Ojetiny
gypsy-wagen kolik tu má ctitelů😊 zajeďte si do Albánie, samým blahem roztajete😊
@Man Ký aha a oni cikáni jezdí s takto drahým autem a s V8? To, že jich ještě někde jezdí znamená, že jsou stále dobrá. Společenský status s tímto veteranem nikdo neudělá. Doporučuji si tohle srovnat se stejně starými auty jiných značek. MB je prostě legenda.
@L. B. já jsem k takovým "investičním" autům značně skeptický. známý pořídil jedno poměrně unikátní, které "nemohlo ztratit na ceně" za milion, později ho měl problém prodat za 500...
éčkový Mercedes legenda? nepochybně, v Albánii😊 jo, byl jsem tam, tam si ho považují.
éčkový Mercedes legenda? nepochybně, v Albánii😊 jo, byl jsem tam, tam si ho považují.
@L. B.
"Společenský status s tímto veteranem nikdo neudělá."
Furt je tu početná skupina lidi kteří vedi o co jde. Tyhle auta v top stavu na cene jen rostou. A nekdy docela drsně
bringatrailer.com/…e60-amg-limited/
"Společenský status s tímto veteranem nikdo neudělá."
Furt je tu početná skupina lidi kteří vedi o co jde. Tyhle auta v top stavu na cene jen rostou. A nekdy docela drsně
bringatrailer.com/…e60-amg-limited/
@Zetti ano, ty ceny se budou držet a rostou. Tohle má hodnotu pro lidi, kteří tomu rozumí. Tohle je velká frajeřina a styl. Sám mám r129, c140, R107 a lidem na ulici se takové auta ohromně líbí. Musí být samozřejmě v topu. Když to má někdo odrbané, potom to opravdu působí jako cikánské auto, ale s tím nejezdí, už ani cikáni a hlavně ne s V8 a v lesku. Kdo to někdy řídil, tak pochopí a nazývat to autem pro cikány je fakt mimo.
@L. B. tohle má hodnotu pro starší pány. až starší páni zemřou a jejich potomci to zdědí, budou mít problém to prodat. lidem na ulici se takové auto hrozně líbí, ale utrácet za něho chtít nebudou.
je to stejná bublina jako staré Jawy, Simsony vyhnané do desetinásobku původní ceny apod.
ty starý cabria, to má každej prachatej němčour, tam to ještě pochopím, to se asi bude dát prodat i za dvacet let. možná😊
je to stejná bublina jako staré Jawy, Simsony vyhnané do desetinásobku původní ceny apod.
ty starý cabria, to má každej prachatej němčour, tam to ještě pochopím, to se asi bude dát prodat i za dvacet let. možná😊
@Man Ký určitě spousta nezajímavých veteránů spadne na ceně, jako bublina jsou staré škodovky atd, ale ikonické auta budou mít vždy zájemce a vzhledem k cenám renovací na ceně nespadnou. Automobilismus bude mít vždy spoustu fandů, ale spousta starých aut bude nezajímavých. Třeba staré mercedesy SL a podobné budou vždy mít svou cenu a po celém světě. Stejně jako jsou hodnotné obrazy od určitých umělců.
@L. B. on nicemu nerozumi a jen pinda, kasli na nej
@Zetti máš doma Monu Lisu. a já závidím.
@Man Ký co meles o mone lise? My ty auta mame uplne obycejne radi, to se ti ani me u elektrojebky nestane. Ty jsi fakt chudak, je mi te lito.
V normalnim zivote kolem sebe taky furt kopes?
V normalnim zivote kolem sebe taky furt kopes?
@Zetti to byla reakce na kolegu, který tvrdí, že automobil je totéž co umělecké dílo. že to auto máš rád je naprosto v pořádku, já jen rozporuju tvrzení, že konfekční sedan půjde v ceně nahoru. tyhle auta mají svoje publikum, což jsou pánové kolem 60 a více a nikdo z mladých nebude takové auto chtít "do sbírky".
Ano, pagoda a racek oukej beru těm sedanům to moc nevěřím
A srovnání s uměním omg obraz je vždycky jen v jednom originálu to opravdu nejde srovnávat
A srovnání s uměním omg obraz je vždycky jen v jednom originálu to opravdu nejde srovnávat
Byla! T-model v pěkném stavu okouzlí i dnes. Na jejich vzhledu si čas vylámal zuby 😊
Je tomu presne tak. Bohuzel E-series kombi neni jedinym vozem u ktereho to plati. U 5 - series je to podobne, stejne tak A6/100 vuci nekterym pozdejsim A6. A stejnych prikladu bychom mohli jmenovat povicero.
Nakonec i nástupce z vlastní stáje, W210, byl v některých ohledech skok zpět.
A pokud jde o design, eleganci, spolehlivost, kvalitu, trvanlivost a do určité míry i ergonomii, předčí i většinu dnešních vozů.
Jo, mám bias, W124 je pro mě citová záležitost.
Navíc to je auto konstruované aby vydrželo věky a i přežilo svého majitele. Ne jako dnešní výtvory, kdy se (trochu přeženu) auto sesype týden po záruce (a leckdy i o mnoho dříve).
Takové německé Volvo 240.