Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dotaz: Připomínky

9. 7. 2019 14:06
Žije to tady vůbec?
Mám takový dojem, že diskusní fórum už úplně docela umřelo :-(
Rozbalit vlákno
0
Avatar - FRPE
9. 4. 2010 23:25
Re: Vyhledávání a duplicita příspěvků
Začínám na motorcafé a jsem spokojen, jen bych poprosil šálek Velveta, děkuji ... s mlíčkem a tři cukříky aby se mě lépe zde diskutovalo ... >:D:-!
Rozbalit vlákno
0
Avatar - superkutil
14. 10. 2008 15:57
Vyhledávání a duplicita příspěvků
Zdravím, nešlo by dodělat vyhledávání? Moc tu chybí. Také mi chybí prohlížení ve stromech. A potom ty nešťastné duplicity, kdy se při uložení příspěvku místo jasné informace o uložení nestane nic. Stačilo by znovunačtení stránky s novým příspěvkem.
Rozbalit vlákno
1
13. 9. 2008 10:54
Re: Stále žádná změna k lepšímu
Sice to píšu půl roku po martinoviV,ale to na aktuálnosti nic nemění.
Zrovna jsem asi po roce kouknul na tohle kdysi bezkonkurenční fórum,jestli se už vrátily staré dobré časy,kdy jsem tu býval denně...
No,nebudu opakovat to co napsal martinV,jen se pod ten jeho příspěvek podepíšu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 3. 2008 12:28
Stále žádná změna k lepšímu
Ahoj, tak je to rok co se zařízlo nejlepší fórum o autech, tak jsem se chtěl mrknout jak to tu žije. No a koukám, že po roce provozu žádná viditelná změna k lepšímu.
Opravdu je škoda,že jsou administrátoři spokojeni sami se sebou a nic se nezměnilo. :-(
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Kafe"
20. 3. 2008 00:31
Re: Ahojj
chlapce tak tebe uz asi uplne .....
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Sranki
28. 10. 2007 08:06
Hlasovanie na Moje auto
Chcel by som požiadať spravcov tohto webu aby pridali možnosť zakázať hlasovanie na Moje auto.

Už ma vážne nebaví pozerať sa ako si niektorý zakomplexovaný týpci riešia svoje psychické problémy tu na webe. Rozhodne to nechcem vidieť pri mojom aute. Nemám záujem o žiadne jednotky, pretože sa niekomu nepáčilo moje hodnotenie jeho vlastného auta, a tak isto nemám záujem o desiatky len preto aby som rovnakú známku dal dotyčnému aj ja. Vždy keď som hlasoval snažil som sa o objektívne hodnotenie recenzie, obrázkov aj samotného auto a to isté čakám aj od druhých. Žiaľ, nedeje sa tak v drvivej väčšine prípadov a preto začínam uvažovať o tom, že svoje auto odtialto stiahnem ak tu nebude možnosť zakázať hlasovanie.
Rozbalit vlákno
0
9. 10. 2007 11:32
Re: Resize window
Tady je zajimave, ze tlacitko "puvodni prispevek" otevira nove okno primo, tedy presne to co bych ocekaval od tlacitka "editovat...", ale navrhovane postupy pro FF funguji spolehlive, diky! :-)
Rozbalit vlákno
0
9. 10. 2007 11:27
Re: zobrazit ve stromu
To omezeni jsem si tak nejak predstavoval a chapu ho. Ale: co takhle do okna "puvodni prispevek" vlozit tu cast stromu, ktera se tyka jen toho jednoho prispevku??? A poznamku - "nechápu, jak může být tato funkce nedostatečná." - bych komentoval slovy: nechapu, jak to muze administrator diskuzniho fora nechapat?? Mate dojem, ze eistuje jen jeden pohled na vec a to snad jen ten Vas?? To by nebylo dobre a stiznosti ostatnich na "nove" forum jen dokazuji, ze zmeny nejsou uplne po chuti.

Ja, ale na druhou stranu, nutnost takove zmeny chapu a vitam ji. U intrnetu travim a stravil jsem uz radu let a videl jsem stovky ruznych for. To vase neni vubec spatne, ale uzivatele znaji ta ostatni a nutne srovnavaji. Neco takoveho jako zobrazit cast stromu pro konkretni prispevek povazuji za adekvatni a zaroven proveditelnou upravu, ktera vyrazne zlepsi prehlednost navaznosti jednotlivych odpovedi. Nepotrebuji prece vzdycky postupne prohlizet vsechny prispevky az k puvodnimu originalu, kdyz me zajima co napsal uzivatel xx.yyy, ze?
Zaroven nejsem odbornik na html, php a jine scripty, takze pochopim argument, ze je to tak pracne, ze se tim nehodlate zabyvat, ale jsem zase presvedcen o prinosnosti takove zmeny. Sam napriklad dost omezuji navstevy fora, protze proste hledani souvislosti zpet do historie je pomerne pracne a casove narocne, tak uz mi to za to nestoji ;-\ .
Rozbalit vlákno
0
8. 10. 2007 16:32
Re: Resize window
Pokusím se něco vymyslet, zatím Vám při Vašem nastavení FF doporučuji klikat pravým tlačítkem a zvolit otevření do nového okna (možná bude stejně fungovat i Shift+klik).
Rozbalit vlákno
0
8. 10. 2007 16:28
Re: zobrazit ve stromu
Ve stromu lze zobrazit jen diskuse do 400 příspěvků. Už tato hodnota je docela extrémní na objemnost stránky. Delší diskuse se zobrazují již jen chronologicky.

Tlačítko "původní příspěvek" Vám umožňuje zobrazit příspěvek, na který bylo daným příspěvkem reagováno - a takto se dá projít celé vlákno až k prvotnímu příspěvku - nechápu, jak může být tato funkce nedostatečná.
Rozbalit vlákno
0
5. 10. 2007 13:57
zobrazit ve stromu
Jak a kdy je mozne forum nebo obecne jakoukoliv diskuzi tady prepnout na "zobrazit ve stromu"? Nektere se mi prepnou dari a jine nemaji "talcitko" :). Je to mnozstvim prispevku??

Kazdopadne to dela mnoha vlakna silne neprehledne, pokud neni mozne ani pouzit "quote", tak se casem straci puvodni dotaz. A tlacitko "puvodni prispevek" mi pripada nedostatecne.
Rozbalit vlákno
2
5. 10. 2007 13:27
Resize window
Nevim jestli jsem prvni anebo jediny uzivatel Firefoxu, kteremu se to deje, ale proste to napisu a uvidime :-)

Pokud kliknu na editaci sveho prispevku, a mam nastevo otevirani v novem Tabu, pak se cele okno prohlizece resizne na velikost vstupniho okna editace. Chapu, ze je to tak nastaveno pro samostatne otevrene okno, ale nejak by ho to chtelo donutit, aby se i pres moje defaultni nastaveni otevrelo v samostatnem okne, coz bych asi preferoval. Nebo mu vnutit rozeznani kde se otevira. To jsou ale navrhy uzivatele neznaleho moznosti aplikace.
Mimoto jsem prave zjistil, ze totez (resize window) se deje po kliknuti (middle button) na jednotlivy prispevek uzivatele v jeho karte - nemusim ale na nej klikat prostrednim, ze :).
Rozbalit vlákno
2
22. 8. 2007 15:09
Re: podpis
informace o uživateli jsou na celém našem webu prezentovány jednotně - jeho nick (a existuje-li, pak i foto) je vždy aktivním odkazem na kartu tohoto uživatele, kde jsou prezentovány všechny údaje, které si sám přeje prezentovat a k tomu jeho auta z moje.auto a poslední příspěvky v diskusích.
Tzv. podpisy mnohde vedou k tomu, že výpis diskuse je z 80% tvoren podpisy a samotná sdělení aby v tom člověk hledal.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - lordmystic
20. 8. 2007 16:35
podpis
ukrutně na fóru chybí automatický podpis - takhle se neví, co má ten kterej uživatel za auto a musí se to stále znovu a znovu opisovat. pls, tohle přednostně!
Rozbalit vlákno
1
Ahojj
ahojj chtel bych se zeptat(sice vim ze to tady nepatri)ale nechteli by jste udelat rozhovor se svihakem lazenskym s moje.auto.cz myslim si totiz ze je to nejslavnejsi navstevnik moje.auto.cz v cele ceske republice ;-)
Rozbalit vlákno
1
Avatar - kostey
26. 6. 2007 22:31
Re: soukrome zpravy???
Jirko dekuji Vam Mockrat! Mate u me velke PLUS! Prekvapil jste me...
Rozbalit vlákno
0
26. 6. 2007 10:50
Re: soukrome zpravy???
Je v plánu po zprovoznění funkcionality soukromých zpráv tam pochopitelně převést staré soukromé zprávy, které držíme v databázi - je jen problém s časem zhotovení této funkcionality - nejsme firma o sto zaměstnancích a momentálně řešíme jiné části webu - mějte prosím strpení.
Pokud jde o "jednoho krasneho dne se mi misto motorcafe ukazala stranka ze se forum prevadi do novych databazi a bez jakekoliv vyzvy k zazalohovani …" - na přechod na nové fórum bylo upozorňováno téměř tři týdny před převodem a to výrazným upozorněním na každé sránce fóra - uznávám však, že výzvy k zálohování tam nebyly.
Do mailu jsem Vám poslal vsechny Vám určené soukromé zprávy - abyste nemusel čekat na zprovoznění nové funkcionality.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kostey
25. 6. 2007 23:50
Re: soukrome zpravy???
jirko prosimte ja se ale ptam, jestli se dostanu do tech zprav co jsem mel ve starem foru. Mel jsem tam par kontaktu ktere jsou ted pryc a bohuzel to jsou kontakty na lidi co sem ted uz nechodi a ja bych se pritom snima rad spojil...

Protoze jestli tomu dobre rozumim, tak jednoho krasneho dne se mi misto motorcafe ukazala stranka ze se forum prevadi do novych databazi a bez jakekoliv vyzvy k zazalohovani dulezitejsich informaci jsme o vsechno prisli... ??? Je to tak nebo se pletu?
Rozbalit vlákno
0
25. 6. 2007 19:40
Re: soukrome zpravy???
Funkce soukromých zpráv přibude později.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Well-being
25. 6. 2007 18:22
SEAT
Proč nemá zn. Seat v diskusním fóru svůj samostatný oddíl?
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kostey
23. 6. 2007 14:20
soukrome zpravy???
Mohu se prosim zeptat jestli je mozne se nejak dostat do soukromych zprav, ktere jsem mel ve starsi verzi fora? Dekuji
Rozbalit vlákno
4
Avatar - Sprint
19. 6. 2007 20:15
Byl jsem Peet
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Bruure"
13. 6. 2007 11:43
Pořád nic?
Tak jsem se sem zase jednou zašel podívat, jak to tady "žije". Tak co pane administrátore Jirko, pořád spokojenost a vůbec nevadí, že jste zaříznul jedno z nejlepších fór o autech? Asi ne co? Tak hlavně si dál v klidu vyvíjejte ty další fičurky, který už ale nikdo nebude používat... Ach jo, je toho tady opravdu škoda, ale s tímhle přístupem...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kritix"
21. 5. 2007 23:33
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Vážený pane administrátore "Jirko"
Mrzí mě Vaše reakce na moji kritiku, ale je to Vaše právo. Stejně jsem rád, že jste konečně reagoval, nejen na moje příspěvky, ale i na můj e-mail. Napsal jsem vlastní názor a ten se Vám nelíbí. Myslím si, že by bylo lepší se zamyslet nad tím, co Vám Vaši čtenáři píší (psal jsem konkrétní dotazy) a vy jste nereagoval.
Co se týče mojich příspěvků: Nick "kritix" bylo založeno až po změně fóra (myslíte, že bych si Váš portál přečetl poprvé a začal kritizovat???). Moje příspěvky jsou pod jiným jménem a mám jich asi 50.
Další otázka je: proč přesunujete nová vlákna aniž byste dali vědět autorům kam jste je přesunuli (potom se nedivte, že si myslím, že kritiku mažete)
Závěrem: Serveru auto.cz velice fandím, rád si pročítám jak diskusi, tak například recenze vozidel, proto mě mrzí, že jste změnili strukturu zaběhlé diskuse a čtenáři jsou z toho tak trochu zmatení (proto tak málo příspěvků) a tolik nespokojených čtenářů.
Rozbalit vlákno
0
21. 5. 2007 13:26
Re: Spatne nacitani stranky
… obávám se, že jste připojen za nějakou úplně špatně nastavenou keší. Zkuste popsat Vaše problémy společnosti, která Vás připojila k internetu. (Je to jen má domněnka a vychází z toho, že jsme dosud nic takového nezaznamenali.)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "JardaB1"
21. 5. 2007 12:49
Re: Spatne nacitani stranky
Tak jsem nainstaloval IE7 v domeni, ze to pomuze ale prd.... To fakt nikomu nedela? Zajimalo by me, kde je zakopany pes (asi nekde v nastaveni ale nikde jinde nemam s odkazy problem).
Treba vyse zmineny odkaz kdyz na nej kliknu, tak se objevi ICQ Search stranka s:

Vyhledávání na webu: www.auto.cz/…se/4618a804c9f11?…
Chtěli jste napsat: www.auto.cz/…se/4618a804c9f11?…… />
pak dam zpet a objevi se tohle vlakno... Jsem z toho danek :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
21. 5. 2007 11:19
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Aha tak to se tady nesmí psát o konkurenci. No chápu. Tak znovu , ale s hvězdičkou.
Zkus fórum auto*revue*cz. Samozřejmě bez hvězdičky .
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
21. 5. 2007 11:17
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Sice nejsem přítel kritixe, ale poradím.
Dost lidí odsud přešlo na fórum u *. Tam zatím vše funguje jak má. Je to tam sice větší divočina, ale aspoň je tam vše funkční.
Jinak koukám , že se tu stala nějaká havárka a spousta se toho ztratilo nebo nepodařilo znovu zařadit. No škoda. Asi přeci jenom nefunguje všechno jak má i když se nás o tom snažil Jirka přesvědčit.
Nepřeju tomuto fóru nic zlého a doufám , že se všechny chyby podaří napravit. Jestli ano určitě se sem rád vrátím opět na stálo.
Rozbalit vlákno
0
21. 5. 2007 08:21
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Nic jsme nesmazali!
Vaši diskusi "Kritika nového diskusního fóra" jste vložil do fóra, kde kontextově moc nedávalo smysl, tak bylo pouze (ihned po založení) přesunuto do fóra "Připomínky k MotorCafé", kde je po celou dobu.
Pokud jde o Vaše obavy o smazání této diskuse - rád bych Vás upozornil, že jsme ji založili my - provozovatelé - pro naše čtenáře a to v roce 1998. Je plná připomínek, někdy útoků. A kvůli několika Vašim impozantním příspěvkům ji určitě mazat nebudeme, i kdybychom o to byli žádáni. Vaši osobnost hezky ilustruje skutečnost, že Vaším prvním příspěvkem v MotorCafé vůbec je iniciační příspěvek do Vámi založené diskuse "Kritika nového diskusního fóra" - tudíž jste předtím nikde nediskustoval a nechápu, že zrovna Vy jste byl tak těžce postižen změnou.

A pro přátele kritixe - napiště mu už prosím někdo, kam jinam má jít, aby byl šťastnější a už se tady netrápil.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kritix"
20. 5. 2007 22:06
Re: nezmizelo nám kus fóra?
A ještě něco - lidi napište, kam teď chodíte, ať si mám co číst, tady už to nestojí za nic...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kritix"
20. 5. 2007 22:05
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Jo jo, já jsem zavedl nový vlákno "Kritika nového diskusního fóra" a taky mi to smazali.
Po havárii databáze, která byla minulý týden to zase obnovili (myslím si, že omylem) - však až na to přijdou, tak to zase smažou :no::no:
Jsem zvědavý jak dlouho vydrží toto vlákno. :-)
Co se týče nové diskuSe "ŠPATNÝ - MOC ŠPATNÝ"
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "domal"
20. 5. 2007 20:38
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Také můj příspěvek ( JINÝ KAFE ) raději smazali . :'-(:'-(
Rozbalit vlákno
0
19. 5. 2007 16:50
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Rád bych přispěl něčím pozitivním,bohužel není čím :-( .
Ale tady se stejně neoplatí vyjadřovat svůj názor,poněvadž nás prý je jen 10,co se nám nic nelíbí a ostatní jsou nadmíru spokojení,jen nechápu proč se nikdo spokojený,krom admina,do nás nepustil,jak to běžně na diskusních boardech bývá,když někdo neprávem kritizuje.
Vím že to tu nikdo vážně brát nebude,přesto další výtka:
podle jakého klíče jste postupovali při rozhodování o zdvojených přezdívkách:
moje registrace uživatele PP je z 13.9.2005,reg."druhého" PP je z 23.11.2006,já mám zaznamenaných 317 příspěvků,"druhý" PP kromě iniciál a věku nic,v reg.formuláři jste ujišťovali,že přednost dostanou aktivní uživatelé.Přesto dostal přednost při ponechání nicku PP uživatel registrovaný o více než rok později.
A potom mám být spokojený... ;-\
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "nosal"
19. 5. 2007 00:14
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Souhlasím s KRITIXem

Přátelé, v tomto vlákně bych se chtěl s Vámi podělit o názory na nové diskusní fórum po převodu do nových databází. Předesílám, že nejsem zaměstnancem tohoto portálu a tudíž s ním nemám nic společného. Jsem je obyčejný čtenář, který si rád pročítal příspěvky (před změnou).
Jsem velmi rozhořčen tím, co s touto diskusí udělali. Vytvořili cosi nepřehledného, kterému chybí přehlednost a spousta funkcí, které obsahovalo fórum minulé.
Tak třeba:
Nevím jak najít příspěvky od konkrétního uživatele.
Nejsou vidět podpisy.
Nevím jak přidat k příspěvku obrázek.
Na hlavní stránce (www.auto.cz/diskuse/forum/) se nedá seřadit podle "Poslední příspěvek", což je škoda.
Nevím jak najít poslední příspěvky (za určité období, nebo od poslední návštěvy?)

Budu rád, když sem napíšete svoje názory, samozřejmě i ty kladné.
P.S. Jsem zvědav, jak dlouho tento příspěvek vydrží, než bude smazán :no:
Rozbalit vlákno
0
17. 5. 2007 21:51
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Ta reakce opravdu jen podtrhuje kvalitu Vašich předchozích výroků :no:
jak to souvisí s funkčností fóra?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "domal"
17. 5. 2007 21:26
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Hlavně že je vše funkční !!
>:-[]:yes:
Rozbalit vlákno
0
17. 5. 2007 21:08
Re: nezmizelo nám kus fóra?
Nejspíše jste zaznamenali, že dnes hodně dlouho nejely diskuse - zhavarovala databáze. Rekonstrukce dat však nebyla 100% úspěšná a některé příspěvky ztratily informaci o tom, kam patří. Více k tomuto je uvedeno na HP diskusí. Žádné příspěvky tedy sice nezmizely, ale nemůžeme je umístit na jejich původní místa.
Rozbalit vlákno
0
17. 5. 2007 21:02
nezmizelo nám kus fóra?
někam mizí příspěvky ve fórech. Nezávadné, připomínám.
Rozbalit vlákno
12
14. 5. 2007 13:18
Re: "povedlo"
:-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Rene Valnoha"
14. 5. 2007 13:10
"povedlo"
tak to jste na tomto foru mily pane jedinej kdo si myslí že se vám to povedlo.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "JardaB1"
14. 5. 2007 07:04
Spatne nacitani stranky
Ja mam problem, kdyz jdu do jakehokoli vlakna, tak mi to nenacte stranku (chyba jako ze neexistuje, adresa je treba [odkaz] ) Vetsinou pak pomuze z vyhledavaci stranky atlasu, ktera se zobrazi, dat back space a jsem tam. Co s tim???
Rozbalit vlákno
2
11. 5. 2007 14:35
Zajímavé
Tak doufám,že se brzy podaří spustit všechny "nové" funkce :-)
I vkládání příspěvků bylo ve staré podobě lepší...

