Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový kombík Audi s 500 kW za cenu Octavie? Nabídka, která nikoho nezaujala

20 komentářů

Martin Duben
Tak pokud máte o tomto představu, že je to kombik... 😁😁😁
Zdeněk Mlček
To bych bral, žel bohu to se v EU nestane..... Ale jestě je otázkou jam moc je to opravdu Audi.... já jsem tedy zachytil informaci, že je to výrobek Čínské atomobilky s Audi označením....
Hendly
"Novinka je samozřejmě dostupná pouze v Číně, kde spadá pod novou značku nazvanou AUDI"
Jo přečíst si tu po sobě článek je velkej problém...
Aspoň teda že vám jde podvádět v testech.
skejpa
@Hendly A co je na tom špatně? Uvědomte si, že AUDI není Audi.
gil54
A jak je tedy ta nová značka AUDI vlastně stará, pane Dokoupile?

Stačí rámcově, měsíc, půl roku, rok, dvacet let, padesát let, sto let nebo snad ještě víc? 😀
Stejsn
@gil54 @Hendly než ze sebe budete dělat veřejně trouby, přečtěte si článek, na který je v textu odkaz. AUDI je nová čínská značka, na rozdíl od Audi. www.auto.cz/…-existuje-157909
gil54
@Stejsn

...ok, máš pravdu. Je nová a jak je nová jsem si tedy musel nají sám. Oficiálně funguje dva roky a začala se tvořit asi před deseti lety.

Jo, můj posměšek nebyl na místě.
ericn
@gil54 upřímně je to jedno, nikdo v Číně o ní evidentně nestojí. Jejich značky jsou jinde... Audi opět stvořilo něco, o co zákazníci nestojí, stejně jako PHEV RS5 😉
Bull Shit
@ericn
Prohlašovat, že v Číně o to nikdo nestojí, vyžaduje zvláštní druh sebejistoty. Takový, který vzniká tam, kde končí jakékoli znalosti.
Mluvit o jednom z největších trhů světa, jako by šlo o osobní dojem z komentářové sekce, není odvážné. Je to jen trapně omezené.
A opakovat, že Audi vytváří něco, o co zákazníci nestojí, bez jediného čísla, bez argumentu, bez elementárního přehledu, je spíš veřejná demonstrace vlastní neinformovanosti než názor.
Ale v jednom máš pravdu. Je to opravdu jedno. Fakta tě zjevně stejně nezajímají.
ericn
@Bull Shit tak si k tomu něco přečti ty stalkere 😉

Pomůžu ti...
www.motor1.com/…truggling-china/
Bull Shit
@ericn
„Stalking“ říká ten, kdo veřejně trousí názory a pak se diví reakci.
To není stalking, to je jen důsledek.
ericn
@Bull Shit divím se jen tvým reakcím, jsou stejné jako tvůj nick...
Bull Shit
@ericn
To je v pořádku. Ne každý má schopnost rozlišovat mezi tím, čemu rozumí, a tím, co ho jen přesahuje.
Marco Reisziny
Audi kombík 500 kw s nízkou cenou, malou spotrebou nafty, dobre vybavené za cenu oktávie by šiel na dračku, hlavne u nás.
Audi elektrobučor s baterkovou záťažou, eko záťaž , s nulovou cenou po 7 rokoch samozrejme nikto kompletný nechce ani za cenu bežné predraženej škody... Len sa čudujem, že sa čuduje autor, asi vie prečo sa mi čudujeme nad čudom čo popísal...
Radek Holodňák
@Marco Reisziny slovenský bullshit
Jon Bon Novy
Veru, veru ..... Cinan nekupi novu znacku, neodskusanu, neznamu, bez dealerov, bez nahradnych dielov, bez buducnosti ....
To len tu u nas sa najde zopar IQ "premiantov" , ktori by s hrdostou kupovali cinske komunisticke sroty ...
Hold, nemoze byt kazdy iba tou "najostrejsou tuzkou v penale" ...
Sevca1
Bull je extra vull😁
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
avro04
Otázka zni😒br /> Má tohle čínské AUDI cokoliv společného s německou Audi? Nebo si jen čínský soudruh řekl že něco nového by se mohlo dobře prodávat když na to nalepí nějakou známou značku. A aby to nebylo až tak úplně jako přes kopírák, nalepí to tam na čumák velkými znaky a vypustí kruhy.
Vladislav Pšenička
Opravdu krásné auto. S Audi toho nemá moc společného. Evropa se má držet tradic, nenarazí potom na problém "co to je". Audi je moje oblíbené auto. Nikdo si ho nesplete s něčím jiným. To tady opravdu chybí. V Evropě se to těžko chytne. I když je krásné. Můj názor.