Vlajková loď francouzské značky i v rámci modelového roku 2023 nadále sází výhradně na plug-iny. Přidává však na komfortu, luxusu a moderních technologiích, aby dokázala držet krok i se zavedenější německou a švédskou konkurencí.
to že použili jako základ nejakou společnou platformu neznamená, že se zaplatil vývoj toho auta, protože všechno viditelné na té paltformně (karoserie,světla, interier, materiály, čalounění, výbava) je pro DS specificiká a to něco stojí obzvláště když DS je ve své podstatě malosériovka ;-) což je jen drobný detail
Poslední skutečný Bentley, co mělo pod kapotou tradiční 6,75 V8 bylo Mulsanne. A předtím Arnage a Continental T a R .
Ostatní byly šidítka pro dětičky s trapným deignem, teprve až současný Continental a Flying Spur aspon vypadaj docela k světu, když už maj špatný motory :-)
v čem jezdíš příteli? na obrázku vidím velmi pohledný design, ostatně jako u všech DS potažmo Citroenů. výtky můžu mít k technice, ale vzhled je velmi slušný :yes:
12válec, který mělo Bentley :-):-):-)
jestli vono to nebylo tak, že Bentley mělo 12válec z VW. a ani tak by to nesedělo, protože byl přeplňovaný /v Bentley/.
A Bentley vytvořili na podvozku Phaetonu komplet.
ne čínská C6 stojí na platformě první genereace EMP2 V1 (platforma C4 Picasso/P308 II) byť některé zdroje uvádějí ještě starší platformu PF3 společnou s Peugeotem 508 první generace (W23; 2010) https://upload.wikimedia.org/…ic_2.0_Front.jpg
zatímco DS9 je postavená na modulární platformě EMP2 verze V2.3 která umožňuje zástavbu plug-in hybridního a bateriového pohonu ;-)
To si taky myslim, to už měli zkusit rovnou BEV. Ta technika za ty peníze nemá proti zavedené konkurenci šanci. Nemá někdo zkušenost zda DS dává slevy? Podle prodejů tipuju, že ne. Já už ho párkrát potkal, ale netušil jsem o jak velkou raritu jde :D
Za 2 melony mas pritom uz kua drat fakt solidne premiove vozy ... toto je nejaky nepodareny vtip... ani 1,5 mega za tuto ropuchu nikto triezvy neda... neverim... predaje tu budu minimalne
Takže, milé DS:"To je směšné cha, cha, cha, tuze směšné cha, cha, cha. odpuste mi cha, cha cha, že se směji vám!" Protože žádná výstižnější reakce na takto absurdní nabídku takto nesmyslného auta za takto šílenou cenu neexistuje! :-[]:-[]:-[]:no:
teda myslím po designové stránce jak exteriér, tak i interiér... bohužel se jim podle mě vymstí jejich spěch s elektrifikací a úplným upozaděním ICE nabídky, která již teď stojí na tříválcích (v benzínu). Nikdy bych si nekoupil krásné auto, které postrádá alespoň standardní dynamiku, abych se cítil bezpečně hlavně při předjíždění, či řešení jiných situací, vyžadujících normální pružnost a zrychlení...Jakýkoliv PHEV je pro 80% řidičů, praktický nesmysl resp. kočkopes, jak cenově, tak i starostí okolo provozu...
pamätám si keď som prvý krát naživo zbadal Phaeton. Tiež to bol neúspešný pokus o prienik v segmente prémie, ale malo to auto špičkové technické atribúty...a 12 válec, ktorý malo aj Bentley.
DS mi príde ako *** v alobale postriekane drahou voňavkou...