Novinky
kozakm
2
Teda Arese, tohle jsi už přehnal!
Arese
2
@kozakm Tak v tomhle fakt nejedu! 😊
Tak to sa musi sudruh v cine rehotat od rana do vecera. Aj keby cina nasadila tisicky "spionov", tak by nedosiahla takych uspechov, ako jej dopomohli europania svojou blbostou 🤣
Hrobnika uz volali????
Posledni pak uz jen zhasne.
Armand Peugeot by dostal psotnik z toho co predvadi nemazeri znacky nesouci jeho jmeno.
Posledni pak uz jen zhasne.
Armand Peugeot by dostal psotnik z toho co predvadi nemazeri znacky nesouci jeho jmeno.
@vencelín Aj s Andrém Citroenom, Adamom Oplom a ďalšími...
Zastydlý francouzský imperialismus kapituloval. Pro Stellantis jenom dobře. Dnes přežij, abys zítra mohl zvítězit.
Škoda, že tenkrát Alfu nekoupil VW. Stellantis sice umožnil přežít značkám, které by to měly dávno za sebou, ale zároveň pohřbil ty fungující. Nedokázal nabídnout techniku ICE ani elektro, která by ve větším oslovila zákazníky. Tohle je jen další z řady špatných rozhodnutí, vedoucích k nevyhnutelnému rozpadu Stellantisu. Minimálně v Jeepu to pak oslaví.
@MihiCZ Preco by to bolo zle? Praveze leapmotor moze dodat techniku, ktora trosku stellantis postavi na nohy. Alebo by bola alfa romeo pod vw s technikou 😜engu lepsia?
@xxc
Chcipmotor muze dodat techniku, hmmm......
To uz pak muzou rovnou vymenit na kapite nazev Peugeot za Chcipmotor.
Chcipmotor muze dodat techniku, hmmm......
To uz pak muzou rovnou vymenit na kapite nazev Peugeot za Chcipmotor.
@vencelín pri mensich autach pouzivaju indicku techniku a nevadi im to 😄 mozno ludom to trosku vadi, tak nech to skusia s cinskou technikou a prave o ten nazov ide, nie o techniku
@xxc
tak pokud chce lvice spolupracovat s nekym z asie a na vyber by byla cina nebo indie, tak za mne jednoznacne indie.Kazdopadne je to smutne ze
velka evropska automobilka se nedokaze techniku vyvinout sama.
tak pokud chce lvice spolupracovat s nekym z asie a na vyber by byla cina nebo indie, tak za mne jednoznacne indie.Kazdopadne je to smutne ze
velka evropska automobilka se nedokaze techniku vyvinout sama.
@vencelín dokaze, len je to potom zle a nepredava sa 😄 je to smutne, rovnakym smerom ide vw
@xxc V případě ICE má Stellantis na výběr mnoho skvělých motorů a platforem, ale z nějakého bizarního důvodu se rozhodl, že většinu své mainstreamové produkce postaví na průměrné platformě s podprůměrným motorem - výsledek známe.
Technika EV, kterou používají v pohodě stačí na (pří)městský provoz a vzhledem k autům, do kterých to montují (208, Corsa, Avenger, 600 apod.) to je vlastně ok. Tady se to ale nepotkalo s realitou, lidé nejsou ochotni platit tolik za malá auta a řešit nabíjení při nedostatečné infrastruktuře. Obávám se, že tohle Leapmotor nevyřeší.
A nakonec k té Alfě od Xpengu... VW nabízí model od Xpengu výhradně na čínském trhu. Pokud by tam nabízel i Alfu, bylo by to všem v Evropě fuk, stejně jako u toho VW.
Technika EV, kterou používají v pohodě stačí na (pří)městský provoz a vzhledem k autům, do kterých to montují (208, Corsa, Avenger, 600 apod.) to je vlastně ok. Tady se to ale nepotkalo s realitou, lidé nejsou ochotni platit tolik za malá auta a řešit nabíjení při nedostatečné infrastruktuře. Obávám se, že tohle Leapmotor nevyřeší.
A nakonec k té Alfě od Xpengu... VW nabízí model od Xpengu výhradně na čínském trhu. Pokud by tam nabízel i Alfu, bylo by to všem v Evropě fuk, stejně jako u toho VW.
