Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: V prosinci hrozí na dálničních přechodech kolaps, varuje ministerstvo. Kvůli novému mýtu

Do nového mýtného systému se zatím přihlásilo jen 196.000 vozů, což je zhruba 43 procent z celkového očekávaného počtu.
Zpět na článek
Avatar - bystron
14. 11. 2019 20:42
Re: Kamioňácký prasata
Mi kamiony z 99% nevadí, u nich alespoň vím co mám očekávat a zařídím se podle toho. Nejhorší jsou řidiči menších, lehce potuněných aut. 8-s
14. 11. 2019 06:32
Re: Kamioňácký prasata
Nesmysl, ale nebudu je obhajovat. Včera po D1 přes Vysočinu si parkovali na dálnici, PČR nezasáhne. Většina z nich (hlavně balkán) bez jakéhokoliv ohledu začne předjíždět, ať se v levém pruhu děje cokoliv...naprosto bezohledně.

Pak ale přijdou úseky na dálnicích s omezením, spousta osobáků má problém se udržet v pruhu, kličkují, jsou nebezpeční době i ostatním a tady kamioňáci obvykle jedou na hraně tak, aby jsi mohl s OA předjet.

Problém je nedostatečná síť dálnic a neskutečná hustota nákladní dopravy, stejně jako neschopnost státu přikázat roll-on na tranzitní dopravu a to alespoň v nějakých procentech jízdy (jedeš 5x/měs přes ČR, z toho 2x musíš jet na vlaku).
Avatar - CICERO
13. 11. 2019 18:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
13. 11. 2019 17:54
Kamioňácký prasata
jsou veřejný nepřítel č,1.
Nebude pořádek, pokud nebude povolen ostatním účastníkům silničního provozu odstřel těchto hovad na základě později doloženého záznamu z palubní kamery.
V případě nepovoleného odstřelu kamioňáka bych navrhoval trest cca 4 měsíce. Podle vzoru případu, který rozlouskly české soudy přede dvěma dny a podle kterého dostalo kamioňácké prase za sprostou popravu čtyř lidí pomocí své blbosti a tahače s návěsem trest osmnáct měsíců.
:-!
Mrtvej kamioňák, dobrej kamioňák.