Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Hyundai N na okruhu: Ostrý crossover, poprvé na slickách a cucflek ze závoďáku

Značka Hyundai pojala akci s modely N velkolepě. Sezvala nás na závodní okruh Slovakia Ring a měla jediný požadavek: bavte se!
Zpět na článek
20. 8. 2021 11:42
Kdo by to byl ještě před pár lety řekl...
...že evropské petrolheady, milující hot-hatche, bude před ekoteroristy zachraňovat Hyunadai?! A že přitom bude tak úspěšný? Paráda, jen tak dál! Už se nemůžu dočkat pořádného testu i20N! Čtyřválec s manuální převodovkou, tak se to má dělat, Forde a Volkswagene (o uboze kapitulujícím Renaultu a Peugeotu ani nemluvě)! :-) :yes: :yes: :yes:
20. 8. 2021 06:44
Re: Článek
Mohlo to být na delší čtení, ale sem si, že chybí možnost srovnání s jinými auty.

Btw: jsem si jistý, že údajná měkkost LB jde na vrub právě gumám ;-)

Za mě :yes:
Avatar - chinagofastandkilleu
20. 8. 2021 00:33
Re: Článek
Ne, to je v pořádku... auto.cz je v pořádku a vubec, pan MACHALA odvádí skvělou práci... a pan křetínský to hezky platí !!! :-! :-! :-!

božím zkratoveehiklům od VW 3x zdar, že ??? !!! :-[]

PS: jestli takle tak pak jooo :no: :no:

kolik lidi to čte?
19. 8. 2021 21:29
Článek
Moc se omlouvám, nemám ve zvyku se obouvat do redakce, ale oni Vás pozvou na takovouhle, řekl bych dost zajímavou akci a z toho vznikne takovýhle "článek", kde se píše o přívozu v Bratislavě (ano, běžná věc u navigací), o překvapení, že se v Koně sedí výše než v i30 a o tom, že na slickách auto drží při brždění...no pane jo, to je skoro zbytečné kvůli tomu jezdit na okruh, ne? Kdybyste raději popsali, jak se auto chová, jaké se třeba jezdí časy nebo aspoň něco, co není třeba zcela zřejmé...
Ach jo, znovu se omlouvám, mám asi nějakou blbou náladu :-!