Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "Pallas1"
15. 10. 1999 14:10
Situácia v SR
To je ešte stále nič ... Na Slovensku pred časom zaviedli nové ŠPZ-tky, také reflexné. Ku každej sade dostanete aj nálepku, ktorú je treba nalepiť na čelné sklo auta, zvnútra. Bez toho riskujete pokutu. Problém je ale v tom, že ak Vám kamienok praskne do čelného skla, a vy ho musíte vymeniť, musíte zároveň vymeniť aj ŠPZky!!!!! Nálepka sa totiž nedá odlepiť, je len jednorazová .... takže aj keď sa Vám ju podarí odlepiť vcelku, už ju znovu nenalepíte (natiahne sa).Takže pekne na DI, do rady, a za tisícku nové ŠPZ-ky .... A štát znova zarobil. Irónia je v tom, že tá nálepka je iba malý obdĺžnik, do ktorého je to číslo vydierované - čiže nálepka je univerzálna. Nebol by určite problém, aby mali na DI zásobu čistých nálepiek a k tomu nejaký strojček na perforáciu.... lenže načo, však ...
neregistrovaný "trubkyn"
5. 10. 1999 08:29
Re: Major Zeman
Bé je spravně. Ne futr ne *.
neregistrovaný "Fittipaldi"
4. 10. 1999 19:51
Re: Major Zeman
Chete vedet jestli uz mam SPZ? Zkuste hadat!


1) Ano, konecne!!!


2) Ne! Furt ne!! *!!!


Napoveda: zadna neni, protoze je to jednoduche...
neregistrovaný "beranek"
2. 10. 1999 21:15
Re: Major Zeman
Jo, jo, policajti by chteli vetsi a vetsi pravomoci, jen aby zakryli svoji neschopnost.Obrovskym uspechem by bylo, kdyby se snazili zvladnout na 100% to, co maj zatim delat a ne aby se jim jeste rozsirovaly pravomoce.A login ma pravdu, vyhlaska 65/98 je desnej vopruz.----- Nase heslo:POLICE SUX! -----
neregistrovaný "login"
1. 10. 1999 13:10
Re: Major Zeman
Potiz je v tom, ze u lidi, co nevi vo co go. Maji policajti (neni treba pouzivat jiny vyraz, slovo policajt uz je sam o sobe nadavka :-) podporu. Jako zvysenou buzeraci ridicu ke snizeni nehodovosti ap.


Policajti chteji neomezenou moc. Kontrolovat kam clovek jde, co dela. Schvalovat jestli muze to a to. Des.


Kdyz policajt nekoho zastreli, tak se mu nic nestane. V pripade, ze je to jo do oci bijici, tak rekne, ze to samo... Zvlastni je, ze vzdycky kdyz policajtovi spadne pistole, tak nekoho trefi do hlavy. :-) Ty zbrane co maji, jsou sice kramy, ale takove superstrily zase ne. :-)))


A ta vyhlaska, dvakrat a dost! To je vylozene omezovani svobody lidi. RP by se mel smet odebrat jenom na zaklade prohlaseni soudu o nesvepravnosti. Ach jo...
neregistrovaný "Fittipaldi"
1. 10. 1999 12:19
Re: Komunismus se blizi!!! - uz je asi tady
Uz chapu, proc tolik lidi odsuzuje vysilani Majora Zemana. Vetsina z nich jsou polisi, kteri se boji, aby si lidi nevsimli te podobnosti...
neregistrovaný "login"
1. 10. 1999 12:11
Re: Komunismus se blizi!!! - uz je asi tady
Do haje! Sorry!


Za to muzou taky policajti! :-)))


SMRT POLICII!
neregistrovaný "login"
1. 10. 1999 12:07
Re: Komunismus se blizi!!! - uz je asi tady
Ja nevim, proc vsichni tak na policisti nadavaji. Maji prece malo penez, hodne prace, malo lidi...


To je opravdu hruza, jak muze nekdo tuhle nesmyslnou propagandu sirit. Policajtu je jak psu (na 10,5 mil. lidi by bohate stacila polovina). Platy + uplatky nehorazny. Vyhody neuveritelny. A porad chteji rozsirovat svoje pravomoce.

