Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Euro NCAP 2019: Toyota RAV4 – Hranaté SUV získalo plný počet hvězd

Pátá generace modelu RAV4 v testech organizace Euro NCAP až na drobný zádrhel s hlavovým airbagem dosáhla dobrých výsledku a zaslouženě získala pětihvězdičkového hodnocení.  
Zpět na článek
Avatar - Ada je zase tady
24. 5. 2019 19:53
bude mít diesel?
Bez dieselu je to neprodejné, i kdyby těch hvězd bylo 20... ;-)
Avatar - Emel
24. 5. 2019 12:00
Re: A dostavaju dnes auta aj menej ako 5 hviezd?
Já se obvykle dívám první na figuríny. Pokud je tam převážně zelená a místy žlutá, tak to beru jako dobrý výsledek... a to tady je.
Avatar - 3_diamanty
24. 5. 2019 11:42
Re: A dostavaju dnes auta aj menej ako 5 hviezd?
nove jimny malo napriklad len 3 hviezdy ale inak suhlasim... samotne hviezdy su dnes uz vcelku k nicomu .... aj sposob ich udelovania je hodne diskutabilny kedze rozdavaju sa dnes uz za kde co ( aj za to co uz ani nesuvisi priamo s bezpecnostou kasne ako takej ) ..... ale taka je doba... treba nahanat cisla a vykazat toho co najviac a aby to aj vyzeralo co najzlozitejsie .... vo vysledku ale je fakt ze jedna hviezda hore dole ( kvoli nejakej nalepke na okne ci nejakemu senzoru ) este nikoho pri naraze nezachranila ... ono je to cele na hlavu dnes uz ... ovela efektivnejsie a vieruhodnejsie su americke testy bezpecnosti pri ktorych aj nejedno europske auto s 5 hviezdami zhori jak fakla ...
24. 5. 2019 10:30
A dostavaju dnes auta aj menej ako 5 hviezd?
Vzhladom k popisanym nedostatocnostiam, sa len pytam k comu je 5 hviezd, ked zjavne v niektorych oblastiach bola iba dostatocna. Napriek tomu 5 hviezd?