Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda těsně před uvedením zrušila tři modely. Vypadaly přitom velmi nadějně

9 komentářů

ericn
Hmmm, žádná škoda, dost otřesný design a špatný pohon. To zrovna není rovnice prodejního úspěchu 😋

Přitom Honda i v Evropě bodovala, dneska jen paběrkuje. Proč asi? Nenabízí totiž už dlouho nic zajímavého…
sarusian
@ericn podobne, ako Nissan
del42sa
@ericn však taky Honda vykáže provozní ztrátu v rozsahu od 270 do 570 miliard jenů (zhruba 36 až 76 miliard korun). Dříve přitom počítala s provozním ziskem 550 miliard jenů (asi 73 miliard korun).

//www.novinky.cz/…-70-let-40567540
traveldrive
@ericn Asi európsky trh pre nich nie je zaujímavý, tak prečo by do neho zvlášť investovali? Došlo to tak ďaleko, že výroba áut sa už proste zďaleka nevyplatí tak ako v minulosti. Ľudia devastujú vlastný priemysel a zahadzujú vlastnú prácu v mene hlúpej ideológie. Smutný koniec sveta.
Arese
@traveldrive Tento naprosto i-d.i--otský konec světa ovšem nastává pouze v EU. Doufejme, že po dalších volbách do europarlamentu se moc fanatických ekoteroristů dále zmenší a bude možno zjednat rychlou nápravu a zachránit alespoň zbytky evropského automotive a vůbec průmyslu!
traveldrive
@Arese Bolo by fajn, keby si mal pravdu, ale úplne tak to nie je. Svet nie len autopriemysel a okrem európskej padá aj americká ekonomika. Piliermi sa stávajú Čína, Rusko a India, bez ohľadu na to, čo si o nich myslíš.
thebearspook
@ericn Zajímavé je, že když je všechno nezajímavé, tak v USA je 4. automobilkou co do prodejů.
Která evropská automobilka nabízí něco zajímavého? Já jsem si nevybral. Nakonec mi zbyla jen japonská auta. Pochopitelně jsem hned vyloučil Nissan. Nakonec zbyla Honda, protože nabídli nejrozumnější poměr výbavy a ceny.
ericn
@thebearspook a jen pro zajímavost, co si koupil? CRV? V USA mají o dost zajímavější nabídku než v Evropě...
Arese
Že by se vedení Hondy konečně začal vracet zdravý rozum?
Ty zrušené elektroplečky jsou neuvěřitelně hnusné, zaplať pánbůh, že to nebudou hyzdit města a silnice! 😞