Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vrcholné Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid přijíždí s výkonem 700 koní

Porsche představilo faceliftovanou Panameru již koncem srpna, teprve nyní však odhaluje vrcholný model Turbo S E-Hybrid s výkonem až 700 koní. Úprav se ale dočkaly i další modely.
Zpět na článek
Avatar - Hammunasakra
22. 10. 2020 08:38
Re: Dojezd
Fúúúúh kolik běžnej den najezdíš ty? PROTOŽE tohle je běžnej evropskej průměr a NE mnoho set km za den = tak PROTO se auta staví na ca takovej dojezd JEN na elektřinu. Abys KDYBYS chtěl mohl jet JEN na elektřinu. Do navigací se ostatně nastavuje že při vjezdu do metropolí se systém přepíná na BEZ emisí

V menším to dělaj desítky let i běžný hybridy Toyoty = v podzemních parkovištích nebo při průjezdu vesnicí nebo poskakování v koloně = jen na elektřinu
Avatar - Ham.
21. 10. 2020 17:00
Re: A nejlepší na tom je
Myslím, že Porsche nedeklaruje hybridy a ani EV jako nějaký pokrok, ale jako nutnost pro splnění emisních regulací, v nedávném rozhovoru to řekl přímo šéf vývoje. Už předface verze Turbo byla mrštnější auto než hybrid. Ke cti Porsche slouží to, že když už to musí být, tak jak tenhle PHEV, tak Taycan mezi EV, jsou absolutní špička, na kterou se hybridní ani EV konkurence nechytá. Takže si každý může vybrat, nejlepší klasiku, nejlepší hybrid nebo nejlepší EV. Skvělé je, když nechá automobilka možnost výběru a tu dává Porsche v absolutní míře.
21. 10. 2020 16:20
Dojezd
Fúúúúh, až 50 Km??????????! Jdu do toho!!!!!!!!!!!!!
Avatar - Hammunasakra
21. 10. 2020 13:13
Re: Je to podvod
Je to tak když stejný motor podladíš o 60 koní = je z toho mínus celá 1 desetina 1 sekundy = CHÁPU tvé rozhořčení :D

Co si místo fakt TRAPNÉ HYSTERIE = prostě místo PHEV hybridu koupit to Turbo S co? ;-)
Avatar - kari.laz
21. 10. 2020 13:09
Re: Je to podvod
Wifi ani jiné mobilní připojení nikdy garantované nebylo. Prakticky to nejde, je tam moc proměnný a proto se uvádí to slůvku "AŽ", protože za správných podmínek to dosáhnout lze. To není úplně stejné. Protože na rozdíl od bezdrátového připojení to tady hlásají jako fakt, ne jako AŽ. Tady pro změnu mají AŽ XX Km na baterku :D
Ale jinak v principu máš pravdu.
Avatar - Hammunasakra
21. 10. 2020 13:09
Re: Je to podvod
Naštěstí se inteligence stáhla do diskuzí na ACZ :D
A tady odsud to kosí = vysvětluje jak sou věci správně :-!

Už ti došlo = jak je to s tou naftou? Zvýhodňování ceny i smutná realita že na tunu ropy dojedeš dál a víc na benzín = než na tvou naftu? Kterou navíc MUSÍŠ cenově zvýhodňovat?
Avatar - Ada je zase tady
21. 10. 2020 12:48
Je to podvod
Stejně jako WIFI připojení. Napíšou Vám, že máte rychlost až 100Mbps, ale vydrží to jen 10 vteřin. Potom už ani náhodou... S tím hybridem je to stejně. Zvlášť když ještě do papírů napíšou průměrnou spotřebu 2 litry/100km... Zkrátka marketingový podvod pro blbečky.
Avatar - kari.laz
21. 10. 2020 12:19
A nejlepší na tom je
že i když je silnější, než Turbo S, tak na něj stále nedosahuje. I přes vyšší výkone je na stovce o 0,1s pomaleji a s Turbem S zajeli čas na Nordschleife za 7:29,81 a drží nejrychlejší čas pro luxusní automobily a silně ochybuji, že elektrickým balastem obtěžkaným modelem by ho trumfli. Pokrok v praxi.
Králem řady Panamera je stále Turbo S.