FONT color="#0000FF">SMRT POLICII!!!

Mimochodem, vite, kdy neplati vyjimka udelena policii (oficielni predpis policie pro nektere vyjimky)? Den pred soboto, v sobotu a v nedeli. :-))) A tihle bezmozci... Nemam slov.
neregistrovaný "Fittipaldi"
1. 10. 1999 11:40
Re: Komunismus se blizi!!! - uz je asi tady
Prave jsem se dozvedel, ze budu na SPZ cekat dalsi tyden!!! Pryc se slusnosti!!! *!!! DO *!!! * ZASRANY!!!
neregistrovaný "Dalin"
1. 10. 1999 10:34
Re: Komunismus se blizi!!! - uz je asi tady
To jsem rád (ironicky), že * nemáme jenom u nás.
neregistrovaný "Fittipaldi"
1. 10. 1999 10:24
Komunismus se blizi!!!
Pratele!


Jestli se chcete "pobavit", bezte si prihlasit dovezene auto na DI v Chomutove. Vezmete si s sebou potrebne doklady (radeji nejake navic - pro jistotu), zasoby jidla a piti na 2 dny, karimatku, spacak a kybl sedativ. Kdyz se na vas po dvou dnech dostane rada, tak vas vyhodej, protoze nemate papir, ktery byl "vymyslen" pred hodinou. Sezenete si papir, obnovite zasoby na dalsi dva dny a jdete si znovu stoupnout/sednout/lehnout do fronty. Kdyz se vam pak povede odevzdat vsechny potrebne papiry, dozvite se, ze SPZ nedostanete hned, ale nekdy za tyden, mozna za mesic. Podle nalady mistnich uniformovanych kre...u. Mate pak dostatek casu na regeneraci a leceni soku z absolvovane fronty.


Zatim si udelate zasoby na dalsi dva dny a dostavite se znovu na DI. Po dalsich dvou dnech mate (mozna) vysnenou SPZ.


Pokud se vam nebude chtit stravit 2 dny ve fronte, da se to udelat jinak. Projdete se po meste, najdete vhodneho "houmlesaka", date mu petikilo a on vam tu frontu odstoji.


Chce se mi zakricet neco opravdu hodne sprosteho!!! Skoda, ze to nemuzete slyset...
neregistrovaný "login"
29. 9. 1999 13:49
Re: To: login !!!!!!!!
Pokud se jedna o DI, tak LSD neni potreba. Diagnoza nebude HIV ale BLB. Nic jineho se tam chytit neda. Teda snad...
neregistrovaný "jkl"
28. 9. 1999 14:38
Re: To: login !!!!!!!!
a co když nemám ani OTP ani TP a sám jsem ZP pak mi na DI můžou prodat leda LSD abych s toho nedostal HIV
neregistrovaný "Anonymous"
24. 9. 1999 12:47
?
5 dni je zaplaceni povinneho ruceni od prihlaseni vozidla do evidence pokud nemuzes prokazat, ze puvodni majitel mel PR zaplaceny
neregistrovaný "Dalin"
24. 9. 1999 12:43
Re: To: login !!!!!!!!
Díky moc. Mrknu na to a přečtu si to.
neregistrovaný "login"
24. 9. 1999 12:35
Re: To: login !!!!!!!!
Sbirka zakonu c. 102/1995. Vyhlaska MD o schvalovani, blabla...


§ (paragraf :-) 43, odst. 8. Ale precti si ho - je to pro auta do 1.7.1997 pro typy vozidel (pro vyrobce) a do 1.7.1998 pro poprve prihlasovana auta (dovoz a nova auta).
neregistrovaný "Dalin"
24. 9. 1999 12:23
Re: To: login !!!!!!!!
Hele logine, potřebuju od tebe číslo tý vyhlášky ve které se mluví, že pokud máš opěráky na zadních sedadlech 70 cm a víc nemusíš mít opěrky. Já to v žádnej vyhlášce nenašel a pokud by jsi mi řekl, ve kterej to je, tak všem policajtům vytřu zrak na počkání !!! Prosím najdi to a sděl mi to. Díky.
neregistrovaný "Anonymous"
24. 9. 1999 12:15
?
Kde jste prisli na 5 dni chytraci. Snad 30, ne!!
neregistrovaný "login"
24. 9. 1999 11:53
Re: Bobo, Bobo... II.
Pripadne muzes s autem a OTP jet domu, poslat prodavajicimu OTP z domova. Ten zajde na DI a posle Ti TP.


