Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "ace211"
21. 3. 2002 15:05
Re: Co jsem prejel.
:)))))))) tak to jsou dost dobré story... :-)
neregistrovaný "Pavelpu"
21. 3. 2002 14:43
Co jsem prejel.
Njelepsi 2 zazitky byly z USA pred asi 6 lety. Jezdil jsem tam 2 mesice, jako ridic, takze jsem si to docela uzil. Nejhorsi bylo, kdyz jsem prejel skunka a ten mi jeste stacil striknout to svy smradlavy pizmo nekam na sani vzduchu. Zkratka -auto pak smrdelo cely 2 mesice, jak bolava noha.

Druhej zazitek byl, kdyz jsem asi v 70mph trefil zrcatkem vranu (nebo neco podobneho) a jeji hlava mi pristala na steracich. To mi bylo fakt na blinkani.
neregistrovaný "AC1"
18. 3. 2002 19:51
Re: Drzost nehorázná
555: Prostě elektrický ohradník na kuny ... Hlavně ten systém nezapomenout vypnout při opravě :-) Nápad je to ale vcelku zajímavý, pro radioamatéra lehce realizovatelný. Kámoš si podobným způsobem hlídal plodiny na zahrádce (mrkvičku, kedlubničky atd.) a bylo to velmi účiné. Bohužel měl trochu přidáno na intenzitě, tak to některé potvůrky fyzicky nevydržely, a zůstaly ležet mezi tou mrkví. Nebo jestli ochrana před hlodavci a jinou pakáží byla zástěrka na chystanou likvidaci manželky .... :-)
neregistrovaný "555"
13. 3. 2002 09:16
Re: Drzost nehorázná
V rakuskom Conrade ponukaju nejaky elektorsokovy sytem na ochranu. Su to take vodive stvorce, ktore sa nalepia do motoroveho priestoru a ak tam zvieratko zabludi a dotkne sa, uzatvori elektricky obvod. Snad vas za to nezavru :)
neregistrovaný "PROF"
12. 3. 2002 21:02
Re: Drzost nehorázná
AC: Jsou to drzý mrchy. Známej mi vykládal, jak ji uviděl na zahradě pod okny, tak neváhal a všech 16 nábojů tím směrem poslal. Když skončil, tak ta bestie se jenom rozhlídla a pak znuděně odešla. Von moc nevidí:-)
neregistrovaný "AC1"
12. 3. 2002 18:56
Drzost nehorázná
Jsem tak jednou seděl v noci v autě a čekal na známého, když vidím, jak k mému autu běží kuna. Najednou se auto začalo mírně pohybovat, jak tam ta mrcha někde u motoru rejdila. Vystřelila, až když jsem zadupal na podlahu. A to odběhla jenom kousek, a dívala se, co že se to jako děje, a kdo že si ji dovoluje rušit. Stalo se ve městě a nikoliv na odlehlém místě. Jsou prostě drzé, potvory jedny.
neregistrovaný "Con"
27. 2. 2002 15:19
Re: Myši
mysky hryzalky sfine jedny nam lozili do skodovky topenim ....ale do novych aut nevim kudy by mohli .... pravda je ze kdyz sme Rko prodali tak i s tema potforama malejma :-) novy majitel volal na druhej den ze rozdelaval calouneni a mely tam pod nim brloh i s mladejma :-)... podotykam ze to auto nebylo zhnile ze by meli snazi cestu.... proste lozili pruduchama na topeni.
neregistrovaný "ace211"
27. 2. 2002 15:13
Re: Myši
No a můžete mi někdo vysvětlit, jak se dostane do zamčenýho auta myš ?????? :)))))))
neregistrovaný "prochy"
27. 2. 2002 13:44
Re: Myši
Jeden muj znamej bydli u lesa a kuna mu uz nekolikrat vozrala kabely ke svickam (asi ji chutnaji, svini). Od ty doby, co na inkriminovany misto privazal chomac psich chlupu, ma pokoj. Ale nevim, jestli to bude platit i na mysi vohryzavajici sedadla.
neregistrovaný "PetaC5"
27. 2. 2002 09:26
Myši
Mě se všichni smějí, že ve svém BXu vozím tři pastičky na myši. To že mi vožírají plsť nad motorem bych přežil /pokud nežerou kabely/, ale že mi lezou dovnitř, nosí si tam zásoby /např.liskové oříšky/, ožírají molitan ze sedaček a samozřejmě tam taky chči..., to už mi vadí. Snažil jsem se najít, kudy tam lezou, ale nedaří se. Tak jdu každý den prohlédnout pastě a nejméně jedna mrcha je tam tuhá.
neregistrovaný "Aznoch"
27. 2. 2002 09:07
Re: Kocky
Onehda jsme ve Spanelsku na malem meste videli porsche 911 a na nem se taky valela kocka. Za rok jsme na tom samem namesticku videli opet porsche 911 a zas se na nem valela kocka. Asi patrila manzelce pana vod ty 911.
neregistrovaný "PROF"
25. 2. 2002 19:49
Re: Kocky
roberto: To je pravda. Motory do V jim přímo nabízejí plošinku, na který se ty *** můžou vyvalovat a z nudy ohryzávat protihlukovou izolaci z kapoty. Mám to tam vždycky za***ný, jako bych myl motor košťátkem namočeným do bláta:-(
neregistrovaný "roberto11"
25. 2. 2002 18:46
Re: Kocky
No dle me zkusenosti se jim libi vyvysene vyhrate plochy, coz kapota tmaveho /i sedeho/ auta splnuje. V Egypte byla kocka posvatna, tak to ber z te lepsi stranky...
neregistrovaný "Abdul"
23. 2. 2002 14:08
Kuny a slepice
Je fakt, že kuny sou ***. Ale ještě větší sou slepice. Nechal jsem svýho Renaulta stát u prarodičů na zahrádce a když jsem se odpoledne vrátil, bylo vosraný od kol po střechu. Dokonce i klika řidiče a spolujezdce byla otetovaná, tak sem lezl kufrem. A jelikož sem byl nasranej, jak čínka, a jelikož se pod autem ještě pár slepic líně rozvalovalo, nahodil sem motor a dal neskutečný hrábě. Od přídě mi lítaly vyděšený slepice, docela sem se bavil.
neregistrovaný "PROF"
22. 2. 2002 20:55
Fakt libový téma :-)) Něco přihoďte.
Já mám všechny auta poťapaný od koček. Nemám ponětí, co je fascinuje na tom, rvát se mi zrovna na střeše. Tuhle jsem měl přes přední okno šmouhu, jak asi jedna dostala pořádnou nakládačku.
neregistrovaný "Yaris"
10. 8. 2000 06:37
Re: a co medvědi , pstruzi , laňky , krokodýli a žirafy ???
Mě se přesně to samé stalo na u Mitshubishi a to vůbec nebydlím u nějakého lesíka. Prostě jednoho dne koukám a lisovaná plsť nad motorek okousaná.

