Novinky
Martin Duben
0
Tak pokud máte o tomto představu, že je to kombik... 😁😁😁
To bych bral, žel bohu to se v EU nestane..... Ale jestě je otázkou jam moc je to opravdu Audi.... já jsem tedy zachytil informaci, že je to výrobek Čínské atomobilky s Audi označením....
"Novinka je samozřejmě dostupná pouze v Číně, kde spadá pod novou značku nazvanou AUDI"
Jo přečíst si tu po sobě článek je velkej problém...
Aspoň teda že vám jde podvádět v testech.
Jo přečíst si tu po sobě článek je velkej problém...
Aspoň teda že vám jde podvádět v testech.
A jak je tedy ta nová značka AUDI vlastně stará, pane Dokoupile?
Stačí rámcově, měsíc, půl roku, rok, dvacet let, padesát let, sto let nebo snad ještě víc? 😀
Stačí rámcově, měsíc, půl roku, rok, dvacet let, padesát let, sto let nebo snad ještě víc? 😀
@gil54 @Hendly než ze sebe budete dělat veřejně trouby, přečtěte si článek, na který je v textu odkaz. AUDI je nová čínská značka, na rozdíl od Audi. www.auto.cz/…-existuje-157909
@Stejsn
...ok, máš pravdu. Je nová a jak je nová jsem si tedy musel nají sám. Oficiálně funguje dva roky a začala se tvořit asi před deseti lety.
Jo, můj posměšek nebyl na místě.
...ok, máš pravdu. Je nová a jak je nová jsem si tedy musel nají sám. Oficiálně funguje dva roky a začala se tvořit asi před deseti lety.
Jo, můj posměšek nebyl na místě.
@gil54 upřímně je to jedno, nikdo v Číně o ní evidentně nestojí. Jejich značky jsou jinde... Audi opět stvořilo něco, o co zákazníci nestojí, stejně jako PHEV RS5 😉
@ericn
Prohlašovat, že v Číně o to nikdo nestojí, vyžaduje zvláštní druh sebejistoty. Takový, který vzniká tam, kde končí jakékoli znalosti.
Mluvit o jednom z největších trhů světa, jako by šlo o osobní dojem z komentářové sekce, není odvážné. Je to jen trapně omezené.
A opakovat, že Audi vytváří něco, o co zákazníci nestojí, bez jediného čísla, bez argumentu, bez elementárního přehledu, je spíš veřejná demonstrace vlastní neinformovanosti než názor.
Ale v jednom máš pravdu. Je to opravdu jedno. Fakta tě zjevně stejně nezajímají.
Prohlašovat, že v Číně o to nikdo nestojí, vyžaduje zvláštní druh sebejistoty. Takový, který vzniká tam, kde končí jakékoli znalosti.
Mluvit o jednom z největších trhů světa, jako by šlo o osobní dojem z komentářové sekce, není odvážné. Je to jen trapně omezené.
A opakovat, že Audi vytváří něco, o co zákazníci nestojí, bez jediného čísla, bez argumentu, bez elementárního přehledu, je spíš veřejná demonstrace vlastní neinformovanosti než názor.
Ale v jednom máš pravdu. Je to opravdu jedno. Fakta tě zjevně stejně nezajímají.
@ericn
„Stalking“ říká ten, kdo veřejně trousí názory a pak se diví reakci.
To není stalking, to je jen důsledek.
„Stalking“ říká ten, kdo veřejně trousí názory a pak se diví reakci.
To není stalking, to je jen důsledek.
Audi kombík 500 kw s nízkou cenou, malou spotrebou nafty, dobre vybavené za cenu oktávie by šiel na dračku, hlavne u nás.
Audi elektrobučor s baterkovou záťažou, eko záťaž , s nulovou cenou po 7 rokoch samozrejme nikto kompletný nechce ani za cenu bežné predraženej škody... Len sa čudujem, že sa čuduje autor, asi vie prečo sa mi čudujeme nad čudom čo popísal...
Audi elektrobučor s baterkovou záťažou, eko záťaž , s nulovou cenou po 7 rokoch samozrejme nikto kompletný nechce ani za cenu bežné predraženej škody... Len sa čudujem, že sa čuduje autor, asi vie prečo sa mi čudujeme nad čudom čo popísal...
Veru, veru ..... Cinan nekupi novu znacku, neodskusanu, neznamu, bez dealerov, bez nahradnych dielov, bez buducnosti ....
To len tu u nas sa najde zopar IQ "premiantov" , ktori by s hrdostou kupovali cinske komunisticke sroty ...
Hold, nemoze byt kazdy iba tou "najostrejsou tuzkou v penale" ...
To len tu u nas sa najde zopar IQ "premiantov" , ktori by s hrdostou kupovali cinske komunisticke sroty ...
Hold, nemoze byt kazdy iba tou "najostrejsou tuzkou v penale" ...
Otázka zni😒br />
Má tohle čínské AUDI cokoliv společného s německou Audi? Nebo si jen čínský soudruh řekl že něco nového by se mohlo dobře prodávat když na to nalepí nějakou známou značku. A aby to nebylo až tak úplně jako přes kopírák, nalepí to tam na čumák velkými znaky a vypustí kruhy.
Opravdu krásné auto. S Audi toho nemá moc společného. Evropa se má držet tradic, nenarazí potom na problém "co to je". Audi je moje oblíbené auto. Nikdo si ho nesplete s něčím jiným. To tady opravdu chybí. V Evropě se to těžko chytne. I když je krásné. Můj názor.