Pripadne zajdes na policii, nahlasis ztratu pujceneho OTP od ted uz Tveho auta, ktery Ti prodavajici nesmi pujcit, ale to je jedno. Nechas si overit potvrzeni o ztrate, potvrzeni posles puvodnimu majiteli a jezdis na overeni. :-)))


Nebo Ti ho majitel da a nahlasi ztratu sam. Tak se to dela - zaplati se 100kc za duplikat, ktery potoh HH rozstrihne o patro niz.


Ale Ty urcite prijdes i na dalsi moznosti! :-)


Jestli to cte nejaky policajt, tak at chcipne!!! (plati i pro o. z. PCR :-)


SMPCR
neregistrovaný "login"
24. 9. 1999 11:42
Re: Bobo, Bobo...
Zda se, ze jsi nepochopil, ze jestli je neco blbost, nebo ne, je uplne jedno.


Zelene potvrzeni vydame na zaklade potvrzeneho cerveneho potvrzeni, cervene na zaklade zeleneho. Vyjadreni o pripadnem potvrzeni potvrzeni nevydavame, protoze ho vydame az na zaklade splneni vsech pozadavku, mezi ktere patri potvrzeni.


Rozumej - drive jsi prevedl auto na nekoho jineho a do TP Ti napsali OTP nepredlozen. To uz ted nejde. (V ramci skozeni policie obcanum) POLICII SMRT!!! (dale uz jen SPCR :-)


Teoreticky si od prodavajiciho vezmes OTP a sejdete se na jeho DI. On odevzda OTP co mu das a da Ti TP. Pak jedes na svuj DI a tam dostanes OTP. Vsechno do peti dnu. :-) Jinak to nejde - proste pri prepisu chteji OTP a hotovo. Nevim, co je na tom nepochopitelneho.


Operky hlavy + 70cm je ve vyhlasce odjakziva. Vyhlasku stejne zadny policajt nezna, stejne jako nikdo neumi rusky, nevi co je to Zlata bula sicilska a kdy se narodil Jezis Kristus (v roce 0 to nebylo :-).

S pozdravem SMPCR Login
neregistrovaný "BoboD"
24. 9. 1999 10:20
Re: Smrt policii České republiky!
Zadní opěrky hlav nutné !!! *, vysolím na ně tenhle předpis o 70 cm a uvidím jak to polknou !!! > Pokud je soudruh velitel proskolil o novych predpisech, meli by byt v klidu. Operky, nevim od jakeho data opravdu byt nemusi. Takze na STK vyjmecne postupovali spravne coz nebyva zvykem.
neregistrovaný "BoboD"
24. 9. 1999 10:12
Re: Praha
Navic ted Ti parchanti chteji odevzdat OTP pri prevodu. - Rozumej: Kupec s autem nemuze jezdit dokud se na nej auto neprevede (mimo okres). Lidi co to nevi, jsou v *. Co to je za blbost? Ten kdo jim to odevzda se vystavuje nebezpeci, ze jezdi s autem bez platnych dokladu. Predpokladam tedy stav: Koupim auto, hned ho se solidnim prodejcem odhlasim, mam ZAKONNYCH!!!! 5dni na prihlaseni v mem okrese, pokud tak neucinim muzu se vystavi postihu. Kdyz mi ale seberou technicak, cim se prokazu pri pripadne silnicni kontrole. Nebo to jako mam jet domu, prihlasit a pak se pro nej vratim?
neregistrovaný "hop1"
23. 9. 1999 20:07
Re: Praha
Je pravda, ľe v Kobylisích to byl taky horror. Tam elektrifikace jeątě nedoąla.BTW v Kladně mi OTP u odhláąenýho auta přestřihli, ale dali mi ho, abych s ním moh jezdit. Od tý doby uľ mě dvakrát stavěli a nikdy proti tomu nic neměli.
neregistrovaný "brm"
23. 9. 1999 18:39
Přihlášení auta
Přihlášení zvláště nového vozu je pro čověka zvláštní, řekl bych slavnostní událost a bylo by tedy asi bylo na místě aby páni policajti přišli za dotyčným domů pogratulovali mu případně ho upozornili na poslední změny předpisů namontovali značky vyplnili techničák a zkontrolovali vozidlo.