Jen tak čistě ze zvědavosti bych se chtěl zeptat,jak jste se dostal k takové práci??A co to obnáší??
Myslím že by to spoustu lidí zajímalo....díky :yes:
Rozbalit vlákno
0
11. 5. 2007 10:56
Re: ps
MotorCafé rozhodně prachem nezapadá - museli jsme odvést hodně práce, aby mohlo fungovat dál. Původní verze už měla zásadní problémy s fungováním, což byl jeden z důvodů jeho přerodu do nové podoby. Je možné, že Vám zde zatím mohou chybět některé funkce (hlídání novinek, SZ), které v minulé verzi fungovaly - ty se však objeví postupně také.
Rozbalit vlákno
0
10. 5. 2007 23:04
ps
PS: na cafe.auto.cz som zacal chodit niekedy medzi 1998 a 1999. Je mi celkom smutno, ze to zapada prachom.
Rozbalit vlákno
1
10. 5. 2007 22:59
skazit
nerozumiem tomu. to co bolo dobre a fungovalo sa auto.cz podarilo totalne skazit a myslim, ze to uz vidia majitelia a admini aj na pocitadlach. Kedysi som sem chodil viackrat denne, dnes som tu asi po mesiaci.
Chyba mi podpis, datum registracie, uvadzanie posledneho prispievajuceho pri datume posledneho prispevku, farebne rozlisenie novej temy...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kesk"
8. 5. 2007 22:56
nazdar chlapi
tiez sa mi to nepaci, mojou novou zavislostou sa stalo moje.auto.cz. skuste to tam, je to tiez zaujimave. ja som tam ale pod inym nickom (wikinko)
tiez ma velmi mrzi nestastna zmena motorcafe k horsiemu, chybaju mi hadky s barrim, bludy s tv, sacom a pod. ale co uz, zivot je zmena.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
7. 5. 2007 23:12
Re: na shledanou možná u konkurence
Milý Jirko , nejsem si tam jistý, že máte pravdu v tom, že bylo fórum přítěží.
Vždyť diskutující a že jich nebylo zrovna málo, chodili na stránky několikrát denně. Teď když je tu minimální pohyb sem zajdu opravdu minimálně.
Není proto možné, že se Vám tím pádem sníží i návštěvnost nejenom motorcafe, ale i auto.cz
PS : Všiml jsem si že už je tu aspoň počítadlo. Sláva, doufám, že je to jedna z prvních vlaštovek.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Rene Valnoha"
7. 5. 2007 12:05
na shledanou možná u konkurence
nejvetsi problem tohoto diskusniho fora je v tom ze od te doby co je tak "perfektne nove" udelane se na nem temer nediskutuje

Timto se loucim a nasleduji ostatni do vecnych lovist.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "martinV"
7. 5. 2007 09:46
Re: Pan Jiří
Koukám koukám, že se už konečně pomalu vracejí staří známí. No škoda, že mnohem rychleji zase odcházejí. :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Rene Valnoha"
7. 5. 2007 08:41
Pan Jiří
Milý pane Jiří, až po vložení mého předchozího přispěvku jsem si přečetl důkladně celé toto vlákno. Klobouk dolů teda. Myslim že 99,9% lidí se tady nevyzná v programovaní jako Vy o tom žádná, ale každej * ví že na stránkách které žijou z 99% z reklamy je ze všeho nejdůležitější čtenář.
To jak se Vy tady chováte ke čtenářům mě celkem vytáčí. Když už si tady hrajete na vykání tak si myslim že byste se mohl oficielně představit.
Jinak pomalu ale jistě se smiřujte s tim že tady asi za chvili zustanete sám.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "oddie"
7. 5. 2007 08:38
Děkuji...
... za změnu MotorCafé. Je to přesně ta změna, po které má smysl sem po 6 letech přispívání přestat chodit. Děkuji mnohokráte za úsporu času, kterou tím získám, a s přeživšími se loučím.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - lazak.
4. 5. 2007 20:30
Fičák
Tak to tady sleduju od spuštění nového fóra a musím uznat, že to je "FIČÁK" jak to tady žije. Člověk nestíhá číst masy nových příspěvku a diskuzí.To se fakt povedlo tady tato hrůza. No nic raději být zticha než se tady někdo zase začne vztekat a opovrhovat lidma kteří tady chodí!!! >:-[]:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ivo.k"
4. 5. 2007 19:29
Uspesne cafe.auto.cz???
Tak som si to spocital. Pocas dnesneho dna bol pridany nejaky novy prispevok az do 7 tem z byvaleho motorcafe!!! Naozaj nevidana aktivita citatelov. Viem, ze phpbb nieje zdaleka idealne a ma dost chyb no riesenie by bolo skor nahradit to niecim funkcnejsim a nie nefunkcnejsim. Treba si uvedomit ako dlho bolo asi phpbb vyvyjane. Vy ste sa pokusili vyvynut nieco konkurencie schopne, co chvalim no napada ma jendna otazocka. Pri klasickych software-ovych projektoch sa program najprv navrhne, potom napise, vzapati sa otestuje a az nakoniec sa predklada zakaznikovi. Preco ste vy tieto 3 kroky spojili v jeden???
p.s: Mili pan Jirka, kedze spravujete server ako auto.cz predpokladam ze s programovanim mate velke skusnosti a navstivili ste nejedno internatove forum. To ste si nikdy nevsimli, ze na internete tyka kazdy kazdemu? A este jedno rypnutie si neodpustim. Vzdy ked som pracoval v nejakej firme nikdy som si nedovolil spravat sa k zakaznikom tak ako vy k uzivatelom cafe.auto.cz. Mate pravdu uzivatelia vam nic neplatia, lenze ked sem prestanu chodit prestanu platit zadavatelia inzercie.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Rene Valnoha"
4. 5. 2007 09:54
děs a hrůza
Tak po tydnu prohliženi noveho fora pridavam prvni a jestli se neco nezmeni tak asi i posledni prispevek. Vim ze se tady nekdo hodne snazil vsechno zlepsit ale ve vsi ucte se mu to ani trochu nepovedlo coz doklada i aktivita starych dobrych znamych.
hlasuji pro zavedeni stareho dobreho fora.

jinak zbohem tva MÁŇA
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "zvejkal"
4. 5. 2007 07:51
no....
Nieco tu docela smrdi .... AHA! Uz viem. Zdochol tu pes.
Bye...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "domal"
3. 5. 2007 21:43
Re: no je to k horšímu.
Katastrofa , děs a hrůza !!!
Navrhuji návrat na původní provedení fora , které bylo přehledné a jednoduché .
Proč to dělat jednoduše , když ......
Rozbalit vlákno
0
30. 4. 2007 22:03
Re: no je to k horšímu.
No a ještě dovětek. Pokud něco předělávám do nového, zachovám samozřejmě všechny funkce z toho původního a navíc přidám další vychytávky.
Tady se postupovalo opačným směrem.

Zároveň "nové" spustím až tehdy, když to mám hotové.
Rozbalit vlákno
0
30. 4. 2007 21:37
no je to k horšímu.
Nejsem tu dlouho, tak nechi moc vyskakovat, i nick mi zůstal původní.
Obávám se ale, že v této podobě bych toto fórum ani nezačal navštěvovat. Všude samá komerce a na příspěvky zbývá malý sloupeček.
Zmizel taky mimo už zmíněných věcí z podpisu popis auta, takže každý teď musí znova vysvětlovat o čem je řeč...
Známá pravda automechanika se opět potvrdila: " Když to jede, tak se v tom nehrab".
Možná, že to jede teď líp z hlediska majitelů a komerce, ale uživatelé dostali na frak.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "PPP"
30. 4. 2007 19:09
smutek,smutek,smutek.....
Ani nevím jak bych začal ;-\ .Začnu tím co hovoří za vše:ač jsem tady býval a psal několikrát za den,po "spuštění" nového fóra,to je dnes můj první příspěvek.Když mi po zprovoznění fóra přišel email s tím,že mi bylo změněno jméno z PP na PP1 proto,že existuje nějaký jiný uživatel s nickem PP (nikdy jsem nepochopil kdy by se tu vzal) a pak následně v nějakém textu,že nicky uživatelů,kteří tu měli dříve stovky příspěvků se jim budou přiřazovat přednostně,nevěděl jsem co si o tom mám myslet.Vůbec jsem nepochopil proč mi nejdřiv nick vzali,aby mě vzápětí ujistili,že ho dostane ten kdo ho už dříve používal (logicky jsem čekal že to budu já,když tu těch několik stovek příspěvků mám,teda už asi nemám,když nemám ani svůj nick).No což už,chtěl jsem se přihlásit svým novým jménem,což se mi ani po několika pokusech nepodařilo,tak jsem to znechucen vzdal,a poté co jsem se ještě podíval co je ve fóru nového a musel jsem rozklikat všechny témata abych vůbec zjistil kde je jaký nový příspěvek,mě to dorazilo úplně.Po delší době jsem tady dnes znovu nakoukl a kvůli tomu abych tady podpořil všechny nespokojené udělal novou registraci.Se všemi plně souhlasím,kromě Jirky samozřejmě,jeho reakcemi jsem natolik pobouřen,že patrně budu následovat Mitsiho od věčných lovišť,teda v mém případě na konkurenční servery.I když neříkám že by mi tu kdy v minulosti bylo zle.Ale zdejší komunita je po tomto zásahu natolik rozhozená,že ani nemám chuť zde dále přispívat.Poněvadž můj pocit který jsme vždycky míval když jsem sem nakoukl,totiž ten že to tu ve dne v noci žije už teď vůbec nemám.... :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
30. 4. 2007 12:34
Re: ...
2Jirka:

(zvejkal napsal):

takze som jednoducho ocakaval ake-take porozumenie a snahu o vecne a ne-emotivne informovanie z vasej strany, a nie nieco v style "kto ste vy, co sa nas opovazujete kritizovat, ak sa vam nepaci, chodte prec". Jednoducho mi to pride ako nenalezite.

To co zvejkal napsal byl v podstate ten duvod, proc jsem se do Vas tak oprel.

Nikdo neni dokonaly, ale mlcenim se jeste nikdy nic nespravilo (tim mene oborenim se ve stylu "Drz hu*u a krok"). Kdyz mlcite vy, pak je skoro logicke, ze se ozve druha strana. A neni-li reakce, pak se ozve hlasiteji.

Taky nemam rad stiznosti "co jste tu udelali, nic nefunguje" bez niceho konkretniho, jenze takovehle hlasy budou vzdycky pri jakekoliv zmene (paradoxem je ze to plati i v pripade chyb na ktere je uzivatel jiz zvykly).

Snazil jsem se skoro v kazdem prispevku alespon neco malo, co by se mohlo nazvat "pokus o konstruktivni pristup" (a verim ze vsechny byly "prosbou/zadosti", nikoliv "prikazem"). Vzhledem k tomu ze nemam diplomatickeho ducha tak jsem to asi "zabil". Ale aspon jsem se pokusil.

U mailovych pripominek je blbe to, ze jini nevidi o co se zadalo (je nepodstatne kdo o to zadal - alespon pro ostatni uzivatele). Bohuzel jak se zda obdobe se tak stane i u topicu na foru v pripade dostatecneho poctu prispevku, ktere byt jsou stejne, jsou promichany mezi ostatni. Proto mne napadl ten verejny, pouze pro cteni, TODOvnicek (beztak musite mit neco takoveho i interne). Proste stranka kde uzivatel koukne a vidi ze (napr) Enter jako odradkovani uz je v TODO, takze je zbytecne se o nem jakkoliv zminovat. Nebo koukne a vidi, hele tahle vec tu jeste na seznamu neni -> sup poslat info.

Obdobnym zpusobem by mohl poslouzit i changelog (ale to uz vlastne napsal zvejkal).

A oboji jen proto aby bylo videt ze se neco deje (a oba vime ze vnejsi rozhrani napovi minimalne, paklize vubec. Tim spis kdyz vypada jakoby byl autor neskutecne tlacen nedostatkem casu).
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "zvejkal"
30. 4. 2007 11:29
Re: ...
Mily Jirka, ked vam to tykanie na internetovych forach (mimochodom je to taky nepisany standart a neznamena to nic negativne) vadi, tak vam budem vykat.

Nerozumiem, preco sa cudujete nad tym, ze vam ludia v teme "Primomienky k Motorcafe" pisu pripomienky a ocakavaju nejako konstruktivnu reakciu. Pokial som si vsimol, nie su to len nejake "tlachy", ale konkretne otazky a navrhy na chybajuce funkcie.
Nerozumiem v com je lepsie odpovedat na primomienky individualne formou Emailu, ked tu to staci vycapit na sklo, a vidia to vsetci a nervozita citatelov klesne.

Co sa tyka urovne komunikacie - mali by ste upustit od predpojatych hodnoteni uzivatelov a sebakriticky zhodnotit aj svoj vlastny prejav (pretoze ste spominali privlastky ako "povysenecky", "konfrontacny" ci "servilne podany"....)

Pri troche empatie by ste mohli ocakavat, ze reakcie citatelov zvyknutych na vacsi komfort minulej verzie budu ... no, prinajmensom velmi sklamane... takze som jednoducho ocakaval ake-take porozumenie a snahu o vecne a ne-emotivne informovanie z vasej strany, a nie nieco v style "kto ste vy, co sa nas opovazujete kritizovat, ak sa vam nepaci, chodte prec". Jednoducho mi to pride ako nenalezite.
O nic ine mne a inym citatelom nejde - len o to aby sme sa sem radi vracali a pokracovali v tom, co tu bolo predtym....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
30. 4. 2007 07:41
Re: ...
JJ jsem taky rád, že jste opustil od útočného tónu. Jinak pokud se Vám opravdu podaří vyřešit všechny problémy na které jste byli upozorněni tak budou určitě všichni rádi.
Ještě bych připojil další podmínku.Myslím, že už tu zazněla, ale pro jistotu ještě jednou.

Proč musím pokaždé zaškrtávat jestli chci odebírat reakce, kdysi to stačilo jednou v celém vlákně. Proč chodí reakce jenom na konkrétní příspěvěk a né na pohyb ve vlákně? S tím zřejmě souvisí i chybějící možnost sledování vlákna bez nutnosti příspěvku.
Proč chodí e-maily bez názvu vlákna?
Proč nejdou dělat odstavce?(na to myslím upozorňoval ONE-Z, ale pro jistotu ještě jednou)
Rozbalit vlákno
0
29. 4. 2007 23:40
Re: ...
Dobrý večer. Jsem upřímně potěšen, že způsob Vaší komunikace takto pokročil. Výhrady podané takovou formou se snad budou i snáze napravovat :-) … no, vážně jsem rád, že jste opustil útočně konfrontační tón a opravdu mi věřte, že snažíme na službách pro Vás dělat, co můžeme. Ono je toho ale na našem serveru víc (nejen toto fórum) co hoří, takže se věci neobjevují tak rychle, jak bychom si sami přáli.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
29. 4. 2007 23:14
Re: ...
Nevím jak jste přišel na to, že se považuji za mistra světa.Psal jsem, že nemám ani ponětí co to je to PHPBB, nevím jak se programuje, nevím jak se tvoří takto složité stránky a nevím jak bych je udělal lépe.
Nenapádám Vás z toho důvodu, že bych tomuto všemu rozuměl víc.
Toto vlákno se jmenuje "připomínky k Motorcafé" a tak sem píši připomínky co se mi tu nelíbí po změně, která proběhla a trochu i chápu, že si to berete osobně, ale s tím asi nic neudělám.
To, že jste změnili vhled je to nejmenší. Na to se dá zvyknout i když předchozí barvy mi docela seděly a bylo to prostě něco jiného než ostatní fóra. Co však dost nechápu, je to , proč jste takovým způsobem omezili funkce o kterých už jsem psal dříve a ne jenom já. Tyto funkce nejsou přece nic převratného a opravdu fungují všude jinde a fungovaly i zde. Proto se nesmíte divit, že tyto změny se prostě dost lidem nelíbí a píší sem i proto aby jste se pokusili o nápravu.
Rozbalit vlákno
0
29. 4. 2007 20:33
Re: ...
Mily uživateli "zvejkal", rád bych, abyste se mi nějak připomenul. Nemohu si vybavit kdy došlo k našemu sblížení, že jsem Vám nabídnul tykání a obzvláště tak familiérní tón (i když k tomu ještě může dojít). K věci - připominky registrujeme a zaznamenáváme si, co některým z Vás chybí (je Vás tady cca. 500.000 reálných uživatelů za měsíc). Doufám, že nečekáte, že se na každém místě, kde se někdo z čtenářů ozve s připomínkou, námětem nebo jen se svým povýšeným zvoláním okamžitě objeví reakce a nejlépe ještě dostatečně servilně podaná? Nemáme oddělení pro styk s veřejností. Naši čtenáři, kteří mají opravdu primární zájem něco řešit se většinou ozývají na email. (Na každého z našeho týmu je na našem webu veřejně uveden kontakt - minimálně emailový.) I na emailu nejsou reakce okamžité, ale většinou se vejdeme do 24 hodin. Ti, kteří se spíše potřebují trochu vytáhnout před ostatními napíší své soudy do diskusí. Samozřejmě - i tady jsou slušnou formou prezentovány náměty a názory (one-z, lordmystic, …), ale postupně nabývám pocitu, že jsou spíše vyjímkou. Budu rád za další vyjímky.
Rozbalit vlákno
0
29. 4. 2007 19:18
Re: ...
OK - server AUTO.CZ není (jen) diskusní fórum - je to server o autech a motorismu s opravdu hodně širokým záběrem (jak co do služeb, tak co do obsahu). Diskuse jsme "nějak" zprovoznili v roce 98. Nějak to nebylo ono, trochu se to upravilo (2000). Stále to nebylo ono a zkusili jsme adaptovat PHPBB (hodně rozšířené "free" fórum). Bohužel začalo výkonově dosluhovat a také nám neumožňovalo hlubší integraci s dalšími částmi webu. Takže došlo k dalšímu převodu stávajích diskusí do nového systému, jehož funkce se teprve budou objevovat. Stějně jako nyní se při každém převodu v minulosti objevovaly děsné výbuchy zloby "co si to dovolujeme dělat s naším (myšleno pisatelů) fórem". Fórum děláme pro naše čtenáře - to bezpochyby. Čtenáře potřebujeme kvůli slušné čtenosti, kterou prodáváme inzerentům, z čehož se tohle všechno financuje - to bezpochyby. Nicméně stále platí, že naši čtenáři za nic neplatí - vše mají zdarma. A jelikož jsem jedním z těch, kteří tento web postavili a po celou dobu se starám o jeho vývoj, tak jsem opravdu docela rozmrzelý tím, kolik jedinců má pocit, že všemu rozumí, všechno ví lépe a nebo - když nekomentuje zda ví, jak lépe - pak rozhodně ví, že takto je to to nejhorší, co může být. Jak jsem již uvedl - dělám tuto práci dost dlouho - dost dlouho na to, abych byl do značné míry proti výpadům anonymních mistrů světa obrněný. Stejně mi ale nezbývá, než kroutit hlavou. Nevím, zda Vás Martine V, kmarty, … napadlo, že nejspíše víme, jak vypadá PHPBB, když tady několik let jelo, že jsme si nejspíše všimli, jaké jsou jinde fóra, a že nejspíše máme nějaké důvody k tomu, že děláme to, co děláme.

K některým přípomínkám
- editace vlastních příspěvků (do doby, než na něj bude reagováno jiným příspěvkem) přibude.
- entery se samy o sobě nedoplňují, protože zde jsou povoleny základní HTML tagy - dost možná ale v tomto provedeme změnu.
- změna vzhledu - proběhla, stejně jako proběhla změna vzhledu celého webu.
- soukromé zprávy - ty časem taky přibudou (na obecné úrovni - nejen pro fórum).
A také přibude možnost vyhledávání v diskusích stejným způsobem, jak se dnes vyhledává např. v článcích.

