Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "Mr.Kobliha"
16. 10. 2000 20:52
Re: Chorvatská policie
Policajti v Chorvatsku jsou absolutně neschopní zastavují auta tak , že skočí před auto a způsobí málem havárii.V koloně před Karlovacem byli policajti neschopní odstranit mini havárku to je ta tvá slavná chorvatská policie-ti naši jsou oproti nim dokonalí
neregistrovaný "Jarry"
12. 10. 2000 12:52
Chorvatská policie
Jel jsem letos o dovolené ve velice dlouhé koloně mezi Karlovacem a Gracacem. Na každé křižovatce, i ve vesničkách nebo u pumpy, stál policajt a řídil dopravu. Kolonou projížděli policajti na motorkách a měli celou situaci pod kontrolou. Myslím si, ža to by se u nás nemohlo stát, protože naše policie je především na represi.
neregistrovaný "rado1"
26. 9. 2000 09:54
AKCE
Dneska jich, ale vylezlo z der, samá hluchavka.
neregistrovaný "maxi"
20. 9. 2000 11:13
Re: Ridicak
Tak to je teda blbost. Bydlím asi v 20000 městě.

A znám hodně lidí , kteří prostě nezastavujou.

Policajti tu mají dvě auta ve válečných barvách, ale venku je většinou jen jedno. a Když je nějaký problem stačí se vydat do nějaké blízke vesnice která patří pod stejný okrsek a tam to auto schovat. Mám u policajtů hodně známých a ta jejich kombíková felda jede max 130.
neregistrovaný "Danula"
18. 9. 2000 10:30
Re: Ridicak
ujíždět poldům má leda tak cenu na babetě nebo na kole, ale nikdy ne v autě - to je pěkná blbost.
neregistrovaný "burjoa"
17. 9. 2000 12:43
Re: Ridicak
Tomu říkám blbost na druhou. Tos ale moh čekat , že když je naštveš , že na Tebe vytáhnou svinstva největšího kalibru. Jo jo tahat čerta za ocas...teď to máš. Ať žije lidská blbost. Schvaluju šmé na fízly , ale jen vůl se nechá chytit na švestkách !!!
neregistrovaný "Consul"
15. 9. 2000 21:03
Ridicak
Tak jsem se u Karlovejch Varu trochu pohonil s fizlama. Meli filcku 50kw kombika a celkem si nestihali moji omegu. Dali si me az kdyz jsem se schoval, ale dost debilne. No dodneska mi nevratili papiry a kdyz jsem si pro ne byl v K.V. kam me pro ne poslali tak tam nebyl. Prej to mam zkusit v Praze.Na to jim seru behat vod certa k dablu. Buzerujou slusne.
neregistrovaný "Kupca"
12. 9. 2000 13:32
Re: OTP
Protože mě s tím policista se... a do konce roku mě za to ještě může buzerovat.
neregistrovaný "Danula"
11. 9. 2000 16:36
Re: OTP
Proč se tady o to přete, když je to z nového zákona který bude od nového roku platit vypuštěno.
neregistrovaný "Kupca"
11. 9. 2000 09:59
Re: OTP
Ono je to všecko hezké, ale zkuste mi tu někdo definovat, co je to vlastně ten lapač nečistot, jak to vypadá, protože o tom se ve vyhlášce nikdo ani nezmínil. Je tam uveden jen lapač nečistot, za který můžu vlastně vydávat cokoliv. Policajti bazírujou na tom, že to musí být klasické "zástěrky". Navíc na STK přišel věstní MDS 5/00 a v něm je napsáno (ve vyhlášce ještě ne), že tam už ty zástěrky nemusí být vůbec, stačí, když má karoserie, nebo nástavba karoserie (spoiler a pod.) takový tvar, který splňuje podmínky, t.j. aby teor. rovina svírající úhel 20° s rovinou vozovky, po celé šířce běhounu atd. a je tady taky napsáno, že při celkovém zatížení vozidla. A na STK to nemají jak změřit, protože vozidlo na STK musí být přistaveno prázdné. Jedině že by si tam sehnali pytle s pískem. :-)
neregistrovaný "Danula"
10. 9. 2000 20:39
Re: OTP
To Login - mimo je tu zrejme nekdo jinej - asi si nepochopil o cem se tu mluvi - tak se nejdriv zamysli nez se do me zacnes "navazet" - mluvi se tu o lapacich necistot, kterezto od roku 2001 nejsou povinne.
neregistrovaný "PR"
9. 9. 2000 11:10
Re: OTP
To bys asi fakt měl a možná to poraď i tomu právníkovi.
neregistrovaný "Kupca"
8. 9. 2000 15:36
Re: OTP
A to mi pak ještě právník řekne, že mi ten blb dal pokutu podle §22, což je prý porušení dopravních předpisů nebo tak něco a to prý taky nesmí. A navíc by mi měl údajně říct přesně podle kterého paragrafu mi bere OTP a ne jen že nemám lapač nečistot. Asi budu fakt muset studovat vyhlášky.
neregistrovaný "login"
8. 9. 2000 09:03
Re: OTP
Prosim Te Danulo, jaky narizeni nebude platit? Nedivej se tolik na televizi nebo z toho zblbnes. OTP Ti budou moct sebrat i pristi rok. To co Ty myslis se tyka ridicaku.
neregistrovaný "Cyklista"
7. 9. 2000 23:10
Bílý výstražný trojúhelník
Tak jsem před pár dny jel (jako spolujezdec v autě) na služební cestu.


Při cestě přes Prahu na mostě v Holešovicích byla nějaká dopravní nehoda. Dvě auta tam do sebe ťukly, snad nic vážnýho. Byli tam policajti.


Zrovna když jsme se blížili, policista přicházel proti směru provozu umístit výstražný trojúhelník. Mysleli jsme, že ho otočí červenou stranou proti jedoucím vozům. Ne.


Když ho tam postavil a odcházel zpátky k nabouraným autům, ještě se otočil, aby zkontroloval, že je to správně. Domníval jsem se, že si všimne, že ho tam dal obráceně, a otočí ho. Ne. Spokojeně pokýval hlavou a došel k místu nehody. Ve směru, odkud přijížděla vozidla, chránil místo nehody výstražný trojúhelník, postavený červenou reflexní stranou k místu nehody a bílou stranou proti přijíždějícím vozidlům!!!


Jestli má dopravní policie takovéto schopnosti k umísťování trojúhelníků, co potom můžou chtít po obyčejných řidičích???
neregistrovaný "Danula"
7. 9. 2000 21:01
Re: OTP
Jsou to ***i a mozna buzici, voni dobre vedi, ze od noveho roku toto narizeni uz nebude platit, ale holt musej buzerovat ridice, kdyz na chytani zlodeju aut nemaj.
neregistrovaný "cokes"
7. 9. 2000 19:31
Re: OTP
Měl jsi se na něj vykašlat a do očí mu říct, že jsi auto kontroloval, a že tam před jízdou 100% byly. A somzřejmě, že je to pro tebe nové zjištění a že okamžitě zavoláš UAMK, aby ti je přijeli namontovat.


