Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Omlazený Kodiaq zachycen na české dálnici. Všimnete si chystaných změn?

Největší SUV v nabídce mladoboleslavské automobilky se co nevidět dočká omlazovací procedury. Náš čtenář zachytil jeden z testovacích prototypů na české dálnici.
Zpět na článek
4. 2. 2021 23:00
Podvozek
A't ho nechaj jak je, ale a't něco udělají s tím podvozkem...s tím se nedalo jezdit, jak šutr.
321
Záleží na pohledu, ale od doby co odešel Kabaň to s jejich designem jde od desíti k pěti a můžete se rozčilovat jak chcete 😄. Poslední roky nějak nedokážu pochopit jestli jim někdo řekl dělejte hnusný dráhy a oholený auta, nebo mají šéfové jenom krizi středního věku 🤔 Takže pak udělají nadupanou Škodu Octavii IV plnou technologií, které občas prostě nefungují 😆ale dobrá. To ještě přežijeme, ale co Enyaq? První elektromobil👍Wow super 👍 Už vidím někoho jak jsi jde koupit šest let starý elektromobil od škodovky 😳🤣a co teprve 15, nebo 20 let😆 Kdo si hraje nezlobí.😄 Kodiaq RS přece nejrychlejší SUV😆co bude s ním? Těžko říct, ale nejspíš přijde nějaká taková hrůza jako je tady na fotkách s 0.3TDI a 0.5TSI, protože to přece stačí.😁 Škoda Fabia kombi není potřeba 😆Ale když jsi šéfové při testovací jízdě snažili sednout do auta usoudili, že combi se vážně hodí 😂Jeli jste někdy Scalou? To není Scala, ale Skákala 😏 neudělat tenkrát toho Supa, tak nevím nevím 😂 Úplným vrcholem zůstává to, když jsi člověk koupí nové auto vyjede ven z garáže a na férovku se mu zapotí světla a pánové ve Škodovce mu řeknou, že je to normální a reklamaci uznají až když bude vevnitř kapka 😆 a to je z vlastní zkušenosti🤣 u 120 které je přes 30 se nám snad nikdy nezapotili světla, to samé u Felicie atd.😆 Každý ať jsi dělá co chce, ale já už Škodu nikdy nekoupím😏 Doslova Škoda peněz. Myslím, že kdyby tohle viděli pánové Laurin a Klement, tak by tenkrát ani žádnou firmu nezaložili 😐
3. 2. 2021 23:16
Škokodaq
Koukám na ty změny - úplně jiné auto :-o A ještě ve Šqodofce probýhá ta jazykovědná soutěž - "vymysli co nejhnusnější slovo na Koqot"?
Avatar - emkejx
3. 2. 2021 22:48
hmm
maska, svetlomety, naraznik, spojler na 5tych dverach, zmizol znak namiesto toho je tam napis...
Avatar - _Karel_
3. 2. 2021 14:33
Facelift?
Coby nedávný majitel, změny hledám lupou. Čekal bych víc.