Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: První plug-in hybridní Dodge prý bude SUV Hornet, sourozenec Alfy Romeo Tonale

Dodge zřejmě oživí jméno nevšedního konceptu, který se kvůli nešťastnému načasování nedočkal produkční verze.
Zpět na článek
Avatar - 3_diamanty
1. 9. 2021 07:50
Bude sranda
Ked ten dodge pride do predaja nakoniec skor ako ta uzasna nekonecna alfa ;-) ....
Avatar - 3_diamanty
1. 9. 2021 07:45
Re: Buď trendy baby
Ten udajne ikonicky delorean nikomu nechyba v ziadnej podobe... nam ho v ... to skor chybaju dnes uz auta ako nova fabia combi ci nove clio combi... alebo nieco ako mazda 5... carens venga... yaris verso a pod...
31. 8. 2021 21:18
Re: Buď trendy baby
Navrat do budoucnosti. :yes:

Slavu ma i diky nerezove karoserii.

Predchudce Cybertrucku. :yes:
31. 8. 2021 19:03
Re: Buď trendy baby
Já zastávám názor ať si každý pořídí to, co mu vyhovuje a to co chce. Od dvouválcové pětistovky přes V12 jaguára, suburbana až po hybridy a EV. Hlavně bez pokut, násilného vnucování, lží a znevýhodňování.

Auta mám sice rád obecně, ale DeLorean DMC-12 si nezaslouží přídomek ikonický. Těžkej krumpl se chcíplým nepovedeným francouzským V6 motorem PRV (2849 ccm, 97kW) vyráběný jeden rok a pak krach. Jen podvody, aféry, tunely, drogy a konec. Jeho "slávu" lze připsat jen filmovým rolím v Návratech do budoucnosti a na svojí dobu neotřelému italskému designu od Giugiara.
https://forbes.cz/…poslal-do-srotu/
31. 8. 2021 18:22
Představení
Se očekává myslím až v únoru.Prodej červen.
A o 2.0 plug in tedy slyším poprvé. Nikde jsem o něm neslyšel. Zatím je potvrzená 1.3 a 1.5 Firefly a naftová 1.6 multijet.
Avatar - DeLorean_Motor_Company
31. 8. 2021 17:51
Buď trendy baby
Nevím jak vás, ale mě často znepokojuje, kam ten automobilový svět spěje. Říkám si to, když mě ve sto třiceti problikává SUV jedoucí 180km/h. Říkám si to, když čtu zprávy o tom, jak další automobilka objevila „nový segment trhu“ a vypouští do světa další vozidlo, které neuveze ani víc pasažérů, ani víc nákladu, jen veze víc vzduchu nad hlavami cestujících popřípadě se vznáší břichem výše nad zemí. Nic proti pestrosti vozového parku, nic proti invenci designérů, ale není toho už trochu moc? Nepřerůstají nám naši plechoví mazlíčci přes hlavu? SUV jsou zbytečná, a jako EV - dvojnásobně.

BTW ..kéž by se vrátil ikonický DeLorean DMC-12 jako EV, byla by to nejvýznamnější automobilová událost století.