Načež můžeš dál opáčit, že jsi je musel za jízdy buď urazit a nebo, že ti je musel na stopce někdo odmontovat a případně ukrást.


Když se ho zeptáš, zda u něho můžeš podat trestní oznámení na neznámého pachatele, sice ti dá pravděpodobně dejchnout, ale bude tak v šoku, že tě nechá bejt. Hlavně to musíš říct s ledovou tváří a rozhodně.


Jestli ti bude chtít sebrat techničák, trvej na tom, že to je malá odstranitelná závada, že jedeš okamžitě do servisu, a že na to nemá právo (je to jako, kdyby ti chtěl sebrat techničák za žárovku, kterou si neumíš, nebo nemůžeš okamžitě sám vyměnit).


Mně to vždycky zabralo :-)...
neregistrovaný "Kupca"
6. 9. 2000 14:46
OTP
Tak mě sebrali OTP. Že prý nemám lapač nečistot (uš tomu neříkají na DI zástěrky). Když jsem mu říkal, že to bylo takhle přivezený schválený a že navíc zadní spoiler splňuje vyhlášku 102, tak mlel furt svojí, že se to měří při nezatíženém vozidle a pak to prý nesplňuji. Já blbec mu zaplatil a on mi ten techničák stejně nedal. Tak jsem jen hned na STK tam mi řekli, že to mám v pořádku. Technik jel se mnou za dopravním policistou, ale ani technikovi z STK policista nevěřil (asi neumí číst, aby si 102 přečetl). Tak jsem si na něj písemně stěžoval a jsem zvědavý na odpověď. To bylo v pondělí. Dneska jsem byl na DI pro OTP a ještě to tam nemají. Tak jsem psal novou stížnost pro nedbalý přístup policisty. Už mě fakt se..., protože buzerujou lidi a sami neznají předpisy. Jo a jinak už sebou v kufru vozím dřevěnej úhel 20°, abych je mohl vždycky přesvědčit.
neregistrovaný "login"
24. 7. 2000 12:25
Re: KriPo versus Beretta part two
Asi to budu muset trochu lip vysvetlit. Ja se na to divam tak, ze pokud Te chce nekdo zastrelit, tak ho nejaky prukaz neodradi. Pokud jenom vyhrozuje, tak se obejdes i bez nej. Kdo by riskoval vrazdu kohokoliv – kvuli blbemu predjizdeni?


A pokud na Tebe nekdo miri zbrani, tak sahat pro cokoliv, stejne jako delat jakekoliv rychle pohyby (nebo vubec nejaky pohyb), nesmysl.


Zkratka – proti namirene zbrani neni obrana. Proti ruznym obejdum by se to ale pouzit dalo. Treba, kdyby Ti chtel pomoci zbrane nekdo jenom pohodlne rozbit hubu, ap.


Psychologie na silnicich je vubec slozita. Vetsina takovych tech "vybihacu" z auta, vytlacovacu, trubicu, blikacu a rvounu jsou jenom psi, co stekaj, ale nekousou. Uz jsem nekolikrat do nejakeho najizdece (natesno predjizdi), brzdice (predjedou a pribrzduji), blokovace ap., lehce tuknul, vetsinou se lekl a ujel. Ale jak rikam – vetsina, parkrat to bylo dost vo hubu a se stestim jsem ujel ja. :-)


P.s.: Najizdecum staci velmi lehce tuknout do zadni casti auta a podle intenzity najizdeni vleti bud do skarpy nebo predvedou efektni salta (je treba si dat pozor, abys do nej nevletel sam). Sranda je v tom, ze ani nevi, ze jsi mu pomohl a neotrel se o Tebe sam. :-)))


Nechapu, jak vubec muze nekdo tak (pro sebe) nebezpecny manevr udelat.
neregistrovaný "burjoa"
24. 7. 2000 11:35
Re: KriPo versus Beretta part two
Tak pozor ! Z psychologického hlediska je to perfektní , kdo dneska kvůli blbému předjíždění bude zabíjet policajta ? Já bych si to tedy rychle rozmyslel a hlava by rychle vychladla. Nechápu , podle mne je to bomba. No třeba se pak budu chodit dívat na vaše zasněžené hroby , až potkáte někoho hodně závadného. Jak si to kdo hodí , tak to má. Tedy ale logine od Tebe bych atkovou reakci opravdu nečekal , vypadáš podle snad všech svých příspěvků všude na tomto serveru , že Ti to myslí výkonně a zejména prakticky. Překvapils mne ! Schválně to v praxi vyzkouším a pak se podělím o zážitky. Má někdo snad jiný , příznivější názor na můj nápad ????
neregistrovaný "login"
24. 7. 2000 10:59
Re: KriPo versus Beretta part two
Abych pravdu rekl, tak obrana proti napadeni (nebo hrozbou napadeni) palnou zbrani, mavanim nejakym prukazem pred ocima utocnika, je nejvetsi pitomost, jakou jsem v posledni dobe slysel. :-)))


Opravdu by me zajimalo, co by delal lupic, mirici na me pistoli a pozadujici penize, kdybych ne nej zarval: "Policie - odhod zbran!!!" :-)))
neregistrovaný "beranek"
21. 7. 2000 22:52
Re: KriPo versus Beretta part two
Ne, ze bych neznal lidi s jejichz hodnotama se neztotoznuju, ale nikdy jsem do huby nedostal ani mi nikdy nikdo nicim nevyhrozoval.Jo, a ziju tak, ze jsem s kazdym pritel, na "divny typy" v zivote taky nemam "stesti".Hmm, vubec v posledni dobe mam pocit, ze zivot je cim dal lepsi a stastnejsi.Asi jsem si dobre vybral.
neregistrovaný "burjoa"
21. 7. 2000 09:47
Re: KriPo versus Beretta part two
Jistě , filozofoval jsem tak asi prvních pět let svého života. A bylo to k ničemu , tak jsem s tím přestal. Jenže bez ohledu na to , z jakého úhlu se na tento problém podívá , svět pořád zůstane plnej podivnejch lidí s převrácenými hodnotami. Dostals někdy pořádně přes hubu ? Vyhrožovali ti smrtí nebo dezolací fyzické integrity Tvého těla ? "PRAEMONITUS-PRAEMUNITUS!" - předem připraven , lépe vyzbrojen ! Asi jsi měl kliku a žádného z těch typů jsi nepotkal dostatečně naživo. Anebo žiješ tak , že jsi s každým přítel ? Potom Ti závidím , na mne se závadné typy vysloveně lepěj...proto touha po nějakém preventivním opatření !
neregistrovaný "beranek"
19. 7. 2000 12:02
Re: KriPo versus Beretta
Me by jen zajimalo, proc to vlastne vubec resis?Reknu ti, ani jedno ani druhy.Ja bych se na to podival filosoficky - neres dusledky, ale priciny.Pak nebudes potrebovat ani falesny prukaz ani zbran.Vis, co se rika? - "Kdo s cim zachazi...
neregistrovaný "burjoa"
19. 7. 2000 10:13
KriPo versus Beretta
Tohle bude asi něco pro Beránka , až se vrátí...vlastnictví průkazu KriPo je sám o sobě přestupek , to je jasné. Jenže celkem o ničem ; pokud jej ovšem nevytáhnete , potom vznikají právní následky. Ovšem kdo Vás bude šacovat ? ono se sice říká , do neozbrojeného chlapa se hůř střílí , ale...jak říkám , nejlepší :((( je zkusit to na vlastní kůži. Nemůžu si pomoct , ale připadá mi to perfektní. Samozřejmě by asi nebylo zdravé se někde ožrat a pak s ním šermovat. Avšak po mojí zkušenosti bych jej určitě uvítal. co ty nato , premiante Beránku ? Najdeš na tom mouchy ?
neregistrovaný "beranek"
10. 7. 2000 14:15
Bez nadpisu
Normalka ty poslanci z ustavnepravniho vyboru PS nam ctou nase nejtajnejsi prani, mrknete se na tohle: [odkaz] a hlavne na tohle!

