Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Brazilci představili parádní offroad, Troller T4 přitom stojí na technice Fordu

Ve světě téměř neznámá značka se pochlubila stylovou novinkou, která by mohla směle konkurovat renomovaným výrobcům offroadů. Pod kapotou navíc ukrývá osvědčenou techniku z dílny Ford.
Zpět na článek
Avatar - wakantanka
28. 10. 2019 14:37
Re: pekne
No ale čiste technicky v našich končinách proste máme ďaleko viac spevnených vozoviek ako v tej Brazílii, teda aj cieľová skupina pre skutočné offroady sa scvrkla na (ak preženiem) pár ľudí. By ma celkom zaujímalo, čo by toto stálo homologizované v EU, pretože mohol by zabodovať len veeeľmi zaujímavou (nízkou) cenou. S ostatným ale súhlas.
28. 10. 2019 13:07
Troller
Podvozek Ford, design jako Jeep a interiér úplně jako Dacia :-!
Sice na tom interiéru moc nezáleží, když je to auto do terénu, ale i nějaké sparťanské provedení by bylo hezčí.
U nás by to stejně celé zabila cena. Už takhle je to docela drahý a při dovozu k nám by se to nevyplatilo vůbec.
Avatar - 3_diamanty
28. 10. 2019 11:17
pekne
okrem toho ze je to v prvom rade skutocne seriozny offroad ako ma byt.....tak okrem toho musim pochvalit aj jeho sympaticku vizaz ( taky kusok exotickejsi a spartanskejsi jeep :-) ) ... vazne klobuk dole.... moc sikovne a prakticky to vyzera... a kludne si taketo nieco viem predstavit aj u nas... ale chapem .. nam uz dnes postaci aj octavka scout tak krasne sme dopadli .... nuz a to som bol v tom ze zavidiet nejake tie sikovne auta mozeme "len" severnej amerike a cine .. no tak po tomto co v clanku vidim uz zavidim nejako auto aj brazilii ... :yes:

PS: 800mm brodivost je jedna s najlepsich aj medzi tymi uplne najlepsimi offroadmi .. takze sanka dole a velky respekt pred tymto brazilskym kuskom :yes: ....