@MihiCZ No veď o to ide, že v Európe ľudia nie sú ochotní platiť toľko za priemernú technológiu EV od Stellantisu. Leapmotor to vie urobiť lepšie a lacnejšie. Miesto bezpohlavného čínskeho dizajnu to bude mať európsky a konkurencie schopnú technológiu. Nevidím na tom nič zlé. V podstate bol ten Leapmotov rámci Stellantisu jedným z mála dobrých krokov Tavaresa.
@Avantime Jak jsem psal, nemyslím si, že by to ta auta zlevnilo – viz ceny modelů Leapmotor na trhu. Pak je tu faktor averze k čínské technice. Neumím si představit hrdého Francouze (jeden z největších trhů pro Stellantis) jak si jede pro svou bagetu v převlečeném Číňanovi.
"k realtivně vyspělé čínské technice"... 😁 😁 😁
Vždyť podle místních diskusních ekspertů Čína vyrábí jen směšné a ostudné keplíky, ne? 😄
Zkrátka, opět se jen potvrzují moje slova... 😉
Vždyť podle místních diskusních ekspertů Čína vyrábí jen směšné a ostudné keplíky, ne? 😄
Zkrátka, opět se jen potvrzují moje slova... 😉
@rohYpnol
Uz jste rupnul sampano na oslavu tohu ze Vami oblibena cina je zas o neco vice na koni?
Uz jste rupnul sampano na oslavu tohu ze Vami oblibena cina je zas o neco vice na koni?
@vencelín
Mě baví ty řeči o tom, jak závislsot na "zlých ropných zemích" je horzná, zatímco závislost na Číně je ok.
Mě baví ty řeči o tom, jak závislost na čínské automotive je ohrožením bezpečnosti, zatímco bez mobilu nebo tabletu nebo počítače dnes nikdo nepřežije ani den, protože si ani nevybereš peníze z účtu ani nezaplatíš v obchodě... 😁 😁 😁 ale čínské auto je mega problém... 😄
Mě baví ty řeči o tom, jak závislsot na "zlých ropných zemích" je horzná, zatímco závislost na Číně je ok.
Mě baví ty řeči o tom, jak závislost na čínské automotive je ohrožením bezpečnosti, zatímco bez mobilu nebo tabletu nebo počítače dnes nikdo nepřežije ani den, protože si ani nevybereš peníze z účtu ani nezaplatíš v obchodě... 😁 😁 😁 ale čínské auto je mega problém... 😄
@rohYpnol
S ohledem na to, že Vaše náklonnost k diktatorským režimům je všeobecně známa mne vaše alibistické vyjádření vůbec nepřekvapuje.
To, že v dnešní době je většina produktů z číny neznamená že budu oslavovat to, že se čína zas o něco více natáhla i do aut!
Bohužel ze rozjed číny může jen nenažranost firem západního světa, které ji výměnnou za pár šušnů zisku "darovali" technologie a know-how a současná situace je výsledkem tohoto procesu.
A v zájmu západního světa rozhodně není oslavování dalšího úspěchu číny, naopak zájmem západního světa by mělo býti vliv číny zde minimalizovat a podporovat zdejší vývoj a výrobky.
S ohledem na to, že Vaše náklonnost k diktatorským režimům je všeobecně známa mne vaše alibistické vyjádření vůbec nepřekvapuje.
To, že v dnešní době je většina produktů z číny neznamená že budu oslavovat to, že se čína zas o něco více natáhla i do aut!
Bohužel ze rozjed číny může jen nenažranost firem západního světa, které ji výměnnou za pár šušnů zisku "darovali" technologie a know-how a současná situace je výsledkem tohoto procesu.
A v zájmu západního světa rozhodně není oslavování dalšího úspěchu číny, naopak zájmem západního světa by mělo býti vliv číny zde minimalizovat a podporovat zdejší vývoj a výrobky.
@vencelín
Moje náklonnost k diktátorským režimům je jen tvojí divokou představou. Buď intelektuálně nestačíš na moje myšlenky, nebo je to tvoje záměrná manipulace pro ostatní čtenáře. Asi bych upřednostnil to první, to se aspoň dá omluvit.
Před Čínou jsem tady opakovaně varoval. Opakovaně jsem evropské automobilky kritizoval za jejich chování. Teď jen říkám, že EU a zdejší firmy sklízí plody své obchodní politiky.
