Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Karavanem na dovolenou 2020: Jaký typ zvolit? Co vzít s sebou? A jak je to s řidičákem?

Dovolená s karavanem je velkým lákadlem, zároveň ale pro mnohé velkou neznámou. Na co si dát při půjčování karavanu pozor? A co si vzít na takovou dovolenou?
Zpět na článek
1. 2. 2022 18:05
Karavan
My právě na takové dovolené s karavanem byli minulé léto a bylo to vážně super. Byli jsme jen tady u nás v ČR a myslím si, že to bylo i lepší než nějaké moře. Letos to možná zopakujeme. Jen jsem si teda říkal, že by asi stálo za to koupit nějaké lepší vybavení na kempování. Třeba z https://armik.cz/
25. 12. 2021 14:32
Výlet s karavanem
No, my třeba začali hodně jezdit s karavanem hlavně po tom, co jsme si našli tuto stránku zde - https://www.karavany-strakonice.cz a díky ní jsme si mohli konečně udělat a naplánovat pořádné výlety, kdy se nemusí řešit nějaké to ubytování nebo to, kde třeba člověk přes noc složí hlavu... Opravdu hodně užitečná věc, kterou doporučuji všem :)
20. 8. 2020 13:17
karavan
My jsme byli letos na dovolené s karavanem podruhé a po loňské zkušenosti jsme si do něj koupili mobilní klimatizaci z obchodu Vzdušín https://www.vzdusin.cz/…ilni-klimatizace . Vloni v něm bylo takové vedro, že jsme vůbec nemohli spát. Klimatizaci jsme pouštěli jen před spaním a do rána jsme větrali, takže jsme si to vevnitř vyvětrali.
28. 5. 2020 14:05
Příspěvek připomíná spam. Je do rozhodnutí administrátora dočasně skrytý.