Přestože se to možná nezdá, je třeba pro provoz serveru našeho rozsahu opravdu hodně práce a jen malá část toho je viditelná "na venek". Proto - děkuji všem našim čtenářům za přízeň a těm hodně "netrpělivým" přeji ať se už brzy dočkají těch pro ně nejzásadnějších změn.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
29. 4. 2007 15:59
Re: ...
Za prvé se Jirkovi omlouvám. Ano je pravda, že fórum nefungovalo 12 dnů a ne tři týdny. Ale to je tak všechno v čem má Jirka pravdu.
Nevím co je to PHPBB, ale myslím, že pro běžného uživatele to není vůbec podstatné. Opravdu Vám nepřísluší zpovídat uživatele jak jsou vzdělaní v programování. Kdybych provedl já takovou věc v mém oboru tak taky neříkám zákazníkovi jestli je tak chytrý ať si to tedy udělá sám.Koneckonců jsem placený za to abych rozuměl tomu co dělám. Předpokládám , že vy tuto práci taky neděláte zadarmo.
Proto uražené řeči jako, když se Vám tu nelíbí jděte pryč, nejsou na místě.
Nechodil jsem sem sice dlouho, ale zato rád. Po Vašem zásahu to skončilo. A jak je vidět nejsem sám koho se Vám podařilo dokonale otrávit.
Souhlasím i s ONE-Z, že vysoká náštěvnost je pouze Vaše zbožné přání než realita.Nejvíce to tu žije právě na tomto vlákně.
To, že zde nefungují základní věci, které jsou mimochodem naprosto běžné na jiných fórech, je Vaše ostuda.
Edit funguje všude, stejně tak změna písma, novinky i SZ.
Nejsem programátor, ale proč věci které fungují jinde a mimochodem fungovali i tady, najednou nejdou??
Myslím , že by jste mel skopit hlavu , omluvit se za tuto nepovedenou demo verzi a začít opravovat chyby , kterých jste se při tvorbě tohoto nového vzhledu dopustili aby zde byla možnost úprav aspoň na úrovni před Vaším zásahem.
Jestli nevíte jak by mělo takové fórum fungovat, doporučuji navštívit pár konkurenčních serverů.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
28. 4. 2007 22:05
Re: ...
Aha takže entery pořád nefungují ;-\ No nic, tak zdar chlapi ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
28. 4. 2007 22:03
Re: ...
Koukám, že je to krapet delší, nevim jestli to po mě bude někdo číst, ale alespoň redaktoři by to mohli udělat...
Jinak na starém foru jsem hodně diskutoval třeba s Tommym Engelo, ale ani SZ mu nemůžu poslat (snad ten mail má funkční, abych se někdy spojil alespoň s ním) ale jsou i další (tv, Peet a další). Mitsi nás opustil už dřív, Ultiman taky... ;-\
Proto bych tady chtěl oznámit, pro ty co mě znali, že odcházím. Asi se sem někdy ještě podívám, ale spíše to bude odchod bez návratu. Nebrečte pro mě, je to jen oznámení ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
28. 4. 2007 21:55
Re: ...
Ani nevim co, ale řekl bych, že se to trochu zpřehlednilo. Delší dobu jsem tady nebyl, ale připadají mi větší mezery mezi jednotlivými sekcemi... Takže dobrý :yes: Ale bohužel si nemůžu pomoci, tím to asi tak končí ;-\ Přečetl jsem si diskuzi kmartyho (řekl bych že si ho pamatuji, takže asi větší přispěvovatel) a redaktora (???) Jirky. Musím dát za pravdu kmartymu, ve všem s ním naprosto souhlasím. Netuším co to je PHPBB a na co se to muselo převádět a jak je to špatné, ale staré forum bylo prostě přehledné (vlákna označené od poslední návštěvy, stará vlákna byla v archivu a nedělala bordel v nových) dále u příspěvků chybí editace, náhled a možná i něco dalšího, chybí zprávy SZ, uživatelé online nejsou nikde zobrazováni, nikde není seznam uživatelů, třeba podle příspěvků, tím se dostáváme na to, že chybí počítadlo. Ano je to blbůstka, ale potěší... Celkově mi to prostě přijde, jak když se tady začalo diskutovat přes zeď, uživatelé mají k sobě hrozně daleko. Teď právě zjišťuji, že asi nejdou psát písmena tučně, jinou barvou ;-\ :-( Ale abych se vrátil znova k připomínkám, třeba i barva fora na mě působí a nažloutlá/béžová, kterou mělo staré forum, byla daleko lepší než tenhle studený čumák (se to přesně chodí k tomu jak mají uživatelé k sobě daleko). Nevim jestli z toho nějaké připomínky vyčtete, já jich tam vidím dost...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "zvejkal"
28. 4. 2007 19:30
Mily Jirka
Zrejme si si neuvedomil, ze to jedine cenne, co na tomto severi mate su vasi citatelia a prispievajuci.
Namiesto toho, aby si arogantne komentoval ich pripomienky, by si mohol konecne vysolit zoznam toho, co sa ti podarilo tvojim usilim a pracou (na kritiku ktorej sa ostro ohradzujes) vyriesit, vylepsit a zfunkcnit.
Pripomienok a navrhov na vylepsenie tu odznelo dost. Poprosim o vecne fakty, co, kedy a ako bude vyriesene.
Alebo povedz narovinu, ze toto je konecna verzia a bye. Tak by jednal chlap a nie urazeny jesitny programator.
Rozbalit vlákno
11
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 19:07
Re: odezva z AUTO.CZ
Nemate zac :-)

Co si budeme nalhavat, Vam v tuhle chvili slo o uplne neco jineho nez o forum. Snad jsem Vam tedy vyhovel a priblizil tak dobu kdy budete opet moci reagovat bez emoci.


Popravde receno, osobne bych bral pokus o vlastni forum, ktere by bylo "lepsi" nez phpbb(byt ma svoje mouchy), jako osklive preceneni sil. Ja se to priznat nebojim.


Jen tak mimochodem, neuvazovali jste o nejakem verejnem TODO listu (bud striktne moderovanem nebo jen pro cteni). Uklidnilo by to obe strany. Jak uzivatele, kteri by tak neprudili (jako treba ja :-)), tak Vas, protoze se nebudete zbytecne nervovat a zbyde vice casu na reseni skutecnych problemu nez jsou treba snahy o likvidaci neprijemnych ohlasu.
Rozbalit vlákno
0
27. 4. 2007 18:52
Re: odezva z AUTO.CZ
děkuji za odpověď - přesně tohle jsem čekal 8-s
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 18:46
Re: odezva z AUTO.CZ
Hmm, jednu chvili to vypadalo ze na odpoved typu "Tak nam to ukaz, ty chytrej" se nesnizite.

No nic, budu verit tomu ze se momentalne citite pod tlakem a ze to casem (doufam ze brzy) prejde.
Rozbalit vlákno
0
27. 4. 2007 18:28
Re: odezva z AUTO.CZ
Mohl bych se někde podívat na Vaši práci, když se tak sebevědomě navážíte do práce jiných a máte tak úžasně duchaplné postřehy a soudy? Obávám se, že Vy asi nebudete ten, koho bychom si měli brát za vzor. Pokud mne přesvědčíte o opaku, budu rád, ale vzhledem ke způsobu Vašeho sebeprezentování prostřednictvím Vašich příspěvků to nepovažuji za pravděpodobné. :no:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 18:18
Re: odezva z AUTO.CZ
(doplnek k "Aha, zda se ze jsem Vase posty spis prehledl..." - editace postu nejde, ale to jste se uz docetl)

Vazne se tesim na moznost "Zobrazit nove prispevky od posledni navstevy". V tuhle chvili lze snadno prehlednout jestli neco noveho nepribylo. A rucni prochazeni fora nedelam. Nikde. Masochista vazne nejsem.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 18:15
Re: odezva z AUTO.CZ
a jeste jednu otazku bych mel: Bude nekdy casem i neJavascriptova verze?

(Takhle to totiz vypada spis jen jako "programatorsky exhibicionismus" nez jako funkcni reseni.)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 18:13
Re: odezva z AUTO.CZ
Aha, zda se ze jsem Vase posty spis prehledl. Neco tu od Vas preci jen je. Omlouvam se.

Otazka: Je mozne alespon dodelat vec, ze pokud se v prispevku nevyskytuji zadne HTML elementy, ze bude Enter bran jako Enter, nikoliv jen jako "white char"?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
27. 4. 2007 18:08
Re: odezva z AUTO.CZ
"Pokud se na našich stránkách někdo cítí tak špatně"


Clovek se citi spatne proto, ze se nedeje zadna reakce na pripominky. za vice jak tyden Vam tu nikdo nestal ani za vetu "Polibte si ...". Jeste se divite ze je clovek cim dal kyselejsi?


"Jsem přesvědčen, že naše stránky navštěvuje hodně uživatelů..."


Spis mam pocit ze to neni presvedceni ale vira. (Pardon, tohle jsem si odpustit nemohl.)


"Je mi líto práce celého našeho týmu, když vidím, pro jaké jedince tvoříme."


...a to je prave ono. Ona jaksi ta "tvorba" videt neni :-(. Cele to spis vypada jako pozvolne umirani.
Rozbalit vlákno
0
27. 4. 2007 15:30
odezva z AUTO.CZ
Takže, pánové - jsou tady tací, kteří konstruktivně reagují na stav fóra - vpořádku - zaznamenáváme. Jsou tady i tací, kteří jen plácají. Pokud vím, fórum nejelo 12 dnů a ne tři týdny. Pochopitelně celý přechod měl trvat podstatně kratší dobu, ale při převodu z PHPBB se vyskytly značné technické problémy, které jsme řešili a vyřešili. O tom, jaké služby budeme zprovozňovat se snažíme informovat dopředu, abyste věděli, na čem se konkrétně pracuje.

Pokud se na našich stránkách někdo cítí tak špatně, že zde přispívá stylem "co jste nám to provedli - všechno je tu špatně a ještě se to zhoršuje - to už to raděj zavřete" - mám pro Vás radu - skutečně to zabalte Vy na tomto serveru. Jsem přesvědčen, že naše stránky navštěvuje hodně uživatelů, kteří Váš postoj nesdílí a myslím, že i těm se bez těchto Vašich příspěvků bude žít lépe. Je mi líto práce celého našeho týmu, když vidím, pro jaké jedince tvoříme.

Jinak musím naopak poděkovat všem ostatním uživatelům za jejich připomínky a spolupráci na našem projektu.
Rozbalit vlákno
8
neregistrovaný "zvejkal"
27. 4. 2007 11:21
tamtam
suhlasim vo vsetkych pripomienkach - v minulom fore som kukol na hlavnu stranku a behom 5 sekund som videl, ci tam nieco pribudlo v temach co ma zaujimaju .... toto je pre mna ta najvacsia tragedia...
Rozbalit vlákno
0
Avatar - lordmystic
27. 4. 2007 10:40
problém s odesíláním příspěvků
Nevím jestli to dělá v každém vlákně, ale např. zde - [odkaz] když se přidá nový příspěvek, tak se sice příspěvek zapíše do db, ovšem nic se neděje, stále to vypadá jako kdyby nebyl odeslán. Bylo by třeba hodit po odeslání info že byl příspěvek přidán a znovu reloadovat vlákno kam byl příspěvek přidán. Pokud se to tu již řešilo tak se omlouvám, ale je to docela průser. Používám Firefox 2.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tamtam"
27. 4. 2007 08:28
Re: Novinky
Taky si myslim ze nove forum stoji za starou backoru. Sice mame pres 3/4 uvodni stranky skvelou informaci ze nove forum umoznuje to ci ono, ale ze spoustu zcela standardnich veci umoznovat prestalo se uz nikde nedocteme - namatkou, kde je rozdeleni bez kategorii dle casu prispevku, nove prispevky od posledni navstevy, uzivatele atd. atd.?? Mozna to nekde je ale smrtelnik to nevidi. Cili to tu pripomina jeden velky chaos... Argument ze tohle jednou (snad) bude jeste doplneno je mozna fajn, ale jestlize forum 3 tydny nejelo a dalsi 2 mesice se bude upravovat tak nevim, kdo jeste bude mit zajem ho navstevovat. Stejne tak jeho dalsi vymozenost - 3 identifikacni udaje (uzivatelske jmeno, nick a heslo) - to je prosim k cemu ze potreba??? Vzhledem k tomu ze tohle forum neumi vubec nic (nic z toho co potrebuji lidi - jestli to umi neco co potrebuji programatori tak pardon ale tohle bohuzel neocenim :-))), tak je to mozna jen nepochopitelnej a nesmyslnej luxus bez efektu. Cili jinymi slovy forum me otravilo, nehodlam tu skakat pred 48 kategorii jestli nekde nahodou neni novej prispevek a i kdybych tu sebevic skakal, tak stejne neni protoze mi prijde ze navstevnost dosahuje sotva zlomek te puvodni - takze stejne nikde nic novyho nenajdu a skoda casu. Skoda...

PS: pokud tohle bude plny chyb tak pardon, ale pry uz nejde po sobe prispevek editovat - inu coz... Zato je tu varianta neodesilat prispevek - ta je asi casto potreba, obcas se s tim clovek pise jen proto aby to neposlal, ze ano :-)))
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
25. 4. 2007 23:10
Re: Novinky
Obavam se ze nebude jediny. Soucasny stav tohohle fora je .... mno, rekneme ze existuji osvetlenejsi mista.

P.S.: Ta nutnost javascriptu, tu nekdo z autoru vymyslel za strizliva?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 14:51
Novinky
Taky tady chybí seznam posledních aspoň 10 příspěvků. Postupně tu člověk přichází na spoustu nepříjemných překvapení. Je mi z toho čím dál víc zle. Tři týdny čekání a pak z toho vypadne tohle.
No nic z odchod Mitsiho asi předznamenal konec celého fóra.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "zvejkal"
24. 4. 2007 14:29
Re: hm...
A PRECO MI TO IGNORUJE FORMATOVANIE???
BLA!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "zvejkal"
24. 4. 2007 14:27
hm...
Ked uz vpravo pisete datum posledneho prispevku k nejakej teme, tak by sa aj zislo info, ze od koho je to .... Vdaka.

P.S. Ako zalozim novu temu? A preco vo Firefoxe ked kliknem na temu spolu s tlacitkom "ctrl", tak mi naskoci aj novy tab, ale tema sa otvori aj v aktualnom okne???

No jo .... co uz. :(
Rozbalit vlákno
1
24. 4. 2007 13:02
Re: AUTO CZ
Jestli jste chtěli přispěvovatele otrávit, nebo zcela odradit, tak se Vám to podařilo. Jsem tady od roku 98, ale nynější "vylepšení" je opravdu tragický omyl. Bohužel se přesunu na jiná fóra.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 12:30
Počítadlo
Taky mi tu chybí počítadlo příspěvků. Blbost ale potěší.
Je velký problém vrátit tomuto fóru stejné funkce jak mělo před tímto brutálním zásahem? ;-\ ;-\
Rozbalit vlákno
1
Avatar - sparrow1
24. 4. 2007 10:12
chyba 404
Mě to docela blbne kdýž chci na nějaké forum tak se nejdřív objeví nenalezeno a až když dám zpět tak se objeví co jsem chtěl.Dřív vše chodilo bez problému.A na titulní stránce upozornění kde se diskutuje mě taky dost chybí.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 08:01
Blbá změna
Proč tu nejsou možnosti jako ve starém fóru. Citace , úpravy velikosti písma atd. Ve starém to šlo naprosto bez problémů. Na jiných fórech to jde taky. Tady nejde vůbec nic. Toto fórum půjde asi brzo do kytek.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 07:55
Re: Nové fórum
Postupně objevuji nové chyby. Co mi tu zatím asi nejvíce chybí je možnost svůj příspěvek OPRAVIT po odeslání.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 07:42
Re: Nové fórum
Ha tak se moc omlouvám ..... jsem si teď všiml, že to jde seřadit i chronologicky. Pak je to v pořádku ....... ale stejně se mi starší motorcafe líbilo mnohem víc. Mělo takovou svojí duši. Tenhle nový vzhled už je stejný jako všude jinde. Škoda.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
24. 4. 2007 07:40
Re: Nové fórum
No tak teď koukám teprve jak blázen. Jakákoliv časová posloupnost je v tahu. Proboha kdo to vymyslel že se reakce budou řadit ke každému příspěvku zvlášť. To je absolutní nesmysl a toto fórum bude jeden velkej bordel. Je sice hezký kdo na mou reakci reagoval ale jinak je toto dobré možná tak pro někoho kdo sem zajde jednou za čas. Začínám být dost rozladěn. Je to opravdu hrůza ;-\ ;-\ ;-\
Rozbalit vlákno
0
23. 4. 2007 19:50
Re: Nové fórum
K poznámce o přehlednosti a jednoduchosti - není mi jasné, co je "přehledností a jednoduchostí" myšleno. Struktura celého diskusního fóra je zcela identická s původním. Reorganizaci teprve chystáme, protože diskuse byly uživateli vkládány do jendotlivých fór dost nesmyslně. A v čem je ztvárnění méně přehledné nebo složité?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
23. 4. 2007 18:47
Re: Nové fórum
Tak tohle mi hodně zvedlo náladu, ani jsem to sám nečekal :-) Dokonce mi to zvedlo náladu tak, že po zpřehlednění bych sem docela rád začal chodit >:D O co jde? Mám opět svůj starý dobrý nick one-z bez 1 :-) A velká pochvala za vyřízení, stačili vám necelé 3 dny, dobrý výsledek :yes:
Tak to ještě nějak zpřehlednit a doladit/přidat pár funkcí...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
23. 4. 2007 16:37
Re: Nové fórum
Koukám že nejsem sám, nechtěl jsem tohle všechno vypisovat, abych nebyl za špatného jenom já... ;-\ Jinak zprávy SZ také už nejsou, dále už zmiňovaný náhled, nemožnost odstavců, editace... Navíc vy ste na tom ještě dobře, já mám oproti vám zmršený nick ;-\ :-( Abych pravdu řekl, na staré forum hodně vzpomínám, chodil jsem tam rád, ale na tohle si asi nezvyknu... Navíc díky 3 tejdnům bez fora, jsem si našel jinou zábavu, ale pořád jsem se sem těšil, ale teď už nemám moc chuť se tady hrabat, když nic nemůžu najít... ;-\ Přehlednost a jednoduchost nade vše - rada redakci ;-) A teď jsem si ještě vzpomněl, vždycky když jsem se přihlašoval (úplně dole), tak jsem se vždycky kouknul kdo tam zrovna je, když jsem s někým diskutoval, tak jsem se tam mohl kouknout, jestli mám čekat ještě na odpověď atd. Navíc se mi docela líbí rozdělení podle příspěvků, nebo vědomostí (konkurence). Teď už mě nic zrovna nenapadá... Tak zatím zdar, nebo sbohem (?), one-z
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "martinV"
23. 4. 2007 10:28
Nové fórum
Teda po 3 týdením čekání jsem docela zklamanej novým vzhledem. Starší vzhled se mi zdál o dost přehlednější. No tak nezbývá než doufat, že toto bude aspoň stabilnější.
Rozbalit vlákno
6
22. 4. 2007 23:42
hledání
Nějak nemohu najít "Nové od poslední návštěvy" :-( a "Náhled příspěvku" :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "HAROUS"
22. 4. 2007 16:19
Ach joj
Taky mi to nepripada moc prehledny... :'-(
A samostatna sekce Alfa Romeo i pres mnohy drivejsi prosby taky neni... :*)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
21. 4. 2007 23:54
Re: Pripominky k foru
To je dobry, ja tu "jevetsi"BR"jemensi" entitu asi nenapisu (bez intepretace).
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
21. 4. 2007 23:53
Re: Pripominky k foru
Takze pokud vysel, odradkovani budu muset uzivatelsky privetive psat pres
.

Kde je moznost nahledu? :-O
Editace vlastniho postu (jeste nikym nezodpovezeno) taky ne :-(.
Vazne se nechci tvarit na nove forum osklive ... jenze ono to jinak ani nejde :-(.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
21. 4. 2007 23:50
Re: Pripominky k foru
Jak tak vidim, tak jeste doplnim:
(tohle je pokus)
Samotny "Enter" to v "reakci na prispevek" evidentne nereaguje, docela chybka. Jsem zvedavy jestli vubec bude funkcni nejake dalsi formatovani (kdyz nejde ani odradkovani).

Nutnost Javascriptu, presneji nepouzitelnost bez JS, je spis uz jen dalsi hrebicek do rakvicky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kmarty"
21. 4. 2007 23:47
Pripominky k foru
Zdravim,
osobne bych velmi ocenil moznost upozornovani mailem na zmeny v nejakem konkretnim tematu a to beznutnosti psat post na dane tema.
Taktez moznost "Zobrazit pouze nove prispevky od posledniho prihlaseni" byla na puvodnim foru neocenitelna.
Chapu ze na nove se tezko zvyka, a s timto forem to asi nebude jine, nicmene si myslim ze co do pouzitelnosti, toto forum dostalo velmi na frak :-(.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Bruure"
21. 4. 2007 20:13
Honda
Docela bych ocenil, kdyby se objevila i sekce "Honda". Když ji může mít i Mitsubishi, tak Honda by se taky určitě uživila :-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 23:58
Re: ...
Jinak vzhledem k tomu, že tady budou hledat informace asi i jiní, tak končíme s OT ;-) Jsem se zrovna ještě na něco chtěl zeptat a už jsem to zapomněl :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 23:56
Re: ...
jj, třeba to Bravo nevypadá špatně ;-):-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Milý stydlín"
20. 4. 2007 23:55
Re: ...
Třeba dopadneš jako já a koupíš nakonec u konkurence za ty samý peníze větší kus auta a motoru. :yes: >:D
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 23:53
Re: ...
Máš pravdu že se mi líbí, proto mi teď slouží jako avatar a možná až budou prašule... :-) Ale než budou, tak kdo ví co bude...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Milý stydlín"
20. 4. 2007 23:23
Re: ...
Převážně ano, ale když mě někdo naštve, pošlu ho někam jako malcolm. Nebo napak... >:-[] Budu držet palce, ať se Ti to s FII vydaří, když se Ti líbí. ;-)
Rozbalit vlákno
0
20. 4. 2007 23:11
Re: ...
v příspěvcích jsou povoleny základní tagy, takže je nesnadné jednak nechat na uživateli, jesti si bude sám pomocí HTML formátovat text, nebo se mu do toho ještě míchat ošetřováním jeho enterů na tagy.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 23:01
Re: ...
Přidat ještě jednu hladinu by nebylo špatné :yes: Určitě nemusíte kopírovat konkurenci, ale inspirovat se můžete :-) Tak držím palce, abyste to zvládli co nejdříve. Jinak ještě otázečka, jestli půjde někdy editovat příspěvky a proč se to všechno háže do souvislého textu ikdyž udělám odstavce...
Rozbalit vlákno
0
20. 4. 2007 22:43
Re: ...
No, zatím se struktura fór řadí abecedně, ale je možnost určit pořadí i ručně. Nicméně - u nesourodé směsice položek je těžké určit nějaké na první pohled pochopitelné pořadí. Jedním s chystaných kroků je přeorganizovat tuto strukturu, která je zatím převzata z původního MotorCafé. Přeorganizování asi přidá ještě jednu hladinu a bude možno - alespoň doufáme - umožnovat lepší orientaci.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 22:37
Re: ...
m4lcolm: ahoj :-) Ty budeš mít už jenom tenhle nick Milý...???
Ne ne, ale časem asi... :-)

Jinak redakce: díky za vysvětlení ;-) Ale chtělo by to trochu zpřehlednit, ne jako teď podle abecedy, jako první třeba automobilky,potom rady atd.

one-z
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Davidson2."
20. 4. 2007 22:18
Re: Vkládání nových témat 2.
V pohodě, přízeň bude. Hodně zdaru přeju. :-)
Rozbalit vlákno
0
20. 4. 2007 22:07
Re: Vkládání nových témat 2.
Já už na to zase jinde odpovídal :-) pouštíme to postupně, zatím novou diskusi (neboli téma) založit nemůžete - zatím máte k dispozici něco přes 5600 diskusí MotorCafé a dalších 16000 diskusí pod články. Zatím vydržte - všechno se tu postupně objeví. Díky za přízeň.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Davidson2."
20. 4. 2007 21:42
Vkládání nových témat 2.
Už jsem to dával do jiné otázky a tak ještě sem:chtěl bych jen poradit s tím, jak vkládat nová témata, please.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Milý stydlín"
20. 4. 2007 21:30
Re: zklamání...:(
klid, ještě to asi upravují, one-z1 >:D >:D To je tvoje fabina?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 21:23
Re: zklamání...:(
Tak teď ještě zjišťuji, že se nemůžu nijak vrátit na základní stranu diskuze... :-(
Nebo že bych byl jenom tolik nepozorný???
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "one-z"
20. 4. 2007 21:19
zklamání...:(
Nepřehlednost první třídy, jak se vytváří nové vlákno netuším, asi to ani nejde, nick mám upravený o jedničku (kdo sakra používá ještě můj nick??? ;-\ (psal jsem Vám email, tak doufám že se mi dostane nějaké odpovědi...)
Celkově jsem hodně zklamaný :no: Když ještě chodilo cafe.auto.cz v pohodě tak to bylo skvělý, ale tohle... Kéž by to šlo ještě vrátit...
Rozbalit vlákno
11
neregistrovaný "auto.cz1"
22. 12. 2004 16:02
jen osobně
Zdravím, ceníky jsou k dispozici jen při osobním (telefonickém) kontaktu, protože jsou poměrně komplikované a je k nim nutné vysvětlení.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ales.v1"
16. 12. 2004 10:52
Bez nadpisu
Ahoj Stingu, toto je jeden z nich, zkopíroval jsem jej z fora Lancia

danc

Založen: 29. 11. 2004

Příspěvky: 9

Zaslal: 29. 11. 2004 23:35

Předmět: Spojky za bezkonkurenční ceny
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "DZAMBO"
15. 12. 2004 07:41
Re: Ceny inzerce
TAKY BY ME TO ZAJIMALO DZAMBO 8)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "JM"
9. 12. 2004 20:57
Ceny inzerce
Kde se dají najít podmínky a alespoň orientační ceny inzerce na vašem webu? Jsou tu jen kontakty?
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Joe_ST"
9. 12. 2004 20:50
Re: skupiny
to sting: dekujem....mazdaci ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "marlin"
9. 12. 2004 18:57
Re: Re:
treba Peugeot 206SW
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
9. 12. 2004 11:34
Re: skupiny
to Joe_ST: MAZDA založena a do ní převedeny všechny diskuze o Mazdě.