Spousta lidí by jistě změnila názor na policii a i ráda zaplatila za přihlášení víc.

Další věcí je současný stav kdy místo kopírování a skenování se opisují neustále stejná data do předpoptopních formulářů. Věřím že práci pěti babek by jednoduše zvládl jeden maník s příslušným vybavením. Ovšem musel by rozumět své práci a ta by musela být jinak organizovaná. Finančně by vše bylo za polovic.

Jinak by mne zajímalo jestli je někde omezena doba jakou je přípustné na úřadě čekat na vyřízení podobných formalit, někde to vypadá že by měli zřídit lůžková oddělení.
neregistrovaný "cowley"
23. 9. 1999 14:42
DI Tábor
Ahoj,

Když ty Vaše příspěvky čtu, tak mi naskakuje husí kůže. Ale já mám zcela odlišné zkušenosti. Je to teda už asi rok, co jsem převáděl v krátké době 3 auta. Měl jsem z toho hrůzu, ale nejdelší doba, kterou jsem čekal byla asi hodina a to bylo v poledne. Lidí přede mnou většinou bylo asi tak 10-15 a šlo to svižně. A i ty ženský za okýnkem byly vcelku příjemný. Také musím dodat, že žádný známí na DI nemám a čekal jsem ve frontě jako každej jinej.
neregistrovaný "risa11"
23. 9. 1999 13:35
Re: Praha
V Praze jsem přepisoval auto 2x a vždy to bylo tak kolem 5 hodin, ale přesně jak říkal Login - stačí aby ti chyběla krevní skupina prodávajícího a jseš v *. Teď jsem doděl auto a dávalo se do provozu v Plzni. Kámoš z Prahy tam jel ráno hned přišel a oni si vzaly asi po hodině papíry a vykoply ho ať příjde v 11:00 tak přišel a oni, že to dneska nestihnou. Tak jim říká, že jako je z Prahy a že to není zrovna * jet jen tak do Plzně. Nezajímá. Prostě to maj v paži.
neregistrovaný "login"
23. 9. 1999 11:39
Re: Praha
Na odloucene pracoviste DI (nebo jak se to jmenuje) - ve Vysocanech. Kdyz se trefis, tak zhruba hodinu a pul pred koncem maji listky. Ale rano, je tam fronta jako blazen - minimalne na nekolik hodin a maji poledni prestavku.


V Kongresovy byla vzdycky silena fronta (na RP jak kdy - vetsinou tak na pul hodiny, hodinu). Naposledy jsem tam ale byl v breznu. V srpnu to bylo tak jak jsem rikal dole, ale to mela pulka okynek dovolenou, takze nevim, jestli to mam pocitat. :-)


Ja bych treba i ta auta odhlasoval, prepisoval a tak, ale takhle... :-)


Navic ted Ti parchanti chteji odevzdat OTP pri prevodu. - Rozumej: Kupec s autem nemuze jezdit dokud se na nej auto neprevede (mimo okres). Lidi co to nevi, jsou v *.
neregistrovaný "Dalin"
23. 9. 1999 11:03
Re: Smrt policii České republiky!
To víš, že neprodávala, ale já jsem měl stejně na svojí Škoda 1000 MB 195/55 x 14 - a to sakra sedělo na silnici jak přibytý !!!! Jo a nejsi sám, že nevíš jak ty pneumatiky dostat do techničáku. Taky to nevím a i když jsem se snažil, tak jsem je tam nedostal.
neregistrovaný "hop1"
23. 9. 1999 10:51
Re: Smrt policii České republiky!
Já tam na zimu nechám tyhle, na zimáky jsou dobrý. Ale na jaře bych tam chtěl dát patnáctky. Poliąům na silnici je to jedno, ale já to chtěl do techničáku qůli slalomům, tam musíą mít gumy podle techničáku (nevím proč, stejně si větąina lidí nechává přepsat techničák - nebo se snad prodávala ©120 se 195/55-14 ?). Akorát já pako nevim jak na to.
neregistrovaný "hop1"
23. 9. 1999 10:46
Re: Praha
Proboha a kam v Praze chodíą?
neregistrovaný "login"
23. 9. 1999 09:32
Re: Praha
To jsem se ale nasmal. Nejhorsi na tom je, ze si to precte nejaky jouda z vesnice a bude si myslet, ze prazaci maji zase vyhody.


