Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tesly Model S a X prý musí ze skladů, automobilka zřejmě chystá facelift

Po modernizaci dostupnějších elektromobilů Model 3 a Y by se měla dostat řada i na prémiové elektromobily Model S a X. Ještě předtím je však potřeba vyprázdnit sklady.
Zpět na článek
Avatar - Blue Sun
20. 1. 2021 21:07
Re: :D Ze kolegovia.
Ne, nic takového tam opravdu není. Zase zcela trapně lžeš.
20. 1. 2021 14:38
Re: :D Ze kolegovia.
Zpusob nejdriv vypnout a pak resit co s tim je takovy naprd.
Avatar - Barrichello
20. 1. 2021 12:07
Re: :D Ze kolegovia.
Chytrá Čína a Rusko staví neustále nové bloky JE

https://atominfo.cz/…sahl-100-vykonu/

Čína dokonce nové generace chlazené sodíkem
https://atominfo.cz/…eaktoru-cfr-600/

Nespoléhaj na větrníky a fotovoltaiku vid :-) :-)

A maj i zcela jasnou koncepci ve vesmíru, která doletí všude, soudruh Musk bude zírat https://atominfo.cz/…livych-soucasti/
Avatar - Barrichello
20. 1. 2021 11:49
Re: :D Ze kolegovia.
Jenže doted nikdo nic takového nedělal, až tví soukmenovci zelení bolševici začnou rušit uhelky a později plyn, začnou vypínat. Protože jim nic jinýho nebude, šmejdský větrníky a fotovoltaika jesou nestabilní zdroje energie ZAVISLĚ PLNĚ na výkyvech počasí. V zimě, mlze, bezvětrí a vánici to nic nedává, víme?

A ***m si ZELNY BOLSEVICKY KASPARE nazývesj svého dědečka!!!!!!!

Marxistická lůzo, největší svoloč světa zelená marxistická ektro*ebilní lůza

PS: dneska vám nastupuje klánící se bolševický hovádko Biden, můžete slavit
20. 1. 2021 10:36
Re: :D Ze kolegovia.
pokud chce nekdo odvratit blackout tak nemusi o nic zadat ani ted, proste bude se odpoji na par desitek minut par odberatelu a nebo to prestane fungovat vsem a nabyhat to pak bude klidne i nekolik dni, mas to ve smlouve o doberu elektriny jiz dnes, kdys CEPS rozhodne ze se ma odpojit treba cast soustavy aby nemela problem cela soustava, tak ty jako spotrebitel s tim ted nic nenadelas a proste ti to vypnou ;-)

tyhle debaty vznikaj jen proto ze dementi jako ty maj potrebu takove veci resit politicky a tak to resi anis by vedeli jaky je aktualni stav a pisi vesmes o tom co davno funguje :-[] tva snaha strasit necim co funguje poslednich 50 let je vesmes smesna, chces tim snad poukazat ze jsi tak hloupej ze si ani neumis dohledat soucasny pravni stav dane veci?
20. 1. 2021 10:33
Re: :D Ze kolegovia.
na podobne veci se budou a stavej backupy v podobe ruznych druhu baterii, podobne problemy meli treba v Australii a nasledne byli radi za tu 100MWh baterku od Tesly, Evropa si za tim ucelem stavi precerpavacky, termalni uloziste a asi zacne brzi i s gravitacni baterii

to prvni v podobe precerpavacek v Nemecku jiz schvalili a od 2022 nebude moct bez nich vznikat zadna pevninska vetrna turbina, v rovynatych oblastech s jinym typem ukladani bud termalne nebo klasicke baterie, to druhe s termalni energii maji jiz ve 2 fazi, tedy prvni faze jiz funguje a testuje se, druha faze se stavi a pristi rok se ma zacit stavet 3 faze pro komerni pouziti, najdi si to pod "Siemens ETES" , do roku 2030 ma stat hned nekolik techto ulozist s kapacitou okolo 1GWh u velkych elektraren, a treti ohledne gravitacnich baterii, tak prvni se postavila ve Svicarsku a druha se stavi v Italii, 2 roky se ma testovat a pote komercne licencovat pro stavbu ve studnach, tedy pod zemi, zaroven nektere staty Eu zavadeji pravidlo ze k OZE instalacim se vzdy bude muset priradit i zaloha v podobe stabilniho zdroje, tedy bud baterie nebo nejaka forma elektrarny vyuzivajici obnovitelny zdroj, u malych na domech se to resi vesmes baterii, u vetsich pak treba tema 3 co jsem popsal vyse a nebo nekde zvazuji i vyuzivani vodikovych elektraren, to se mimo jine planuje treba i v CR, u vetsich fotovoltaickych farem bude povinnost mit prave takovou zalohu a bez ni ta elektrarna nepujde legalne pripojit do site
Avatar - Barrichello
20. 1. 2021 10:18
Re: :D Ze kolegovia.
Když si to myslíš......žij si dál v naivní bublině.

