Novinky
Dodge se snaží napravit nešťastné rozhodnutí. Do chargeru by měl najít cestu oblíbený Hellcat
24 komentářů
ryccardo
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@ryccardo S tím vzděláním je to ošemetné, historie ukazuje že i lidé s nadprůměrným ig páchali zvěrstva 😁 Tím samozřejmě nemyslím ze bev je zvěrstvo, přínos má jen je na to třeba jít selským rozumem ne fanaticky. Ještě chybí ti Mikeš a rozstleskavac z Brna Manky
Info. Nejde mi reagovat ve vlákně na konkrétní komentář
Nová platforma STLA Large byla evidentně od začátku stavěna na možnost EV i ICE, ale Carlos Tavares rozhodl, že se to u nových modelů bude komunikovat tak, že ICE tam možné dát není. Čas se posunul, Tavares je pryč a V8 zpět. Zatím tedy v RAMu, ale Dodge se taky dočká. Jistá pachuť v důsledku cílené manipulace se zákazníky ovšem zůstává...
Tomu říkám vystřízlivění aneb léčba šokem. Přijde mi, že uskupení Stellantis není dlouhodobě udržitelné.
panejo. kdyby do toho dali dvoulitr s turbem a přišlo to na evropský trh, i šestiválec by byl pěkný, potom bych chápal ty konfety a girlandy😊
hellcat jsem potkal asi dvakrát, něco jak HD, hodně kraválu a jízdní vlastnosti na americkou silnici... kupují světští a strécové se spermiogramem jak Bečva po nájezdu Dezy...
hellcat jsem potkal asi dvakrát, něco jak HD, hodně kraválu a jízdní vlastnosti na americkou silnici... kupují světští a strécové se spermiogramem jak Bečva po nájezdu Dezy...
tvoje řeči o nadprůměrné inteligenci mi lichotí, ale hned to musím uvést na pravou míru a to nebude příjemné čtení - liliputovi připadají všichni jako obři😊
@Man Ký
Zdá se, že udavačství na ACZ dosahuje plných obrátěk. Předpokládám, že některým bonzákům jde jen o jediné. Pokud po určitém počtu smazaných „nevhodných“ komentářů následuje ban, je to zřejmě nejjednodušší způsob, jak eliminovat “nepohodlného” oponenta 🙃
Zdá se, že udavačství na ACZ dosahuje plných obrátěk. Předpokládám, že některým bonzákům jde jen o jediné. Pokud po určitém počtu smazaných „nevhodných“ komentářů následuje ban, je to zřejmě nejjednodušší způsob, jak eliminovat “nepohodlného” oponenta 🙃
Sorry, ale rvát elektrosrágory do muscle carů je ten vůbec nej-i-dio-čtější nápad v celém automotive. Vždyť to jsou auta doslova postavené kolem svých velkoobjemových osmiválcových spalovacích motorů, které jsou smyslem jejich existence!
BEV jsou super na ježdění po městě a kolem komína.
www.rajce.idnes.cz/…-c-hr/1582861256