Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Veterány z východního bloku táhnou. Dvě třetiny investičních aut pochází odtud

Mezi investory do aut roste zájem o historická auta z bývalého východního bloku. Za poslední rok tvořily 62 procent všech prodaných vozů v rámci služby Mototechna Classic.
Zpět na článek
23. 11. 2019 15:23
AAA auto
Tak se dívám na fotky a musím uznat, že v AAA auto jsou fakt profíci, co se týče leštění. Takhle nablýskaný vraky jsem ještě neviděl... Ale ten mustang opravdový krasavec. Jinak kde bych našel mototechnu classic? U nás nic takového není a to jsem v áčkách už několikrát byl. Já myslel, že je to jedna firma, ale oni sídlí někde jinde?
18. 3. 2019 09:59
Ojeté auto
Nad starými žigulíky nebo moskviči se člověk dnes spíš už jenom pousměje. Ale zase na druhou stranu, zkusme porovnat interiér těchto aut se škodovkami 120 apod. U těch ruských, pardon, sovětských :-) mnohdy nechyběly třeba hezčí výplně dveří nebo zakrývací lišty na vnitřní straně dveří, kdy pak pod okny nebylo to ošklivé studené železo. Celkově to v těchto autech vypadalo tak trochu jako v obýváku. Jen bez TV obrazovky, ty bývají v autech až dnes :-) Na ojetá auta jsem koukal i u Vans Centre, [odkaz] Mají celkem slušný výběr a jednání.
13. 3. 2019 12:57
Veterani
Čiernu Volgu 24 chcem. Na víkendové jazdenie v lete ako antistres ;-)
Avatar - CICERO
13. 3. 2019 12:31
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.