(admin)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
9. 12. 2004 11:33
Re: Re:
to ales.v: žádné příspěvky od "Danc" jsem nenašel. Zkus mě navést na konkrétní příspěvek/ky.

(admin)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Joe_ST"
7. 12. 2004 22:47
skupiny
muzu poprosit o vytvoreni skupiny MAZDA a presunu temat Mazda thinking....Mazda3 Mazda6 a Mazda MX-5 do teto skupiny?...dik Joe
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "ales.v1"
2. 12. 2004 10:58
Bez nadpisu
Čau všichni, teď jsem se právě zdravě naštval, nějaký idiot, který používá nick Danc se zaregistroval do forá 29.11, do devíti témat vložil svůj reklamní text a zase zmizel. Vím, že asi bude problém takovému jednání bránit, ale nicméně chci touto cestou požádat admina, zda to může odstranit.Díky
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Tomexx"
7. 6. 2004 18:03
tipy na vylepseni
1. - nebylo by spatny nejak tridit diskuze podle predmetu, jako je to obvykle jindy. viz treba "Mazda - thinking..." - je sileny snazit se cist jenom prispevky na jedno tema :-(

2. Kdyz mi prislo upozorneni na novy prispevek, poslany odkaz me pak hodil na prvni, nikoli posledni prispevek.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
26. 5. 2004 13:25
Re: Re:
diky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
25. 5. 2004 15:33
Re: Re:
Už by to hledání mělo sekat dobrotu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
3. 5. 2004 12:40
Re: Co to je za paskvil s vyhledáváním?
dole vlevo zaklikni, ze to chces zobrazit jako prispevky. Podle mych zkusenosti to ale zobrazi pouze prispevky mladsi 1.3.2004, coz je na to same, co se ozyva ve druhe casti sloganu ' Banik ....'
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Weiny"
2. 5. 2004 08:09
Co to je za paskvil s vyhledáváním?
Chci vyhledat klíčové slovo, např. automat, najde mi to 12 výsledků, ale ty mě odkazují pouze na celé fóra, kde se (třeba u Mazdy) nachází klíčové slovo někde mezi 3800 odpověďmi! Jak mám docílit toho, aby mi to zobrazilo přímo příspěvky obsahující ono klíčové slovo?

Už mě to rozčiluje dlouho, nevím komu si stěžovat. Zajíček, Jirka Šuplera (Haftora butora) i malý Bobálek jsou mí bývalí spolužácí, pěkně to tu vedou, myslím jim nadám osobně!

Zdarec. W
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "sting"
21. 4. 2004 11:35
Re: Stará témata ?
třeba tady:

[odkaz]

(normálně jsem dal zobrazit všechny diskuze a našel ty "Antiradary")
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
19. 4. 2004 14:36
Re: Re:
sting: diky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Country"
19. 4. 2004 07:21
Stará témata ?
Pánové, kam zmizela témata z archivu témat ? Třeba téma Antiradary ..
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "dlabas"
17. 4. 2004 09:35
Re: promazání "mrtvol"
Skvělá práce :D
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
16. 4. 2004 13:53
Re: Re:
Hm... - je to tak - je to divne chovani :-(

(Dalsi divna vec je, za pokud dam vyhledavat nejaky vyraz a v nalezenych kliknu na nejakou tu diskuzi, oznacuje mi v textu onen vyraz - a/ale naprosto spravne az kamkoliv do historie i kdyz ty "stare" nalezy v prehledu neuvadel)

Nejak to proverim.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
16. 4. 2004 11:27
Re: Re:
sting k hledani: zadej si nejake klicove slovo do hledani ( napr. Brava ) - mne to najde asi 5 prispevku, kde nejstarsi je napsan 2.3.2004. Pritom slovo Brava se tu uz nejakych par let vyskytuje, tzn. ze to nenajde prispevky starsi od 1.3.2004 ...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
15. 4. 2004 12:19
promazání "mrtvol"
milí povídálci :-), na základě rozumné připomínky jsem provedl odstranění neaktivních uživatelů - tzn. takových, kteří nenapsali žádný příspěvek a registrovali se a poslední návštěvu měli před 1.1.2004.

(Pro zajímavost - bylo jich cca. 5500.)
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "oddie"
14. 4. 2004 18:16
Re: Motorcafe a prechod na letni cas
Sting: to bylo pro jednotlivé uživatele, neee pro správce. Já vím, že to má jeden interní čas, a když chci vidět jinej, že si prostě akorát nastavím ve svém profilu jiné časové pásmo, a ye to...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
14. 4. 2004 17:57
Re: Motorcafe a prechod na letni cas
V nastavení je pochopitelně vše nastaveno správně, nicméně zimní/letní čas respektován není.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "oddie"
14. 4. 2004 17:54
Re: Motorcafe a prechod na letni cas
Ad čas: pokud jej chcete mít "správně", tak si nastavte v "nastavení / časové pásmo" příslušné časové pásmo tak, aby ten čas seděl... ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
13. 4. 2004 08:49
Re: Re:
(?nerozumím ?)

aha - už :-)

asi to opravdu promažu ...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
13. 4. 2004 08:46
Re: Motorcafe a prechod na letni cas
Diskusní fórum má nastavený čas na GMT + 1 hodina. Nerespektuje tedy letní čas. Také jsem to najdříve považoval za chybu, ale při dalším zamyšlení mi došlo, že fórum na internetu, jakožto globální médiu, by se mělo odkazovat na jeden čas. Myslím tím, že při respektování přechodů zimní-letní čas, se dostávají příspěvky do časového překryvu a tím nelze zaručit jejich skutečnou chronologii.

Toto diskusní fórum je "adaptované" PHP BB a to s letním/zimním časem jaksi nepočítá. Jak jsem již ale řekl, nejsem si jist, že je to chyba - spíše věc náhledu.

Mohu samozřejmě čas manuálně posunout o onu jednu hodinu, ale nevím, jestli tak mám učinit - všude (pod každým výpisem příspěvků i u vkládání příspěvků) je uváděno, že časy jsou v "GMT + 1 hodina". A to mi přijde jako poměrně korektní.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dlabas"
13. 4. 2004 08:41
Re: Re:
To Sting:

A na téma "Uživatelé" neodpovíš :?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
13. 4. 2004 08:24
Re: Re:
tento problém jsem nezaznamenal a vše mi funguje, jak má
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
8. 4. 2004 10:18
Bez nadpisu
Proc hledani nehleda v prispevcich starsich nez zmena fora ?
Rozbalit vlákno
8
neregistrovaný "dlabas"
8. 4. 2004 08:09
Uživatelé
Nebylo by možná na škodu vymazat uživatele, kteří se třeba za rok ani jednou nepřihlásily. Stejně si z 95% nepamatují heslo. A spoň by se vyčistily username pro nové.

Dlabas
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Ajvn"
1. 4. 2004 12:27
Motorcafe a prechod na letni cas
prosim Vas, juknete na cas na serveru, asi pri prechodu na letni misto pridani hodiny, tak jednu naopak ubral, casy prispevku jsou oproti realite o -2 hodiny starsi :-))
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "sting"
25. 3. 2004 09:41
Re: Pohledy do historie
Chvili mi trvalo, nez jsem pochopil, ze Vas dotaz se netyka tohoto Diskuzniho fora, ale Magazinu :-)

Vami zminovane clanky se objevi zpet. Zatim (diky docasnemu tech. problemu) nejsou v rubrikach zobrazeny tzv. "nezarazene" clanky - tj. clanky o znackach jinych, nez jsou zahrnuty v nasem Autokatalogu. (Autokatalog je na nasem webu pouzivan jako urcity stycny bod pro urceni vazeb ruznych informaci o znacce. Obsahuje pouze u nas oficialne prodavane znacky vozu.) Tyto "nezarazene" clanky se ve vsech rubrikach v brzke dobe opet objevi.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cert1"
24. 3. 2004 15:27
Pohledy do historie
Chtěl bych se zeptat, kam zmizeli články z rubriky Pohledy do historie.

Jedná se o články Historie automobilky Cadillac, Chevrolet a Maserati 3500GT. Možná jich bylo ještě víc.

Děkuji za odpověď
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "sting"
19. 3. 2004 16:51
Re: Bez nadpisu
bohuzel toto diskuzni forum neumoznuje nastavit pocet clanku na stranku kazdemu uzivateli - pouze spravce muze tuto hodnotu nastavit pro cele forum. :-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Nick1"
18. 3. 2004 19:08
Bez nadpisu
slo by tuto volbu (pocet zobrazovanych prispevku na stranku) ponechat na ctenari? (jak tomu bylo drive)
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Medved11"
18. 3. 2004 17:37
Smula ...
Hmmm, nevim jestli je to chyba, nebo logicky dusledek "modernizace" techto stranek, ale s Mozillou mam proste utrum. Mit otevrene dva browsery (k Mozille jeste Operu zamaskovanou jako IE 5.5) mi prijde jako prehnany luxux. Tak se mejte hezky.

Medved (meda)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
18. 3. 2004 11:43
Re: Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Avensis
Nevím přesně, kdo a jakým způsobem (myšleno kam) založil téma nazvané 'Problemy s Avensisom' pod Toyotou a proč v něm byly příspěvky o Fiatu punto (a žádné o Avensisu). Přejmenoval jsem je tedy na 'Fiat "Punto new"' podle Vašeho přání a přesunul je pod 'Fiat'.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
18. 3. 2004 11:01
Re: Tento nadpis by se měl zovrazovat větší
tak tedy "vložit příspěvek" - ok?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
18. 3. 2004 10:46
Re: Počet príspevkov na stranu
Nastavil jsem to na 25 na stránku (z 15) - stačí?.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
17. 3. 2004 16:36
Re: Počet príspevkov na stranu
Zařídím - nechám to zvětšit třeba na 30?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
17. 3. 2004 16:34
Bez nadpisu
A zkoušel jste jít do Archivu? Je to nahoře v pop-up menu. Pokud dáte do nejakého fóra co je v archivu přízpěvek, tak se to přesune do nových.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
17. 3. 2004 13:03
Re: Tento nadpis by se měl zovrazovat větší
Nadpis bych i já uvítal větší. Jinak nový design celých stránek komentuji slovem KONEČNĚ!!! (o: Chybí mi očíslování příspěvků )o:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paveli"
15. 3. 2004 22:45
Re: Počet príspevkov na stranu
No ahoj, postrádám rubriku Fiat Bravo, Marea... ono to tam sice v poslední doběv diskuzi vázlo, ale poslední příspěvek byl 1.3. t.r. ! Škoda.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "-Peter-"
15. 3. 2004 12:39
Počet príspevkov na stranu
KONEČNE to vyzerá ako skutočné fórum.

Aj celkovo stránky sú teraz oveľa prehľadnejšie a rýchlejšie; tie frámy boli desné.

Jediné, čo mi chýba a čo som akosi nenašiel, je možnosť zmeniť počet príspevkov na stránku - tých 15 je naozaj veľmi málo, a keď chcem nájsť príspevok v niektorej téme, ktorá má stovky či tisíce príspevkov, je to prakticky nemožné.

Taktiež tuším zmizli čísla príspevkov.

Nedalo by sa s tým niečo robiť?

Inak je to super; určite lepšie, ako predtým.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "1.2HTP"
13. 3. 2004 20:04
Tento nadpis by se měl zovrazovat větší
A oválek zaslat odpověď by se měl jmenovat přidat příspěvek!

Tento převzatý typ fóra mi přijde poněkoud zmatečný. Z předchozího by bylo zajímavé přebrat ještě informace o posledních příspěvcích a dodat kolonku nejnavštěvovanější. Příjde mi to že byl učiněn krok zpět v jednoduchosti je síla, ale tvůrce tohoto fóra je jiného smýšlení!
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "RedBaron1"
9. 3. 2004 18:52
Bez nadpisu
Některé příspěvky mi na prvním místě zobrazují nejnovější příspěvek tak, jak je to logicky v pořádku. Naopak když vlezu do jiných témat, je na prvním místě příspěvek z roku 2000. Dá se to nějak sjednotit nebo aspoň nechat nastavit v profilu? Díky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "syso"
8. 3. 2004 07:40
Fiat "Punto new" = Toyota "Problemy s Avensis
Uz som nasiel kde je tema Fiat "Punto new". Je pod Toyota "Problemy s Avensisom". Prosim administratora keby si nasiel troska casu a dal to tam kam to patri...

Dakujem
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "syso"
8. 3. 2004 07:34
Kde je tema "Punto new"?
Pred tyzdnom este bola tema pod FIAT-Punto new a zrazu zmizla.Co sa deje?Bola to nova tema s 5 prispevkami.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pikachu"
8. 3. 2004 06:52
Re: šírka ľavého frame-u
Prosím napovězte: Jak se vkládá nový příspěvek? Nějak mám já i PC špatné ráno ... :*)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Anndy"
7. 3. 2004 13:40
šírka ľavého frame-u
Zdravím, nešlo by nejako zväčšiť šírku ľavého framu - tam kde je hlavná časť stránky a zmenšiť tú pravú časť? Alebo to urobit posúvateľné, pre každého usera zvlášť?

Díky.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "marlin"
7. 3. 2004 11:09
??
Proc se na tematu formule1(sezona 2004) objevuji prispevky z nejakeho servisu??? Ka se podely ty prispevky, co tam byly??? Je to nejaky na Renaulta
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Nick1"
5. 3. 2004 18:26
chci treba 200 prispevku na stranku
proste nastaveni volby, aby slo zobrazit, kolik chci stranek. Fu*k off modem :(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "alig"
5. 3. 2004 17:05
Re: Takhle to zkurvit :o(
Funguje to uplne v pohode a skvele. Uz to chtelo modernizaci :D
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tomcat"
5. 3. 2004 15:20
Re: Takhle to zkurvit :o(
to matus: No, vidíš. A já si nějak před tím kopcem pluginů a vylepšení ne a ne sednout na * :o)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tomcat"
5. 3. 2004 15:18
Re: Takhle to zkurvit :o(
to sting: O.K., je to Vaše fórum, dělejte si s nim, co chcete. Pamatujte však, že cesta do pekla je dlážděna samými dobrými úmysly.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
5. 3. 2004 08:09
Re: Takhle to zkurvit :o(
Kazdy spravny programator pise cesky ( ne česky )
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 20:07
Re: Takhle to zkurvit :o(
Vas pristup (ale uznavam, ze nejste sam - viz nektere prispevky v tomto tematu) mne mrzi, ale toto forum ma potencial nabidnout vice svym uzivatelum, nez puvodni verze. Toto forum jsme sami nevyvijeli - adoptovali jsme jej a upravili, aby se vice funkcne podobalo puvodnimu foru. Pri prechodu na toto nove forum jsme museli pomerne komplikovane prevest puvodni data prispevku a uzivatelu a nebylo to uplne bez potizi (omlouvam se timto za pripadne docasne potize vsem, kterym se nejake projevily). Pokud je pro Vas pouzivani nove verze natolik jine/horsi, je nam to lito. Vracet zpet puvodni ovsem nebudeme. Naopak budeme postupne spoustet dalsi funkce noveho fora. Verim, ze jsou nase kroky pochopitelne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 19:56
Re: Re:
problem - tak jak jej popisujete je velmi pravdepodobne na Vasi strane - presneji receno - jde nejspis o nejakou kes nekde mezi Vasim pocitacem a nasim serverem. Nas web skutecne zobrazuje vsechny stranky v aktualni verzi.
Rozbalit vlákno
0
4. 3. 2004 19:55
Re: Takhle to zkurvit :o(
toto nieje len redizajn.

tento phpBB je naozaj skvely software, ma to velke moznosti rozsirenia, existuje kopec pluginov, vylepseni...len si zvyknite a uvidite ze to bude dobre.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tomcat"
4. 3. 2004 17:11
Takhle to zkurvit :o(
To webmaster: Pokud jste chtěli, aby lidi přestali chodit na MC, mohli jste ho rovnou utnout a nemrhat časem na nesmyslný redesign. Efekt by byl stejný.
Rozbalit vlákno
6
neregistrovaný "marlin"
4. 3. 2004 16:42
Bez nadpisu
proc, kdyz je nekde novy prispevek a kliknu na to, tak se mi ukaze stranku nelze zobrazit :'-(:'-( a musim dat aktualizaci.... :'-(
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 14:09
Re: Bez nadpisu
jako Refresh muzete pouzit kliknuti na samotny nazev fora (psan vzdy hodne velkym pismem v zahlavi)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 14:07
Re: Bez nadpisu
Moznost upravy vlastnich prispevku bude aktivovana po oprave chyby ve scriptu - dekuji za upozorneni. Do te doby je tato moznost globalne "potlacena".
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 13:40
Re: To je konec, bye bye
nevím, co z toho fóra patří jinam ???

který příspěvek?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "sting"
4. 3. 2004 13:32
Re: Nezařazené????
to byl "odpad" jeste z dob pred mnoha lety - sorry - uz je to pryc
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Viados"
4. 3. 2004 13:26
To je konec, bye bye
Tak a teď ve fóru "Škoda Octavie - indikace zavření dveří" jsou příspěvky z fóra "Peugeot - 307 Break XR Presence 1,6 BVA (automat) a její nectnosti".

Teda páni z auto.cz, takhle si zkopat renomé budované několik let, to je přímo ukázkové! Škoda slov, tuhle databázi dáte dokupy zas jen tak, že se vrátíte k nějaké staré záloze a zmizí všechny nové příspěvky ... ach jo.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Viados"
4. 3. 2004 13:08
Nezařazené????
Co má znamenat to téma "Nezařazené" se 17 tisíci příspěvky ????
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Viados"
4. 3. 2004 13:07
Ostuda, chyby, problémy
Proč zmizely příspěvky přidané dnes okolo 11. hodiny? Proč je u mého profilu, že jsem přidal celkem 4 příspěvky, kzyž ještě před pár dny to bylo asi 700? Smajlíky to fakt nevynahradí.

Dřív to bylo jednoduché, a až na (ne)oblíbenou hlášku PřílišDlouhéSlovo to fungovalo. Teď je to spíš k vzteku. Hodně lidí vám uteče.

