Novinky
Stejný typ vozu pod kterým Áres proklamoval svoje moudra
Už píšu jak sefca
Už píšu jak sefca
@Man Ký stačí dát editovat. 😁
Ale jinak jo, překvapuje mne, že Arese už nemá aspoň 2 v garáži, a místo toho jezdí "sportovním" Karoqem s manuálem a elektrickou ručkou
Ale jinak jo, překvapuje mne, že Arese už nemá aspoň 2 v garáži, a místo toho jezdí "sportovním" Karoqem s manuálem a elektrickou ručkou
@Mikesus Nikoliv, v našem Karoqu jezdí z 95 % moje drahá polovička, která po SUV dlouho toužila. Já preferuji naše auta se standardní výškou.
P.S. Nikdy jsem tady neříkal, že toužím po sportovním kupé či cabriu. Mě manuál chybí v hot-hatchích (ty už ale kvůli emisním limitům EU skoro vymřely) a sportovních sedanech (Alfa Giulia, BMW 3).
P.S. Nikdy jsem tady neříkal, že toužím po sportovním kupé či cabriu. Mě manuál chybí v hot-hatchích (ty už ale kvůli emisním limitům EU skoro vymřely) a sportovních sedanech (Alfa Giulia, BMW 3).
Doba dnes uz takymto autam vobec nepraje ... stalo sa to co sa uz calalo... bez velkych ovacii skoncili bez nastupcu ...
Ale inak bolo to skarede bawo.... a aj takato baworacka supra za mna toyote vobec nesedela ...
Ale inak bolo to skarede bawo.... a aj takato baworacka supra za mna toyote vobec nesedela ...
Arese obecní šašek který horuje pro sportovní vozy a proto jezdí tím největším šuntem co nemá vůbec nic společného se slovem sport
A vymýšlí si pohádky o tom, čím vším nejezdil a co všechno nemá v garáži
Trapnější existence už tu není 😊
A vymýšlí si pohádky o tom, čím vším nejezdil a co všechno nemá v garáži
Trapnější existence už tu není 😊
@Man Ký Bledá závist promluvila. Ubohost na entou má typicky stupidní jméno Man Ký. Stává se zde jednotkou vrcholné trapnosti a morálního úpadku.
@Arese Rozumím.
To je v pořádku.
Když dojdou argumenty, nastupuje slovník hospodského filozofa. Nic nového, dědečku.
A tvého souseda pana Alzheimera pozdravuj!
To je v pořádku.
Když dojdou argumenty, nastupuje slovník hospodského filozofa. Nic nového, dědečku.
A tvého souseda pana Alzheimera pozdravuj!
@Lenka Čížková Arese už brzy odhalí tajemství svojí garáže. už déle nestrpí být ponižován, spolkne svoji skromnost a vytasí se se svojí sbírkou supersportů😊
Pozér je osoba, která zaujímá určité pózy. Cílem jeho konání je předvést se neobvyklým způsobem a upoutat pozornost, ovšem činnostmi nebo vlastnostmi, které mu skutečně vlastní nejsou.
Pozér vystupuje většinou strojeně, předvádí, jak je důležitý, chce zaujmout své okolí tím, že předstírá např. vyšší vzdělání, zájmy, záliby, které doopravdy nemá.
Pozér vystupuje většinou strojeně, předvádí, jak je důležitý, chce zaujmout své okolí tím, že předstírá např. vyšší vzdělání, zájmy, záliby, které doopravdy nemá.
zdá se, že některé převratné myšlenky nemají takovou platnost, jak by se jejich tvůrcům zdálo.
P.S: a může za to EU😊
A už jste to vyzkoušel… se svou kolegyní v tom jejím kabrioletu?
Mít v plátěné střeše díry od podpatků? To nechcete ... 😄
A kód od bankovní karty napsaný propiskou na dlani: moje.auto.cz/?…
Rodinné skvrny.
A odborné názory na design.
Zajímavá kombinace, dědečku.