Situace, co popsal Honza D je navlas stejna v Praze. Krome toho, ze poledni prestavku nemaji vsechna okynka :-) a cisla dojdou mezi 10-11.


Na druhem pracovisti (kde nedelaji vsechno) je to o neco lepsi a ceka se jenom +- tri hodiny, pokud se clovek trefi do dobre doby.


HH (hlope husy) za oknama jsou tradicni ***sky kravy, ktery pokud Ti chybi treba jenom pismenko na slozence :-) Te poslou do * a cekas znova.


SMRT POLICI!!!
neregistrovaný "Honza D"
23. 9. 1999 08:39
Hradec Králové
Situace v HK. Ráno vstanete v pět hodin a mažete se postavit do fronty před DI. Otvírají v 7.30. Když tam budete kolem 6.15 budete asi 30. v řadě.

V půl osmý otevřou a celá řada se přesune k okýnku, kde se vydávají kartičky na pořadí k jednotlivým okýnkům. V 8.30 třímáte v ruce kartičku s pořadovým číslem. Máte přijít znovu v půl dvanácté už se všema dokladama a kolkam. Přijdete chvilku před, kdyby to náhodou šlo rychleji. Nešlo. Ve třičtvrtě na dvanáct se dostane na řadu ten, co ráno stál ve frontě před váma. Když ho u okýnka vyříděj, zatáhnou žaluzii a jdou na oběd, protože od 12 do 13 je polední pauza. Ve 13 hodin se slavnostně dostavíte k okýnku a za dvacet minut jste vyřízen.