A prosím, "Upozornit mne, přijde-li odpověď" bylo ještě dnes ráno defaultně off. Teď je defaultně zařížkované. Vraťte to. Mně už stačí tan spam, co mám.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "alig"
3. 3. 2004 18:39
Re: Příšerné
Skvělý, konečně to vypadá jako diskuze kdekoliv jinde :o)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
3. 3. 2004 09:03
Re: Příšerné
je fakt, ze si pomalu zvykam, co se da taky jineho delat, ze. Je ale fajn, ze se nemusim furt prihlasovat, a ze pekne vidim nove prispevky, to se mi fakt libi.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "turboleon"
3. 3. 2004 08:04
Příšerné
Končím s Motorcafé. Hrůza a děs, který chorý mozek toto vyplodil !!! Turboleon
Rozbalit vlákno
2
2. 3. 2004 22:11
Bez nadpisu
nove forum mi vyhovuje.

len este dorobte aby islo po sebe upravovat prispevky.

a chyba funkcia refresh.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "ccc"
2. 3. 2004 19:09
Re: Hrůza
Staré fórum bylo lepší,ořehlednější .J.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "marlin"
2. 3. 2004 19:05
Re: Hrůza
proc mi nejdou upravovat prispevky??? rika mi to, ze mam na 1. radku nejakou spatnou syntxi, nebo co?, nejakej bug :(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Brázdič1"
2. 3. 2004 15:50
Hrůza
Budu sice opakovat to, co tady již padlo, ale nová diskuze je skutečně děsná. Starší byla daleko přehlednější a lepší.:shock:
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "mfilip"
2. 3. 2004 09:06
Bez nadpisu
souhlasim, v jednoduchosti je sila, mam rad jednoduche prehledne veci.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pikachu"
2. 3. 2004 06:32
Re: kontakt
Nové vzezření Motor Café nestojí za nic. Staré bylo daleko lepší. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "marlin"
1. 3. 2004 21:30
kontakt
nevite nekdo, jakkontaktovat administratora??? :?: :?:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - kostey
22. 8. 2003 19:52
Re: nejfrekventovanější témata
oprava: EF-JEDNIČKUJTE S EMMELEM
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kostey
22. 8. 2003 19:37
nejfrekventovanější témata
Docela mě naštvalo že "ef jedničkou s emelem" vytlačilo téma "Ford Sierra" z najžhavějších témat jenom kvuli tomu že to někdo vyhrabal z Archivu dal tam jeden příspěvek a teď to tam pořád musim hledat někde dole, vim že zachvíli se dostaneme na své místo do nejžhavějších témat ale bylo by dobré, kdyby se to nestávalo častějc, protože tech 5 míst v nej. tématech je tak akorát (možná 6 by bylo ideal) a když to jedno téma z pěti už niko nepoužívá je to škoda...
Rozbalit vlákno
1
Avatar - kostey
22. 8. 2003 19:27
Re: Re:
jo k tomu se pripojuju
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
15. 8. 2003 13:28
Bez nadpisu
Jen mne napadlo, ze v seznamu temat, by vedle poctu prispevku a data posledniho prispevku mohl byt uveden i jmeno posledniho prispivajiciho.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "snapbar"
29. 5. 2003 11:46
reklama
...kuxva do pixi s tou reklamou !!!

je mi jedno ked je vlavo , vpravo , hore , v strede tak na to z vysoka serem. Ale ked otvorim lubovolny obrazok nejakeho auta a reklamu mam na pol obrazovky (nevidim ani polovicu z toho auta) , tak za toto by som vrazdil...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Stepanek1"
13. 5. 2003 12:07
Připomínka celkově k WWW.AUTO.CZ
Máte výborné posudky k testovaným vozům a testy patří k mým nejoblíbenějším rubrikám u Vás. Musím Vás také pochválit za testy "estrémních" modelů...např.:BMW M5! Podle mě by jste ale mohli zveřejnit testy i opačného pólu automobilových extrémů, např.:Jeep Wrangler by si podle mě test více, než zasloužil! Vím o Testu Defendera 110, ale nemám srovnání. Prosím, pokuste se o test Wranglera! Děkuji-Štěpán
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Jiri11"
2. 5. 2003 14:16
Představujeme ojeté vozy: Ford Focus
...Nejoblíbenějším motorem je zážehová 1.6 16V (nejdříve 66 kW/90 k... Co je to za blbost?

Jinak je pozoruhodne, ze motor 2.0i jste testovali 3x

(3D, 4D a kombi), ale ani jeden z ostatnich benzinaku 1.4, 1.6 a 1.8.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "PavelLipar"
29. 4. 2003 15:08
(švejk:) "Přísnost musí bejt "
Jo, a taky dejte někam do rohu obrazovky výstrahu, jak na Xchatu, že budete žalovat kazitele diskusí, spammery a tak podobně. Nejlépe pár týpků (jako je ten člověk-podnikatel-co snad brzo skončí "Petr" z eurocompu.cz) exemlpárně potrestat. Vymyslet sazebník pokut za nedodržení příslušných ustanovení!!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dabel"
29. 4. 2003 15:03
IP adresa?
Dobry den, bolo by velmi techicky narocne zaviest pri kazdom prispevku IP adresu, odkial dotycny prispevok poslal? Mozno by sa obmedzili prispevky tzv. "anonymov". Dakujem.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Pavel_KR5"
16. 4. 2003 15:50
rubrika "Ojeta auta"
Možná by nebylo špatný přesunout některý témata z rubriky "Hlavní diskuze" do rubriky "Ojetá auta", aby tam byly hezky přehledně pohromadě. Mám na mysli témata typu "Auto za 120.000 Kč", "AAA Auto Praha", "Ake ojazdene auto kupit?", "Dovazena auta i motorky jsou pry odpadem", "Nejlepší ojetina" atd.

Jinak tohle téma (Motor Cafe - Připomínky) by mohlo být vyjmuto z automatiky padání do Archivu při 14 denním "nečinnosti".


Díky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
5. 2. 2003 13:35
Re: Opakování prosby o přejměnování
rubriky Oldsmobile - přežije legenda na název uvedený odva příspěvky níže. Děkuji!!!!!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "imaxim"
22. 1. 2003 17:14
Re: Veteráni Škoda 450 a Felicie
Opětovná oprava: "Veteráni Škoda 450 a Felicia"
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "imaxim"
22. 1. 2003 17:11
Veteráni Škoda 450 a Felicie
to auto.cz: Mohl bych požádat o správné pojmenování tématu, gramatickou opravu podle názvu tohodle příspěvku? Díky
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "R.Barrichello"
16. 1. 2003 10:26
Oldsmobile
to auto.cz: Prosím vás, nebylo by mozne mirne upravit nazev rubriky "Oldsmobile - přežije legenda?" na "Oldsmobile - americká legenda" . současný název je už totiž díky definitivnímu zrušení automobilky neaktuální. díky moc. Barrichello
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "bob_1"
15. 1. 2003 09:43
Re: Barva
Hm, ja na svem textovem prohlizeci nic nevidim...

Ja jsem pro zvyraznovani boldem...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Mitsi"
15. 1. 2003 08:58
Re: Barva
Jo, a taky to už změnou barvy neoznačuje přečtené příspěvky. Zpět k modré!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "oddie"
15. 1. 2003 08:52
Re: Barva
Tedy pánové, jestli těmi avizovanými změnami v diskuzi měla být pouze změna barvy a písma v názvech témat... no, tak to jste to raději měli nechat, jak to bylo předtím :(((
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pikachu"
15. 1. 2003 07:13
Barva
Za červená barva, kterou jsou psány názvy témat je PŘÍŠERNÁ! Změnte ji, prosím, na jinou, nebo alespoň na tu původní. Díky.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "kutil1"
9. 1. 2003 12:03
Požadavky na MC.
Mě by se osobně líbilo využití celé obrazovky, stromy příspěvků, zasílání upozornění na reakci na příspěvek, inteligentnější filtr na příspěvky, více pohledů na příspěvky, lepší moderování příspěvků. Možnost vytváření podskupin (jeden příspěvek se zobrazí ve více tématech.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 1. 2003 10:53
Re: evoluce?
Díky za podněty. Předám programátorům.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 1. 2003 10:52
Re: Archiv
Opraveno.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
8. 1. 2003 09:16
Re: evoluce?
Pozadavky: Oddie jiz zacal:


- moderatora tematu
- moznost mazani vlastnich prispevku (moderator muze mazat vsechny)


- upozornovani na nove prispevky (trebas jenom zobrazenim tucneho nazvu tematu v seznamu temat)


- moznost oblibeni/znelibeni temata (znelibene se mi nebudou zobrazovat, oblibene budou prednostne v predu)


- mozna postu (v podstate soukrome tema, kam muze kazdy psat, ale nevidi prispevky a jen ja si je mohu cist a psat. To je ale prakticka realizace, to si urcite udelate sami jak chcete :-))


- moznost volby poctu najednou zobrazenych prispevku


- kompatibilita s textovymi prohlizeci (pouzivam lynx)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "oddie"
7. 1. 2003 16:25
Re: evoluce?
Já bych rád, aby to umělo mít nějakého rozumného moderátora, co by případně mazal ty útoky blbů, co se tu čas od času vyskytnou. Ale to je asi dost nereálné přání, což?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
7. 1. 2003 16:01
Re: evoluce?
Začínáme programovat nové Motor Cafe, takže se dočkáte :-) Napište sem prosím, co chcete aby to umělo. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paja111"
6. 1. 2003 19:20
evoluce?
MC mi uz nejakou dobu pripada tak nejak "predpotopni". V podstate je stale stejne, jako kdyz jsem jej cca pred 5 roky zacal sledovat.

Co treba vyuzit celou sirku obrazovky? Umoznit nechat si zaslat e-mailem upozorneni na reakci k memu dotazu? (v nekterych tematech tolik prispevku nepribyva).

Umoznit sledovani prispevku a reakci na nej ve stromove strukture? Jiste by se nasly i dalsi vylepseni...
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "bob_1"
6. 1. 2003 11:33
Puvodni zprava
Opet si sem dam jeden pozadavecek, ktery zapadne jako

mnohe pred tim. Neslo by predelat generovani

tagu u "Pivodni zprava" (odkaz u prispevku na

puvodni zpravu, na kterou je tento reakci) tak,

aby to nebylo Javou? Ac se to nezda, tak nekteri

lide pouzivaji prohlizec bez Javy...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
20. 12. 2002 09:15
Archiv
Stara temata nepadaji do archivu. Zacina to byt

dost neprehledne :-)
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Pavel_KR5"
6. 12. 2002 19:26
zkratky (EPS, TCS, HPE, ...)
to auto.cz: Mozna by nebylo od veci nekam na auto.cz (treba do oblasti "Info pro motorisy") dat abecedni seznam motoristickych zkratek a u kazdy puvodni a cesky termin. Ted jsem zrovna ve clanku o Lancii (news.auto.cz) potkal zkratku HPE (High Performace Extate) a rikam si, ze ji urcite brzy zapomenu, coz je skoda, protoze vykonny kombiky mam rad :-))). Ale kdyby tyhle veci byly primo na auto.cz, tak se s tim clovek nemusi trapit. Takze, kdyby to slo, tak dik.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "GREGORY"
6. 12. 2002 07:19
prosím Vás , hledám tu Aerovku-30 a Aero-Car-Club :
...viz ta moje rubrika Aero 30-50-žijete,Aerovky? Můžete mi pomoci zkusit to naše bývalé autíčko najít? Ani Policie přes registr vozidel a starých SPZ mi nepomohla...Chtěl bych ji najít, jestli ta naše bávalá Aerovka-30 cabrio (SPZ: AJ-47-38) ještě "žije"...Kvůli sobě i kvůli mým rodičům, jejichž to bylo 1.auto...Potěšilo by je to a vlilo energii do žil v těžké životní situaci v jejich již důchodovém věku. Děkuji předem za radu a pomoc. Jiří-"Gregory".
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pikachu"
5. 12. 2002 09:48
filtr
To auto.cz:nebylo by možný motorcafé obzvláštnit filtrem, který by nezobrazoval příspěvky nežádoucích nicků???
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Pavel_KR5"
4. 12. 2002 15:00
Re: Brava & Marea
Diky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
4. 12. 2002 13:57
Re: Brava & Marea
Hotovo. Tom.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Pavel_KR5"
26. 11. 2002 12:25
Brava & Marea
to auto.cz: Ty, nebylo by mozne mirne upravit nazev rubriky "Fiat Brava - zkusenosti" na "Fiat Bravo, Brava & Marea - zkusenosti" nebo tak nejak. Dik.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "bob_1"
25. 9. 2002 13:36
Ticho po pesine...
Dlouho se tu nic neobjevilo... Co takhle

udelat zobrazovani neprectenych temat?

Proste by se zaznamenaval posledni pristup do

daneho temata a kdyz bych se prihlasil a byl

by novy prispevek, tak by se nazev temata na

hlavni strance udelal trebas tucne.


Ja vim, jde mit razeni podle data, ale kdo si ma

pamatovat kdy kde naposled byl? A jestli to nekdo bude delat, tak berte prosim ohled na lidi ctouci si to v textovem prhlizeci (trebas... jako ja :-)). Takze nesignalizovat "tema s novym prispevkem" nejakou ikonkou, ale trebas tucnou barvou jeho nazvu...


Jo a jenom tak informativne, jak jsou jiz velke databaze a kolik na ne mate jeste mista :-)?


Diky za pripadne vyhoveni ;-))
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "rbaron"
11. 8. 2002 15:41
TEST
to carter:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "rbaron"
11. 8. 2002 15:41
TEST
to carter:

//www.bmwe34.net/E34main/Maintenance/Tra…
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
2. 8. 2002 10:57
Re: RALLY
Něco o Rallye je v archivu, stačí to obnovit...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
31. 7. 2002 11:36
Re: RALLY
Datlíku, tak si ji založ a hurá do toho, Rally jsou fajn....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "a"
31. 7. 2002 08:36
Jak na obrázky
Jdou sem vložit obrázky? Alespoň do jedné rubriky?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "datelrs"
30. 7. 2002 15:34
RALLY
nevim proc, ale nemohu zde nalezt zadnou rubriku o rally. Nestalo by to za zamysleni ? Nebo myslite , ze to je tezce nezajimava zalezitost jako napr. pan Zelezny z Novy ? Proc tedy na souteze chodi stovky tisic lidi ? At se to komu libi nebo nelibi, je to statisticky nejnavstevovanejsi sport u nas. Datel RS
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "bob_1"
23. 7. 2002 10:57
Re: Test
Dobry... Tak ja se podivam do Bugtraqu na nejake IE

exploity...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Cyklista"
21. 7. 2002 21:38
Re: Test
To je zajímavé, že když napíšu nějaký HTML tag, který není uveden ani v seznamu povolených, ani v seznamu nepovolených, tak v textu příspěvku se zobrazí jen tak, jak byl napsán, tj. projeví se jako nepovolený, ale když u takto napsaného příspěvku kliknu na "odpovědět", tak v kolonce "původní zpráva" se zobrazí správně.

Toto neberte jako stížnost, to je jen taková drobná zajímavost.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Cyklista"
21. 7. 2002 21:34
Re: Test
AB CD
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Cyklista"
21. 7. 2002 21:32
Test
AB

CD

Pardon, jen něco zkouším.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "auto.cz1"
30. 6. 2002 10:50
Re: PS: vložení příspěvku
Napište prosím o vašich problémech v diskusi mémeu kolegovi (programátorovi) na email jirka@auto.czA omlouvám se za pozdní reakci. Diky. Tom (AUTO.CZ)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "roadmonster"
29. 6. 2002 22:25
Re: PS: vložení příspěvku
Hmm, koukám, že si tady můžu odpovídat tak maximálně sám sobě :-(

Tak už mi ty příspěvky vkládat jdou. Mají-li ovšem míň, jak tři, čtyři slova. Jakýkoliv delší příspěvek (zkoušel jsem i vypustit HTML tagy, ale žádná změna) při pokusu o uložení padá. Tak kde je ta obsluha, co prý byla informována???

Nic moc, když by člověk kolikrát zareagoval, ale po deseti minutách cvakání mu to spadne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "roadmonster"
21. 6. 2002 21:58
Re: PS: vložení příspěvku
Jak vidno, jde mi to i sem, ale na Sieře mi to neustále blokuje hláška, že "Obsluha už byla informována..." atakdále. Ostatní sieristi vesele píšou. Máte pro mě radu?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "roadmonster"
21. 6. 2002 21:56
vložení příspěvku
pánové, jak to, že mi do jednoho tématu (Cannonball...) příspěvek vložit jde a do jiného (Ford Sierra) nejde?!?
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "tom111"
20. 6. 2002 10:24
Re: test superb
test levnějších superbů bude, ale trochu později
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "PROF"
18. 6. 2002 13:46
Re: Docela mi vadí,
Mám tam zas nebezpečný prvek ActiveX v souvislosti s Peugeotem 307 Break.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Mitsi"
18. 6. 2002 12:16
Re: Platnost stránky vypršela
Nove je to i muj problem (na nekterych pocitacich). Prosim o navrat k puvodnimu nastaveni.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "PROF"
17. 6. 2002 16:02
Re: Docela mi vadí,
nebo možná vadil, "object Active X, který není bezbečný a nebude možná fungovat správně", jenž měl souvislost s bezplatnou kontrolou tlumičů a ještě čímsi jiným. Hezkej den,čau.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tom111"
17. 6. 2002 10:11
Pouze test ...
Testiik
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Lexx"
16. 6. 2002 22:07
Zalozeni tematu
Zdravim spravce, chci se zeptat, dal jsem zalozit nove tema "Cannonball - jeli byste?" a je to uz chvili a neobjevilo se, a kdyz jsem to chtel zkusit znovu, tak mi to napsalo ze tema uz existuje. Na mail mi zadne upozorneni nebo neco neprislo. Kde delam chybu? V cem je problem? diky za odpoved, lexx
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kim"
16. 6. 2002 19:26
Platnost stránky vypršela
Platnost stránky vypršela????? Proč se musím logovat do každého témata znovu? Tohle to tedy dříve nedělalo.
Rozbalit vlákno
1
11. 6. 2002 04:02
cakam.....
vdaka
Rozbalit vlákno
0
23. 5. 2002 07:22
test superb
kedy bude test najlacnejsich superbov? slubovali ste to mesiac dozadu...
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "ace211"
22. 5. 2002 16:02
Re: test
[odkaz]

r=automoto&c= A020517_184439_automoto_lci
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ace211"
22. 5. 2002 16:02
Re: test
[odkaz]


/automoto.asp?


r=automoto


&c=A020517_184439_automoto_lci
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ace211"
22. 5. 2002 16:01
Re: test
[odkaz]

r=automoto&c=


A020517_184439_automoto_lci
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ace211"
22. 5. 2002 16:01
test
[odkaz]

r=automoto&c=A020517_184439_automoto_lci
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "green"
18. 5. 2002 22:17
Bez nadpisu
Motor cafe je zatim nejlepsi diskuze,kterou jsem kdy videl,vse je prehledne a srozumitelne.Hlavne tady ziskavam pro mne cenne informace(ziji v usa).

Snad jenom:cim dal vic tady pribyva nesmyslnych temat,ktere tady jenom delaji zmatek...myslim si ze ne kazdy by mel mit moznost zalozit nove tema.Mrzim me, ze se tady napr. objevi nahodou nejaky hlupak,zalozi nekolik novych a nesmyslnych temat,a pak v klidu odejde...Sem tam nekdo sice neco napise,ale stejne brzy tema padne v zapomeni...Snad ten,kdo chce zalozit tema,by mel projit podrobnejsim zaregistrovanim,a posleze by pouzival vami udelene heslo,nebo tak neco....

urcite by tady byl vetsi poradek,a kavarna by byla zase pohodova jako drive....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cokes"
17. 5. 2002 14:58
Ignore list
DD,

nešlo by sem zabudovat něco jako ignore list, kde by se dali nastavit uživatelé, od kterých nechci nic číst?

