Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW Z4 a Toyota GR Supra končí, zůstávají jen skladové vozy

29 komentářů

Man Ký
měly manuální převodovku, byly bez debilní hybridizace, měly spalovací motory s krásným zvukem a hle - končí.
zdá se, že některé převratné myšlenky nemají takovou platnost, jak by se jejich tvůrcům zdálo.
P.S: a může za to EU😊
ptr078
@Man Ký Nie je to skor o type auta ako o technike? Kabri👋roadster nie je pre kazdeho a v dnesnej uponahlanej dobe odkazane na minimalne predaje. Kolegyna ma ckovy kabriolet a musim priznat, ze je to niekedy neprakticka otrava. Pri dazdoch ma v interiery brutalny kondenz, zaparkujes na jar pod stromom a lepkavy pel a vtacie hovienka neda dole ani jezis kristus a za posledny rok bola s mechanizmom strechy dvakrat v servise. Nemusis mat v garazi supru, kdejaje suv ma 500koni a to ludom staci, vytesuju sa z mega zrychlenia eveciek, displejov a videl som video kde novinar venuje 5minut svetelnemu podpisu rs5ky. Taka je doba, tak si ju uzime
Fernando Martínez
@ptr078
A už jste to vyzkoušel… se svou kolegyní v tom jejím kabrioletu?
Michal Chmelař
@Fernando Martínez
Mít v plátěné střeše díry od podpatků? To nechcete ... 😄
praptak
@ptr078 To je přesně ono, kdyby taková koncepce byla v autě typu BMW1, byl by o ni zájem.
Mikesus
@Man Ký přesně tak. slyšíme to, jak taková auta chtějí, ale automobilky mají problém je udat. Kde jsou ti diskuzní hrdinové, kteří maximálně koukají na plakáty a vykřikují, jak taková auta chtějí. To bohužel automobilku neudrží od krachu. Prodávají a nabízejí věci, o které je zájem, ne o ty, nad kterými chtějí bychaři slintat, ale nikdy ( až pár vyjímek ) to nekoupí.
Man Ký
@Mikesus všichni chtějí SUV. kupci, kteří kupují tři až pět aut do garáže jsou, ale nestačí. zajímalo by mě, jestli si pomohli s plátěnou čtyřkou, jestli se prodává, než předchozí CC verze.
Arese
@Man Ký Problém byl v tomto případě asi hlavně desing, který opravdu není nic moc (BMW), resp. je evropskými očima přímo nehezký (Toyota). Což je ovšem u kupé/cabria většinou fatální, protože za zásadní zmenšení užitné hodnoty takového auta chce potenciální kupec získat nejen speciální řidičské zážitky, ale i mimořádný "wow efekt".
Lenka Čížková
@Arese Zjevně tě zase trápí nespavost, dědku.
Arese
@Lenka Čížková Bez obav, Leničko. A dědek ještě fakt nejsem! 😊
Lenka Čížková
@Arese No vida. Dědeček-hříbeček se probudil. Ty ruce už měly samé stařecké skvrny před deseti lety: moje.auto.cz/?…

A kód od bankovní karty napsaný propiskou na dlani: moje.auto.cz/?…
Arese
@Lenka Čížková Tak to tě zklamu "mladice", já mám tyto skvrny na rukou už od nižšího středního věku, jako má někdo třeba pihy na obličeji, tak já je mám tady, máme to v rodu. A opravdu mě to nijak netrápí. A číslo bankovní karty si na ruce taky nepíšu, máš asi nějaké halucinace. 😊
Lenka Čížková
@Arese Rozumím.
Rodinné skvrny.
A odborné názory na design.
Zajímavá kombinace, dědečku.
Man Ký
Řeč byla o identickém typu vozu
Man Ký
Stejný typ vozu pod kterým Áres proklamoval svoje moudra
Už píšu jak sefca
Mikesus
@Man Ký stačí dát editovat. 😁
Ale jinak jo, překvapuje mne, že Arese už nemá aspoň 2 v garáži, a místo toho jezdí "sportovním" Karoqem s manuálem a elektrickou ručkou
Man Ký
@Mikesus to ta zlá EU, ta za všechno může.
Arese
@Mikesus Nikoliv, v našem Karoqu jezdí z 95 % moje drahá polovička, která po SUV dlouho toužila. Já preferuji naše auta se standardní výškou.
P.S. Nikdy jsem tady neříkal, že toužím po sportovním kupé či cabriu. Mě manuál chybí v hot-hatchích (ty už ale kvůli emisním limitům EU skoro vymřely) a sportovních sedanech (Alfa Giulia, BMW 3).
ericn
@Arese Má smysl na tyhle dva reagovat? Já myslím, že ani ne...
Arese
@ericn Určitě ne, ale pořád tak trochu doufám, že jim pak dojde absurdita a lživost jejich stupidních příspěvků... Je to ale beznadějné, jejich pidiintelekt jim to neumožňuje...
3_diamanty
Doba dnes uz takymto autam vobec nepraje ... stalo sa to co sa uz calalo... bez velkych ovacii skoncili bez nastupcu ...

Ale inak bolo to skarede bawo.... a aj takato baworacka supra za mna toyote vobec nesedela ...
Man Ký
Man Ký
Arese obecní šašek který horuje pro sportovní vozy a proto jezdí tím největším šuntem co nemá vůbec nic společného se slovem sport

A vymýšlí si pohádky o tom, čím vším nejezdil a co všechno nemá v garáži

Trapnější existence už tu není 😊
Arese
@Man Ký Bledá závist promluvila. Ubohost na entou má typicky stupidní jméno Man Ký. Stává se zde jednotkou vrcholné trapnosti a morálního úpadku.
Lenka Čížková
@Arese Rozumím.
To je v pořádku.
Když dojdou argumenty, nastupuje slovník hospodského filozofa. Nic nového, dědečku.
A tvého souseda pana Alzheimera pozdravuj!
Man Ký
@Lenka Čížková Arese už brzy odhalí tajemství svojí garáže. už déle nestrpí být ponižován, spolkne svoji skromnost a vytasí se se svojí sbírkou supersportů😊
Arese
@Man Ký Vy dva jste se fakt hledali. Dvojice ubožáků, kteři si své komplexy léčí osobními útoky na další účastníky diskuse. Praktická ukázka lidského dna.
Man Ký
@Arese kde jsou ty nízké zábavné vozy? bájný lhář Arese😊
Man Ký
Pozér je osoba, která zaujímá určité pózy. Cílem jeho konání je předvést se neobvyklým způsobem a upoutat pozornost, ovšem činnostmi nebo vlastnostmi, které mu skutečně vlastní nejsou.
Pozér vystupuje většinou strojeně, předvádí, jak je důležitý, chce zaujmout své okolí tím, že předstírá např. vyšší vzdělání, zájmy, záliby, které doopravdy nemá.