A ano, čínské automobilky vidím v celkovém kontextu jako nepodstatný problém. Zvlášť když budou investovat v EU. Třeba jako BYD v Maďarsku, nebo Leapmotor ve Španělsku...
Moje náklonnost k diktátorským režimům je jen tvojí divokou představou. Buď intelektuálně nestačíš na moje myšlenky, nebo je to tvoje záměrná manipulace pro ostatní čtenáře. Asi bych upřednostnil to první, to se aspoň dá omluvit.
Před Čínou jsem tady opakovaně varoval. Opakovaně jsem evropské automobilky kritizoval za jejich chování. Teď jen říkám, že EU a zdejší firmy sklízí plody své obchodní politiky.
A ano, čínské automobilky vidím v celkovém kontextu jako nepodstatný problém. Zvlášť když budou investovat v EU. Třeba jako BYD v Maďarsku, nebo Leapmotor ve Španělsku...
@rohYpnol
Vaše náklonnost k diktátorským režimům je realita, viz Vaše podpora sovětů.
A čínské automobilky jsou samozřejmě problém.
Vaše náklonnost k diktátorským režimům je realita, viz Vaše podpora sovětů.
A čínské automobilky jsou samozřejmě problém.
@vencelín
Moje podpora sovětů??? 😄 😄 😄 😄 😄
Ty máš opravdu divoké sny a představy.
A opět jsi předvedl hezký důkaz toho, jak vůbec nechápeš co píšu. Já jsem uvedl, že V CELKOVÉM KONTEXTU považuji čínské automobilky za nepodstatný problém. Nikde jsem nenapsal, že čínské automobilky nejsou problém!!! Takže opět reaguješ na něco, co jsem neuvedl.
Pak se nedivme, že tady píšeš totální bullshity o tom, jak podporuji sověty a inklinuji k diktátorským režimům...
Moje podpora sovětů??? 😄 😄 😄 😄 😄
Ty máš opravdu divoké sny a představy.
A opět jsi předvedl hezký důkaz toho, jak vůbec nechápeš co píšu. Já jsem uvedl, že V CELKOVÉM KONTEXTU považuji čínské automobilky za nepodstatný problém. Nikde jsem nenapsal, že čínské automobilky nejsou problém!!! Takže opět reaguješ na něco, co jsem neuvedl.
Pak se nedivme, že tady píšeš totální bullshity o tom, jak podporuji sověty a inklinuji k diktátorským režimům...
@rohYpnol
Mistře Rohypnole, Vaše náklonost k sovětům je zde více než dobře zdokumentovatelná, tak prosím nedělejte ze sebe blbouna nejapného. Jen mne jste asi dvakrát zkoušel ukecat, jak jsou sověti technologicky na špici a další podobné hovadiny. To jste už zapomněl?
Mistře Rohypnole, Vaše náklonost k sovětům je zde více než dobře zdokumentovatelná, tak prosím nedělejte ze sebe blbouna nejapného. Jen mne jste asi dvakrát zkoušel ukecat, jak jsou sověti technologicky na špici a další podobné hovadiny. To jste už zapomněl?
@vencelín Ja by som volil skôr pragmatickejší pohľad, ide o autá, nie o politiku. Do režimu tej-ktorej krajiny nám predsa nič nie je.
@traveldrive
Ano i ne.
Nevidím důvod proč kupovat vozy (produkty) ze země kde vladne diktátorský režim, pokud je jiná možnost.
Dále nevidím jediný důvod, abych uzavíral s takovou zemí spolupráci za podmínek že získá know how.
Cina je žářným příkladem. Západ ji obrazně nacpal do chřtánu vše co měl, výměnou za pár šušnů. A výsledek vidíme nyní.
Ten Váš přístup je takový fičákovský. A nedělám si iluza, že pokud by padla ukrajina, tak fičákovo království by bylo hned další na ráně a jeho vlezdo***kování by bylo najednou zapomenuto.
Takže za mne vlezdo***kování a kamarádíčkování se s pochybnými řežimy je silně ošidné.
Ano i ne.
Nevidím důvod proč kupovat vozy (produkty) ze země kde vladne diktátorský režim, pokud je jiná možnost.
Dále nevidím jediný důvod, abych uzavíral s takovou zemí spolupráci za podmínek že získá know how.
Cina je žářným příkladem. Západ ji obrazně nacpal do chřtánu vše co měl, výměnou za pár šušnů. A výsledek vidíme nyní.