Děkuji.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Mitsi"
13. 5. 2002 17:04
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Internet Explorer 6.0 a MS Windows NT 4.0
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 5. 2002 13:33
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Díky a ještě jaký máte v compu prohlížeč a systém?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Mitsi"
9. 5. 2002 19:09
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Nejsem počítačový expert, počítačům dokonce téměř vůbec nerozumím, jen je užívám (díky Vaší kavárně někdy i docela rád...). Vezmu to tedy laicky: přečtu něčí příspěvek, kliknu na "Zpět" (abych se dostal na seznam příspěvků) a namísto seznamu příspěvků se mi občas otevře adresa start-auto, kterou jsem vůbec nikdy sám nezadával. Jelikož start-auto prohlížet nechci, opět klikám (tentokrát už marně) na "Zpět". Okno vždy na chvilku zmizí, aby se pak znovu objevilo totéž a do auto kavárny se už nelze s pomocí "Zpět" vrátit. Musím proto znovu vyťukat (místo start-auto) Vaší adresu a opětovně absolvovat přihlášení do kavárny. Uf! Snad je to teď jasnější...?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 5. 2002 16:07
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Mohl byste to prosím popsat podrobněji - nijak jsem tuto "situaci" na svém počítači nedokázal navodit. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Mitsi"
8. 5. 2002 15:44
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Při návštěvě kavárny se mi celkem pravidelně stává že po volbě "zpět" dojde k překliknutí z auto.cz na start.auto.cz (uprostřed je tečka či pomlčka, nejsem si jist). To by mi snad ani tolik navadilo, kdyby pak bylo možno se opětovným stisknutím "zpět" vrátit na auto.cz, resp. do kavárny. Ale ouha! "Zpět" ne a ne plnit svoji obvyklou funkci. Celé se to chová spíše tak, jako bych volil funkci "aktualizovat". Vždy mi pak nezbývá než znovu vyťukat adresu auto.cz a opětovně absolvovat přihlašovací proceduru do kavárny. Kde je chyba?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Darda"
25. 4. 2002 02:33
Bez nadpisu
Posilat kopie novych prispevku nebo linky na ne do mailu (jako na ZIVE, LUPE apod...(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tom111"
23. 4. 2002 16:34
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Bohužel někdo tam vložil HTML zalomený přízpěvek, který je širší než náš frame (vnitřní stránka), ale zmizí to jakmile tam naládujete pár nových přízpěvků a odsune se to dolů... je to tem přízpěvek s §
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "PROF"
19. 4. 2002 10:56
Re: připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na to
Tome, v "Beránkově pravní poradně" nefunguje lámání řádek, to naschvál?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tom111"
18. 4. 2002 11:49
připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na tomas@
připomínky k motor cafe dávejte sem nebo posílejte na tomas@auto.cz
Rozbalit vlákno
7
neregistrovaný "roadmonster"
8. 3. 2002 13:07
8.3.dopoledne
Co to bylo, dneska ráno? Spadlo to jenom mě, nebo byl update zablokovaný na celém Auto.cz (na jiné oblasti webu jsem se dostal v pohodě)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "našrot"
2. 3. 2002 23:06
Zase
A zase je tu na úvodu ta trapná reklama - vážně mě to nebaví, asi vám to hacknu :o))
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Alcazar"
28. 2. 2002 16:57
A navyse
A navyse nejdu pridavat v niektorych rubrikach prispevky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dabel"
28. 2. 2002 16:27
Triedenie
Zdravim, nasiel som maly problem: ked sa klikne v zozname temat na triedenie podla casu posledneho prispevku, link ma posle niekam na zoznam testov.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "našrot"
28. 2. 2002 15:15
Re: Proč ...
Já chci taky takový stroj času, co mají všichni ostatní :o) Vždycky když něco napíšu, tak je většina lidí předemnou, protože tu byli třeba už dneska večer... A skoro jakoby to bylo naschvál, protože se ty časy příspěvků mění i když už jsou jednou napsané...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "našrot"
28. 2. 2002 15:13
Re: Re:
to mě taky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "eric_singer"
28. 2. 2002 14:59
Proč ...
se MC ladí nebo se dělají změny za ostrého provozu bez upozornění? Server má očividně problémy s časem :-) a to nemluvím o tom, že teď jsou příspěvky ve fórech přeházený až hrůza :-) .. nešlo by hodit aspoň nějakej window.alert, když už se něco děje se systémem? :-)


Díky! Jinak je to tu super :-)
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "RV11"
28. 2. 2002 10:02
Re: Co to je za čas ?
Vypadá to komicky,když někomu odpovím a příspěvek se zařadí před ten původní.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ladao"
28. 2. 2002 09:26
Co to je za čas ?
Co vám to ukazuje za čas v příspěvcích ? Australský nebo Japonský ?
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "davidz"
27. 2. 2002 20:29
Hledání
Když zvolím v MotorCafé hledání, namísto hledání v příspěvcích se dostanu do vyhledávání v inzerátech - asi Autobazar. To asi nebude dobře, že?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "RV11"
27. 2. 2002 08:15
Re: Re:
Mně to dělá taky.Je to pěkně na vopruz.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Faudy"
26. 2. 2002 10:29
Re: Re:
Nevim jestli to dela jenom me, ale pri natazeni kafe se mi nahore do sekce rubrika vrazi vzdycky Registrace/Logovani, zatimco drive tam byl Seznam temat. Jsem zvyklej klikat vzdycky po precteni diskuze na sipku Zvolit a ted me to posle vzdycky do novyho prihlaseni. A kdyz to tam zmenim, tak po vlezu do jiny rubriky to tam je zas. A to me DERE.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
25. 2. 2002 10:10
Re: Re:
Tak tady je to dobře vyhluchlý (o:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
21. 2. 2002 13:08
Re: Re:
BTW OCTAVIE, k čemu Ti to datum bude? (o:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
21. 2. 2002 13:06
Re: Re:
S těma reklamama sou to už fakt dost přeháňky (o: Ale to se musí akceptovat. Něco za něco. Zase máme kvalitní fórum.... (o:
Poněkud mi ale dělá potíže najít něco, co bych použil jako odkazovej obrázek na tenhle báječnej server..tak mi dejte tip, ju...buď banner nebo střední banner nebo aspoň obdélníček (o: ..něco jako ty reklamy vpravo nahoře na různý autoweby by bylo ideální... vejška banneru a šířka poloviční nebo třetinová. Mějte se..KaZaN
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "OCTAVIE"
21. 2. 2002 10:03
Bez nadpisu
kde jsou odpověďi ??
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "OCTAVIE"
18. 2. 2002 13:52
Bez nadpisu
Žádám A TO IHNED O UVEŘEJNĚNÍ REGISTRAČNÍHO DATUMU !!!!! K NICKU !! AUTOK0MPLEX JE TO AUTOK TEˇD NULA KOMPLEX !!! napiště jeho datum registrace !!!!!!!! PROSÍM !!!!! DĚKUJI !!!
Rozbalit vlákno
5
neregistrovaný "našrot"
16. 2. 2002 14:18
Omezování
Prosím vás, odstraňte někdo tu úchylnou reklamu, na kterou musí člověk asi 10 sekund koukat, když chce na váš server, než se to přesměruje - to je snad ještě horší než ty flashkové, co zakryjí jen důležité informace (např. Becher na seznamu, KB na redboxu apod.). Na televizi či u rádia si můžu při reklamě přepnout kanál, ale tady to bohužel nejde... Aspoň jí tedy třeba otvírejte v jiném okně, když to nepůjde bez ní.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AUTOKOMPLEXCZ"
15. 2. 2002 17:06
Duševně nemocný opět řádí!!!!
Prosím o likvidaci všech vysoce kvalitních příspěvků pod loginem "AUTOK0MPLEXCZ" (za ká je nula). Jde o pokus o uvedení v omyl můj nick "AUTOKOMPLEXCZ". Dále prosím o zablokování všech podob nicku AUTOKOMPLEXCZ, kde místo O budou nuly nebo jejich kombinace.

Díky předem.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
22. 1. 2002 09:18
Už to snad bude fungovat
Už by mělo jít přidávat nové příspěvky. (nejen Re:)
Tato funkce byla poškozena při poslední "optimalizaci".
Omlouváme se uživatelům MotorCafe.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
21. 1. 2002 20:13
Re: Nove prispevky
A kruci, hned to předám Jirkovi. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Viados"
17. 1. 2002 09:36
Re: Nove prispevky
Nelze pridavat nove prispevky, jen odpovidat. Dava to tuto hlasku: Warning: 1 is not a MySQL result index in /net/auto/motorbar/pridat.phtml on line 45.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 1. 2002 11:07
Re: www.auto.cz/motorbar.phtml
podle mne by to melo fungovat i ve tvaru:
[odkaz]
i ve tvaru:
[odkaz]
Tak je to tedy napsane. Pokud to tak nefunguje, neni chyba na nasi strane.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 1. 2002 10:58
Re: nešlo by to omezit????
... jinak Tom je sefredaktor Auta.cz, takze ma taky jine povinnosti :-)J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "oddie"
14. 1. 2002 10:57
Re: www.auto.cz/motorbar.phtml
zkus to bez toho .phtml na konci, mně to chodí. Ale neobjeví se ti volby a nejde přepínat řazení příspěvků.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 1. 2002 10:52
Re: nešlo by to omezit????
no, programatorsky jsem to prevzal, ale ne od Toma, nybrz od jedne externi firmy, ktera to kdysi davno napsala.
Tom se nikdy nestaral o programatorskou cast reseni - jen komunikoval a snad komunikuje s lidmi a me potom rika, kde a co hori :-)J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
14. 1. 2002 10:46
Re: nešlo by to omezit????
Mas na mysli toho "noveho" co se ptal na to ocisteni hlinikacu a to, jestli muze vlastnit auto, kdyz mu nebylo 18? :-)

Nemyslim, ze by to bylo vhodne resit na strane MC, ale tohle mu musis(me) rict sami, protoze to pak udela na newsech, na chatu atd... Proste donutit mu snist nettiquetu :-) Stejne tak jako nebudeme stahovat z prodejen sirky, aby s nima dite neco nepodpalilo, ale diteti to vysvetlime, tak asi i tady by mela nastoupit "osveta" (predpokladame, ze dite je jiz ve veku, kdy by melo o sirkach neco vedet. U maleho ditete je zamezeni pristupu k nim zadouci.)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "smudla"
14. 1. 2002 10:39
Re: nešlo by to omezit????
pěkně me prudí maníci, co nacpou svůj furt opakující se dotaz snad do všech myslitelnejch roomů.....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
14. 1. 2002 10:35
Re: Reinkarnace -- dlouhe URL
Diky... BTW "takovych strasaku je tady mozna" ma znamenat, ze jsi to po nekom prevzal? Tusim ze se tu o to staral Tom...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 1. 2002 10:30
Re: Reinkarnace -- dlouhe URL
Tak, uz to snad bude lepsi :-)
Bohuzel takovych strasaku je tady mozna vic, kdyztak opet napiste - snad najdu cas to dat do poradku.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
14. 1. 2002 08:54
Reinkarnace -- dlouhe URL
Ahojte. Mel bych takovou prosbu, ze ktere budou mit programatori teto kavarny radost :-)


Zvaz(te), je-li nutno se na prispevek odkazovat tak, ze se uuencoduje cely jeho text a z toho se vytvori URL (jako je to napriklad pro pridat.phtml). U delsich prispevku (jako jsou casto v roomu AAA auto Praha) se tak vytvori hoodne dlouhe URL (zrovna ted to bylo 12287 byte), coz neprilis setri linky (predse nebudeme cpat Telecomu penize?) a nektere cache to nepropusti (napriklad Squid ma v default instalaci omezenu max velikost URL na 10240 byte). Coz takhle pocitat alespone nejaky hash, aby to bylo kratsi? Nebo kdyz ma kazdy prispevek id, tak proc to nedelat jenom tim? (protoze by se pletli prispevky z ruznych auditorii. Tak zavedeme jeste id auditoria)


Nebo to snad je takhle proto, aby se jednoduse prenesla data do reakce, kde je nad vstupnim polem videt ten text na nejz reaguji? To by bylo ale tak tezke udelat v tom pridat.phtml select do databaze a podle id tam ten text vlozit? Prenaset ho takhle ze serveru na klienta a od klienta zpet na server je fakt... divne.


Jinak diky za MotorCafe -- je to tu skvele a jestli ten muj post zni prilis konfrontacne, tak jsem to tak nemyslel. Spise jsem se z hlediska programatora trosku vice zamyslel.


Za pripadnou napravu predem dekuji :-)
Rozbalit vlákno
6
neregistrovaný "smudla"
26. 9. 2001 17:54
Bez nadpisu
Občas se mi stane, že po zapsání nového příspěvku se potom seznam témat neřadí chronologicky, ale "použité" roomy jsou jenom jinak podbarvené. Dělá to jenom někdy a ne u všech témat. Jestli to bude zase problém mezi židlí a klávesnicí, tak už toho asi nechám.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
25. 9. 2001 15:49
Re: Nejde přidávat ani odpovídat )o:
Tak už je to v pohodě. Čím to bylo netuším.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Villeneuve"
25. 9. 2001 15:07
www.auto.cz/motorbar.phtml
Drive jsem chodil na Motorcafe primo zadanim tehle adresy do prohlizece. Tedka to nefunguje. Jde to nejak jinak?
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "KaZaN1"
25. 9. 2001 11:11
Re: Nejde přidávat ani odpovídat )o:
Tak jsme z toho jelen, tady přidávat můžu, ale v

Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Téma založil: kazan

nemůžu resp, zadám, dám odeslat a ono se to tam neukáže )o:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
25. 9. 2001 11:08
Re: Nejde přidávat ani odpovídat )o:
Je hele tady to jde, jen v "mým" VR6 threadu to nejde, mhm... Tak nic.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
25. 9. 2001 11:08
Nejde přidávat ani odpovídat )o:
Proč? Zkusím restart kompu....
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "paia"
16. 9. 2001 21:42
???
Copak se deje? Programatori opustili lod?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "King Of The Road"
24. 8. 2001 21:41
Výmaz
Prosim prosim o vymaznuti prispevku 3774 z diskuse Honda Club. Dik moc.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ladao"
24. 8. 2001 09:01
Záměna písmen v nicku - více nicků.
Vzhledem k tomu, že se rozmohl nešvar , alespoň v rubrikách Škoda zaměňovat podobná písmena v nicku jako l=1 O=0 apod. a tím degradovat diskusi, vás prosím, jestli by nešlo udělat nějaký opatření, které by toto znemožnilo, nebo alespoň někde zobrazilo použivatele více nicků. Drobná diskuse se už rozběhla v rubrice Škoda Fabia-téma Wolffova a Hufnáglova diskuse příspěvky 1042 - 1049 Díky Laďa
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Hank"
23. 8. 2001 07:48
Fonty v Netscape 4.78
Nešlo by něco udělat se zobrazováním stránky v Netscape 4.78? Když píšů svůj příspěvek mám písmo velikosti písma slabikáře pro 1. třídy :-( Kromě tohoto případů jsou fonty zobrazeny správně.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paia"
21. 8. 2001 17:07
Re: možné další změny?
A co ten muj pozadavek na okaz na seznam auditek? Samozrejme by to nemelo byt pres javaskriptovy history=-1.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Alex1"
21. 8. 2001 15:24
Re: možné další změny?
Aha, uz jsem ji nasel :-))) Prekvapilo me ze v Top 20 nejsem :-)) Asi pisu malo no....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Alex1"
21. 8. 2001 15:21
Re: možné další změny?
A kde ta rubrika je? :-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
20. 8. 2001 15:47
Re: možné další změny?
1. v rubrice "TOP 20" jsem přidal 20 největších "pisálků" :-)J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
17. 8. 2001 09:46
Re: možné další změny?
Omezení na určitý interval budu muset zrealizovat. Zatím jsem alespoň smazal příspěvky toho "-", aby tam nezavazely. Lépe řečeno - smazal jsem všechny příspěvky toho individua a zrušil jsem mu přístup pod tímto jménem. Nemůžu ale zabránit takovému chudáčkovi, aby se zalogoval pod novým loginem a pokračoval.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Yenik"
17. 8. 2001 09:24
Re: Chyba v kodu? - II.
Vcera po zadani puvodniho oznameni chyby jsem se trochu vice podival po souvislostech a delalo to v rubrikach, kde bylo xx9 (19, 129, 1629, apod.) prispevku a zobrazovani jsem mel nastavene na nasobek 10 prispevku na stranku. Dnes uz je vsak vse OK. Zkousel jsem to v ruznych rubrikach a pohoda.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
17. 8. 2001 09:22
Re: !!!! CHYBA !!!! (Re: Chyba v kodu?)
Obavam se, ze avizovana chyba vznikla kvuli proxy nebo jinym cache po ceste k Vam, ktere Vam nejspis predhodily neuktualni dokument s jehoz predavanymi parametry se system nevyporadal. - Asi. Jinak si to neumim vysvetlit. Sam jsem zkousel do zminovane rubriky prispevek zapsat - slo to bez problemu.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Viados"
16. 8. 2001 15:06
Re: !!!! CHYBA !!!! (Re: Chyba v kodu?)
Mně taky nejde přidat nový příspěvek, v žádné sekci, přitom ještě nedávno to šlo. Dá mi to úplně stejnou hlášku. Musím na to jít přes "Odpovědět" - to funguje.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paia"
16. 8. 2001 14:33
navrat k seznamu
Velice bych uvital, kdyby v auditkach existoval odkaz zpet na seznam auditorii. Dale by na seznamu neskodilo tlacitko, ktere by obnovilo obsah (refresh).
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Yenik"
16. 8. 2001 12:38
Chyba v kodu?
Snazil jsem se pridat novy prispevek v sekci _Pohon 4x4 u osobních aut_ A dostalo se mi teto chybove hlasky. Warning: 1 is not a MySQL result index in /net/auto/motorbar/pridat.phtml on line 28.

Nevim proc, kdyz v teto rubrice je vse nejlepsim poradku.
Rozbalit vlákno
3
15. 8. 2001 13:32
Re: možné další změny?
A co takhle jenom omezit casovou prodlevu mezi dvema odeslanymi prispevky z jednoho nicku na min. 30 sekund (ci tak nejak). Dva prispevky clovek malokdy po sobe rychleji napise a tito pseudologinove maji vetsinou malo trpelivosti (viz tema Skoda Octavia - OCTAVIE jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi, prispevek 3321 az 3371 napsal "-" behem 3 minut - zhruba 20 prispevku za minutu).

To by nemelo byt slozite, ne?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "smudla"
15. 8. 2001 13:00
Re: možné další změny?
Hlasuju za ATXovy návrhy, super nápad. Dneska mi blbne zobrazování ABCD vs. poslední příspěvek. Ale jinak naprostá spokojenost, jen tak dál dobří lidé. Add pseudologování: Pokud se neujme ATX návrh, udělejme prostě jedno: IGNOROVAT !
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AUTOKOMPLEXCZ"
15. 8. 2001 11:34
Re: možné další změny?
1. Alespoň kdyby šla udělat nějaká stránečka s počtem příspěvků na uživatele.

2. Třeba by šlo problematiku logování řešit zablokováním podezřelých přispěvovatelů dejme tomu na popud 5 ti stálých přispěvovatelů MC.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
15. 8. 2001 11:29
Re: možné další změny?
1. Různé analytické nástroje by se časem mohly přidat, nicméně opravdu "časem" - pracujeme, až chlupy létají na mnoha místech webu.
2. Nevím, jaký systémový krok učinit, vzhledem k tomu, že mnozí i "normální" přispěvatelé mají již zaregistrované své zvláštní loginy, které obsahují různé kombinace číslic v textových názvech. Na tyto problémy jsme měli přijít na začátku - naše chyba. J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
15. 8. 2001 11:22
Re: Profily
profily (jak zní trefně titulek) jsou složitější záležitost. Uznávám, že stejně tak i potřebná a žádoucí. Bude to nicméně chvíli trvat. Pokusím se to za pár dnů nějak vymyslet.J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AUTOKOMPLEXCZ"
15. 8. 2001 11:18
Re: Psani odpovedi - zobrazeni jmena pisatele puvodni zpravy
Super. Díky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
15. 8. 2001 11:15
Re: Psani odpovedi - zobrazeni jmena pisatele puvodni zpravy
pridanoJ.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
0
14. 8. 2001 21:14
Psani odpovedi - zobrazeni jmena pisatele puvodni zpravy
Ted uz je psani odpovedi skoro OK, ovsem mohlo by se jeste zobrazit jmeno pisatele puvodni zpravy? Diky.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "flup"
14. 8. 2001 18:45
Profily
Nevim, jestli uz se nekdo neptal:
Neslo by aby kazdy uzivatel mel seznam oblibenych temat na zacatku, rekneme misto TOP temat?
Rovnez mit v profilu pocet prispevku na stranu event. cislo posledniho zobrazeneho prispevek v diskuzi pri my posledni navsteve by nebylo marny.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "AUTOKOMPLEXCZ"
14. 8. 2001 13:34
Re: možné další změny?
1.Chci se optat, zda li by nebylo možné do menu zařadit také nějaký seznam TOP přispěvatelů s počtem příspěvků?

2.Nebylo by možné zamezit při logování užití číslic, kterých se v poslední době zneužívalo.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 8. 2001 12:37
další malá změna
mírně jsem vnitřně upravil chování webu pro zvýšení bezpečnosti (osobní údaje v diskuzce). Pokud objevíte nějaké chyby v chování (zejména v diskuzce) dejte nám prosím vědět. J.S.
www.auto.cz
Rozbalit vlákno
10
8. 8. 2001 07:44
Re: Odpoved, stahnuti diskuse
Staci, diky. :)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
7. 8. 2001 21:36
Re: Odpoved, stahnuti diskuse
... a přidal jsem taky odkaz "formátovat pro tisk", který jsem umístil na spodek strany. Otevře obsah okna v novém okně formátovaný vhodně pro tisk.J.S.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
6. 8. 2001 20:59
Re: Odpoved, stahnuti diskuse
Doufám, že to takhle bude stačit. :-)
Berte ale na vědomí, že je bráno jako závazné BUĎ číslo počtu příspěvků na stranu NEBO číslo hledaného příspěvku. Tzn. nedá se zároveň napsat vylistovat po 10 příspěvcích a vyplnit i políčko jít na příspěvek č. 100. Zohledněna je jen hodnota, u níž bylo zmáčknuto tlačítko "OK". J.S.
Rozbalit vlákno
0
26. 7. 2001 12:50
Odpoved, stahnuti diskuse
Neslo by udelat, aby byla viditelna take puvodni zprava pri psani odpovedi?

