Ojetiny
Sledujem jeden vrakáč na FB v našom meste, že čo im tam pribúda a ponúkajú to na diely a skoro každý týždeň sa tam objaví takéto nejaké auto. Že ako nové, ale je to nejaká soc. výbava alebo stará Kórea. Vždy si hovorím, že škoda ich, ešte by poslúžili, ale... komu?
@Avantime třeba mně by se takové auto hodilo. Je v supr stavu, hezky jede, a vyžaduje jenom běžnou údržbu. Párktát jsem si ho v redakci taky vzal. Deštník na konech, nic víc, nic míň. Taky si přihodím 😎
@Honza Mička Neviem, či by som sa s tým v dnešnej premávke nebál jazdiť. Bezpečnosť nič moc.
@traveldrive To není na přespolní běh, ale do dílny na stání u verkštatu, aby nezáblo... 😃 Vezmětě si, kolik lidí dneska udržuje veterány, jezdí s nimi denně. Koukám třeba po jedničkovém cliu nebo twingu, kolega Lukáš jezdí v unu nebo prvním tipu. Je to krabička, ale pořád bezpečnější než skútr nebo motorky obecně.
@Honza Mička
to sice asi jo, ale motorka je pro zabavu a nejakej ten adrenalinek, veteran a klidne uz i to uno pro frajereni
tohle nevim, zabava asi ne, adrenalinek mozna jo, ale asi jinej nez si asi vetsina z nas predstavuje ...
.
ale at ta sbirka vynese co nejvic a hlavne at tech rodin postizenych nehodou je co nejmin
to sice asi jo, ale motorka je pro zabavu a nejakej ten adrenalinek, veteran a klidne uz i to uno pro frajereni
tohle nevim, zabava asi ne, adrenalinek mozna jo, ale asi jinej nez si asi vetsina z nas predstavuje ...
.
ale at ta sbirka vynese co nejvic a hlavne at tech rodin postizenych nehodou je co nejmin
Sorry, ale jezdit v Daewo (Chevroletu) Matiz (Spark) v dnešním provozu je naprostý hazard se životem a se zdravím. Navíc je to asi nejužší auto na trhu za posledních 30 let, čemuž samozřejmě odpovídá i šířka kabiny, sedadel i jízdní stabilita. Navíc tento stroj není nijak atraktivní ani z hlediska milovníků yongtimerů... Zájemce se tedy bude muset rekrutovat ze skalních fandů značky Daewoo, a těch u nás asi moc nebude.
@Arese Sorry, ale zjevně tě zase trápí nespavost, dědečku.
@Lenka Čížková
parkrat tydne, nez odvezu deti do skoly a sebe do prace, si jdu na pul az 3/4 hodky zabehat k nam do lesa a dnes jsem jednoho oranzovyho matyzka, stojiciho na lesni ceste, potkal. takova malicka krabicka, nevim, kde se tam vzala, ale koukal jsem na to jako na zjeveni.
vedel jsem ze to je malicky, ale kdyz sem to videl na vlastni oci, uplne mi to vyrazilo dech
parkrat tydne, nez odvezu deti do skoly a sebe do prace, si jdu na pul az 3/4 hodky zabehat k nam do lesa a dnes jsem jednoho oranzovyho matyzka, stojiciho na lesni ceste, potkal. takova malicka krabicka, nevim, kde se tam vzala, ale koukal jsem na to jako na zjeveni.
vedel jsem ze to je malicky, ale kdyz sem to videl na vlastni oci, uplne mi to vyrazilo dech
Už to vystoupalo na 30K? Někdo je dobrý blázen.
@Maxmilian_Von_Mondeo Už přes 40k! A kdyby padla padesátka, bude to boží 💕
@Honza Mička Boží to sice bude, ale asi ne pro kupujícího. Ovšem jestli někdo ty peníze má a nejde mu ani tak o to auto, jako o páchání dobra, tak ...... ať to vystoupá klidně ke stovce.
