Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Honda chystá další elektromobily. Dva postaví s technikou GM

Honda spolupracuje s GM v oblasti elektromobility delší dobu. Nyní se chystá využít jeho elektrickou platformu pro dva modely připravované pro modelový rok 2024.
Zpět na článek
4. 4. 2020 22:15
The power of dreams
Kdo sledujete počínání hondy dlouhodobě tak víte, že honda a Toyota nevidí budoucnost v autech poháněných elektřinou že zásuvky, ale vodíkem. Protože stejně jako všichni už dávno vědí, že na tom není nic ekologického a už vůbec ne levného. Budou se stavět nové a nové elektrárny, protože ta elektrika se někde musí získávat. Otevřou se nové lomy na těžbu drahých kovů pro výrobu akumulátorů. A co teprve likvidace těch použitých. Nabít elektromobil stojí 2x tolik než ho natankovat. A potom si představte jak na sídlišti vedou prodlužovací kabely z oken k autům, protože je prostě není kde nabíjet. Atd. Dle mého názoru je to slepá ulička z které už nejde vycouvat.
4. 4. 2020 18:13
Re: Honda + GM
Jo, Tesle by se možná příblížily - ale beznadějnou a dlouhodobou ztrátovostí a financováním na principu pyramidové hry! ;-) Ale zpracováním těch elektrovehyklů Teslu zcela určitě předběhnou, protože takový šunt jako tato firma by si GM, natož pak u Honda svým zákazníkům v životě nedovolily nabídnout! :-[]
Avatar - CICERO
3. 4. 2020 17:31
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3. 4. 2020 14:53
Honda + GM
No jsem na to zvedav. A fandim jim.

Snad se priblizi Tesle.

V Americe aktualne uvolnuji emisni limity.
Ale je videt, ze E-mobilita uz brzy zadne zvyhodnovani potrebovat nebude.

Elektromobily budou proste lepsi v naproste vetsine parametru.