Ten Váš přístup je takový fičákovský. A nedělám si iluza, že pokud by padla ukrajina, tak fičákovo království by bylo hned další na ráně a jeho vlezdo***kování by bylo najednou zapomenuto.
Takže za mne vlezdo***kování a kamarádíčkování se s pochybnými řežimy je silně ošidné.
Samé plačky z neznalosti historie. Pro Peugeot jsou typická nelogická rozhodnutí.
@KANKUNEN
Asi tě zklamu. Protože tohle je BOHUŽEL první logické rozhodnutí Peugeotu za posledních přinejmenším 10 let 😁
Asi tě zklamu. Protože tohle je BOHUŽEL první logické rozhodnutí Peugeotu za posledních přinejmenším 10 let 😁
@rohYpnol
zbožné přání čínského rohypnola.......
zbožné přání čínského rohypnola.......
@vencelín
Své divoké představy si nech pro jiné 😁
Své divoké představy si nech pro jiné 😁
@rohYpnol
Pokud si pro jiné necháte velebení diktátorských režimů.
Pokud si pro jiné necháte velebení diktátorských režimů.
@vencelín
Pro jiné si nech tyto tvoje lživé řeči na moji adresu.
Pro jiné si nech tyto tvoje lživé řeči na moji adresu.
@rohYpnol
No jo pardon, zapomněl jsem Rohypnol má vždy pravdu! Ostatní jsou přece lháři.
Máte poměrně krátkou pamět, stále moc dobře si vybavuji, že jste se mne snažil ukecat jak sověti jsou klasa, technologicky na výši naprosto ve všem. Když jsem Vám dál věcné odkazy, pravil jste něco v tom smyslu "na co fakty ty mne nezajímají.....". Už si to vybavujete 😁?
No jo pardon, zapomněl jsem Rohypnol má vždy pravdu! Ostatní jsou přece lháři.
Máte poměrně krátkou pamět, stále moc dobře si vybavuji, že jste se mne snažil ukecat jak sověti jsou klasa, technologicky na výši naprosto ve všem. Když jsem Vám dál věcné odkazy, pravil jste něco v tom smyslu "na co fakty ty mne nezajímají.....". Už si to vybavujete 😁?
Třeba to konečně posunou v kvalitě a spolehlivosti výš, když to bude z Číny.
@Mikesus
Nedomnivam se ze by Lvice neumelo udelat spolehluva auta, viz 205, 405, 306, 406, 807, 207, 307.
Problem je v tech nenazerech co v poslednich letech vedou znacku do zahuby, tohle je dalsi krok v poradi.
Nedomnivam se ze by Lvice neumelo udelat spolehluva auta, viz 205, 405, 306, 406, 807, 207, 307.
Problem je v tech nenazerech co v poslednich letech vedou znacku do zahuby, tohle je dalsi krok v poradi.
@vencelín hele souhlas, ale vše to byla auta vyvinutá před 20 a více lety. Měl jsem P207 a P306 a byla to nejméně poruchová auta co jsem měl. Ta 306 s 1.6 benzinem nechtěla nic, prostě fungovala a jezdila, byla agilní a bylo v ní uvnitř více místa než v OI (mimo kufru samozřejmě) 😁👌 Pak jsem pokukoval po P406 2.0 97kW - v té době to byl parádní kočár...
Auta dělají dobré, ale elektromobily neumí. Třeba jim to pomůže. Ještě vylepšit servis, to by taky pomohlo (hlavně Citroen).
@Trtkal Fakt myslíš, že tříválce PurTech jsou dobré? 😊 Zvláště, když je narveš do spousty modelů...
Tak s tím asi Stellantis prodeje dokonale pohřbí... 🤢🙈
@ericn Jedine co me uklidnuje je, ze je to informace od ACZ.
Obvykle velmi spatne informovane.
Nicmene plati, ze jestli sem Cinu fakt natahnou, tak si od nich proste uz nic nekoupim.
Obvykle velmi spatne informovane.
Nicmene plati, ze jestli sem Cinu fakt natahnou, tak si od nich proste uz nic nekoupim.
