Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Alfa Romeo láká na veledůležitý comeback. Představí jej v Ženevě

Italská automobilka chystá pro blížící se ženevský autosalon důležitou novinku. Zatím nás ale jen pořádně napíná.
Zpět na článek
24. 2. 2020 15:10
Re: Třeba to bude
Tos zabil! :-) Ale bohužel ses trefil do středu terče! ;-\ Podobné "nebezpečí" dobrých prodejů by mohla představovat taky Giulia 2.0 benzín s manuální převodovkou, takže ta taky určitě nebude! :-( :no:
24. 2. 2020 14:08
Re: Třeba to bude
Určitě ne, to by se mohlo prodávat.
Avatar - 3_diamanty
24. 2. 2020 13:04
Re: jak tu bylo receno
ale tak raz im to vyjst uz musi :yes:

a ja konecne chcem verit ze alfa sa uz zacne dvihat lebo v podstate uz ani hlbsie padnut nemoze .. uz teraz je skoro na dne... tak snad sa od neho poriadne odrazi a zacne sa dvihat ...
Avatar - 3_diamanty
24. 2. 2020 12:59
snad tam bude aj nove SUV Tonale
verim ( chcem uz fakt verit ) ze nove mensie aj dostupnejsie Tonale ( oproti Stelviu ) konecne zvrati negativny stav a alfa zacne konecne aj predavat a rast :yes:

za mna chcelo by to aj nastupcu giulietty .... lebo sportovejsie ladenej znacke akou alfa je bude takyto hatch v segmente C urcite citelne chybat.... a asi je uz skoda hovorit o vacsej giulii v kombiku .. lebo aj ten by sa alfe urcite moc zisiel ale ok... chapem... tak snad aspon to Tonale uz alfe konecne dvihne cisla aj akusi naladu do buducna .... lebo zatial ozaj to tam vyzera hodne pochmurne a pritom konkurencia je coraz silnejsia ( a uz aj ta z vychodu ) takze ozaj nie je vhodny cas na spanok ... ale treba pridat...

ja sa najviac tesim na Tonale... hadam toto uz konecne bude trefa :yes:
24. 2. 2020 12:49
Giulietty
Je škoda. Krásný a výborně jezdící hatch. Bohužel bezp.systemy nikde a nové motory firefly jsem jim už nechce homologovat pro giuliettu. Jinak zkusím hádat že představí giulii quadrifoglio GTA
24. 2. 2020 12:46
jak tu bylo receno
Italove jsou Italove. Se vsim co k tomu patri 😋. Preju comeback, kolikatej uz?
24. 2. 2020 12:00
Re: HB :-(
Nové Mazdy jsou velmi povedené. Připadá mi že rozvíjejí podobný design jako Alfa Romeo. Hlavně nová 3 v červené úplně vybízí si ji představit s maskou Alfy.
24. 2. 2020 11:27
HB :-(
Škoda té Giulietty, včera jsem se na jednu stávající koukal a říkal jsem si, jaká je škoda přijít o takto extravagantnější, pěkně jezdící HB. Dalo by se říci, že jediná mazda 3 je trochu zajímavá, ale Italové jsou Italové.
24. 2. 2020 11:05
Cassino
Opravte si chybu v textu. Tonale se nebude vyrábět v továrně Cassino ale v Pomigliano d'arco. Výrobní místo v Cassino zaujme Maserati D-SUV, které podle všeho přijede již příští rok.