Vyfotit bych se u toho teda nenechal. Když daruji peníze na dobrou věc (jako že to dělám každý měsíc), tak to dělám pro to, že chci a ne proto, aby to všichni věděli.
Vyfotit bych se u toho teda nenechal. Když daruji peníze na dobrou věc (jako že to dělám každý měsíc), tak to dělám pro to, že chci a ne proto, aby to všichni věděli.
Je třeba se poklonit a pochválit každého, kdo má tak dobré srdce a rozhodne se věnovat nějaké peníze na sdružení obětí dopravních nehod.
Je i varianta dobrovolně se vzdát vydražené věci nebo musí donátor absolvovat i trest ve formě povinného převzetí? 😀
Je i varianta dobrovolně se vzdát vydražené věci nebo musí donátor absolvovat i trest ve formě povinného převzetí? 😀
@gil54
Obávám se, že podle nepsaných pravidel dobročinných aukcí jde o trest nepodmíněný.
Vydraženou věc je nutné převzít, obdivovat a ideálně ještě veřejně prohlásit, že právě takový skvost ve sbírce zoufale chyběl.
Obávám se, že podle nepsaných pravidel dobročinných aukcí jde o trest nepodmíněný.
Vydraženou věc je nutné převzít, obdivovat a ideálně ještě veřejně prohlásit, že právě takový skvost ve sbírce zoufale chyběl.
@gil54 převzít osobně. A vyfotit se u toho do časáku! 😃
@Honza Mička
Podle symptomů bych téměř diagnostikoval fobii rohypnolové ztráty anonymity 👍
Podle symptomů bych téměř diagnostikoval fobii rohypnolové ztráty anonymity 👍
@Honza Mička
Hmm, ... tak k tomu je potřeba mít už pořádný koule. Přijít vo prachy, zázrak na krku a ještě veřejnej nátěr... 😀😀
Hmm, ... tak k tomu je potřeba mít už pořádný koule. Přijít vo prachy, zázrak na krku a ještě veřejnej nátěr... 😀😀
@gil54 prd koule 😃. Stačí dobré ❤
@Honza Mička
Jj...Srdce jako kníže Rohan musíš mít...
Na to ale stačí darovat ty prachy. Maximálně ❤ ještě potřebuješ, když se chceš postarat o vochmatanýho Sparka, pokud ho bereš jako toulavýho psa odsouzenýho do útulku.
Ale nechat se u toho ještě vyfotit? (Když tedy zrovna nejsi exhibicionista zkříženej s masochistou a pozérem?) 😀 Koule, jednoznačně koule. 😀
Jj...Srdce jako kníže Rohan musíš mít...
Na to ale stačí darovat ty prachy. Maximálně ❤ ještě potřebuješ, když se chceš postarat o vochmatanýho Sparka, pokud ho bereš jako toulavýho psa odsouzenýho do útulku.
Ale nechat se u toho ještě vyfotit? (Když tedy zrovna nejsi exhibicionista zkříženej s masochistou a pozérem?) 😀 Koule, jednoznačně koule. 😀
@Honza Mička
neco podobnyho jako kdyz na vojne za bolsevika byla druha nejvyssi odmena opustak a ta uplne nejvyssi fotka pred bojovou zastavou
to fakt nikdo nechtel, snad az na jasanka z cernejch baronu 😊
neco podobnyho jako kdyz na vojne za bolsevika byla druha nejvyssi odmena opustak a ta uplne nejvyssi fotka pred bojovou zastavou
to fakt nikdo nechtel, snad az na jasanka z cernejch baronu 😊
Ještě pořád máš jednu šanci setkat se s týmem Světa motorů/ACZ, a navíc budeš mít skutečně příležitost vyměnit své předpotopní TDI za téměř nový, nádherný Chevrolet Spark a podpořit tak dobrou věc.
A kdo ví - možná pak některé věci konečně uvidíš o něco jasněji… a třeba ještě stihneš vyškolit z fyziky pana Vaculíka 👍