Novinky
Zrovna jsem dnes koukal po novém autě, co nahradí mé benzínové petivalcove Volvo. Vybral jsem buď Volvo s80 s 4,4 V8 motorem nebo s60 R, taky s benzínovým petivalcem. Jeste modely bez čínských ctyrvalcovych sra...ek. Ceny jsou skoro stejné. Co vybrat?
@Kasprik
Polestar.
Polestar.
@Kasprik Starosti na závidenie. Ja mám starosti o pár kategórií nižšie. Potrebujem kúpiť približovadlá dve. Čo na každodenné používanie za cca 25 tisíc, do práce aj pre rodinu? 😉 Plus prcek do mesta pre ženu. Poraď.
@traveldrive
MHD.
MHD.
@Fernando Martínez Pokud Slováci stále počítají v Eurech, tak asi dosáhne i na tu novou Fabii.
@jinrys Ako na výber v takých sumách je pomerne dosť áut, jak medzi malými, tak v kompaktoch. Lenže technika a kvalita idú dnes tak dolu vodou, že mám fakt dilemu, na akých vlastnostiach auta a výbave trvať a čo sa dá zanedbať. Keby som kupoval len jedno auto, tak za 40-45 tisíc € určite niečo solídneho kúpim, ak za tie peniaze chcem kúpiť dve autá, je to na dlhé rozmýšľanie.
Jako vstup do sveta elekteomobilu to byla vyborna volba. Ovsem ne za 1,2 nebo za akcnich 999tis. Jako ojetina predvadecka za 600 good. Jen kdyby s tim nejezdily do kartacovy mycky. Jak do*** lak a nechat zreznout kotouce za dve zimy, to svet nevidel
Ved hej ...presne toto ludia od meganu chcu.... ostrejsiu vizaz a novu bateriu... tu je kamen urazu a ne ze ne .... uz aj v renaulte im tam vsetkym zacina bumbat ... a samozrejme za to moze cina no jo... a mozno aj korejci.. a ktovie mozno aj martania...
Normalne mam az dojem ze v renaulte sa snazia napodobnit braceka pezota z to ich pezotackeho cirkusu.... nie ze by som renault mal nejak rad... vsetky fr znacky mi obecne minimalne poslednu dekadu velmi nevonaju ale ze takto dorubu megana je aj na kona vela.... to je podpasovka na urovni fordu s tym jeho focusom aj fiestou...
Normalne mam az dojem ze v renaulte sa snazia napodobnit braceka pezota z to ich pezotackeho cirkusu.... nie ze by som renault mal nejak rad... vsetky fr znacky mi obecne minimalne poslednu dekadu velmi nevonaju ale ze takto dorubu megana je aj na kona vela.... to je podpasovka na urovni fordu s tym jeho focusom aj fiestou...
Tak takového v článku uvedené "obrovské změny" jsou pro Renault jen další zbytečně vyhozené peníze z okna. Jedinou změnou, která by prodeje tohoto ještě dříve velmi oblíbeného modelu vrátila na dřívější úroveň, je návrat k normálnímu, spalovacímu motoru!!!
Elektromobil jako hot-hatch? 🤣🤣🤣
Vždyť 90% BEV nejede víc jak 200km/h. A ani tento 'sportovni' Mégane to nebude.
Vždyť 90% BEV nejede víc jak 200km/h. A ani tento 'sportovni' Mégane to nebude.
@Pepa_007 Řekl bych, že taková Fabia RS Rally2 je sportovní náčiní dost, dosahuje maximální rychlosti do 200 km/h, ale elektro to nebude. 🙂
@praptak trochu rozdíl, ne? Auto na silnici a rally speciál… hmmm 😋
@ericn presne tak, na ceste potrebujes kazdy den lietat 250km/h, nie ako ten rally špecial...
Renaulte,Renaulte, obyčejní lidé nechtějí malý crossover za milion, kde by na něj vzali, měli rádi obyčejný Megane kombik za polovinu.. Ještě dotaz na Renault: co si asi člověk koupí když za stejnou cenu má o třídu větší a vybavenější Skodu Elroq a ještě se zadním náhonem!? Uff
Renault 4, 5, Twingo a Megane... 4 malé elektrovozítka za astronomicke sumy (okrem twinga). Ako fanusik EV musím tomuto predpovedať neúspech
@dodo24 Ona bohužel i ta R4, kterou považuji za povedené auto, je sakra drahá...
@ericn Všetky tie autá by boli fajn za cenu o 1/3 nižšiu. 😉 Pokojne by som si aj BEV kúpil, keby to pre mňa bolo výhodné. Ale, žiaľ, nie je.
@traveldrive to by musely mít spalovací motor
@del42sa Vedel by som žiť aj s elektrinou. Na môj denný nájazd 150-250 km je BEV dostačujúci a autom na dovolenky veľmi nechodím, max. do pár stoviek km a tam mi pauza, počas ktorej nabijem, príde vhod. Ale nedám 40 litrov za auto, ktorého obdoba v benzíne vyjde na 25. Plus investícia do el. prípojky alebo wallboxu. Zatiaľ nehrozí.
Třeba v ČR se jich loni prodalo 16ks a letos ani jeden Megane E-Tech 😄
Pro srovnání o 10 let dříve, tedy v roce 2016 se prodalo 2288ks Megane..
P.S. Prozradím ti malé tajemství - prodeje elektrošrotového Meganu jsou podobně tragické na většině evropských trhů! Je to prostě totální propadák...
Nebo je Německý trh taky jako San Marino?
Francie - TOP50 modelů taky nic - poslední je MB A-Klasse s 8807ks... Tak kde teda tem Megane E-tech boduje? Hmmm 😁👌
Co Francouzský trh? Taky jako San Marino?