Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ti nejlepší na MOJE.AUTO.CZ: Citroën CX 25 GTI

"Číšníku, doneste mi prosím žabí stehýnka a nějakou dobrou lahev Chateau Bessan Segur Verdot Cru Bougeoia-Médoc, ročník tak 2002,budu vám vyprávět o mém autě..."
Zpět na článek
neregistrovaný "assasin-cz"
4. 2. 2008 23:58
reakce
až dnes mě na tohle upozornil kamarád,že jsem do dotáh tak daleko :-) honzarove,nechápu co s těma dvouma laufama myslíš,já tam mám jen jednu koncovku >:D ale mám krátký vedení,tak to je jedno
karolek: to je dobrý,mě takový řeči z židle nezvednou,na CXko je to celkem zachovalý,veškerá elektronika funguje,hydraulika je nejspolehlivější část auta a dávam autu vše co je třeba,jen lak je hroznej a sem tam schovaných pár pupínků rzi,ale to je samozřejmé,když to nemá pozink :-) fotky jsou kýčovité,uznávám,ale utkví v paměti fůře lidí...v neděli mi ho obdivoval Bolek Polívka,však důkaz je v galerii :-)
neregistrovaný "karolek"
4. 2. 2008 18:00
Re: Co ty fotky?
Assassine neber to osobně. Prostě jsem se nudil tak jsem musel napsat něco trošku ostřejšího a pak čekat na odezvu. No mohla být trošku větší, ale i tak jsem rád, že se tě někdo zastal. Auto je super a fotky neřeším tohle auto musí vypadat dobře i namalované. Zdarec
Avatar - Ronault.
3. 2. 2008 15:14
Re: Co ty fotky?
Už to tady padlo, ale opakování je matka moudrosti. Prvně se nauč gramatiku, pak piš. Prvně vystav své auto, pak krituzuj. Prvně si prohlédni zbytek fotek, pak hodnoť.
Assasinovo auto je v dobrém stavu, evidentně má své auto rád. Fotky jsou nadstandartní a recenze je až na pár překlepů naprosto perfektní. Assassin (snad jsem nick nezvoral) patří mezi nejlepší na moje.auto.cz a za tím si stojím.
neregistrovaný "tantal"
3. 2. 2008 14:51
Re: Co ty fotky?
Je mI tě taky líto, ty komiku. Už jen proto, že neovládáš pravopis. Ty fotky jsou lepší než drtivá většina ostatních na mojeauto. Měl si majitel zaplatit profesionálního fotografa aby uspokojil tvoje náročný oči? Těžko říct co znamená slovo zbýdačené, ale zbídačené to auto rozhodně není.
neregistrovaný "Ch@ron"
3. 2. 2008 14:43
Re: Co ty fotky?
Jsi přehnaně kritický. Auto vypadá až na detaily docela slušně a fotky jsem už taky viděl horší. Jdi raději nadávat na důchodce před barákem, ať jdou něco dělat ;-)
neregistrovaný "karolek"
3. 2. 2008 11:39
Co ty fotky?
Je my tě líto. Auto nádherné v originále, ale musí bý v perfekt stavu né tento ošuntělý polovrak. A ty fotky to je strašný kýč. Když neumíš pěkně fotit tak to radši vyfoť jen tak před barákem a nehraj si na něco na co nemáš. A dej ten skvost do pucu. Nerad vidím takové nádherné auta takhle zbýdačené. To si nezaslouží.
neregistrovaný "honzarov"
2. 2. 2008 20:56
ty woe
Recenze super a ty dva laufy snad ukradli Fantozzimu z lodi >:D
2. 2. 2008 08:39
citanie
tuto recenziu sa naozaj oplati precitat. ma uzasne spracovanie a fotogaleria k tomuto autu je... no som bez slov.