[odkaz]
neregistrovaný "login"
10. 7. 2000 09:15
Re: Nová móda
A ja bych zase zakazal Beranky... I kdyz mozna by bylo lepsi zakazat primo auta.
neregistrovaný "beranek"
9. 7. 2000 22:51
Re: grrrrr
Nemusis se hnedka tak vytacet, snad sem toho tolik nerekl...
neregistrovaný "burjoa"
8. 7. 2000 11:05
grrrrr
Milý Beránku , jakým titulem se pasuješ na nějakého soudce co se "lidí které mám na fakultě nejradši" týče ??? Nečekal jsem že se projevíš jako takovej ocas , navíc když jsem ve stejném ročníku !!!??? Opravdu nevím co si o sobě myslíš ale měl bys alespo%n držet h..u ! Já zase miluju lidi který maj plamenné soudy a všude se jima chluběj. Fakt mám chuť použít ještě ostřejší slova protože takové věci normální lidi neříkaj ! Ty jako soudíš lidi podle toho jaké mají výsledky ve škole ??????????????????????????? Eh.......??? Je ten hoch normální ????????
neregistrovaný "beranek"
7. 7. 2000 22:26
Re: Nová móda
Dej bacha, abys nepotkal myho otce a nenaboural mu auto.Ten s sebou taky nosi bouchacku a nejdriv strili a pak premysli.Ja bych to zakazal...
neregistrovaný "beranek"
7. 7. 2000 22:23
Re: beránek je...pilný :)
Vidim, ze ses jeste palenejsi, nez jsem si myslel.Dokonce nemas ani zapocty... :-) Ja bych se byl s tebou ochotnej vsadit, ze do tretaku neprojdes! :o) Hele, neuraz se, ale takovyhle lidi mam na fakulte nejradsi...muj mail je tomas.beran@email.cz
neregistrovaný "burjoa"
7. 7. 2000 10:31
Nová móda
Nevím zdali jsem se nestal jedinou obětí situace , kdy jiný řidič považuje váš způsob jízdy za jemu nevyhovující a vytáhne pistoli...nevím , zda protože mu došly argumenty anebo jste jej natolik ohrozili ??? Nicméně stalo se mi to na vlastní kůži se čtyřmi hošany. Tři zůstali v autě a poslední natáhl Berettu ráže 9mm a šel ke mně. Naštěstí , když viděl můj UDIVENÝ obličej , mě nechal být. Řeknu vám , je to úplně nový pocit ! Jo předjížděl jsem "poněkud" riskantně ale vytahovat hned pistoli??? Samozřejmě mě také napadlo , co dělat ? Uznejte , přece nebudu sedět a čekat až nějakému bláznovi ujedou nervy a na červené mě odstřelí jak kance ? Proto navrhuji , vozte sebou perfektní napodobeninu průkazu KriPo a v případě takovéto nouze jej vytáhněte. Je fakt že do neozbrojeného chlapa se hůř střílí...jenže kdo to nezažil , těžko pochopí , jak drsná ta situace je. Myslím že kdybych v té chvíli začal mávat průkazem , hned by hošan vychladl. Co vy nato ? Jasně že v případě jeho nalezení u vás třeba v případě šacování švestkama by byl malér...ale za holý život to stojí.
neregistrovaný "burjoa"
7. 7. 2000 10:16
Re: beránek je...pilný :)
Pozor jenže já se na každou zkoušku učím max. jedno odpoledne tak se nediv že to občas nevyjde :))) Na TNH jsem ještě nebyl , protože nemám zápočty. Mail Ti pošlu mailem :-)
neregistrovaný "beranek"
6. 7. 2000 23:29
Re: to burjoa
Burjoa, ses pekny becko, to ti povim! :)))

Ty chces jit do tretaku a jeste nemas TNH(!) a MPV, jo?Ty na tu skolu dost dlabes, co?Ja jdu shodou okolnosti taky do tretaku, TNH mam za dve z unora, MPV za jedna z kvetna z predterminu a uz mam i druhou statnici, sice za dva, ale co se da delat(Pavlicek s Jiraskovou v komisi + blby otazky, jinak bych mel za jedna).Hod sem mail, at neotravujem ostatni...
neregistrovaný "AlesK1"
6. 7. 2000 16:14
Re: beránek je...pilný :)
Auto stačí na leasing, né? ...
neregistrovaný "walther"
6. 7. 2000 10:04
Re: beránek je...pilný :)
Copak strnout z uctu, videl jsem na vlastni oko (ale pouze fotodokumentaci) jak FU Prahy X pricupital pred nejakou Pizerii a nasadil boticku s napisem FU PrahaX na BMW7xx. Z kseftu vylitl majitel ale mel smulu, auto slo do drazby... Reseni je v takovym pripade mit barak, auto atd napsany na zenu, deti, rodice, ale to neni to pravy orechovy.
neregistrovaný "burjoa"
4. 7. 2000 10:08
Re: to burjoa
Je to neuvěřitelné , ale je to tak. Jdu teď do třetího ročníku , pokud v září prolezu skrz smrtelnou past TNH a MPV :-) Verešovou že vzali ? Vsadil bych se , že se Země za chvíli srazí s nějakou kometou. To jsou věci , jak jí tam sakra můžou vzít když jí pro modeling a randíčka s Jágrem těžko může zůstat čas na logiku ? Hnus. Bud přes prázdiny trénovat jak ďábel , abych byl ještě svalnatější , ohodím se do kůže a koupím Mercedes , do konce semestru je moje :-))) Přijímám sázky !
neregistrovaný "beranek"
2. 7. 2000 23:30
Re: to burjoa
Tak Veresovou vzali, koukal sem na to, to sou veci.Hele, burjoa a co ty si delal u nas ve skole?Nerikej, ze...ty...u...nas???...Kolegove???

