Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Řidiči a karanténa: Jak v těchto dnech řešit propadlý řidičák nebo STK?

Uvalená karanténa ovlivňuje i české řidiče. Jak v době omezeného pohybu osob řešit propadlý řidičský průkaz nebo STK, když úřady fungují v omezeném provozu?
Zpět na článek
26. 3. 2020 14:46
Prepis vozu
Jak je to ted s prepisy vozu, kdyz jsou sikne omezeny uredni hodiny a mozna nekde nejsou vubec. Prece jen I zde se pohybuje bezne hodne lidi. Jak se k tomu pristupuje z pravniho pohledu v soucasnem nouzovem stavu.
Mozna by na tohle tema mohl byt I cely clanek.
Avatar - bystron
25. 3. 2020 21:38
otázka priorit
Bylo přece vyhlášeno, že se policisté přesunili na důležitější úkoly v rámci priorit a bežný dohled nad prkotinama je omezen. Myslím si, že 5 dní propadlá STK je jen umělý strašák a nikdo vás za ni popotahovat nebude. Jinak co se zaměstnanci diví? Většina firem žádné pomůcky nedostala,kdo se nestará nemá. Nám před kopírku dali jen pixlu s tekutym mýdlem a cedulku, kdo si jdeme tisknout, tak ať si alespoň umyjeme ruce. Že se předtím šahá na x klik, o 2 kancly dál je jiná kopírka, nebo dveře od wc nezájem. Alespoň se ukázal charakter jednotlivých vedoucích, kdo pustil své lidi na dobré slovo domů (ofiko home office a 100%) a kdo ne. Náš je naštěstí rozumnej uf.
Avatar - 3_diamanty
25. 3. 2020 20:30
STK
tak u nas su prevadzky STK zatvorene ( az do odvolania ) v celej republike uz vyse tyzdna .... akurat otec sa teraz chcel objednat lebo 11.4 mu konci STK ale uz je vsetko zatvorene tak musi pockat kym tento nudovy stav skonci a STK-cky sa znovu u nas otvoria ..... ale tak pripadneho prepadnutia STK-cky sa v tejto prekernej situacii nastastie netreba bat https://www.webnoviny.sk/…utu-neplatte-ju/ .. akurat sa obavam ze potom po skonceni celej tej koronatortury bude vsade na STK-ckach tak rusno ze sa tam ti technici aspon polroka nezastavia... uz teraz mi je ich normalne luto ked si predstavim aky naval aut ich potom caka 8-s
anonym
25. 3. 2020 15:57
Z pohledu technika
U nás to samé, desítky lidí s upatlaným volantem. Mají volno tak vyrážejí na STK. Nikdo, krom Nás samotných se nepostaral o sebemenší dodržování hygienických potřeb. Roušky a vše ostatní jsme si nakoupili za své, na ministerstvu prý nevědí že něco potřebujeme, prý pracují z domova jako na DEKŘE. Hygienické stanice to nezajímá, prý to má řešit MDČR a tam se žádný ÚŘEDNÍK ani nekoukne na portal. Chlapi tam jsou ještě opatrný, aby se pak po nich někdo nevozil. Přitom jsou placení z naších daní.
25. 3. 2020 13:35
z pohledu technika
K nam tedy hlavne jezdi duchodci a lidi, co jsou doma a nemaji co na praci, i kdyz jim konci technicka zpusobilost treba az v Srpnu. Ochranne pomucky se snazime sehnat jako ostatni, proste kdekoliv. A lidi vyzyvame, aby jezdili jen v tom pripade, ze vozidlo vylozene potrebuji, zejmena za jezdenim do prace, zasobovani atd..., tak stejne si prijede dedula s vozikem 2 roky propadlym a nutne ho potrebuje najednou, pak motorkar, protoze musi byt doma, tak si bude jezdit aspon na motorce venku, nebude sedet doma na zadnici prece. A to jeste prijedou a na zemi 10 posmrkanych kapesniku, na palubce se da sekrabovat uhli, jak je zpopelnena atd...fakt hnus.