Take bych velice privital, kdyby bylo mozne stahnout (v jakemkoliv formatu, treba i jen text) celou diskusi, aby clovek nemusel vsechno prohlizet po 20 zpravach (nebo moznost si tech 20 zvetsit na 1000 apod.) Kdyz si chci precist cele tema, trva to priserne dlouho.
Rozbalit vlákno
3
26. 7. 2001 12:46
Re: písmo
to mafi: velikost pisma si muzes jednoduse nastavit v prohlizeci (mam to v nemcine, takze preklad pro IE: Zobrazeni-pismo)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mafi"
10. 7. 2001 22:52
Re: písmo
ne je naprosto šílené. Udělejte to jako před cca 2 měsícema. Nerozumím tý Vaší speciální hantýrce, ale tenhle styl písma a teď i velikost je na pozvracení a bolí mě z toho hlava.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AUTOKOMPLEXCZ"
9. 7. 2001 20:09
písmo
to obrovské písmo je příšerné!
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "smudla"
9. 7. 2001 13:56
Re: Fonty
Souhlas, teď to není ono. Jinak se mi občas stane, že není umístěn příspěvek. Když se podívám za pár hodin znova tal tam není a když to napíšu znova, tak jsou tam naráz 2 stejné za sebou. Chm, možná bude problém mezi židlí a klávesnicí, ale možná taky ne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Hank"
9. 7. 2001 10:21
Fonty
Taky si stěžuji na fonty. Dřív to bylo mnohem lepší. Používám Netscape a v něm se mně ještě od té doby, co jsou nové fonty, zobrazuje poslední příspěvek jinou velikostí fontu než starší příspěvky.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "cokes"
30. 6. 2001 00:00
Re: Vyhladavanie
A proč nepoužijete něco, co už je vymyšlené? Třeba Phorum, UBBS?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kim"
24. 6. 2001 09:53
Font
Ty malý fonty jsou nemožný, dříve to bylo čitelnější.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
22. 6. 2001 13:38
Re: Refresh
Mno jo, hat recht, je to tak. Neprisel jsem na to, jelikož používám rovnou adresu [odkaz] a tudíž mi tam furt nehopsaj nejen reklamy, ale ani ten seznam témat (o: Tak takhle to je už docela cool. LAe s těmi jmény posledních pisálků to myslím není úúplně zcestnej nápad. Ošem žít bez toho dokážu (O.
Každopádně díky za radu.
Rozbalit vlákno
0
22. 6. 2001 12:43
Re: Refresh
to kazan: když si příspěvky setřídíš dle data a času a v menu "rubrika" budeš mít vybráno "Seznam témat", tak stačí jen kliknout na "zvolit" a máš refresh v hlavním menu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
22. 6. 2001 12:14
Re: Refresh
Reload je sice na prispevcich, ale neni v hlavnim seznamu auditorii ): a to je skoda. Nechci hlidat deset oken exploreru a delat deset reloadu, chtel bych udelat jeden reload na seznamu a juknout co se zmenilo, kam nekdo pripsal, dokonce bych chtel i bejt mlsoun a videt v seznamu auditorii jeste za nim i kdo neposledy prispel, casto se mi pak stane, ze cucim někam kam sem psal naposeld ja, protoze si nepamatuju v kolik to presne bylo. Neslo by to pro mne udelat? (o: Budu vás pak všude chválit (o: FAKT
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
22. 6. 2001 12:14
Re: Velikost písma
je to fakt na p..u. Boli mne uz sakra oci.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "schimanski"
22. 6. 2001 10:49
Velikost písma
Ten font, co teď používate je pěknej "*". Vůbec nejde zvětšit velikost písma a člověk aby si na to bral lupu. Prosím udělejte s tím něco, čitelnost textu se výrazně snížila. Dříve jsem si mohl upravovat velikost písma podle libosti, což teď nejde.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Villeneuve"
19. 6. 2001 16:37
Font
Konecne pouzivate jiny font nez Times, je to fajn. Ale nejsem si jisty jestli zrovna tenhle rez nejak prispel citelnosti :(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Lu1"
15. 6. 2001 13:32
Re: Refresh
Já jsem ale osel. Díky za info.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mracek"
15. 6. 2001 07:58
Re: Refresh
Vzdyt tu neco podobneho je!"Reload" je to vzdy nad prispevkama!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Lu1"
15. 6. 2001 07:40
Refresh
Nešel by na stránku přidělat buton s refresh? Pokud jsem v diskusi a udělám refresh z browseru, vrátí mě to až na úvodní stránku a musím se znovu logovat. Dík.
Rozbalit vlákno
5
neregistrovaný "RaK1"
2. 6. 2001 10:47
Posunutý čas?
Neposunul se nějak divně čas? Některé příspěvky jsou v čase, který ještě nenastal.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KaZaN1"
1. 6. 2001 11:13
Refresh listu
Ocenil bych v seznamu rubrik tlačítko pro občerstvení. Sice je tam odkaz pro setřízení do druhé varianty, tedy buď podle času nebo podle abecedy, ale já bych chtěl být v řazení podle času a dát jen refresh a vidět tak aktuální stav, kde se něco připsalo.Takhle musím buď udělat reload a znovu zadávat přihlašovací informace, či dát přepnutí do seznamu dle ABC a pak ještě jednou přepnout zase zpátky do seznamu dle času posledního příspěvku. Uf jsem se do toho nějak zamotal. (: ale jistě jset pochopili, co je mým snem. Mějte se fajn.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Boda1"
31. 5. 2001 15:51
Cas?
Bud sem totalne zmatenej (coz je mozny), nebo vam jdou blbe hodiny :-))
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "automobil"
31. 5. 2001 10:00
Cas - je to jeste horsi
Napravou casu doslo k jeste vetsi pohrome. Nebot ma reakce na predchozi prispevky, je ted starsi nez-li prispevky puvodni (viz. rubrika Octavia 1.4 ....)!
Rozbalit vlákno
0
Avatar - pallas
10. 5. 2001 00:00
Re: Vyhladavanie
nedalo by sa vo vyhladavni pridat okrem policka "hladany text" dalsie policko "v case od - do" ??
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 5. 2001 10:16
Re: Prihlasovani
Bohuzel je to tak blbe naprogramovano... Momentalne s tim ale nemame cas nic udelat. TOM AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Fucida"
2. 5. 2001 12:09
Re: Prihlasovani
Aha, tak to fakt nezachrani. Me jen obcas prijde divny, ze se heslo zobrazuje na adresovym radky (v IE)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kvr"
29. 4. 2001 18:56
Re: Prihlasovani
... tady to zije. Rekl bych, ze je to celkem jedno, vzhledem k tomu, ze heslo jde pozdeji s kazdym pozadavkem, tak to jeden POST pri prihlasovani nezachrani.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Fucida"
25. 4. 2001 10:49
Prihlasovani
Mam jednu pripominku: nebylo by lepsi posilat data z prihlasovaciho formulare pomoci post misto get?
Rozbalit vlákno
5
Avatar - pallas
23. 4. 2001 18:18
Re: Co to?
a este jednu vec ... existuje tu nejaka moznost zmenit si heslo?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Vit-Vito"
23. 4. 2001 14:59
Re: Moje prispevky
Pridavam se k pallasovi. Taky me zajima, jak ostatni zareaguji na moje prispevky, ale mam problem najit kam jsem kdy psal.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - pallas
21. 4. 2001 14:42
Moje prispevky
ono totiz nie je jednoduche zapamatat si, kam som pisal, najma ked sa par dni nedostanem k internetu... mozno by bolo riesenim aj vypis "moje prispevky" t.j. vypis tem, kam som pisal, s uvedenim datumu posledneho mojho prispevku a datumu posledneho prispevku v diskusii. Neviem, ci nie som prilis zhyckany z nemeckych stranok, ale spolieham na ceskych programatorov... preco nemat este lepsiu diskusiu nez nemci, ze?
Rozbalit vlákno
1
Avatar - pallas
21. 4. 2001 14:39
Vyhladavanie
mal by som jednu otazku: neslo by nieco spravit s vyhladavanim? Myslim, ci by sa nedalo vyhladavanie prerobit na sposob altavisty, teda s + a - (resp. AND a NOT) a pripadne aj s *, ktora nahradza lubovolny znak. Takto ked chcem vyhladat trebars svoje prispevky, tykajuce sa TDI, zadam do vyhladavania Pallas a druhe slovo uz tam zadat nedokazem, takze mi to vypise vsetky moje prispevky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
13. 4. 2001 09:43
Re: Co to?
Hergot nevite, jak na to heslo ostatnich vzdycky prijde? Pokud ano, poslete mi to do tomas@auto.cz (hlavne to nepiste sem). :-) Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "MK44"
12. 4. 2001 13:24
Re: Co to?
Jojo, právě pod mou taky píše, musím změnit heslo...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Chaosjecurak"
2. 4. 2001 09:19
Re: Co to?
Protoze je to *** hacker, delal to uz vicekrat, nejsi prvni postizeny.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kockan"
2. 4. 2001 09:14
Co to?
Jak je možné že někdo používá stejnou přezdívku jako já? Kockan. Mám ji zaregistrovanou minimálně jeden a půl roku. Chová se mojím jménem hulvátsky, a pak to padá na moji hlavu. Prosím o nápravu.
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "Pavel_KR5"
27. 3. 2001 16:46
Re: předešlých 20 / dalších 20 ???
Díky za změnu na "starší" & "novější". Pavel.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "HAROUS"
27. 3. 2001 14:33
Re: Velikost není rozhodující, ale
Moc bys mlsal...:-) Toho dlouhyho retezce je skoda, ale dnem kdy se to zrusi, tak se urcite zase nejakej blbec najde...:-(
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
27. 3. 2001 14:17
Re: Velikost není rozhodující, ale
ja mam dotazy v podstate 2: neslo by zrusit to nahrazeni za dlouhy retezec "prilis dlouhe slovo" ? Driv se to tu zavedlo kvuli nejakym pitomcum, kteri rusili diskuzi, ale skoro denne se tu potacim s problemem, ze nemuzu napsat najednou v kusu www adresu a kdyz ji rozsekam mezerama, zase se najdou nekteri, kteri to neslozi. Dalsi vec, co mne trapi je, ze pri hledani nejsou nalezene prispevky setridene jen sestupne, ale pripada mi, ze jsou tridene abecedne podle nazvu tematu a v nem teprve sestupne. Vetsinou, kdyz hledam, tak vim, ze hledam neco, co nekdo rekl tak pred mesicem. Nez ale clovek proleze vsechny rubriky a v nich se podiva podle sestupneho data na prispevky, je to moc casove narocne. Za zminku by taky stalo hledani klicoveho slova pouze v ramci jednoho konkretniho tematu. Diky za vyjadreni.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
23. 3. 2001 10:18
Re: Velikost není rozhodující, ale
zmeny jsem si vsiml, je to lepsi ( starsich -novejsich )
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
22. 3. 2001 13:26
Re: Velikost není rozhodující, ale
Na nasem webu se nic, co by se velikosti pisma tykalo, nezmenilo. Asi je "porucha na vasem prijimaci" :-) Mohlo by stacit primo v brouseru prepnout na mensi font. Pokud jsme vsak jediny web, ktery se Vam zda vetsi, potom nevim, kde je chyba.

J.S. - auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
22. 3. 2001 13:22
Re: předešlých 20 / dalších 20 ???
Omlouvam se za nemale prodleni - moc prace. Nicmene hotovo.

J.S. - auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Hufnágl1"
21. 2. 2001 19:37
Velikost není rozhodující, ale
Posledních pár dnů se mi zdá, jako by celému servru auto.cz nějak vyrostly písmenka. Je to i u Vás, nebo se mi zbláznil sčot?
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "Pavel_KR5"
21. 2. 2001 12:24
předešlých 20 / dalších 20 ???
Apeluji na logiku pro pohyb v rámci jednoho tématu . Když si člověk pomocí "dalších 20" skočí na starší příspěvky, tak když potom chce jít dál (do minula nebo do budoucna), tak je to dost matoucí. Navrhuji formální úpravy - místo obzvlážtě matoucí ikony "předešlých 20" dát ikonu "novějších 20". Analogicky místo "dalších 20" by šlo dát "starších 20".
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "radex"
16. 2. 2001 16:46
Re: seznam temat
Ja jsem ale uuuuuuuplne blbej
Rozbalit vlákno
0
15. 2. 2001 09:16
Re: seznam temat
Pokud máš v horním menu zobrazen nápis "Seznam témat", tak stačí jednou kliknout na "zvolit", pokud tam máš něco jiného, tak si nabídku rozbal a vyber "Seznam témat" a jseš tam.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
15. 2. 2001 08:42
Re: seznam temat
tak rozklikavej rubriky ze seznamu pres shift, je to rychlejsi, lepsi. Rozkliknes treba deset najednou, muzes se odpojit z internetu, precist a na odpovidani znovu pripojit.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "radex"
14. 2. 2001 11:13
seznam temat
Docela mi zde chybi navratove tlacitko. Tzn.,kdyz si ctu nejakou rubriku a pridam tam prispevek, musim potom klinkout 3xzpet abych se dostal na seznem temat. Jedno tlacitko "na seznam temat" by neskodilo.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "mfilip"
1. 2. 2001 15:14
Re: Potrebuji Poradit
ale maji tam pitomy prohledavac, ktery asi prohledava pouze nazory ctenaru, takze je mi lito.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
1. 2. 2001 15:00
Re: Potrebuji Poradit
na 100% to bylo zhruba pred 1/2 rokem zverejneno na www.autonovinky.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Tomi11"
31. 1. 2001 16:20
Potrebuji Poradit
Jednou jsem se doslechl od meho znameho, ze videl na internetu placenou reklamu, presneji receno, polepite si auto reklamnimi samolepkami. Ovsem problem je v tom, ze on uz si nevzpomina, kde to presne bylo a ja uz sedim treti den u internetu a stale marne. Timto se na vas obracim, jestli by jste mi mohl nekdo poradit a popripade se ozvat na mou mailovou adresu. Kostecka.Tom@Post.cz

Mnohokrat dekuji
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "mfilip"
17. 1. 2001 09:15
Bez nadpisu
Zacina mne rzocilovat "Prilis dlouhe slovo". Kvuli nejakym pitomcum, co dlouhymi nesmysly prehlcovali rubriku si ted clovek nemuze ani normalne predat adresu na i-netu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pohoda"
16. 1. 2001 15:07
Re: nově...
zřejmě to byly nějaké technické problémy, už je to normální
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pohoda"
16. 1. 2001 08:33
Re: nově...
no tak to jsem teda dneska málem bloudil, budeme si zvykat, nebo je to překlep, nebo někdo hacknul tenhle server? (na adrese www2.auto.cz to vypadá ale úplněn jinak...)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
7. 12. 2000 09:21
Re: Presun do archivu
Presunovani temat do archivu je opraveno - diky za upozorneni. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "automobil"
29. 11. 2000 18:07
Presun do archivu
Pro spravce: Chtelo by to presunout do archivu "mrtva" temata. Sam uvadis, ze se tak stane po 14ti denni ztuhlosti tematu. Zase to zde bude prehlednejsi. Diky.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Fenix"
29. 11. 2000 07:28
Re: TO Kpt. Chaos
Ja nevim, ale zda se mi, ze tady Kpt. Chaosovi nebo Kouterovi nebo komu, unika jeden dulezity a zasadni fakt. Toto je uz podle nazvu server pro lidi, kteri se chteji venovat diskuzi o autech a motorismu vubec. Prispevky, ktere se objevili v tematech Efjednickujte s Emmelem a Formula One Grand Prix 2 nemaji s tematem nic spolecneho. Nadavani MK44, Dizzymu nebo Slovakum je opravdu skvely odraz inteligence. Ale nejde o to, jestli jste tam nadavali, nebo jestli oni nadavali vam a vy jim to vraceli, ale jde spis o princip, ktery vam zjevne zcela nedochazi. Tady se mluvi o autech, motorismu, zavodeni, technickych potizich. Ale jinak je fakt, ze je demokracie, takze vam to tezko nekdo zakaze. Zalezi to na Vasi inteligenci, takze je to beznadejne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Orpheus"
29. 11. 2000 00:00
TO Kpt. Chaos
Omlouvam se Tome, ze pouzivam tuhle rubriku, ale mel bys to cist taky. Uz jsem tu dlouho nebyl, takze jsem malicko mimo misu, ale myslim, ze ma trochu co rict. Chaosi, mozna se pravem rozcilujes, ze se mazou prispevky nevyhovujici slusnemu vyjadrovani, ale zustavaj prispevky nevyhovujici obecne slusnosti. To o cem je ale tady rec je, ze TY se prihlasujes pod cizim jmenem a kazis tak ostatnim dojem. Nech na nich, at si podle prispevku kazdeho udelaji vlastni nazor. Nikdo ti nebrani napsat do rubriky jako Kpt. Chaos a napsat tam:"Podivejte se RB je rasista a myslim si, ze je......" V cem je problem? Proc se musis prihlasit jako on a psat tam nejaky hovadiny jeho jmenem?? Nestacej ti, ty ktery pise sam? At uz si mysli cokoliv, je to jeho pravo.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "candy"
23. 11. 2000 17:46
KDE JE TEN HUMMER ?
CAU LIDI, PRED PAR MESICI JSEM TADY UPOZORNIL REDAKCI AUTO.CZ ZE JIM CHYBI V KATALOGU AUTOMOBILU NABIZENYCH NA NASEM TRHU HUMMER. A TEHDY MI TOM ODPOVEDEL ZE HO TAM CO NEJDRIV PRIDA. ALE DODNES SE TAK NESTALO. KDE JE PROBLEM ???
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
11. 11. 2000 12:37
Re: To: Tom auto.cz
no jo, ale s tím už nic udělat nejde... Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamikaze1"
10. 11. 2000 23:04
Re: To: Tom auto.cz
BTW. co jsem ted koukal do auditu tak se ten dotycny hlasi jako R.BARR1CHELLO, takze s jednickou misto i :-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamikaze1"
10. 11. 2000 22:56
Re: To: Tom auto.cz
.... tak je to bud stejna osoba nebo zna heslo, protoze to, ze se drive dalo psat za nekoho pres HTML, jste nastesti osetrili...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamikaze1"
10. 11. 2000 22:56
Re: To: Tom auto.cz
Pokud je jednou zaregistrovany login, nejde tento zaregistrovat znovu s velkymi pismeny, to bys mel jako autor serveru vedet ;-) Je to o tom jak se clovek prihlasi, jestli to napise velky nebo maly. Takze pokud pouziva nekdo stejny login s velkymi pismeny......
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 11. 2000 22:06
Re: To: Tom auto.cz
kapitáne (pokud jsi to psal ty) - div, že se nerozpláčeš, že jsme pár sprostých přízpěvků smazali, ale že jsi dřív sám likvidoval tuto diskuzku (hromadným vkládáním přízpěvků) ti vůbec nevadí. Takže ty tvé řeči neberu (zatím - třeba se vzpamatuješ). Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kouter"
10. 11. 2000 18:02
Re: To: Tom auto.cz
Buď tady za obsah tohoto fóra ručíte a v tom případě si asi budete muset pročítat všechny

příspěvky. Jestli to ovšem necháváte pouze na tom, co vám sem kdejakej magor napíše a slepě

plníte žádost, tak to je zvláštní. V tomto fóru

se nachází daleko víc vulgárních příspěvků

vhodných ke smazání. Ovšem z vašeho přístupu

je patrné, že je jednodušší populisticky smazat příspěvky některých jedinců zcela plošně, i když

ne všechny byly nevyhovující i z pohledu zdejší

rádobymorálky. Jsem názoru, že obecný jazyk český

se používá i v běžném životě. Ale hlas lidu, hlas

boží. Proto smažeme úplně všechno, co sem napíše

Brzetia, Pikárd, Biehn, Chaos ... a teď třeba

Tifosi (neviděl jsem v jeho příspěvcích něco nevyhovujícího). Co vadí zase mě, je to, že

nikomu nevadí příspěvky nacionalistické, které

hraničí s trestným činem. Na ty si zdejší moralisté nestěžují, tak je prostě nesmažeme, že?

Matně si vzpomínám na příspěvky Našrota, ale dokonce i nyní velmi aktivního stěžovatele RB.

Typický dvojí metr, že? Mě osobně vadí míň slovo

*, než kupříkladu *** skopčák.

Takže tady nechte raději diskusi demokratickou,

ať každý mluví jak mu zobák narostl. Je to určitě

lepší, než cenzura, která se vztahuje pouze na někoho. Ono by se mohlo jednou zase stát, že někdo zdatný se naštve a udělá opět důkladnou

probírku tohoto chatu. Vůbec bych se tomu nedivil. P.S. Ono zabezpečení tohoto serveru není

ani po současných změnách až tak extra, i když

snaha tu je. Ale Pentagon to není.

S úctou Kap.Ch.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kouter"
10. 11. 2000 17:20
Re: To: Tom auto.cz
Dej si studený obklad a navštiv psychiatra.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
10. 11. 2000 11:41
Re: To: Tom auto.cz
Na heslo se nelguje, používá nějak jen ta velká písmena, nevím jak, píše to u mě v tématu Rubens Barrichello fan club a píše tam samý voloviny. prohlídni si to a uvidíš. Nemusíš mazat všechny jeho příspěvky, úpně mi stačí když je smažeš u mě. Nevím co už by k tomu dál uvedl. přečti si to a uvidíš sám. Díky Rubens
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 11. 2000 11:04
Re: To: Tom auto.cz
Počken, tomu nerozumim. V adminu zadneho R.BARRICHELLO (velkymi pismeny) nemuzu najit. Jak to teda je? Loguje se na tve heslo nebo ma zalozen jiny login jen s velkymi pismeny? Kde muzu ty jeho prizpevky najit - presne. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
10. 11. 2000 09:19
Re: To: Tom auto.cz
Píše pod cizíma jménama: používá velká písmena a přihlšuje se jako FIK nebo R.BARRICHELLO, otravuje v tématu Efjedničkujte s emmelem a Rubens Barrichello Fanc club, píše tam nesmysly.

