Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dodge Challenger a Charger Stars & Stripes Edition jsou poctou americkým vojákům

Dodge si jako uznání pro muže a ženy ve službách amerických ozbrojených silách připravil Stars & Stripes Edition pro modely Challenger a Charger.  
Zpět na článek
Avatar - Barrichello
13. 4. 2019 20:36
Re: Úžasný auta
no tak Camaro je třeba docela nízký, odolný bočnímu větru je to taky, rozhodně víc než nákupní tašky jako Smart, Twingo atd.
12. 4. 2019 20:45
Re: Úžasný auta
Pravda, neparkuje se s tim moc dobre v centru ale zase to upouta spoustu pozornosti a usmevu :yes:
Avatar - Dzakobo
12. 4. 2019 16:06
Re: Úžasný auta
Jenže velké auto nepotřebuju, tak proč se nechat omezovat?? Stačí něco do 4.5 metru a nízkého (hlavně odolného proti bočnímu větru). Prostě potřebuju často zaparkovat na poměrně malé ploše, takže zatím hatchback, bohužel. Ale to nemění nic na tom, že zejména Challenger obdivuju už od představení - a že je to už pěkná řádka let :-)
Avatar - Barrichello
12. 4. 2019 15:03
Re: Úžasný auta
pokud s tím nebudeš jezdit do hitorického centra, tak úplně v pohodě. Měl sem 300C I. gnerace dojel sem s tím všude, měl sem podobně dlouhý Jaguar a taky. To samé Camaro nebo Cadillac
Avatar - Dzakobo
12. 4. 2019 13:34
Úžasný auta
V evropských městech stavěných ve středověku takové káry jde provozovat nesnadno, ale bydlet v Severní Americe, hned pro jednoho krasavce běžím. US army mě neoslovuje, ale auta super :yes: A k tomu divize Mopar - není o čem...