Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
5. 6. 2020 11:31
Re:
Ahoj! Na kapotu jsem kupoval materiál od StP a to tady https://www.2din.cz/…-kapota-a-motor/ . Je to e-shop, už dva krát jsem si od nich objednával. Ohledně výfuku fakt nevím, ale zkus se podívat na webu. Možna tam někde k tomu mají komentáře.
neregistrovaný "IT"
31. 10. 2005 13:39
Bez nadpisu
Nazdar Lubosi1: No, to není špatný nápad, já vážím skrz ticho Avensise, ale prubni novou M6 a napiš. Není to marný nápad,za 2 roky bude také 1 smlouva končit,japonec je jasný, ale který,to se uvidí. Obě jsou to skvělá auta.

Problém bude udělat stejně podařený design-tak mne napadá-něco na způsob nekonečného faceliftu,viz M-B,či BMW,jestli mi rozumíš.Tohle nedělat bude škoda.Nádhera...
31. 10. 2005 12:55
Re: Pozdrav na SK
Servus IT.

Este som faceliftovanu M6 neskusal, ale som celkom zvedavy, ako sa vysporiadali s hlukom. Co sa tyka tesneni dveri/okien, vyzera uplne rovnako ako na predoslej. Inak som pomerne spokojny, tazke by som na konci vyroby mozno aj zobral M6 F/L v plnej vybave a najsilnejsim TD. O take dva roky bude uplne nova M6 postavena na spolocnom podvozku s Mondeom, to uz asi zaujem nebudem mat >:D .
neregistrovaný "IT"
31. 10. 2005 09:26
Pozdrav na SK
Lubos1: Zdarec na SK! Jasně. Všera jsem našel něco o faceliftu M6, nestíhal jsem Automobil Revue aj, moc práce, málo lidí...

Tak si uvaž, ža udělali 18 konstr. úprav ohledně snížení hluku=zesílení A+B sloupku,pomocný rám tvářený,výztuhy ve dveřích, takže to je na téma tuhost a hluk oklikou dolů,pak tlumící hmoty na krit. místa.

Jen mne napadá, proč to kluci šikmoocí neudělali hned.To mohli,ne?

Proč to píši? Protože se doma asi amatérsky těžko něco napravuje, když to výrobce udělá tak jak udělá+ten výfuk.

Já bych to nechal tak,je-li zvuk hezký, tak proč to nějak řešit.Laděný výfuk je solidní věc, sice ji nemusím, ale proč ne?

OK den!!!
neregistrovaný "IT"
30. 10. 2005 17:19
Bez nadpisu
Ale no tak, Luboši1, já testuji, jestli čteš a nechrápeš a ty čteš, takže pochvala a vše OK,ne?Testík mi vyšel.Ta Laguna je také slyšet, zase až tak dokonalé to není,sice se to k tomu plíží... >:D Ne,neblíží!

Jasně že jsem četl tvé postřehy k Avensisu a nemám výhrad. Tedy, nejel jsem s tímto motorem, nicméně jinak přesné.Až na ty sedačky,ty se mi zdají docela dobré.Měl jsem napsanou i reakci, ale zlobilo připojení,dělal jsem jiné práce na compu a vidím, že pochvala neodešla.

Jinak:doma přecházíme na japonce, malý už je a velký bude také. Lagunu si bezúplatně asi za 2 r. zapůjčí dcera, tj. bude jí dána a na její věk 24 to zase stačí. Když dodělá školu,musí něčím jezdit, když nic, tak z Prahy domů,ne?Teď na to má Fabii a protože byla zadarmo, je s ní spokojena, hl. když tam šoupnu plnou, platím pojistky a údržbu.

K tomu hluku:pokud to neudělá výrobce a teď víme,že občas,nebo většinou to pořádně neudělá nikdo, tak se to doma těžko napravuje. nějaká těsnění,no fajn, 1dB, kdyby 2,to sluch nijak nepocítí. Takové 3dB, to je jiná.S upraveným výfukem se nedá dělat nic.
30. 10. 2005 16:55
Re: Re:
IT, nedas si pokoj s tou Mazdou 6? >:D Precitaj si na fore o mojom "teste" Avensisu 2.2 D-CAT. Auto bolo nad 130 pomerne hlucne, sice trochu tichsie ako M6, ale ticho tam urcite nebolo a az taky rozdiel to nebol. Hlavne kvoli tomu som sa bol previezt po dialnici. A len tak mimochodom, bolo bezvetrie. Hluk isiel od oboch prednych bocnych okien (mozno okolo zrkadiel), v M6 je to skor odzadu.

Mozno Laguna je na tom lepsie (napr. Peugeot 307 bol urcite tichsi ako spominana Toyota).

Ak ti az tak zalezi na tichu v aute, potom budes musiet ostat pri francuzoch.
neregistrovaný "IT"
30. 10. 2005 11:18
Bez nadpisu
Nebo tam dát neladěný výfuk-je třeba se rozhodnout,co člověk preferuje. Mít laděný výfuk a očekávat ticho jsou jaksi dost protichůdné stavy.Jedno nebo druhé. Dodatečně se auto těžko odhlučňuje, rozhoduje se při vývoji auta,mohli by povídat majitelé Mazdy6-nové krásné auto, ale drobet hlučnější.
neregistrovaný "MiroD"
27. 10. 2005 15:20
Bez nadpisu
Zkus ustrihnout na podlahu kufru koberec,tamtudy se hluk siri pomerne dobre a tohle to zcasti vyresi
neregistrovaný "Optimizer"
27. 10. 2005 07:48
Hluk v autě - odhlučnění
Ahoj! Vim ze to tu uz kdysi bylo, ale jeste jednou nahodim tohle tema. Koupil jsem si Hondu Civic '94. Jsem s ni docela spokojeny az na jednu vec: Zda se mi, ze je uvnitr prilis hlucna. Nejvetsi ramus tam vyrabi ladeny vyfuk. Chtel bych Utlumit hlavne zadni cast vozu (kvuli tomu vyfuku), a take motor. Na motor se bude nejspis nejvice hodit Mikra.(?) Jak na ten vyfuk? Shanim co nejlevnejsi reseni s co nejlepsim vysledkem. Diky! Kde bych mohl dobre nakoupit? (Hradec Kralove a okoli)