Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Majitelé elektromobilů se mstí za blokování dobíječek. Ucpali čerpačku

Majitelé elektromobilů v Chorvatsku se rozhodli svérázným způsobem odpovědět na blokování dobíjecích stanic řidiči aut se spalovacím motorem.
Zpět na článek
13. 12. 2019 10:54
Elektroauta
Lidé dobří,klid stačí jen pár let vydržet a věřte, že všichni ekoaktiviste,co dnes elektroauta vzivaji až do nebe,budou rvat ,jaká neuvěřitelná zátěž pro ekologii je postavení jednoho auta a následná likvidace jeho baterií,protože to dnes nikdo ještě ve velkém nemusel řešit.Jedina cesta pro budoucnost jsou hybridy a následně vodik.články.Cista elektrika nemá budoucnost a Asie uz na to přišla,třeba Toyota tvrdí,že jen elektriktrifikace aut by byla jasná sebevražda a dotovat ty auta nepůjde do nekonečna.Navic jsem četl článek o Tesle,která uz ma 1 000 000 km,velika oslava...reklama na autě jako hrom,ale ze to auto má již třetí baterie(jedna výměna 400000kc),dvakrát měněny oba el.motory(dalších 150000kc)To už si na boky auta nenapíšou.Tak to uzavru-dostaneš dotaci,auto ti bude sloužit do vyčerpání životnosti baterek a co potom,vzít si pujcku??A další věc,která je v České republice důležitá, on tady defacto nebude existovat prodej z druhe ruky.Ta auta budou neprodejna a nebo jen provozována do první větší opravy.Co dál, ekolog.likvidace bude stát soukromnika raketu,uz jen když do zberneho dvora vezete třeba jen eternit.krytinu je to spouta peněz,jaký bude poplatek za půl tuny baterií
TUSIM co se bude dit,auta budou ruzne zastrkana na polních cestách,případně jen baterie hozená do strouhy,které objevíte na procházce se svým psem...To si ještě svět uzije.Haleluja ekologii a prechytracele evropske unii.S pozdravem majitel vozuVW Passat 2.o TDI bluemotion,ktery jezdi za 6litru,dojezd 1300km,dokaze 220km za hodinu,splňuje euro5 a natankuju i v Afghánistánu do 3min.Krásné vánoční svátky všem lidem dobre vůle,at berou naftu,benzin a nebo jezdi se zasuvkou. :)
Avatar - WinDiesel
13. 12. 2019 10:02
Re: Lidská blbost nezná mezí
No dokud nepřišel Musk s elektromobily, žádné excesy se neděly.
Avatar - kari.laz
13. 12. 2019 08:04
Re: Tolerance je nutná...
Jenže u šrotovného nebyl zýhodněn žádný druh pohonu a jiný omezován. Šlo o omlazení vozového parku. Naopak ve snaze silou prosadit elektro maji ICE motory čím dál více omezení, ale elektro mají neustále nová a nová zvýhodnění a že jich různě, hlavně v Evropě, je. Pokud by vedle sebe existovaly různé pohony bez zvýhodňování jednoho a naopak znevýhodňování druhého, podobná situace by nenastala. Každý by si vybral, co chce a vyhovuje mu, nebo na co dosáhne finančně a byl by klid.
13. 12. 2019 06:59
Re: zadne jine
Samozřejmě jsou věci dané zákonem a pak věci dané slušností a spoléháním na lidský rozum. Že to nerespektuješ, za to tě nelze trestat, ale vypovídá to určité věci o tobě.
13. 12. 2019 06:56
Re: Tolerance je nutná...
Tohle vypadá, že jsi spíš podlehl nějaké psychóze o tom jak je všechno špatné.
Mě třeba zase příjde divné, že se mluví o dotaci na ele jak je to špatně, ale přitom nikdo nevzpomene na takové akce jako šrotovné, daňové prázdniny atd.
13. 12. 2019 04:58
6min
Ucpana benzinka na 6min je ok. To je horsi autobus deti a nebo duchodcu z ndr či číňani. Naklusaji dovnitř, polovina chce párek v rohlíku, třetina z nich se rozhoduje zda chce kečup a nebo hořčici a nebo vlastně oboje. No a ty další se mrdaji tak všude okolo a neví co by.
12. 12. 2019 23:58
zadne jine
misto krom invalidu nema oporu v zakone. absolutne ignoruju mista pro kocarky, pipiny nebo rodiny s detma. to jsou pouze bezcene cmaranice na zemi. na dobijecky si nestoupam ty respektuji. nechapu ovsem proc maji snahu ty rezervace cpat co nejblize vchodum, kdyby je narvali co nejdal tak tam nikdo parkovat nebude.
12. 12. 2019 23:26
Re: Tolerance je nutná...
Nemyslím, že tí čo stáli na tých nabíjačka chceli vyjadriť svoj postoj, skôr to bola tá skupina vodičov čo ti pokojne zaparkuje aj pred vjazd do dvora, alebo garáže.
Avatar - Hammunasakra
12. 12. 2019 22:10
Re: Tolerance je nutná...
No tos moc nedefinoval = krom svýho běhání mrazu..

Tak definuj = současnou hnusnou pomlouvačnou = kdo koho co?

Myslíš tohle https://zahranicni.ihned.cz/…-zmenami-klimatu ?

Jinak jo občas tu a tam něco přečtu = je to tak trochu i moje práce :-)
12. 12. 2019 21:54
Re: Tolerance je nutná...
Hele, to myslíš vážně? Sleduješ trochu současná masmédia? Nemyslím originální české články, ty jsou většinou rozumné, ale ze zpravodajství o tom, co třeba dělají někteří poilitici v Bruselu a v Německu, mě fakt běhá mráz po zádech...
Avatar - Hammunasakra
12. 12. 2019 21:47
Re: Tolerance je nutná...
Definuj = současnou hnusnou pomlouvačnou kampaň
12. 12. 2019 21:28
Tolerance je nutná...
....ale vzhledem k současné hnusné pomlouvačné kampani vedené ekofašisty proti pocitvým vozům se spalovacími motory chápu, že někteří petrolheadi pošahané svědky Muskovy nemají v oblibě....
Avatar - Hammunasakra
12. 12. 2019 21:03
Re: Lidská blbost nezná mezí
To asi máme :-!

Maličký plus pro skupinu která tuhle blbózu nezačala
Avatar - CICERO
12. 12. 2019 20:46
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.