Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Je čas skončit, vzkazuje recenze nového dílu The Grand Tour

Nový díl The Grand Tour si z od  The Telegraph odnesl podprůměrné hodnocení, samotná recenze si pak nebrala servítek.
Zpět na článek
23. 12. 2020 07:20
Očekávání
Ano, mělo to prvek deja vu. Já jsem byl vždy spíše zastánce klasických dílů, jejich bits v the news apod. byly bezkonkurenční a speciály jsem bral jako zpestření, navíc se mi více líbili více low cost díly. Taky podle mě hraje roli velké očekávání, tak je to i všeho. Pokud čekáte rok na nový díl, čekáte pochopitelně u úplný zázrak, kdyby to byl speocisl v normální řadě, nadchnul by podle mě mnohem více. Ale to je holt dnešní doba, mladší a noví si žádají speciály, protože nebyli zvyklí na klasický formát pořadu. Je to škoda, klidně bych se na ně zase koukal každý týden a poslouchal glosy v jejich zprávách.
22. 12. 2020 19:32
Re: TG vs. GT
To je normální - pusť si třeba poslední CD Bon Jovi, poslední film Bruce Willise, proste to někde donekonečna...
22. 12. 2020 19:00
TG vs. GT
Vydrzel jsem na to koukat 20 minut a pak to total znuden vypnul - 100x to same jen jaksi trosku vycpelejsi, nebo jsem uz zestarl a nechapu to.

Vzpominam si na zaver jedne ze serii TG, kdy za zvuku The Ending od Briana Ena JC projizdi Aston a zamackl slzu....
Avatar - woody-alien
22. 12. 2020 13:15
Re: Pisálci, kritici a mistři
Přesně. :yes:
Avatar - jurajos
22. 12. 2020 11:55
Re: Pisálci, kritici a mistři
Ja skor neprestávam žasnúť, že hoc na serveri o autách, dočítam sa čo o novom GT píšu iný. To na auto.cz nemá nik vlastný názor? Či je klasicky jednoduchšie kopať a vyrábať clikbait titulky?
Avatar - Dinar
22. 12. 2020 09:04
Škoda,
že Telegraph při své kritice nezmínil, který že podobný pořad (a že to zkoušelo napříč světem x tel. stanic) je lepší. Protože shodit to tím, že zažíváme déja vu, jasně, že ano, je to pořád stejný koncept, ale je to jejich koncept, který jednak funguje (v jejich podání), jednak ostatní se zmohli max. na kopírku toho konceptu (který navíc většinou v daném podání ani nefunguje).

Já jsem s posl. speciálem spokojen, ti chlapi si to evidentně užívají, já s nimi, dělají si legraci ze všeho a všech, prostě zábava. A je to pořád autošou, kdo by si představil, že continental gt bude jezdit v pralese, podobně caterham, ať už je to u této trojky o čemkoliv, je v tom vždycky cítit láska k autům a je to vždy dokonalá propagace motorismu. Za sebe doufám, že to pánové ještě nějakou dobu nezabalí, protože jsou pořád nejlepší. :-) :yes:
Avatar - Đawson
22. 12. 2020 08:54
Náhodou
Když se May brodil bez střechy exkrementy, málem sem umřel smíchy 😀 díly sem viděl lepší, ale i horší. Poslední série top gearu byla taky taková slabší, ale nechci aby ti skončilo.
Avatar - KANKUNEN
22. 12. 2020 08:26
Re: Pisálci, kritici a mistři
Jo kamaráde, podívej kolik lidí tady komentují na úrovni zlého hlupáka, ti GT nikdy nepochopí, no a ten rozumnější zbytek se tříští a pere mezi sebou skrz elektriku. A i ti chytří nedomyslí, že když bude bordel vypouštět u souseda, tak vzduch v obci to nezlepší.
22. 12. 2020 02:56
Pisálci, kritici a mistři
Je mi nanejvýš zle z pisálků, kritiků, různých blogerů navážejících se do něčí úspěšné a fungující práce. Sami obvykle frustrovaní vlastní neschopností cílí na ty, kteří jsou úspěšní. Jsou mi zcela jedno podobné kritiky, jen mi vadí spíše z pohledu snahy o veřejnou dehonestaci. Stejně jako možné znechucení práce těch, kterých se kritika týká.
GT Madagaskar je podle osvědčeného receptu CMH, těšil jsem se na něj právě proto. Nechtělo jsem mrtvoly, trapný fekální humor ani Vrtala s Touaregem na poušti kvičícího různé skřeky. Chtěl jsem GT podle receptu, na který jsem zvyklý.

A v tom byl Madagaskar fantastický! Zábava, poznání :yes:
22. 12. 2020 02:46
Re: Čas skončit
Čas skončit před prvním příspěvkem jsi měl a nevyužil.
Avatar - _Karel_
21. 12. 2020 22:58
Grand Tour
Mě se tam nejvíc líbí ten James Bay.
21. 12. 2020 22:37
Speciál
Viděl sem líbilo speciál dobrý lodě podle mě nejhorší potom focení pak auta madagaskar buginy / mongolsko / světový hlad top
21. 12. 2020 20:20
Čas skončit
Čas skončit byl pro tyhle komiky už před deseti lety.
Avatar - palix
21. 12. 2020 18:56
Re: Hodnocení
Súhlasím "Kopcem_", nikto nerobí iba dobré programy, filmy... Navyše tento diel bol značne ovplyvnený Coronou.
Uznávam, že keď som včera pozeral najnovší diel GT tak som mal pocit, že tomu trochu chýba "šťava", ale s radosťou si počkám na ďalšiu časť.
Naproti tomu...
Počas víkendu som kdesi videl nový Top Gear a vôbec sa mi nepáčil (súčasná trojica moderátorov je pre mňa absolútne najslabšia / ešte Matt Leblanc bol celkom v pohode). Aj posledný diel The Grand Tour bol oproti tomu absolútne majstrovské dielo!
Špeciál s vlastnoručne postaveným autom v Mongolsku je absolútne TOP :yes: - videl som ho už viackrát. Možno je to tým, že na podobné dobrodružstvo by som sa nechal kľudne presvedčiť :).
21. 12. 2020 18:34
Hodnocení
Ano speciály jsme už viděli lepší, ale i horší. Stále si myslím, že nám toto trio má co nabídnout. Třetí série GT toho je zdárným příkladem, kdy byla mnohými kritiky označena za to nejlepší, co toto trio kdy natočilo. Tady jim vše klapalo a v tom měli pokračovat. Speciál z Kolumbie nebo, když si postavili vlastní auto a přejeli kus Mongolska jsou topy. Podle mě měli pokračovat s klasickým stanem a sem tam si dát speciál.