Veterán
lamal
0
To hulilo uz od novoty, viz titulka 😁 Nastastie od pneumatik 😄
Ta červená z titulky tomu neskonale sekne. Krása nebeská 😁.
A autorovi samozřejmě poděkování za článek!
A autorovi samozřejmě poděkování za článek!
... no a 635 CSi pomalovali i v Top Gearu, když zařizovali ex.p.onáty pro výstavu "World of Top Gear", která byla zřízena v Národním muzeu motorismu v Beaulieu. (A mám pocit, že s ním tenkrát i cestou do muzea hupsli do škarpy.) 😀
Aby to bylo kompletní.😀
www.imcdb.org/i264512.jpg
Aby to bylo kompletní.😀
www.imcdb.org/i264512.jpg
E24 V12 zije, je v normalni karoserii…..leta se pohybuje v ceskych luzich a hajich 😂
Rozsah sdělených informací a fotografií je neskutečný. Zvažte vydání knihy o E23 a E24, Sleepere.
Díky za důstojné pokračování minisérie. Problém s V12 nebyl jen v rozměrech, ale i v přílišné hmotnosti na přední nápravě, protože šestka byla už tak poměrně těžká na předek.
Jinak si dovolím opravit jen drobnou chybičku, Alpina fungovala jako samostatná automobilka až od roku 1983. Zmíněný rok 1978 znamenal jiný milník: konec prodeje samostatných tuningových kitů a nástup továrních přestaveb.
@Ringhofer: Kniha by byla fajn. Všechny, co o E24 mám, jsou z americké produkce.
Jinak si dovolím opravit jen drobnou chybičku, Alpina fungovala jako samostatná automobilka až od roku 1983. Zmíněný rok 1978 znamenal jiný milník: konec prodeje samostatných tuningových kitů a nástup továrních přestaveb.
@Ringhofer: Kniha by byla fajn. Všechny, co o E24 mám, jsou z americké produkce.