:)))
neregistrovaný "burjoa"
30. 6. 2000 13:38
pátek 30. , den Street party a sokolského sletu
Koho se to netýká , ať po mně hodí kamenem :-) Bordel , fízlové ve svítivejch vestičkách , obstarožní sokolky v krojích...hnus , jak za časů spartakiády. Váhám jakou akci zvolit k účasti...každá má své kouzlo...:-))) nashle před McD ve VOdičkově.
neregistrovaný "burjoa"
30. 6. 2000 13:34
Re: to burjoa
Jasně že ona. Ale jako žena je celkem o ničem. Nicméně , slušelo jim tom. Šli pak spolu do Kontíku. Letos jsou ty přijímačky nějakáý divný dostal se tam jeden ocásek do kterého bych to nikdyx neřekl , navíc bez tlačenky. Uvidíme jací budou noví prváci...ale zatím to vypadá na lidi z říše kouzel :-) Jo Jágr nemá maturitu , tak se tam hlásit ani nemohl. Málo čteš SPY :-)))
neregistrovaný "beranek"
29. 6. 2000 18:04
Re: to burjoa
Na pravech?...nevidel, to by me zajimalo, kdo z nich se k nam hlasil...Rekl bych, ze ona... :)
neregistrovaný "burjoa"
29. 6. 2000 12:42
hrátky s FÚ nedoporučuje žádný z 5i fízlíků
Bacha !!! Nedoporučuju nechat kvůli pár korunám Vaše jméno a rodný číslo , aby nekontrolovaně běhalo po úřadech , může z toho být spousta problémů. Vždy to ukecejte na 400 a zaplaťte. Myslím že vše se dá ukecat - když víte , že je malér , tak jim nedávejte řidičák a je to. Jo Beránku v pondělí byl ve škole Jágr s Verešovou - viděls je ? Drželi se za ruku jako děti.
neregistrovaný "mfilip"
28. 6. 2000 09:30
Re: Cim pozdeji si vzpomenou,
tim lip, takova tisicikorunka muze mit za rok i dvouset korunovou sestricku.
neregistrovaný "jerry_j"
27. 6. 2000 18:17
Re: Bodovy system
Je to fakt složitý - když by to mělo fungovat ze strany státní správy tak jak má, tak přeci ten koloběh po technický stránce, přes všechny zúčastněný orgány, nemůže trvat dýl jak 3 měsíce. Pokud to projde touhle časovou lhůtou - a nic - tak někde asi nebude něco v "pořádku" ( schválně v uvozovkách - pro nás jen dobře ). Představuju si úředníka poctivce v každým směru, jak se mu na stole hromadí nejrůznější nesmysly týhle doby a všechno to má stihnout ve státem stanovené lhůtě (což u úřadů (specielně finančák) je 60 dnů od podání jakého-koliv tiskopisu, žádosti, stížnosti nebo na co dalšího si ještě je možný vzpomenout. No a tenhle poctivec, co by rád všechno stíhal, to samozřejmě při tom objemu zalejstrovanech záležitostí stíhat prostě nemůže ( můj osobní názor ) - občas si musí udělat na stole "restart" (skládá se podle mne z mohutného švihu rukou přes stůl směrem k odpadkovému koši) - a zase stíhá - zase je dobrej. Po lhůtě nikoho neurguje - zbytečně by upozorňoval tak akorát na sebe, jak on nestíhá. A to se bude dít do tý doby ( ve větší či menší míře ( závisí od každého FÚ individuálně )) , než se celá procedura zautomatizuje a bude to dělat nějaký systém jako celek. Takže se vyplatí vsadit na tuhle kartu.

A pokud z uděleného množství pokut padne až do peněženky i kdyby každá pátá - furt je to lepší, než cálovat na místě.
neregistrovaný "karelz"
27. 6. 2000 17:34
Re: Bodovy system
Když ty úřady si vždycky nějakou cestu najdou. Třeba přes zaměstnavatele - strhnou Ti to klidně z platu.
neregistrovaný "Fucida"
26. 6. 2000 19:21
Re: Bodovy system
To je sranda, ja zadnej ucet nemam.
neregistrovaný "beranek"
26. 6. 2000 11:58
Re: Bodovy system
Ve vymahani pokut je financak dost ostrej.Ty, co si myslej, ze kdyz nezaplatej, ze jsou v pohode, bych chtel upozronit, ze se budou divit, az jim to FU ztrhne z uctu v bance.
neregistrovaný "beranek"
26. 6. 2000 11:56
Re: Bodovy system
Dost ty famy tady, zadnej bodovej system u nas NEEXISTUJE!Puvodne byl v navrhu zakona o provozu na pozemnich komunikacich(momentalne druhy cteni v PS), ale uz tam NENI!Jediny podle ceho se u nas berou papiry za dopravni prestupky(krome dopravnich nehod a jizdy pod vlivem alkoholu), je vyhl. 87/64 o ridicskych prukazech a ve zneni novely tyhle vyhl. c.65/98 se u nas muzou brat papiry za dva prestupky v rozmezi tri let, z nichz vyplyva, ze nemate dostatek kazne pro rizeni motorovych vozidel.Jinymi slovy za vsechno co, jak podotyka login, neuplatite.Doporucuju vsem, kdo maji uz jeden prestupek, aby se krotili do konce roku.Po novem roce bude nova uprava, hoooodne volna, uz sem o tom psal v tematu "Patri Oktavie, Volvista a spol.za volant?"
neregistrovaný "login"
26. 6. 2000 09:38
Re: Re:
Tak to me opravdu nenapadlo - ja myslel, ze policajti neumi psat. :-)
neregistrovaný "login"
26. 6. 2000 09:37
Re: Bodovy system
Zatim neni a v dohledne dobe nebude. Tim myslim, ze nejblizsi teoreticky mozny termin je druha polovina pristiho roku. V pripade opravdove kalby (haha) druhe ctvrtleti 2001. Takze tak od 1.1.2002. Rada proti tomu je jednoducha - uplatky, uplatky, uplatky. Ktere se do toho systemu samozrejme zakalkuluji (sebreni RP za min Bodu) - rozumej pravdepodobnost, ze narazis na fizla, co je nebere (zrovna v tu chvili).


P.s.: Pokuty vymahal vzdycky financni urad.
neregistrovaný "mfilip"
23. 6. 2000 13:31
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Odkud si cerpal ty informace, je to nekde na netu, dej vedet, urcite to zajima vsechny ostatni. Podle mne, ale jeste bodovaci system neexsituje, je to zatim navrh.
neregistrovaný "Boda1"
23. 6. 2000 12:45
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Lze nekde zjitit, kolik uz jsem ztratil? Muzu body naopak nejak ziskat? Vi to vubec nekdo?
neregistrovaný "Danula"
23. 6. 2000 12:39
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Tak panove... tahle je uz nenavratne vcudu.

