Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Současný Dodge Challenger se má na trhu udržet do roku 2023

Dodge Challenger ve své současné generaci není žádným mladíkem, ale i díky zájmu ze strany zákazníků a s ním souvisejícím prodejním výsledkům má zůstat ve výrobě ještě několik let.
Zpět na článek
31. 1. 2020 09:43
Challenger
Tohle auto je muj sen. Konkretne R/T Scatpack Widebody. 485 kobylek a 6 st. manual. Bohuzel zadna jina automobilka nenabizi podobne kombinace motoru a vzhledu.
Laka me predevsim originalita. Cena noveho kusu je stejna, jako nova skodovka a ja se tomu musim smat, ze nekdo vyhodi pres milion za 3 valec. Spotreba kolem 15 litru se mi zda vic nez prijatelna za to, co vam to auto dopreje za pozitek.
16. 1. 2020 11:33
dodge
Challenger je pořádná hrouda železa a třeba s motorem 6,4 i hodně divoké auto. Proti Camaru je to ale spíše GT, než sportovní kupé. Dodge sází na stále stejný podvozek, což nové Camaro jde již jinou cestou, která je plná hliníku a složitých částí, které mu udělují o dost lepší jízdní vlastnosti. Challenger je ale svojí jednoduchostí servisně levnější a déle vydrží. V kombinaci s V6 i auto denního použití se slušnou spotřebou, na tak velké (proti camaru je fakt velké) a těžké auto. Konkurence je ale již o kus dál a to myslím hlavně Chevrolet. Ford si jde s Mustangem svým směrem, který je více evropský, než americký.
Za sebe očekávám, kdy Dodge zvedne obsah na 7,0 atp.
Avatar - Barrichello
10. 1. 2020 10:06
Re: Grétisti všech zemí, vyližte si....!
Hod si to do youtube a uslyšíš nebo lépe zajed na nějaký sraz uscars a uslyšíš a uvidíš na vlastní oči a uši :-)
10. 1. 2020 00:39
Grétisti všech zemí, vyližte si....!
Bože, to je taková úleva vidět v dnešní příšerně zeleno-fašistické Evropě takový nádherný kus poctivého automobilového železa! Zvláště ta rozšířená verze je fakt k sežrání, a je k mání i manuální převodovka! :-) :yes: :yes: :yes: Škoda, že k těm obrázkům není přiložena i nahrávka toho osmiválce! ;-) :yes: :yes: :yes:
9. 1. 2020 18:36
dodge
Na tomhle aute je krasne videt ze image je dnes vsechno. Ironii je ze u muscle car, kde za morem je to oblast poulicniho sportovani. Tudiz by i ten majitel by mel trochu mit zajem o jizdni vlastnosti, ale jaksi jde spis o GTčko. Rychle rovně a pak se dej vůle boží. Nicmene se na to hezky kouká a uvnitr je to taky pekny.
Avatar - CHerokee
9. 1. 2020 17:17
Re: Prodej
Je to bezesporu krásné, chlapácké a charismatické auto. Ideální pro USA. Osobně mě zaujaly i sedačky...jak křeslo v obýváku. Nicméně ten podvozek už je hodně za zenitem a Mustang i Camaro jsou jízdními vlastnostmi úplně jinde.
Avatar - Dzakobo
9. 1. 2020 15:31
Prodej
Meziročně pořád stoupá, není potřeba měnit něco, co skvěle funguje. Samozřejmě to může být částečně dáno i tím, že skončil Viper.