Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Peugeot poodhalil, které modely použije pro návrat do USA

Skupina PSA již dříve potvrdila svůj návrat na severoamerickou půdu a generální ředitel značky Peugeot Jean-Philippe Imparato nyní naznačil, které modely se lvem ve znaku zde mohou zákazníci očekávat.
Zpět na článek
15. 3. 2019 22:24
Spolehlivá cesta PSA do amerických autopekel
V PSA zdá se ještě nepochopili, že jejich současný výrobní program je s většinovým vkusem běžného amerického zákazníka naprosto nespojitelný! :-)
14. 3. 2019 22:36
Re: Co teda nabízí
Nevim, jestli prodavat levne je zrovna jejich strategie. A navic cena auta pro Americany neni zase tak dulezita. V kategorii kompaktnich SUV nebo strednich sedanu se prodavaji modely od Nissanu, Toyoty a Hondy lepe nez Korejci, prestoze jsou korejska auta podstatne levnejsi. A znacky Americani resi, hlavne ve smyslu vernosti znacce, ktera je v mainstreamu vyssi nez v premii. Pro toho, kdo kupuje Hondu, nebude nizsi cena Peugeotu duvod, aby vymenil Accorda za 508.
Avatar - wakantanka
14. 3. 2019 20:20
Re: Co teda nabízí
Keď to rozumne nacenia budú predávať, amíci vo všeobecnosti značky v mainstreame až tak neriešia.
14. 3. 2019 19:54
Ekonomicka sebevrazda
Investice do marketingu a dealerske site budou obrovske. A kolik tech aut prodaji? 308 bude propadak, protoze se cenove vubec nepriblizi konkurenci vyrabene v severni Americe. 508 si diky designu nejake zakazniky najde, ale maximalne v nizsich desitkach tisic. A SUV bez ctyrkolky je v Americe nesmysl. Budou drazsi nez konkurence kvuli clu, a pritom nenabidnou AWD. Navic jim chybi aspon silny dvoulitr s turbem pro vrcholne modely. Plan maji na 10 let, treba neco zacnou vyrabet v Mexiku a v pristi generaci nabidnou SUV s ctyrkolkou. Ale spise si myslim, ze to po par letech se ztratou zabali.
Avatar - CICERO
14. 3. 2019 18:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - 3_diamanty
14. 3. 2019 17:23
Re: Co teda nabízí
a nemaju este aj otackomery opacne nech je to ich dielo skazy dokonane?

ved oni na to pridu ze tam je to uplne o inom ako v eu .... a co funguje v eu tam uz nemusi... vw aj fiat by o tomto vedeli rozpravat ... staci sa pozriet aj na ich dlhorocny "boj" a americkeho zakaznika .... a zatial stale ziadna slava a ani o nejakom tom "vitazstve" sa nadalej neda hovorit

takze necakam ziadny uspech leva v pripade jeho "navratu" do usa ( kedze nemaju momentalne ziadne auto vhodne pre ich trh )... a podla mna odidu s dlhym nosom jak aj fiat momentalne ( alebo suzuki nedavno este ) ... :*)

PS: inak ked sme uz aj pri tych SUV... tak tam sa predava podstatne viac 4koliek ( z celkoveho poctu SUV ) ako u nas kde je to uz sama navonana predokolka ... no a 3008 aj 5008 su tiez vsetko len predokolky.... takze skoda tam vobec za ocean s nim chodit ... strata casu... lebo american si vzdy radsej kupi 4 kolkove XV od subaru alebo CR-V alebo RAV-ku ako akykolvek dvojkolkovy "fejk" SUVecka z eu...
Avatar - KANKUNEN
14. 3. 2019 15:28
Co teda nabízí
Věci známé: třiválec, šišku namísto volantu, interiér naruby a ASR namísto 4x4. Nově GrcSchránku i před řidičem, aby to Američani nezchlívili po zjištění skutečnosti