Novinky
@vecernicek2
Až na to, že 60 byla poněkud jiná kategorie. 60tka byla spíše luxusnější něco jako Range Rover a řada 70 je a byla off-road...
Až na to, že 60 byla poněkud jiná kategorie. 60tka byla spíše luxusnější něco jako Range Rover a řada 70 je a byla off-road...
@Man Ký
Tak já se tu nebavím o současné Indo něco produkci vzhledem k tomu, co jsem psal. Vím, že tam bylo něco jako integrovaný rám, žebřiny to už asi mít nebude, ale také to už není, co to bývalo...
Tak já se tu nebavím o současné Indo něco produkci vzhledem k tomu, co jsem psal. Vím, že tam bylo něco jako integrovaný rám, žebřiny to už asi mít nebude, ale také to už není, co to bývalo...
@Man Ký Pán je odborník na jízdu terénem. Proč řadit redukci, když může jezdit terénem pomocí prokluzu spojky 👍👍👍
@Jiří Kalabza Pořád tomu nerozumím. Obě řady jsou off roady do terénu, podobná technika, nejsou to nějak diametrálně odlišná auta, aby se tam aplikovatelnost moderního motoru nějak významně lišila - naopak jsou obě auta dost podobná - tak nevím jak to neguje co jsem napsal. Ale ok, agree to disagree.
@Man Ký
To má (možná už ne) Range Rover a Land Rover Defender také a určení je jiné 😄
To má (možná už ne) Range Rover a Land Rover Defender také a určení je jiné 😄
@vecernicek2
Reakce na to " Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel" nic jiného, prostě stejná značka jiné určení, nic jiného v tom nehledejte.
Reakce na to " Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel" nic jiného, prostě stejná značka jiné určení, nic jiného v tom nehledejte.
"Toyota tak ale ukazuje, že i původní konstrukce z 80. let se dá spojit s moderním motorem, emisními normami a každodenní použitelností."
Uvědomuje si autor vůbec, že Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel?
Podle výše uvedené věty nejspíš ne, jinak by ho to asi nepřekvapovalo. Prostě to zase psal znalec.
Uvědomuje si autor vůbec, že Toyota stále sériově vyrábí řadu Land Cruiser 70 původem z 80. let a to s moderním čtyřválcem 2.8 diesel?
Podle výše uvedené věty nejspíš ne, jinak by ho to asi nepřekvapovalo. Prostě to zase psal znalec.
dobrý SWAP dělají Poláci, když to starých Patrolů nacpou bavorácký M57...