Sami EV fantacii přiznávaj, že se bude třeba vypínat i ohřev vody a další, že s tím počítaj a že jim to prej nevadí :-) :-) :-)

Nedostatek energie má německo, rakousko a další cca 500x ročně a musej zapínat paroplynky, uhelky nebo přeskupovat proud z ciziny, kdyby to neměli sou v loji :-) :-) :-)
20. 1. 2021 08:33
Re: :D Ze kolegovia.
Znas vubec smysl slova neomarxismus nebo chces byt in, kdyz ho pouzivas ?
Domacnosti nikdo odpojovat nebude, ale pouze nabijeni EV aut a pouze v pripade nedostatku el. energie, ktere by mohlo vyvolat vypadek.
Nastane doba, kdy nebudeme mit co vyvazet a to bude masakr.
20. 1. 2021 08:30
Re: :D Ze kolegovia.
Jako vzdy jsi mimo. Tady je prese popsano co se stalo - https://www.idnes.cz/…o-zahranicni_vov
Nicmene teto navrh projde drive nebo pozdeji, protoze jina sance ani neni. V momente spicky proste odpoji nadbytecne spotrebice, coz budou nabijecky EV aut.
Avatar - Mikesus
20. 1. 2021 07:31
Re: :D Ze kolegovia.
No koukám že win stále šíří nepravdivé informace. Jak typicke u něj.
Jednou nekde neco přečetl, a pak to dává několik let jako fakt.
Uz sis dal svůj diesel do obýváku jako čističku vzduchu? Aspon to budeš moct pouzit až ty 2 hodiny nepůjde proud.
Avatar - Barrichello
19. 1. 2021 21:18
Re: Životní příležitost
To sou olizovači plakátů a diskuzní žvanilové a slintalové, co jim doma visí plakát a nikdy si ty plečky nekoupí :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Avatar - Barrichello
19. 1. 2021 21:17
Re: :D Ze kolegovia.
Dál? No dál tam je, že evropské NEOMARXISTICKE vlady chystají do legislativy to, že budou mít pravo KDYKOLIV vypnoutt proud lidem, aby odvrátili blackouty, to se chystá. Takže proud na pár hodin brzy realita, aneb KLDR rulezz :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Avatar - Blue Sun
19. 1. 2021 21:13
Re: :D Ze kolegovia.
No, akorát to neprošlo. A domácího nabíjení se to netýká. Fajn, co tam máš dále?
Avatar - .StenLi.
19. 1. 2021 20:00
Re: :D Ze kolegovia.
:D Urcite nie. Bol to navrh ktory nemal sancu prejst a ministerstvo potvrdilo ze navrh bude prepracovany a nabijacky a teplarne budu z neho vynate. Skus si nastudovat nadprodukciu energie v DE aj v CZ aj FR a uplne bezne pokryvanie spiciek a nedostatku energie v sietie dovozom z inych krajin a naslednym vyvozom mimo tychto spiciek kedze vsetky vyssie spomenute krajiny su cistymi exportermi el. energie ;-)
Avatar - .StenLi.
19. 1. 2021 17:12
Re: :D Ze kolegovia.
To si zase raz naletel na nejaky hoax :-!

Will millions of electric vehicles disrupt Germany's power grid?
The short answer, according to both Braun and professor Oliver Brückl of the East Bavarian Technical University in Regensburg, is "no," everything will be fine.
19. 1. 2021 14:54
Re: :D Ze kolegovia.
To jako na celý den? :-O Mě by stačilo, když mi jej zapnou na pár hodin nabíjení denně, nejezdím s PPLkem, průměr mám 50km denně + výlety a dovolené.
Avatar - WinDiesel
19. 1. 2021 14:47
Re: :D Ze kolegovia.
Hehe a k čemu Vám to bude když Vám budou Němci vypínat nabíjení EV aby udrželi jakous takous stabilitu rozvodné sítě?
:-O :-O :-O
Avatar - Ronault.
19. 1. 2021 14:11
Životní příležitost
Je to životní příležitost pro některé zdejší elektrobychaře si konečně koupit Teslu, do toho, držím pěsti :yes: :-! :-[]
Avatar - .StenLi.
19. 1. 2021 13:33
:D Ze kolegovia.
Nazvat odbornych zurnalistov z Electrek kolegami je od ACZ google>copy>translate>add bullshit >paste vyrabacov clickbaitov doslova urazka :) Vsak Mara nevie ani aky je rozdiel medzi kapacitou a vykonom a stale si ich zamiena. :D

Ten facelift by sa zisiel uz skor, snad bude dostatocne vyrazny a PLAID 3 motorove verzie mozu prinasat dalsie rekordy a zaujimavy suboj s Taycanom a Lucid-om.