1. Pokuty uz za policii vymaha financni urad.

sice vam to prijde od financaku az asi tak za

rok, ale prijde.

2. Co zalezi na penezich (ty budou, my nebudem).

dnes uz funguje bodovaci system. V evidenci je

kazdej kdo ma rodnej list. to znamena i

neridic. Ztráta 13 bodu se rovna ztrate

ridicaku. Ziskat ho zpet bude drazsi. Zkusebni

komisar uz nebude policista. Amnestie na

skrtnute body je az po trech letech. Za

neosvetleneho cyklistu 4 body dolu. (krome

pokuty).

Spocitejte si kolikrat vas muzou chytit pri dopravni prestupku i kdyby to bylo rizeni nemotoroveho vozidla. Jakou poradite tet fintu.
neregistrovaný "PR"
14. 6. 2000 17:41
Re: Re:
Protože by s tebou mohli komunikovat přes lístečky, na které napíšou to, co by ti jinak (kdybys nebyl jako hluchoněmý) mohli říci a ty bys jim mohl stejným způsobem odpovědět. To tě nepadlo?
neregistrovaný "PR"
10. 6. 2000 09:54
Re: Re:
No, a nenapadlo tě náhodou, že bys musel ještě k tomu všemu hrát negramotnýho !
neregistrovaný "login"
1. 6. 2000 13:13
Re: Re:
Hlavne taky zalezi na tom, jestli clovek chce vydat par stovek za uplatek nebo proste za kazdou cenu nic neplatit. Hrat blbce neni od veci, ale tim padem muzou s clovekem zamest. Dost policajtu totiz nejsou ani tak pitomci, jako spis vychcana verbez, co blbce jenom hraje.


Ono by mozna taky nebylo spatny delat nemyho, pripadne hluchyho (nebo hluchonemyho). Nalepim si na okno nalepku pro sluchove postizene a vezmu nekoho, kdo mi bude tlumocit do znakove reci. :-))) Nehlasi se nekdo dobrovolne? (treba Beranidlo? :-)
neregistrovaný "beranek"
1. 6. 2000 12:49
Bez nadpisu
Je fakt, ze kdyz spachate dopravni prestupek v jinem okrese, nez mate trvale bydliste a nezaplatite na miste, je dost mozne, ze to nekde zapadne.Treba ja.Spachal jsem prestupek loni v zari v Pardubicich, ale trv.bydl. mam v jinem okrese.Pravni moci nabylo rozhodnuti az v breznu.Minuly tyden jsem si nechal udelat vypis z karty ridice(je mi lito, ale zadarmo to neni, plati se 50Kc kolek) a v nem nebylo o prestupku ani carky.A krome toho, den po tom prestupku jsem nahlasil ztratu ridicaku a na DI v Usti n.Orlici se to dodneska nedozvedeli....A co se tyce ukecavani policajtu, je lepsi hrat blbecka, nez s nima zacit bojovat jako ja loni.Sice sem to uhral na petistovku, i kdyz jsem prudil, jak to slo, ale je lepsi sklopit zrak.Policajti jsou zakomplexovany a kdyz jim date najevo, jaky to jsou kingove, mohli by byt shovivavi.
neregistrovaný "jerry_j"
1. 6. 2000 12:15
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Samozřejmně, že nakonec vždycky bude záležet na kterýho zeleňáka narazíte, ale myslím že je dobrý, aby vždycky udělali bububu v jejich režii bez ňákýho odmlouvání nebo velkýho protestování. Pak nasadit zmíněnou taktiku. Když hned odzačátku jim člověk dá najevo, že za první zatáčkou to zase bude plnej kotel - zadělává si zbytečně na to že si na něj zeleňák zasedne a ten co drží nepustí, protože ze svý povahy je naučenej prudit do bezvědomí. Jinak jedna příhoda kolegy při kontrole: Taky rychlá jízda obcí. Nikde nikdo krom polišů co nemaj co jinýho na práci. Na zadní sedačce vezl svou dcerku na víkend k babičce. Následovalo dobrždění a obvyklá procedura silničního drylu ve výrazně odměřeném stylu ze strany kontroly. To se ovšem ani náhodou nelíbilo malé dceři, která přeci zná svého otce jen jako báječného chlapa a nic za co by otce mohl někdo trestat si nedokáže představit. Po pěti minutách už jí domlouvali oba dva, že se museli určitě splést ... Samozřejmně odjeli bez jakékoliv pokuty jen s ústní domluvou mimo doslech dcerky. Ten den si asi už měření aut s děckou posádkou určitě dvakrát rozmysleli.
neregistrovaný "burjoa"
31. 5. 2000 15:59
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
záleží na povaze a hlavně výřečnosti , nechci se s tebou hádat. Udělat blbečka je princip , to zdržování jen vedlejší produkt.
neregistrovaný "login"
31. 5. 2000 15:42
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Tak to je jeste vetsi kravina. Kdyz uz se s Tebou budou fizlove tak dlouho zdrzovat, tak to budou chtit nejak uzavrit. Nehlede na to, ze potrebuji vykazat taky nejakou cinnost.


Muj rekord s dohadovanim se s policajtskou verbezi je hodina a pul (na miste), plus dalsi hodina na DI (reseni prestupku), plus hodina na Bohdalci (vraceni OTP). (nemel jsem pas a dodatecne prisli na pichlou rezervu, za coz ani OTP sebrat nemuzou, ale napsali, ze jsem mel sjetou gumu)


Dlouhy dohadovani s fizlama je proste hloupost. Muzu uvest vic prikladu. Nejlepsi je jednat rychle a vecne, jakmile se to zacne zvrhavat v delsi dohadovani, tak se to snazit ukoncit. Nicmene ubijet policajty historkama o posledni desetikorune vydane za pulku chleba - nemuzu detem doprat ani rohlik, taky neni spatny, zalezi, na koho clovek narazi.
neregistrovaný "burjoa"
31. 5. 2000 14:00
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
To je jasný , je to kravina , ovšem na jedno bacha pánové - v jednom případě určitě doporučuju to risknout ! Pokud zdržíte fízla alespoň 20 minut a unavíte ho , bude rád že se vás zbaví , jako jsem to udělal já o několik příspěvků níž. Chce to pěkně to protahovat , pak se dalších 5 minut vymlouvat proč nemáte ani flokec a hrát naprostého blbce , uvědomte si že voni chtěj hlavně prudit a za to jim blbeček nestojí. Vypadejte upřímně a vykašle se na vás. Jen ho pěkně nejdřív nechte , ať vás považuje za malinko podezřelé týpky , začne se vám ve všem hrabatz , hlavně pneu a výbava. Všechno okecávejte , zniova opakuji , klíčem je vypadat jako upřímný hlupáček.
neregistrovaný "HAROUS"
31. 5. 2000 13:34
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Mě se to taky nezdá jako dobrej nápad. Z vlastní zkušenosti v Kutný Hoře, chtěli nejdřív 500Kč, ale že sem neměl hotovost, tak to napsali na 1000Kč...
neregistrovaný "soniq"
31. 5. 2000 13:13
Re: Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
S tim urednim koleckem mas asi pravdu, ale ma osobni (PCR Plzen-mesto, ODP) zkusenost je takova, ze vzdy po prevzeti slozenky se 18 mesicu nedeje - a pak prijde doporucene bila obalka s modrym pruhem od Financniho uradu, kde me upozornuji, ze pokud do 15 dnu od obdrzeni zasilky nezaplatim stanovenou castku spravniho rizeni ve veci napr. u me dopravni nehody, dopravniho prestupku dle paragrafu ..... bla bla, tak se vystavuji postihu formou exekucniho rizeni atd atd.

