Elektromobily
Hmmm 2mio EV za 12 let, fiha. ID.3 se dělá od 2019 tuším, tedy 100tis ročně v průměru. Tak to je vážně trhák 🤣👍 Kde je ten přelomový model alá Brouk nebo Golf?
@ericn 2 miliony je ti málo? Kolik by tě uspokojilo? Za 27 k tomu milion přidají.
@psel za 12 let? V podstatě 7 EV modelů? Nic moc...
Sám Golf za posledních 12let v Evropě má na hrbu 4,6mil prodaných ks (dal jsem si tu práci), tj jediný model od roku 2013-2025, 2 generace... to hovoří za vše, ne?
Sám Golf za posledních 12let v Evropě má na hrbu 4,6mil prodaných ks (dal jsem si tu práci), tj jediný model od roku 2013-2025, 2 generace... to hovoří za vše, ne?
@ericn tak když ti to tak pěkně jde, tak určitě víš kolik elektrických aut VW prodal 2013 a kolik jich prodal loni. Taky víš kolik spalováků prodal 2013 a kolik loni, takže vidíš že spalováky nejdou a jediné co roste jsou elektrický auta. Jo, když začínáš z nuly tak halt ty miliony trvají nějakou dobu.
Nic divného ne?
ID.Golf teprve přichází 😄.
Nic divného ne?
ID.Golf teprve přichází 😄.
@psel No a to bude ten průšvih, stejně jako iD.Polo 😄
Kdy už ti dojde, že přirozený zájem soukromých osob o EV je velmi nízký. Za nárůstem EV stojí hlavně firmy, protože je musí kupovat...
Kdy už ti dojde, že přirozený zájem soukromých osob o EV je velmi nízký. Za nárůstem EV stojí hlavně firmy, protože je musí kupovat...
Ďakujem, neprosím!
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Lenka Čížková Vůbec ne, obtížný vire. Je to citace části textu jedné dnes již klasické popové slovenské písně, pokud ti to nedošlo. 😊
P.S. Nikdy v životě jsem sem nepsal jediný příspěvek pod jiným nickem, než Arese! Ale jedeš podle zásady "Podle sebe soudím tebe", že? 😊
P.S. Nikdy v životě jsem sem nepsal jediný příspěvek pod jiným nickem, než Arese! Ale jedeš podle zásady "Podle sebe soudím tebe", že? 😊
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
A vůbec. Na jednu stranu redakce hýří politickým aktivismem, aniž by na to byl kdokoliv zvědavý. Na druhou stranu jednoduché geopolitické rovnice akce a reakce ignoruje. Jenže zrovna to druhé bychom ignorovat neměli. Pokud chceme událostem rozumět a podporovat evropský průmysl.