Dal jsem to opravit a za tři dni to bylo zas.

Já nevím jakej bestii to může chutnat. Přelepil jsem to obyč látkou a byl pokoj.
neregistrovaný "TomaszPlzne"
9. 8. 2000 23:41
Fťyp
Japonci v automobilce zavřou do auta morče a když se do rána udusí, tak auto těsní. Rusové zavřou do auta morče a když do rána neuteče, tak auto těsní.
neregistrovaný "Aznoch"
9. 8. 2000 18:28
Bez nadpisu
Onehdy jsem nechal manzelku ridit nasi 350 jawu

a bezela nam pres cestu kocka. Zena pridala plyn a kocka se jentaktak protahla pred prednim kolem.

Kdyz jsem se pak zeny ptal, proc nepribbrzdila, tak mi rekla, ze tam chtela byt driv a ze doufala, ze ta kocka uhne :o)))
neregistrovaný "MiraEskon"
9. 8. 2000 15:30
Re: a co medvědi , pstruzi , laňky , krokodýli a žirafy ???
Na kuny prý platí auto pochcané nějakým psem anebo brokovnice.
neregistrovaný "rover"
9. 8. 2000 14:56
Re: a co medvědi , pstruzi , laňky , krokodýli a žirafy ???
Co zkusit granulky ?.
neregistrovaný "romixx"
9. 8. 2000 13:45
Re: a co medvědi , pstruzi , laňky , krokodýli a žirafy ???
Teď vidím, že jsem skutečně název tématu zvolil příliš obecně. Jedná se totiž o velký problém. Naše městská čtvrť těsně sousedí s lesem a tyto malé bestie s rozkoší sobě vlastní chodí v noci ožírat izolace na autech. Mojí známé např. kompletně na nové Felicii ožraly tepelnou izolaci pod víkem motoru a přepážku mezi kabinou a autobaterií. Nemáme možnost vozy garážovat, jedy se nám zatím nechce používat, elektronickým ultrazvukovým plašičkám se milá zvířátka jen pošklebují. Trochu jsem doufal, že zde naleznu odpověď.
neregistrovaný "burjoa"
9. 8. 2000 12:57
a co medvědi , pstruzi , laňky , krokodýli a žirafy ???
:))) no já už naprosto nestíhám , co se líhne v hlavách některých mých spoluobčanů :))) navrhuju téma " Kdo přejel nejzajímavější zvíře" - tip pro vítěze - do ZOO leda autem :)))