Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Přehnaná korektnost automobilových reklam: Komu vlastně vadí?

Historie automobilových reklam je plná přešlapů, nad nimiž mravokárci padají do mdlob. V poslední době se k tomu přidávají neřízené akce, které chtějí jen vyvolat pozornost.
Zpět na článek
17. 10. 2020 18:49
Vsetkych, ktori maju problem s obsahom reklam
a nielen reklam, by mal existovat kurz pochopenia spolocenskeho diania, lebo zjavne maju so sebou problem, ci z detstva, pofidernou vychovou, citanim nezmyslov, osobnostnymi komplexami, nedostatkami, chorym egom atd... co sa nasledne prejavuje v preexponovanej reakcii na rozne podnety a neschopnosti sa povzniest nad prijimanu myslienku.

Reklama na FordKa je super. Nad auto by som nainstaloval aj laser, aby ostreloval hore sediace, ktore sa chystaju na WC.
17. 10. 2020 09:04
Dovedete si představit ...
... že by se černoch někam nevešel, ale běloch ano ?

Po pár návštěvách USA si to představit určitě dovedu. Ale áť mě někdo neosočí z rasismu, i leckterý americký běloch by s nástoupením do brouka měl velký problém.
17. 10. 2020 08:51
tvl
Tolik slov, tolik rozboru, pro nic. U testu auta za 4 mega se kolikrát nedozvíme moc o jízdních vlastnostech, převodovce, motoru. Jen že to jede jak píchlá svine. Tady to roluješ dolu, kdy to nemá konce a rikas si, tvl, fakt už jsme jako lidi otočený perdelí napřed. Opravdu obdivuji autora že si dal tolik práce.