Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Autosalon New York 2019: Prohlédněte si novinky ve velké fotogalerii

Nová SUV od Hyundaie, Lincolnu či Toyoty, krásné Porsche od konkurent BMW 5 od Cadillacu, nejen to je k vidění na letošním autosalonu v New Yorku.
Zpět na článek
23. 4. 2019 05:24
Re: Autosalony netahnou?
Jen jsem konstatoval stav veci, tento trend zacal pred par lety a bude se dale prohlubovat, mozna je to zacatek konce autosalonu. Na NY vystavu chodim pres 30 let a vim co tam chodi za potencialni klientelu. Podle vasi teorie by tam potom nemeli co delat jak Porsche tak Jaguar, Maserati, Mercedes atd. BMW, Mini (pokud se pamatuji) nikdy nechybeli. Aston je samozrejme trochu jiny pripad, je to moc mala a exkluzivni firma, podobne jako Ferrari (ti se na to vykaslali uz pred lety), ale posledni roky tam vzdy byli. Kdyby autosalony byly jen o penezich tak by se zadne nekonali.
Avatar - CICERO
22. 4. 2019 10:35
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
22. 4. 2019 07:49
Re: Autosalony netahnou?
Automobilky mají velmi dobře nastudované, kdo je ten "dav", který na autosalón přijde. Často jsou to mlaďoši nebo lidé co nemají do čeho píchnout a to nejsou zrovna potenciální kupci nových aut nota bene těch dražších. Takže třeba pro ten Aston je daleko efektivnější zaměstnat deset schopných čmuchalů, kteří budou lovit mezi bohatou klientelou, nabízet přistavení vozu a nezávaznou projížďku, nabízet různé výlety na track days v zajímavých lokalitách, na golfové turnaje pořádané značkou AM a další individuální radovánky než platit stánek na výstavišti a rozdávat tam katalogy školákům a nezaměstnaným.
22. 4. 2019 03:12
Autosalony netahnou?
V tomto pripade se zda ze netahnou automobilky protoze na tento autosalon chodi stale velke davy, az milion navstevniku za 10 dni. Jak BMW tak Mini se neukazali, coz se jeste nestalo. Zrovna tak Aston Martin, Land Rover. Na trhu jako je NY je to dost zarazejici.
Avatar - CICERO
21. 4. 2019 21:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Roland Von Wagen
21. 4. 2019 21:18
Suzuki Jimny.
Jako World urban car. A já jsem ho vždycky považoval za kvalitní mini offroad.
Avatar - CICERO
21. 4. 2019 21:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Barrichello
21. 4. 2019 20:52
Re: galerka
Corsair je Lincoln, ne Buick, to sis popletl.

Jo CT5 je až na ten zadní sloupek super, ale ten sloupek za zadníma dveřma se prostě nepovedl :-)
Avatar - CICERO
21. 4. 2019 20:10
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - 3_diamanty
21. 4. 2019 20:03
galerka
chvalim rozsiahlu galerku z NY international auto show aj s popismi modelov ... za mna najzaujimavejsie kusky su pre mna cadillac CT5 aj buick corsair a hyundia venue .... naopak ta sonata sa mi priznavam nejak moc nepaci a aj tie kdejake nase europske kusky tu posobia zrazu hodne nudne.... paradny je aj ten top stinger .... PS: inak u nas v eu by hyundai venue https://img2.auto.cz/…ull/5669202_.jpg asi perfektne konkuroval T-crossu od vw a tak som zvedavy ci si to hyundai necha ujst takuto sancu a moznost nakolko aj taka kona ci tucson su tu v eu tiez velmi predajne uspesne

CT5, venue, stinger, corsair palec hore

PS: chlapci kedy pojdu aspon odkazy.... uz po mesiaci od spustenia tejto "katastrofy" by tu aspon nieco aj mohlo fungovat ...