal. Ale titul z něj šampiona neudělá. Jestli se nevzpamatuje a nedospěje, tak s ním Ron zatočí jako s Montoyou.
neregistrovaný "forza ferrari"
8. 10. 2006 08:47
8x
schumacher mu jeste da a pokud ne pristi rok dostane od kimiho
neregistrovaný "forza ferrari"
8. 10. 2006 08:46
* you for alonso
* you for alonso
neregistrovaný "Tom69"
5. 10. 2006 17:52
Re: renault
uz davno ne, jsou to pacholci jako kazda jina vetsi firma, jen me to stalo vic penez a nervu nez u kterekoliv jine

ale to, ze to skripe mezi Alonsem a zbytkem tymu je posledni dobou patrne, na druhou stranu se nedivim, ze "nechteji" aby Alonso odesel jako mistr sveta

z pohledu marketingu bude mit podstatne vyssi cenu po odchodu a tim padem muze svemu novemu chlebodarci prinest vyssi zisky

ale urcite mu nikdo nebude hazet otevrene klacky pod nohy, preci jenom se chteji pochlubit poharem konstrukteru nemyslis :)
neregistrovaný "davor"
5. 10. 2006 17:43
Re: renault
Tom69: Kde si to cital? Ja som cital len Alonsove vyplakavanie. Mam pocit, ze vsade a za vsetkym vidis Renault :?
neregistrovaný "Tom69"
5. 10. 2006 16:36
renault
Tak to vypada, ze Renault pripravil pro svoji jednicku hořky konec sezony. Alonso uz neni jednicka ? Podle poslednich vyjadreni v tisku mu asi do smichu moc neni. Jsem zvedavy jak to dopadne? :roll:
neregistrovaný "tv"
4. 10. 2006 23:36
Bez nadpisu
Ja som Schumiho nemal nikdy vo velkej oblube, teraz drzim palce Alonsovi. Avsak ked to naozaj mysli s odchodom vazne a ak vyhraje titul, budem spokojny, lebo si ho zaslusi jednak v tomto roku a aj za tie roky predtym. Nech uz pretekal akymkolvek sposobom, vzdy bol akosi rychlejsi a to dost dlhodobo... Fernandin bude mat este dost prilezitosti ukazat co je v nom.
neregistrovaný "petros"
4. 10. 2006 21:29
šumi je bůh
po schumim budu fandit Massovi . musí bejt ohromná pocta jezdit v týmu se svým vzorem( felipe to jednou prý přiznal) Schumi je Pan jezdec věřím že už nikdy nesedne do závodního vozu co se týče závodění myslím si že bude dělat spíše něco v pozadí . je to škoda ale řekne se odejí a odejít . Měl by odejít na vždy ať to zní sebehůř tak by Michael neměl dělat návraty od kterých se hodně očekává a o to je horší ty očekávání vyplnit .Podívejte se třeba na Haška řekl sbohem a potom hlásil návrat a zase krach není to důstojné.Michael Schumacher je osobnost a důstojnost sama doufám že se v něm nemýlím.
neregistrovaný "JarinoRS"
4. 10. 2006 21:26
Re: Re:
rozobera sa to v threade Shumiho koniec...
neregistrovaný "forza ferrari"
4. 10. 2006 20:01
Bez nadpisu
co rikate na odchod m. schumachera
neregistrovaný "forza ferrari"
4. 10. 2006 19:51
M.Schumacher X F.Alonso
Kdo získá titul?