@Ja Prvni 123
Nějak se opět naplňují moje slova... 😄 😄 😄
Mimochodem, nařídit tlačítka na některé funkce, není to celkem hezký způsob jak z čínského trhu vyštípat Teslu? 😁
Nějak se opět naplňují moje slova... 😄 😄 😄
Mimochodem, nařídit tlačítka na některé funkce, není to celkem hezký způsob jak z čínského trhu vyštípat Teslu? 😁
@Ja Prvni 123 hele já se nedivím, je to totální dehonestace tradičních evropských značek. Dělají věci, které zákazníci nechtějí a strašně se diví. Jde jim jen o to ušetřit a ne zamakat na tom, aby byli úspěšní.
Sakra vždyť dělali na přelomu tisíciletí tak dobrá auta a úspěšná auta, Ať to byl Peugeot, Citroen i Fiat. O Opelu ani nemluvím - Corsa a Astra byly neskutečné hity 😉
Sakra vždyť dělali na přelomu tisíciletí tak dobrá auta a úspěšná auta, Ať to byl Peugeot, Citroen i Fiat. O Opelu ani nemluvím - Corsa a Astra byly neskutečné hity 😉
@ericn Nadeje existuje, treba se jeste proberou.
Po zmene managementu.
A v tom je to uskali: jestli prevezmou techniku od Cinanu, tak tu nadeji pohrbi.
To je cele.
Kazdopadne vymenu sveho Tipa za auto s automatem odkladam.
Pokud to fakt podelaji, prejdu asi k Renaultu.
Koncern VW mam zakazanej od doktora uz dlouho.
A tim dneska moznosti v podstatě konci.
😒
Po zmene managementu.
A v tom je to uskali: jestli prevezmou techniku od Cinanu, tak tu nadeji pohrbi.
To je cele.
Kazdopadne vymenu sveho Tipa za auto s automatem odkladam.
Pokud to fakt podelaji, prejdu asi k Renaultu.
Koncern VW mam zakazanej od doktora uz dlouho.
A tim dneska moznosti v podstatě konci.
😒
Príbeh Stellantisu je šlabikárový príklad tragédie automobilového priemyslu. Toto je skutočný príklad toho ako prehnaná globalizácia dokázala zabiť identitu jednotlivých značiek a utopiť ich v globálnych marketingových sračkách.
Páči sa mi, ako tu niektorí nariekajú, že čínske autá sú fuj fuj. Tak veď si kúpte tie úžasné elektromobily Stellantisu. Zastaralé, technicky nedotiahnuté, kazia sa, drahé a ešte sa na ne aj musí čakať osem mesiacov. No to chceš.
Toto je v skutočnosti najschodnejšia cesta a pochopila to aj taká Mazda. Máte produktové portfólio, ktoré sa vám príchodom elektromobilov zdvojnásobilo.
Je to ako keby každá jedná európska značka založila ešte ďalšiu značku. Obrovský nárast investícií. A s akým výsledkom? Že sa automobilky nechali zo strany EÚ opiť rožkom a uverili ako budú o tomto čase dobre predávať elektromobily a že spaľováky sú prežitok.
Nuž, nestalo sa tak a investície do elektromobilov sú stratové. Pre Stellantis teda určite. Prečo to teda nedať spraviť Číňanom a radšej sa sústrediť na pokračovanie vývoja spaľovákov vo forme efektívnych hybridov? Pustiť si do dvora Leapmotor bude nakoniec zrejme jedno z mála dobrých Tavaresových rozhodnutí.
Toto je v skutočnosti najschodnejšia cesta a pochopila to aj taká Mazda. Máte produktové portfólio, ktoré sa vám príchodom elektromobilov zdvojnásobilo.
Je to ako keby každá jedná európska značka založila ešte ďalšiu značku. Obrovský nárast investícií. A s akým výsledkom? Že sa automobilky nechali zo strany EÚ opiť rožkom a uverili ako budú o tomto čase dobre predávať elektromobily a že spaľováky sú prežitok.
Nuž, nestalo sa tak a investície do elektromobilov sú stratové. Pre Stellantis teda určite. Prečo to teda nedať spraviť Číňanom a radšej sa sústrediť na pokračovanie vývoja spaľovákov vo forme efektívnych hybridov? Pustiť si do dvora Leapmotor bude nakoniec zrejme jedno z mála dobrých Tavaresových rozhodnutí.
Nastal čas kupovat do Prahy nové taxíky bez emisní Velbloudy s Arabských zemí benzín nebudete i když bude jaderná válka s Ruskem