Novinky
Radek Holodňák
8
@rohYpnol urážky už jsou tady, přesně jak turek
Přejít do diskuze
@ericn problém je spíš v tom, že je málo parkovišť ve staré zástavbě, a pro ta tvá P+R parkoviště pro všechny fakt není místo u metra a ani rozpočet.
Musel bys tam postavit parkovací mrakodrapy
Musel bys tam postavit parkovací mrakodrapy
@Ham. a jako proč? Protože nejsou schopni na každé konečné metra udělat dostatečně velký parkovací dům nebo parkoviště P+R? Tj problém není v řidičích, ale v magistrátu, jeho dopravním odboru....
@rohYpnol Hřibovina....... Hřib vyzývá k cestování MHD, jeho auto s řidičem ale najelo tisíce kilometrů a šofér má stovky hodin přesčasů. 🤣🤣🤣🤣
@psel
Stačí aby stát po 50ti letech pochopil, že pragocentrismus je největším a nejzbytečnějším zdrojem emisí v ČR.
Stačí aby stát po 50ti letech pochopil, že pragocentrismus je největším a nejzbytečnějším zdrojem emisí v ČR.
BEV v Praze provozuje jedině eurounijní prase. Protože progresivisticky uvědomnělí lidé, jako například Zdeněk Hřib, jezdí do práce PIDem... A v práci se nechá vozit služebním dieselovým Superbem s řidičem 😁
@ericn vlak je dobrý nápad, nádraží mam za rohem ale do Prahy jedu přes hodinu a to ten vlak musí jet. Občas je to tady za trest.
Do práce bych měl vlak + autobus za hodinu a čtvrt až hodinu a půl. Minu odjezd a čekám hodinu.
Autem 35 minut až hodinu když je mega zácpa a kdykoliv odjezd příjezd. Co by jsi si vybral ty?
To mám ještě štěstí že tu to nádraží je, takové štěstí má minimum lidí
Do práce bych měl vlak + autobus za hodinu a čtvrt až hodinu a půl. Minu odjezd a čekám hodinu.
Autem 35 minut až hodinu když je mega zácpa a kdykoliv odjezd příjezd. Co by jsi si vybral ty?
To mám ještě štěstí že tu to nádraží je, takové štěstí má minimum lidí
@Ham. protože jsou postavena špatně, daleko od nástupních stanic metra. Na Zličíně je 200 míst P+R a praská každý den ve švech. Tj pokud někdo udělá P+R v Horních Počernicích, tak je***, nikdo nepojede autobusem dalších 10-15 min k metru. To P+R parkoviště musí být přímo u metra aby to mělo smysl...
Taktéž kooperace se Středočeským krajem musí fungovat a udělat u každé zastávky vlaku, který míří do Prahy, malé parkoviště 30-50 míst a pak ta koncepce bude mít smysl a v Praze bude méně aut. Když to funguje v okolí Londýna a New Yorku, tak kolem Prahy to musí fungovat taky. Obojí jsem viděl na vlastní oči 😉
Taktéž kooperace se Středočeským krajem musí fungovat a udělat u každé zastávky vlaku, který míří do Prahy, malé parkoviště 30-50 míst a pak ta koncepce bude mít smysl a v Praze bude méně aut. Když to funguje v okolí Londýna a New Yorku, tak kolem Prahy to musí fungovat taky. Obojí jsem viděl na vlastní oči 😉
@ericn Řada parkovišť p+r zeje prázdnotou (a Praha v nich bez užitku utopila hromadu mld.) a lidé raději valí autem do města, protože parkování je za hubana. Denně je to cca 700 tis. aut. To je v poměru k počtu obyvatel Prahy nejvyšší číslo v rámci Evropy. Jediná cesta tedy je ekonomicky znemožnit velké části těchto lidí jezdit do Prahy vlastním autem (zdražit buď parkování nebo zavést mýto na vstupech do města jako to dělá řada metropolí), protože město není nafukovací.
@praptak
Hujeříček hendlíček ti jistě vysvětlí, že to zdražení je jen zlevnění, protože INFLACE a PID je nejlacinější v historii lidstva 😁 😁 😁 😁 😁
Hujeříček hendlíček ti jistě vysvětlí, že to zdražení je jen zlevnění, protože INFLACE a PID je nejlacinější v historii lidstva 😁 😁 😁 😁 😁
@ericn
Problém je v pirátském hříbkovi 😁
Vypisuje kolonky kam posílat 50t. měsíčně, ale nemá čas řešit dopravu ... 😁
Problém je v pirátském hříbkovi 😁
Vypisuje kolonky kam posílat 50t. měsíčně, ale nemá čas řešit dopravu ... 😁
No především by měli razantně zvednout sazby parkovného, minimálně 100 Kč na hodinu, v přetížených zónách pak klidně pětikilo.
@Radek Holodňák
Pokud je Radek Holodňák urážkou, já to neovlivním, je to jen v tvých rukách 😁
Pokud je Radek Holodňák urážkou, já to neovlivním, je to jen v tvých rukách 😁
@psel například ten Zličín, hned vedle nových baráků za Metropolí máš sklady, celou oblast 😋
@psel já to řešit naštěstí nemusím 😋 Sejdu z kopce k tramvaji nebo 10min pěšky na metro. Jasně vlak taky není všude, ale dá se k němu dojet autem a zaparkovat a pokračovat vlakem do širšího centra Prahy. Spousta lidí si vybralo bydlení za Prahou a musí dojíždět, je to o prioritách a možnostech 😋
@psel místa bylo dost, když se měla dělat koncepce, ale nákupáky a hlavně sklady jsou důležitější. Tj magistrát zavřel oči atd...