Uz jsem takhle platil 2x (1000 a 2000Kc); ma to jednu vyhodu - clovek na to muze nasetrit.. :-), ale vykroutit se z toho neda. Slozenka byla vzdy predtistena s hlavikou FU, policajt pouze doplnil castku, datum a cislo prestupku.
neregistrovaný "jerry_j"
30. 5. 2000 16:25
Pro ty, co se na to placení moc necítí !!
Zatím to zafungovalo s malou vyjímkou vždy. Jedná se o to, že po standartním řízení při policejní kontrole je třeba po stanovení pokuty vyslovit malé zaklínadlo, které zní: "Prosím Vás napište to na složenku". Na dotaz příslušníka, zda nemáte u sebe hotovost je třeba odpovědět rázně "nemám" a jste na dobré cestě. Pokud byl přestupek mírný a určená částka tak mezi 300 - 500 Kč máte výraznou naději, že policista nebude žádný složenkový spisovatel a z všeobecné lenosti se na to ... Pokud však přestupek byl vážnější, složenka bude tak jako tak vypsána. Ale nazoufejte, složenku s úsměvem převezměte a nezapomeňte poděkovat. Totiž do té doby, než u nás bude zavedeno zadávání přetupků elektronickou formou do centrální databáze přímo na silnici, musí tato složenka udělat po nejrůznějších úřadovnách policie nemalé kolečko. A jak jistě víte, to co se neurguje neexistuje. Jenom je třeba při tomhle systému jednou ročně nalédnout do Vaší karty řidiče. To je možné jednou ročně bezplatně učinit na dopravním inspektorátě. ( To jenom pro toho kdo chce mít železnou jistotu jinak ani tohle není nutné.) Takže jezděme bezpečně, ale proč zbytečně platit!!
neregistrovaný "burjoa"
29. 5. 2000 09:48
Re: zaručená metoda jak přežít každou kontrolu
Zdravíčko , toto je pro týpky jako já , kteří mají pojistky leda v elinstalaci , zástěrky vůbec a kde hledat evidenční číslo motoru jim musí poradit pan esenbé...

To si takhle jedu z kalby ve 2,30 ráno , Praha-Kbely , smířenej z probdělou nocí a ranním vstáváním , pěkně hlavní silnice , žádný provoz , najednou přede mnou světlušky nebo co , mávaly červenými loučemi nebo čím , jéje , na tacháči 100 a že mám zastavit , no s pomocí nových destiček a abs jsem to zvládl celkem elegantně. a tak stojím u krajnice a sleduju , jak se ke mně kolébavou chůzí blíží nějaký kovboj.

a že chce nějaké doklady , chvíli jsem šmátral po kapsách a nabídl mu špačka winstonky , napít jsem mu nedal protože láhev rumu se mi tím prudkým brzděním skutálela pod sedadlo... no vzal doklady a odkráčel , různě poblikával po mojí milované kárce ,a najednou že si mám vystoupit. Cože on autobus dál nejede ?

Prý mám sjeté pneu a barva vozu nesouhlasí s OTP. Povinná výbava je neúplná , chybí mi zástěrky pojistky předepasané žárovky zvedák a dálniční známku nemám na předepsaném místě. Ospale jsem mžoural očima a zabýval se udržením rovnováhy vestoje.

no a že chce vidět číslo motoru. Já ana něj vyvalím oči a ptám se , kde to jako je. poradil mi že mám otevří kapotu , což se mi asi po 3ech minutách podařilo. Číslo souhlasilo.

začal jsem žblekotat cosi o pohřbu tetičky , Rómech v naší ulici a stoupající ceně benzínu. Udiveně se na mne díval a můj monolog přerušil otázkou , čím se živím , asi si hrál na kliftona. Já nato , že jsem reprezentační trenér českých fotbalistů. Asi fandil , domů jsem odjel bez pokuty. :-)))))))))))))))))) A´t žije inteligence policistů a strážmistr Kellner z kongresovky zvlášť
neregistrovaný "rado1"
11. 4. 2000 10:09
Bouracka onlajn
Taxitak poklidne pracuju a pod oknem kanclu prda. Nejdriv duta, jak to trabant prdnul do nic netusici 626 az se z toho vzapeti 600ccm rozkricelo. Ridici si vymenili nazory, a hned k nim prisel manik v cernem kostymku s napisem MP (Military Police, Marius Pedersen, nnebo Mestska policie???). Zavolal na PCR a misto aby se snazil ridit motajici se troleje a autobusy, klidne sel strkat listky za sterac za Zakaz stani. Myslim si, ze za chvili se o5 vrati a jestli tam najde bouracku, listky jim zastrci take. Jestli se neco bude dit, pripisu. Pro TV AUT@ Rado
neregistrovaný "carman"
9. 4. 2000 20:12
Laguna radar
Jak se vjíždí do Svytav od Brna, tak na té rovince

jela červená Laguna s radarem v přední masce za Oplem Vectra a oba jely dost rychle. Naštěstí jsem jel opačným směrem :-)))
neregistrovaný "ano"
8. 4. 2000 09:53
???
Zrovna včera mě jeden známý říkal, viděl jak maj policajti radar na stromě. To nás teda čeká pěkná sezona....(jdu zrušit vkladní knížku ať mám na pokuty).
neregistrovaný "PR"
4. 4. 2000 03:46
Re: Únos vozidla s vydíráním? Jak se na to díváte?
Vydírání? No možná by to mohlo být, ale až na jeden malý detail. Totiž na tu značku zákaz zastavení, byť i přenosnou, která byla na příslušné části komunikace jistě umístněna několik dní předem. Co říci na závěr. Jsou dvě možnosti : 1. Udělat si uzel na kapesníku, abych nezapoměl. 2. Pošetřit si peníze na odtahy. Na druhou stranu ale musím uznat, že osmnáct stovek za takový odtah je skutečně dost. Jiná situace by nastala v případě, že by tvoje vozidlo překáželo v místě, kde se stala nějaká nenadálá událost (např. havárie vody, plynu atp.) a tvoje auto by bylo z tohoto důvodu odtaženo. Pak bys nemusel samozřejmě platit nic, protože za to ty nemůžeš.
neregistrovaný "troubas"
29. 3. 2000 16:22
Únos vozidla s vydíráním? Jak se na to díváte?
Tak se mi stala taková pitomost. Prijel jsem do prace a zaparkoval na miste, kde byla prenosna znacka oznamujici, ze nasledujici den tam bude zakaz zastaveni, protoze bude "Blokove cisteni" (to je takovej postup, kterym se za par milionu rocne nahaze zametadlem bordel ze silnice na chodnik a obcan ho potom zase smete na silnici) protoze to melo byt "zitra", tak jsem na to v klidu zapomel. V praci jsme dodelavali projekt, a protahlo se to do druheho dne. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz auto bylo pryc! Potud snad standardni postup. Jenze....

