Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Není jen půjčka a leasing aneb Jak financovat koupi vozidla?

Pořízení vysněného vozu je pro mnohé velkou událostí a mnohdy i citelným zářezem do rodinného rozpočtu. Existuje však mnoho možností, jak lze tento „nákup“ financovat. Pro který se rozhodnete vy?
Zpět na článek
19. 11. 2020 13:21
Půjčka na auto od Zonky
Zajímavou půjčku na auto nabízejí Zonky. Nejenže úroková sazba startuje na necelých 3 % ale lze také bez problémů předčasně splatit, pár informací o úvěru naleznete zde: https://www.fintest.cz/pujcka-auto/.

Na druhé straně, fakt je ten, že pokud nabízí úvěr přímo prodejce, má větší manévrovací prostor, protože do úvěru může zakalkulovat marži z prodeje auta.
16. 11. 2020 23:20
leasing
Taky jsem si pořizoval auto do firmy, díval jsem se na možnosti na https://www.duofinance.cz/…ver-nebo-leasing a nakonec jsem se rozhodl právě pro leasing, protože ten mi u financování automobilu pro firmu příjde přecejen o trošku optimálnější.
20. 11. 2019 21:08
Financování
Já si při nákupu superba v áčkách nechal spočítat úvěr přímo od nich a byl jsem překvapenej ,když mi nabídli ještě menší úrok než v mé stávající bance. Upřímně jsem to nečekal, na druhou stranu jsem byl mile překvapený :-)