Pokud ráno přijdete na řadu pozdě, máte jednoduše smůlu, protože dveře "kartičkárny" jsou zavřené a skví se na nich nápis "Kapacita pro dnešní den je vyčerpána". To cca tak v 9 hodin. Od té doby vám tak maximálně řeknou, jestli už vám přišly doklady z jiného DI při nákupu auta v bazaru a že si máte přijít v příští úřední den "brzy" ráno.
neregistrovaný "Dalin"
23. 9. 1999 08:29
Re: Smrt policii České republiky!
Docela dobře, protože jsem k tomu dostal ještě plechový, tak jsem zajel do pneuservisu, tam koupil čtyři nový protektory na zimu, doma přezul na plechový, dodělal dozadu zástěrky a sehnal od kámoše zadní opěrky hlav - nasunovací a jel jsem tam znova. Byl jsem "pochválen" jak jsem rychlej, smáli jsme se na sebe (* jeden policajtskej, jak si myslel, že na de mnou vyhrál!!!). Dal mi malej techničák a bylo vyřízeno. Chudák jeden policejní bohužel nevěděl, že na autě nemám 165 x 13, ale 175 x 13 (v pneuservisu na to vypálil 165 x 13, aby prej na to mohli jezdit i škodovky), ale přečetl si to a byl spokojenej. Já taky, přijel jsem domů, hever a šup už tam zas byly elektrony s 205/55 x 15. Naštěstí mě doteďka nikdo nechytil, tak nevím, jak se budou tvářit při silniční kontrole. V malým techničáku nemám napsanej žádnej rozměr, takže * off pro poliše !!! Zadní opěrky jsem tam vozil jak magor (policajtovi vůbec nevadilo, že nemám dokleplou sedačku v zámku a že je jaksi v nepřirozenej poloze), až na STK mi borec povídal, že pokud to opěradlo má min. 70 cm, tak tam být nemusí - přiběhnul s metrem a hlebylo to přesně 70 cm, tak jsem je vyhodil a mám klid, teda až do nějaký silniční kontroly, protože v techničáku (malým) mám napsáno: Zadní opěrky hlav nutné !!! *, vysolím na ně tenhle předpis o 70 cm a uvidím jak to polknou !!! Co ty už jsi sehnal na MR2 nějaký lepší kola?
neregistrovaný "hop1"
23. 9. 1999 07:57
Re: Smrt policii České republiky!
Daline, jak si dopad s těma kolama?
neregistrovaný "hop1"
23. 9. 1999 07:56
Praha
Musim uznat, ľe v Praze je situace trochu jiná. Od tý doby (asi poslední dva roky) co je DI ve velký budově v Kongresový, tak si nemůľu stěľovat. Mraky vokýnek, pro řidičáky jedna hala, pro techničáky druhá. Přijdeą tam, u jednoho vokýnka řekneą co chceą, babka ti vydá vąechny potřebný lejstra, řekne ti co potřebujeą (řidičák, občanku, kolek XXX korun...) a taky ti dá číslo. U vedlejąího vokýnka si koupíą ten kolek, sedneą si k nějakýmu stolku, případně si v bufetu koupíą kafe a v klidu si vyplníą vąechny lejstra. Pak uľ jen čekáą aľ se ti na displeji objeví tvoje číslo a jdeą si k přepáľce. Holky za přepáľkama jsou větąinou mladý (a některý i hezký) a větąinou i příjemný. Kdyľ je tam velkej nátřesk (já ho tam nezaľil, ale prej se to občas stane) tak se babky v tom prvním okýnku můľeą zeptat za jak dlouho na tebe asi přijde řada. Takľe kdyľ ti řekne ľe za tři hodiny, tak můľeą jít v klidu po svým a přijít aľ za dvě a půl, abys měl sychr, co kdyby to ąlo rychlejc. Případně prej existuje telefon, na kterej zavoláą a oni ti řeknou kdy tvoje číslo přijde asi na řadu. Taky to má tu výhodu, ľe kdyľ by tvou ľádost uľ nestihli do zavíračky, tak ti rovnou řeknou ľe máą přijít zejtra.
neregistrovaný "Pallas1"
22. 9. 1999 17:24
Re: Situácia v Bratislave
jkl: problém je práve v tom, že chlapík na to zrejme ani neprišiel sám, ale ho tam nastrčili policajti, a teda zarába hlavne pre nich ...
neregistrovaný "jkl"
22. 9. 1999 15:03
Re: Situácia v Bratislave
Jo to je pěnkná práce :). Rozum sice nepobral jak píšeš, ale spočítat si to umí. No podle popisu je to nějaký "hovado" na který si nikdo nedovolí a tak má slušnej příjem. Neboj on se najde jednou někdo kdo ho sundá.
Avatar - pallas
17. 9. 1999 22:13
Re: Situácia v Bratislave
okrem tých 300 - 500 korún treba samozrejme zaplatiť všetky normálne správne poplatky, resp. kolky.
Avatar - pallas
17. 9. 1999 22:10
Situácia v Bratislave
V Bratislave je jediný dopravný inšpektorát pre celé cca. polmiliónové mesto. O čakacích dobách je snáď zbytočné písať, najviac ma však vytočila tohtoročná novinka: zriadili si tam chlapíka, ktorý vybavuje doklady bez čakania! Normálne prídem, odovzdám na vrátnici doklady a žiadosti takému ... (mohutný, holohlavý, s hrubým krkom, podľa výzoru moc rozumu nepobral), on vyjde na prvé poschodie, predbehne všetkých čakajúcich v rade a bez klopania vojde do kancelárie k policajtom. Oni ho na počudovanie nevyhodia, ale chlapík vyjde za chvíľu aj s vybavenými značkami ... Keď sa opýtate policajtov ktorí majú službu, kto je ten dotyčný, tvrdia že ho nepoznajú ...
Ináč celá služba samozrejme nie je zadarmo, platí sa od 300-500 Sk, čistá ruka (žiadne potvrdenky, či registračná pokladňa), AŽ SA MI ZDÁ PODOZRIVÉ, ŽE HO TÍ POLICAJTI NECHAJÚ TAKTO ZARÁBAŤ, KEĎ Z TOHO SAMI NIČ NEMAJÚ ( to mal byť akože vtip). No a keď ten človek takto vybaví za deň minimálne 20 ľudí, snáď si aspoň kávu nemusia kupovať tí policajti za svoje ...
neregistrovaný "Jozef1"
17. 9. 1999 14:13
Vidím, že aj po rozdelení ostávame stále spojení
Slovenské skúsenosti nie sú iné. Voľakedy, keď som sa učil po nemecky, prvé, čo som vedel povedať, bola jedna veršovačka:

Alle dumme Leute auf der Erden

muessen einmal Polizisten werden.