Nikdo mne nepopotahoval za nejaky prestupek, zadna policie po me nic nechtela. Buh vi, jestli u toho nekdo byl, a jestli, tak asi od mestske.

Nejdriv jsem se pidil po aute. Bylo odtazeno do Sokolnic, asi 12-15 km za Brno. Ptal jsem se, proc to netahaji do Ostravy, ze by to byl lepsi kseft. Dal jsem se pidil, jak a proc bylo auto odtazeno, a zjistil jsem, ze bylo odtazeno na zaklade smlouvy mezi dvema firmami - Brnenskymi komunikacemi, a touhle firmou mistra vykuka. Nemel jsem cas ani naladu se hadat, mel jsem trochu masla na hlave, tak jsem vypaplal nejakych 18 stovek a odjel.

Tak me napada, nechcete nekdo uzavrit smlouvu s moji firmou? Ja budu chodit po ulici, malovat kudy vede kabel vysokyho napeti, a kdyz tam bude nekdo parkovat, tak vam ho predhodim, a vy ho odtahnete.

Probiral jsem to s kamaradem, kterej dela odtahovku, ale jenom nehody, takze se v tomhle moc nevyzna, ale ten mi tvrdil, ze jsem se na ne mel vykaslat, protoze jestlize nekdo preveze moje auto, protoze na miste kde parkuje bude neco delat, napriklad kopat diru a podobne, je podle zakona povinen je nejpozdeji do deseti dnu postavit nazpet, a nema narok na nic. V opacnem pripade auto ukradl, unesl, snazi se o vydirani nebo tak neco.

Tak si rad prectu vase nazory, abych priste zbytecne nenaletel

Cau Vladimir
neregistrovaný "mrazik11"
27. 3. 2000 10:06
Re: Zaparkoval jsem na místě vyhrazeném pro policii
Proč by byl hlupák ? Jediný hloupý na tom je, že před 10-ti lety stál řidičák míň než dnes.
neregistrovaný "Hellebrand"
26. 3. 2000 08:46
Re: Zaparkoval jsem na místě vyhrazeném pro policii
Pane, jste hlupák. Nic víc, nic míň.
neregistrovaný "AlesK1"
22. 3. 2000 11:32
Re: Re:
"Tajnej" ve Felicii s českou SPZ před Rakouskou policejní stanicí. To bych teda musel hodně tajnej "tajnej" :-))))))))))
22. 3. 2000 10:38
Bez nadpisu
To je v celku bomba - jen jestli si nemyslel, že seš nějakej tajnej.haha, ale asi ne.
neregistrovaný "AlesK1"
21. 3. 2000 17:53
Re: Zaparkoval jsem na místě vyhrazeném pro policii
Krátký příběh:


Potřeboval jsem si na dvě tři minuty něco zařídit a nemohl jsem najít volné parkovací místo. Jediné volné místo bylo osazeno značkou Zákaz zastavení vyhraženo pro policii. Tak jsem to risknul. Za malý okamžik jsem se vrátil a chtěl odjet, jenže silnice byla pořád plná aut a tak jsem čekal a čekal. V tom tou kolonou aut přijelo policejní auto a zastavilo hned za mnou. Policista vystoupil a šel k mému autu. Já si zatím v hlavě formuloval nějakou stravitelnou výmluvu. V tom policista zvedl ruku, zastavil dopravu a ukázal mi, že můžu vyjet. Poté nasedl zpět do policejního auta a zaparkoval na místo, které jsem mu předtím blokoval. Tečka konec nic víc.

Stalo se 16.3.2000, 17.45hod, Zell am See, Rakousko ...
17. 3. 2000 01:14
Re: Bez řidičáku to taky jde
2honzo> dneska ta hned prelustruju cez vysielacku, takze jedine im povedat, ze si si zabudol vsetky dokladi a pamatat si meno, datum nar. a bydlisko nejakeho kamosa, co vodicak ma
neregistrovaný "Honza D"
16. 3. 2000 06:22
Re: Bez řidičáku to taky jde
Kdyz jsem delal ridicak ja, tak tam s nam byl borec, co bez ridicaku jezdil 10 let a vzdycky, kdyz ho capli policajti, tak se vymluvil, ze ho zapomnel v jinejch hadrech nebo tak neco. Jenze prej uz ho s tou jeho vymluvou znali skoro vsichni policajti v okoli, tak se radsi prihlasil do autoskoly.
neregistrovaný "jokr1"
16. 3. 2000 05:55
Re: Bez řidičáku to taky jde
Proč jsi dělal řidičák, když to jde bez něj? Mohl jsi mít také svoji minutu slávy na Nově. Je fakt, že tě spíš nabere někdo s řidičákem než bez.

Ale proč si ten řidičák neudělal? Soudě podle toho, že je na Internetu, je to člověk normální inteligence jako ty nebo já. A protože se domnívám, že asi je možná jezdí i podle předpisů, aby ho nevymákli třeba za 55km/h v obci. Ale jak může mít požitek z jízdy, pokud trochu aktivně jezdí. Vždit řidičák se dával i jen za docházku do Autoškoly.
neregistrovaný "mrazik11"
15. 3. 2000 10:36
Re: Bez řidičáku to taky jde
Pro

takhle reaguješ ? TYeba jezdí podle pYedpiso a bez problémo. V Kolín se stala jedna taková milá pYíhoda. V tamní

SAD jezdil jeden Yidi

autobosu 10-let bez nehody a až pYi náhodné kontrole Yidi

ských prokazo pYišli na to, že on vobec nemá Yidi

ák na autobus. Dobrý ne ?
neregistrovaný "jokr1"
15. 3. 2000 06:14
Re: Bez řidičáku to taky jde
Nech si to napsat na auto. Budeme se držet v uctivé vzdálenost a na křižovatkách budeš mít neomezenou přednost v jízdě. (Jde o bezpečnost ................naší)
neregistrovaný "Habšud"
15. 3. 2000 00:00
Bez řidičáku to taky jde
Bez řidičáku jezdím už 10 let a ještě mě ani jednou nedrapli a i kdyby, stejně mi nemají co vzít.