Mne z toho vyplýva, že problém je medzinárodný a v podstate neriešiteľný.
neregistrovaný "beranek"
16. 9. 1999 21:08
Re: To: login !!!!!!!!
Je to skutecne hruza.Otci ukradli znacku a museli sme na DI pro novou.Poprve nam po 2 hodinach cekani zavreli pred nosem(presne v 17:00 skoncili) a podruhy sem tam cekal 3 hodiny.Des, bes hruza.BTW:bylo to v Pardubicich
neregistrovaný "risa11"
16. 9. 1999 09:12
Re: To: login !!!!!!!!
No tohle tady chybělo. Jenom jsem tohle téma viděl a hned mi vylít tlak. Něco Vám řeknu když si budete jistý, že na Vás serou například Vám řeknou ať příjdete za hodinu, že bude přepis hotovej a Vy přijdete a oni Vám řeknou ať přijdete za další hodinu a ono to zas nebude. Tak je seřvěte. Nenadávejte jim osobně, ale sprostý klidně budťe. Já jsem tohle udělal dvakrát. Je fakt, že jsem viděl rudě a pak najednou všechno jde. Oni si myslej, že se jich každej bojí a maj pravdu, ale co vždyť jsou to taky lidi a jsou taky liný. Jednou jsem zažil frajera: Stály jsme na hodbě DI a u nás jsou tři okýnka a když jde někdo dovnitř tak vidíte co se tam děje a co ne. No a stalo se, že poliši začaly dělat v 8:05 :-) a v 8:30 už jelo jenom jedno okno a tempem jeden člověk tak za 45min. Všichni jsme slyšely jak tam maj zábavu a úplně na to serou. Po dvou hodinách ten maník sčervenal rozrazil ty dveře seřval je ukrutnym způsobem. Stál v těch dveřích a řval na ně, že jsou liný jako vandráci. Pánové můžu Vám řict, že v tu chvíly se rozjely všechny tři okna rychlostí jakou jsem už nikdy neviděl. Jely jako fredky. Myslim si, že maj hlavně bobky aby ten řev neslyšel nějakej jejich kápo. No každopádně nenechte si * na hlavu. Buďte soudný, ale když je to jasný nemá cenu tam čumět jako ovce. Někdy je lepší možná jen ironickej dotaz trochu tvrdší.
neregistrovaný "anonym11"
15. 9. 1999 17:31
Re: Smrt policii České republiky!
Nemá ani cenu psát velké P.
neregistrovaný "Dalin"
15. 9. 1999 16:53
Re: Jaké máte zkušenosti?
©patný, hodně ąpatný !!! Vyhozen za ąiroký gumy a ąirąí a větąí disky při přepisu, apod. Jsou to magoři a dělaj se sebe bohy !!!
neregistrovaný "ASTERIX1"
15. 9. 1999 16:46
Jaké máte zkušenosti?
Jaké máte zkušenosti s jednáním na dopravních inspektorátech v různých okresech? Fronty, ochota, neochota, čekací doby, arogance úředníků apod. Moje zkušenosti jsou zatím nic moc. Už měsíc se snažím přihlásit auto, které jsem koupil v bazaru a celou dobu si dva DI nejsou schopny poslat doklady. Na DI, kde se má vozidlo odhlásit mi nejsou ochotni telefonicky sdělit, jestli už to udělali, na druhém k tomu pochopitelně nic nevědí. Ale za těch pár návštěv kvůli papírům mě už teď jímá hrůza z toho až budu stát tříhodinovou frontu u jediného otevřeného okénka ze třech. Od doby z před třema roky, když jsem přihlašoval předchozí auto se naprosto nic nezměnilo.