Plnou parou vpřed.

Jirka
10. 3. 2000 18:18
Re: Městská policie-botičky
afaik pokuty mestskej aj statnej policie odu do pokladne mesta
neregistrovaný "ano"
9. 3. 2000 11:43
Re: Městská policie-botičky
Nemyslim si, že městská policie je nástroj na plnění obecní pokladny, spíš naopak. Co stojí provoz městský policie (a co městská policie řeší,kromě dávání botiček) nejsou zanedbatelný prachy (nadruho stranu ty blby by asi nikde jinde nezaměstnali a tak to je asi chápaný jako útulek pro nezaměstnaný).
6. 3. 2000 14:50
Bez nadpisu
Oni nelžou jen do novin - oni lžou furt a všem - to je jejich politika
neregistrovaný "beranek"
6. 3. 2000 13:47
Bez nadpisu
Necetli jste nahodou clanek v patecnim Pravu o tom, jak chce Policie CR pritvrdit pri odebirani ridicaku?Jestli ne, tak to je velka skoda.Za ty hlasky co tam Bambas prezentoval, jsem mu pohrozil trestnim stihanim a napsal mu takovej dost hrubej mejl.Jsem zvedavej, jak na to zareaguje.Policajti lzou do novin az hruza, snad je to trochu zklidni!
neregistrovaný "emil"
12. 12. 1999 01:13
Silnicni kontrola v Plzni
Tak me minuly tyden staveli a prolezli mi i lekarnicku, jestli nejsou ty obvazy a antiseptika prosly. Pak jsem musel vyndat na silnici vsechny veci z plne nalozenyho kufru, aby se pan policajt mohl presvedcit, ze mam rezervu a trojuhelnik. Druhy si mezitim prohlizel zahadnou nalepku na mem prednim skle. Vysvetlil jsem mu, ze to je nova dalnicni znamka na rok 2000 a popsal jsem jim, kam se na ni pise SPZka (o tom, ze se tam nekam pise, pry uz nekde slyseli...). At zije Policie!
neregistrovaný "emil"
12. 12. 1999 01:00
Dopravni policie v Rokycanech
Byl jsem pred 14ti dny na policajtech v Rokycanech odhlasit auto, co se prodalo do jineho okresu. Nejaky oteviraci doby navic kvuli navalum tam vubec nehrozily. Stal jsem tam od 6:30 rano az do 14:45 odpoledne! A vite co na tom bylo to nejepsi? Rano jsem tam byl v ty fronte dvacatej clovek!!! Cekal jsem tam pres osm hodin a za celou tu dobu vyridili 20 lidi!!!! A taky je zajimavy, ze ackoliv maj mit pres poledne uredni hodiny, tak po poledni nevyridili hodinu a pul ani jednoho cloveka... Jo a nejsou tam ani * ani pitomej automat na kafe, takze si vsichni muzou v ty osmihodinovy fronte klidne chcipnout. A pani urednice za prepazkou prohlasila, ze kdyz na chodbe bude hluk, tak to tam dneska zabali a pujde domu. Dobry, ne?
10. 12. 1999 10:03
Bez nadpisu
Svatá pravda. To jejich porušování předpisů mě taky leze krkem.
neregistrovaný "mattoni1"
10. 12. 1999 09:38
Re: Městská policie-botičky
Mestaci jsou idioti, nastroj obce na vymahani prispevku do obecni pokladny. Staci jim k zivotu uniforma a modry majak a jsou kingove. Proc by meli znat predpisy, zakony vyhlasky, kdyz bezny obcan je taky nezna. Kdyz budete bloudit v cizim meste a uvidite policajta, zastavite a pujdete se ho zeptat na cestu, statni vam poradi, mestkej vam neporadi a jeste bude buzerovat, ze jste zastavil na zakazu zastaveni (vlastni zkusenost). Hlavou nepremejslej, ridej se striktne predpisama, ktery se jim hodej, ostatni predpisy ignoruji. Nedavno jsem byl svedkem nasledujiciho. Ridic Avie (asi zasobovani) nechtel blokovat provoz na frekventovane ulici a zustal stat na vjezdu do dvora mimo silnici. Omezil drobne pohyb chodcu na chodniku tim, ze ho asi o pul metru zuzil. Prijeli MP s pickupem, zastavili v krizovatce a sli ridice buzerovat. Doprava na krizovatce zkolabovala, nikomu krome obecni pokladny nepomohli, sami porusili vyhlasku. Mohl by treba tim ten ridic Avie argumentovat? Mohl, ale nic by mu to nepomohlo.
neregistrovaný "Fucida"
9. 12. 1999 17:28
Re: Městská policie-botičky
Ja myslim, ze nemuze ani kontrolovat noty. Jenom vobcanky.
neregistrovaný "GERLIN"
9. 12. 1999 06:36
Městská policie-botičky
Zajímalo by mne, zda může městská policie dávat botičky. V televizi prý byl nějaký nějaký

pořad ve kterém to bylo označeno za nezákonné.
neregistrovaný "HonzaP"
26. 11. 1999 06:22
Re: Neni to tak hrozny
Svata pravda.

Bye
23. 11. 1999 08:31
Re: Neni to tak hrozny
No já sem psal o městských. No a ti vůbec neví co dělají. Předpisy neznají, vymýšlí si pracovní postupy - hrůza.
neregistrovaný "HonzaP"
19. 11. 1999 13:12
Neni to tak hrozny
Ja bych se tech "bilejch cepic" docela zastal.Delaj svou praci,a kdyz nas chyti,nemam vetsinou pocit,ze to jsou blbove.Predpisy znaji do puntiku,tam je tezko prevezeme.Vetsinou odjedu s nejakou malou pokutou,protoze se nehadam.Mnohokrat mi rekli,ze jsem za cely den jediny priznal chybu a at tedy jedu.

Kdo dava boticky,jsou temer vzdy meststi policajti,pokud se dostaneme pri parkovani do debaty,nemel jsem dojem,ze vi,o cem mluvi.Pochuzkari,kteri z nudy zastavuji auta a kontroluji doklady,druhy znalecky sviti baterkou na vzorek pneumatik,nakonec pres zdrzeni jedu.

Toto se mi nestalo nikde venku,jakesi preventivni obtezovani policie-tam,kdyz uz mne zastavi,je to jasne. Toz tak.
19. 11. 1999 09:52
Bez nadpisu
Zase jsem je viděl jak dávají botičky - Postaví se do prostřed silnice na koleje a dělají chytrý. To je neskutečný.
neregistrovaný "Řepák"
11. 11. 1999 12:23
Re: Police SUX
Čau Beranidlo!


Jak se máš? Už Ti konečně sebrali ten řidičák? Jestli Ti nepřišlo předvolání, tak možná to prohlášení s oznámením přestupku roztrhali.