Jukni se do mého tématu Rubens Barrichello a uvidíš.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 11. 2000 20:01
Re: To: Tom auto.cz
Co konkrétně dělá? A kde? Musím se na to podívat než případně něco smažu. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 11. 2000 20:00
Původní zpráva
Jo, jinak se nám konečně podařilo opravit funkci "Původní zpráva", takže ji můžete směle využívat. Funkce zobrazí původní přízpěvek na který bylo odpovězeno. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 11. 2000 19:57
Re: To: Tom auto.cz
Chlapi fakt mě už štvete. Nevím kdo z vás je tak blbej, že musí ostatní prudit, tak, že jim to tady znechutí. Bohužel nemám čas pročítat všechny témata, takže s tím nemohu moc dělat. Jedno je jisté, tito lidé ničí MotorCafé. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kouter"
9. 11. 2000 16:28
Re: To: Tom auto.cz
Smažte příspěvky Barrichella a Lotuse (stejná osoba). V některých větách má hrubky nebo špatný

slovosled. Děkuji. ( Zatím plníte skoro všechny

blbosti, co si kdo vymyslí, tak doufám, že splníte

i toto přání. Čest blbosti, kterou je protkáno toto fórum. A bohužel auto.cz nevyjímaje.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kouter"
9. 11. 2000 16:23
Re: To: Tom auto.cz
Smažte všechno, všichni ničí všechno.

Tady už je to fakt paranoidní. Stává se z tohoto fóra fraška.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
9. 11. 2000 09:09
Re: To: Tom auto.cz
Smažte Tifosiho!!!!!!!! Ničí mi téma. smažte všechny jeho příspěvky. Ať si jde otravovat jinam!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Lotus"
2. 11. 2000 10:59
Re: To: Tom auto.cz
Díky za smazání. Ještě by jsi mohl smáznout něco od toho Tifosi. To je taky Pako! Díky Lotus
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dizzy1"
1. 11. 2000 19:58
Bez nadpisu
Brzeriu jsi mazat nemusel, ale zapmněl jsi na : Biehn, kouter
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
1. 11. 2000 19:51
Re: To: Tom auto.cz
OK, skusim to pomazat. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Lotus"
1. 11. 2000 10:10
To: Tom auto.cz
Tome, smaž prosím tě všechny příspěvky od těchto lidí, poškozují normální diskuzi v Auto cz a byl bych i pro úplný zákaz jejich vstupu sem: Jedná se o: kpt. chose, Brzetia, Tifosi, Pikárd. Díky Lotus.
Rozbalit vlákno
17
neregistrovaný "Exioce"
30. 10. 2000 20:11
Bez nadpisu
Sakra, jsou ty připomínky vůbec k něčemu ? Vidí tu někdo kompetentní, co se tu děje ? Myslím tím Efjedničkujeme s emmailem
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bob_1"
25. 10. 2000 11:44
Orig?
Kratce, ze nefunguje Orig u prispevku je muj problem (Linux, NN 4.72), nebo je to feature?

Diky BoB
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dizzy1"
20. 10. 2000 23:04
Bez nadpisu
a malem bych zapomněl na : Biehn
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dizzy1"
20. 10. 2000 22:53
Brzetia
To jsi to pěkně smazal a to si jako myslíš, že když si změníš nick, tak nevíme o koho jde ?

Tome, smaž prosím příspěvky od :RakeV, oprc a Onyx, snad je to jednou přestane bavit, když se to bude mazat.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Alex1"
19. 10. 2000 11:13
Re: Pár idio....
MK44, diky za rozsireni meho navrhu, ja s tim souhlasim. Dobrej napad.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dizzy1"
18. 10. 2000 14:34
Brzetia
Co to placas ? Ze jste s tim nezacli ? To si snad delas srandu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Orpheus"
18. 10. 2000 07:45
Díky
Díky, moc to pomohlo. Doufejme, že nějakou je nějakou chvíli zase tohle neposedne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Sun"
18. 10. 2000 07:28
Chce to mazat
Spravme capa zahradnikom ...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "MK44"
17. 10. 2000 22:28
Chce to mazat
BRZEITO, jestli myslíš, že jsem to začal s tim, že jsem ti řekl *, tak to nebude zas až tak žhavý. Myslím, že to byla má reakce na tvoje přání smrti jednomu pilotovi F1. To je vše. Rád bych to všechno smazal a dál se bavil inteligentně o F1 tak, jak to má být. Vulgarismy si nechme pro své spolužáky.

Jestli bereš moji nabídku na hození toho všeho pryč a čistým štítem, tak se ozvi...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "dizzy1"
17. 10. 2000 19:21
Chce to mazat
a mazat a mazat, ono je to přestane bavit. Čas znova to smáznout !!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "MK44"
17. 10. 2000 16:36
Re: Pár idio....
Orphee, oni si můžou v klidu změnit loginy na Brzejta a Pikhard, nebo tak, mnohem lepší by bylo Alexovo řešení. Problém je v tom, že někdo založil téma před spoustou času a teď už tam třeba nechodí, tak nemůže mazat. Chce to prostě někoho určit, o kom víš, že je spolehlivej a tak a kdo tam chodí. ten by pak mohl, kdyby věděl, že třeba na delší dobu nebude mít přístup k internetu, někomu sprácovství předat a tak dále...nevim, jak by to fungovalo v praxi, vyjádřete se i vy, ostatní!!!

P.S. Díky, Tome, funguje to...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Alex1"
17. 10. 2000 15:46
Re: Pár idio....
Mozna by to chtelo zavest neco jao management kazdeho tematu. Managerem by byl zakladatel tematu a mohl by prispevky mazat. Mohlo by byt taky vylepseno ovladani, docela mi vadi ze kdyz ulozim prispevek, nemohu hned skocit na seznam temat.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Orpheus"
16. 10. 2000 08:11
Pár idio....
Tome, nemůžeš si udělat nějakej filtr, kterej by tak jednou za den smazal všechny příspěvky BRZETIi, Pikárka a Onyxe?? Teď jsem koukal, že v nejčtenějšim tématu přes víkend natvořili nejmíň 10 stránek plků a podobně. Nedá se jim třeba poslat 220 do klávesnic?? Dík
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Exioce"
13. 10. 2000 22:22
Bez nadpisu
Smazejte všechny příspěvky Brzetii a Pikárda, divím se, že to ještě nikoho nenapadlo.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
11. 10. 2000 10:40
Re: Díky Tome
OK. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
10. 10. 2000 13:23
Díky Tome
Nechám si asi tenhle, stačí mi to,!!! Ještě jednou dík!!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 10. 2000 12:38
Re: HUMMER v katalogu
Jo jo Hummer tam chybi a asi jej tam budu muset hodit :-) Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 10. 2000 12:37
Re: Zničte Kapitanchaose!!!
Smazano. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 10. 2000 12:33
Re: Zničte Kapitanchaose!!!
login Barrichello jsem zrusil. Kdyztak se ozvi na tel. 0603/537352 a zalozime ti noveho Barrichella a novym heslem. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Rom1"
6. 10. 2000 15:00
Re: Zničte Kapitanchaose!!!
Neslo by nejakym zpusobem zamezit dlouhym slovum, aby nemohl jen tak nicit formatovani rubryk ???

Treba automaticky neukladat prispevky, ktere obsahuji slovo delsim nez cca 30 ???
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "King Of The Road"
3. 10. 2000 17:41
Re: Zničte Kapitanchaose!!!
zajimalo by me, jak se tohle da udelat. Tome, prosim prosim, jiz zmineny kapitanchaos nam ponekud rozhodil tema Buzzin Hornets of Jordan, prispevek 1015 (nebo 1016???). Prosim o odmaznuti. Diky King
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
3. 10. 2000 15:59
Zničte Kapitanchaose!!!
Přihlašuje se na můj login(Barrichello), zřejmě zná heslo, prosím tedy o zrušení tohoto loginu!!Díky!!!
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "candy"
27. 9. 2000 21:04
HUMMER v katalogu
Zdravim,

chtel bych se zeptat, proc jeste neni v rubrice "Katalog" terenni automobil HUMMER, kdyz tam je napr. i Bentley. Pokud vim, tak uz se k nam oficialne dovazi, a dokonce je v Praze prodejna techto vozu, tak si myslim, ze by si to zaslouzili. Diky za odpoved ...
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "mfilip"
27. 9. 2000 07:32
Re: par navrhu
Bojim se, ze to bude pro nize uvedene udalosti lehce zneuzitelne.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
26. 9. 2000 10:31
Vaše připomínky
Ahojte, vaše připomínky bereme v úvahu. Po vyhodnocení provedeme úpravy MotorCafé. Díky. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paia"
19. 9. 2000 10:44
Re: par navrhu
Ne, kdyz treba omylem poslu duplicitni prispevek, nebo kdyz tam mam nejakou chybu a chtel bych to opravit.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
19. 9. 2000 10:25
Re: par navrhu
Jsem ostre proti mazani vlastnich prispevku. Jak si to predstavujes ? Nekdy neco napises a pak za tim nechces stat ?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "paia"
18. 9. 2000 08:22
par navrhu
Jsem tu sice novackem, ale presto bych mel par veci (zkusenosti z Magea a Cyberspace):


- moznost vytvoreni vlastnich zalozek


- odlisne zobrazovani novych prispevku


- moznost mazani vlastnich prispevku

Navic se mi ted stalo, ze neslo pridat prispevek. Zkusil jsem to opakovane a bez uspechu.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "auto.cz1"
12. 9. 2000 19:12
Re: heslo
Je to komplikovanější, ale zavolej mi na 0603/537352 a uděláme tu změnu. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
12. 9. 2000 19:09
Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse
Jestli myslíš téma: Opel Astra Classic, vše o ní, tak to jsem dnes schválil. Omlouvám se, ale v redakci těžce nestíháme (alespoň já ne), ale je to z důvodů blížících se vylepšení mnoha věcí na našich webech. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Beran1"
12. 9. 2000 15:31
Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse
Jenže přesně tohle jsem udělal dvakrát. Poprvé ještě před výpadkem vašeho serveru a bez výsledku. Přesně dle návodu jsem čekal, až to někdo, snad admin, schválí. Jenže na schválení bych čekal do soudného dne. Takže ta špatná reklama je opět na vaší straně. J.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mattoni1"
12. 9. 2000 09:37
Re: Marně čekám na zřízení nové diskuse
Spatnou reklamu delas jen svym schopnostem. Kdybys poradne kouknul, tak hrave najdes pod "Rubrika" akci "Nove tema" a hrave si ho zalozil a neprudil tady. Zdar.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Beran1"
12. 9. 2000 09:26
Marně čekám na zřízení nové diskuse
Dvakrát jsem už psal, že chci zřídit novou diskusi (ve folderu OPEL diskuse ASTRA Classic)a marně čekám, kdy se toho někdo ujme. Myslím, že ignorování takových žádostí je dost špatnou reklamou. Zvláště pak v případě, kdy se chystám tohle auto koupit a v chatu jsem si chtěl ověřit správnost svého rozhodnutí. Už je dávno po dovolených, tak snad začněte makat! "Ještě že máte v desateru" že se máme zdržet sprostých a hrubých slov. Výrazy z tohoto ranku se totiž nabízejí...
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "pedro11"
11. 9. 2000 14:09
heslo
Lze nejak zmenit heslo pro prihlaseni do motorcafe? Diky
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "auto.cz1"
11. 9. 2000 09:00
Re: Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
k tomu JS a PHP - JavaScript pouzivame opravdu minimalne - jen pro udrzeni konzistence framesetu - to se PHP obslouzit neda, dale na automaticky vyber z pop-up menu a zobrazeni fotek v novem okne - tady se JS da vynechat, ale zjednodusuje a zrychluje ovladani. A konecne - "orig" nema problemy s JS ale s chybickou prave v PHP - na vysvetlenou - programovani pro nas dela externi firma a nekdy je s nimi obtiznejsi komunikace. Nicmene vydrzat - pracuje se na mnoha zmenach.Jirka
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Barrichello1"
8. 9. 2000 09:09
To bych taky....
... rád věděl.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cosworth1"
7. 9. 2000 17:58
Bez nadpisu
rád bych se zeptal, jaké jste měli probémy, že byl server cca 2 dny nedostupny a hlasilo to je "provoz serveru u spolecnost AT ukoncen"
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Beran1"
6. 9. 2000 15:54
zřízení nové grupy
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Porsche951"
21. 8. 2000 23:20
Online?
Hele nemůže bejt tahle věc online? je to hrozná pruda takhle. Prostě udělejte chat a je to, ný?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cokes"
15. 8. 2000 12:27
Re: Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
No cožpak o to, nový okýnko se mi otevře, ale nic v něm...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pavel_001"
15. 8. 2000 11:45
Re: Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
Bohuzel je delany pres JavaScript, ktery mam z jistych duvodu vypnuty, tudiz me nefunguje...

Mel bych u teto prilezitosti pripominku - trosku zredukovat mnozstvi javascriptu, v 90% je jeho pouziti naprosto zbytecne a ve zbyvajicich 10% vlastne taky, protoze na serveru Vam bezi PHP (tusim verze 3.0.12 ??).

Dekuji moc.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Evo"
9. 8. 2000 22:24
impreza
zajimalo by ze ktereho casopisu jsou scannovane fotky na Imprezu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
4. 8. 2000 10:49
Bez nadpisu
ne
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cokes"
4. 8. 2000 09:39
Funguje vám někomu pořádně link (Orig.)?
Mně ne. A všiml jsem si, že už to docela dělá problémy v komunikaci, leckdy člověk musí opravdu pátrat komu který příspěvek patří...
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "mfilip"
4. 8. 2000 08:33
Bez nadpisu
ja vim, ze to je blbinka.... Ale kdyz se pise prispevek, tak to nevyplni nahore kolonku "pocet prispevku". Mozna to tak ma byt.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Fenix"
3. 8. 2000 13:35
Re: italic
Ja myslim, ze programatori tady s tim trochu zahybali, za coz zaslouzi uznani! :o)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mrazik11"
3. 8. 2000 13:10
Re: italic
Díky. Aspoň je vidět, že se tady od programátorů ne o děje.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
2. 8. 2000 10:40
Re: italic
Hotovo. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mrazik11"
1. 8. 2000 14:46
italic
Jsem proti stylu Italic. Dle mého je hůře čitelný. Změňte to zpátky, pěkně prosím ?
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "mfilip"
1. 8. 2000 14:23
Bez nadpisu
italika se mi nikdy nelibila.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
18. 7. 2000 23:07
Re: To: Auto.CZ
To:TOM Dekuji za vyslyseni meho prani(pridani archivu do zalozky rubrika).Moc mi to pomohlo, rad se hrabu ve starych tematech a ted mam opet moznost.Jeste jednou DIKY...

Kamil*
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
18. 7. 2000 13:07
Re: To: Auto.CZ
Kapitáne co zas blbneš? Pokud chceš něco "heknout" v pravém slova smyslu, tak otravuj na serverech, kde ti to alespoň přinese "slávu" v tisku a na Internetu, ale tady na MotorCafe ti to "přenese" tak akorát houby... Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
18. 7. 2000 10:26
Bez nadpisu
Mel by se lecit, myslim si, ze nejlepe udelame, kdyz jej budeme ignorovat. Nejvetsi radost mu dela cteni prispevku reagujicich na jeho cinnost.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Barrichello1"
18. 7. 2000 10:19
To: Auto.CZ
Zničte toho * Kapitanchaose!! je to idiot, dělá si z nás srandu, to mu nemůže projít!!!
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "kapitanchaosu"
17. 7. 2000 20:46
Bez nadpisu
Nazdar blbecci, teste se.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
11. 7. 2000 08:39
Re: témata
Nevykladej, ze mas klavesnici Olivetti. To maji jen nejvetsi frajeri ( ja mam Cina ).Ha. A nemas tam nahodou nemecke Windows a MSIE 5.0 ? Ha ha.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
10. 7. 2000 20:20
Re: témata
Pokud to pujde do te zalozky budu rad.Diky za zajem Tome.

Mfilipe ten interface to nebude,mozna je to klavesnici.....je totiz italska(treba jako fiat).Ha

Kamil*
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
10. 7. 2000 12:15
Re: Re:
Uz je to O.K. K cemu slouzi "Jdi na prispevek" ? Zadava se text nebo cislo ? Cislo asi ne, protoze prispevky nejsou ocislovany. Na text to nereaguje. P.S. Kamil*e: Nebude to interfacem mezi pocitacem a zidli ?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
10. 7. 2000 11:13
Bez nadpisu
To si delate srandu s tim asceding tridenim podle casu v ramci rubriky ? Vite jak dlouho bude trvat, nez si clovek precte posledni prispevek v rubrice o 3000 prispevcich ?
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "auto.cz1"
10. 7. 2000 09:03
Re: témata
Je to fakt divné, protože já mám taky W98 a IE5 a funguje mi to bez problémů. Přesto na to upozorním našeho programátora a zeptám se ho zda by nebyl problém dát do menu "rubrika" položku Archiv. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
9. 7. 2000 13:14
Re: témata
Pouzivam Win 98 a prohlizec MSIE 5,0.Obvykle se mi to nacte po tema Tuning a dal ni kus.Nekdy dokonce pouze po tema Rally.Vas archiv jsem nevidel od doby zmeny stranek.Pridejte, prosim do zalozky rubrika i archiv.

Diky Kamil*
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
9. 7. 2000 12:16
Re: témata
To je divné. Nám to funguje dobře a nikdo jiný si také nestěžuje. Jaký používáš prohlížeč? a na jaém systému? Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
8. 7. 2000 18:20
Re: témata
Po zmene designu Vasich stranek se mi jen zridka nacte cela obrazovka.Nektera temata jsou mi tak skryta.Nejvic me vadi,ze se nemuzu dostat do archivu temat,ktere je az uplne dole.Nevite co s tim???Pripadne nemuzete presunout archiv nahoru??

Dik Kamil*
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
7. 7. 2000 13:54
Re: témata
Samozřejmě nemusíte klikat na reklamy Billboardu. Z toho nic nemáme :-) Pokud občas na něco klikat, tak na "opravdové" reklamy. Renault, Škoda, Autosalon Klokočka, atd. Ale nikoho nepřemlouvám. Díky. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
6. 7. 2000 16:13
Re: témata
Tak tedy moje soukromá výzva. Kdo chcete nějaké změny na MC, klikejte na reklamu. Díky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
6. 7. 2000 11:04
Re: témata
Profit mame z impresi, ale dulezity pro agentury je samozrejme i click rate (pomer zhlednuti/kliky). Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
5. 7. 2000 17:56
Re: témata
Pomůže vám, když občas kliknu na Banner? Nebo máte profit pouze za Impresions? Napište mi. Viděl bych tudy oboustranně výhodnou cestu k dalším úpravám MC.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
4. 7. 2000 16:55
Re: témata
S 110 R - Ceska legenda - přesunuto do Škoda - naše značka
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
4. 7. 2000 16:54
Re: návrh na návrat rubriky Opel Calibra-životní názor do hl
Vráceno do hl. diskuse. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
4. 7. 2000 16:52
Re: tome prosím ozvi se...
Ahoj, sorry byl jsem na dovolene. Kontakt je tomas@auto.cz Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
3. 7. 2000 10:26
Re: témata
Taky jsem chtel na to upozornit. Problem bude asi v tom, ze se to musi delat rucne a spravci MC na to urcite cas mit nebudou, protoze kdyby diskusi v MC sledovali, neuniklo by jim, ze nekdy jsou pripominky i 14 dni bez vyjadreni. Jinak, potrebovalo by to nejaky citelny zasah spravce, ktery se aspon trochu vyzna ve znackach aut, aby napr. rubriku S 110 R - Ceska legenda presunul do nadrubruiky SKODA. Vubec by jeste "Hlavni diskuse" mohla byt rozdelena na tema obecne a tema zamerena na konkretni znacku auta
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pohoda"
3. 7. 2000 08:44
témata
Je tu několik mnoho živých témat, která de facto pokračují v diskusi, která se vedla v tématech dnes archivních; nasvědčuje tomu i výrazná podobnost názvů.... Námět: dalo by se při zakládání nového tématu, před tím než bude skutečně založeno, nabídnout zakladateli podle shodných, podobných, klíčových... slov jiné téma už existující třeba i v archivu témat?
Rozbalit vlákno
12
neregistrovaný "RSD"
27. 6. 2000 21:27
Re: tome prosím ozvi se...
..tak nic.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
26. 6. 2000 10:00
Bez nadpisu
Neslo by v budoucnu zvolit zpusob setrideni uz pri prihlaseni na uvodni strance ?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "RSD"
25. 6. 2000 21:16
tome prosím ozvi se...
kdisy dávno, před několika týdni jsi mi poslal mail, jenže pak se mi zhroutil server a já už jsem z toho krámu nedostal zpátky tvoji mailovou adresu. Pokud Máš zájem o nějaké novinky, tak se ozvi a já ti to pošlu....přednostně. Ahoj RSD
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "burjoa"
25. 6. 2000 15:02
návrh na návrat rubriky Opel Calibra-životní názor do hlavní
Vážení ! Diskuze je o diskutování , to je bez diskuze. Proto se musím důrazně ohradit PROTI začlenění mnou založené rubriky OPEL CALIBRA-životní názor do "klubu" Opel...protože tato rubrika měla být spíš O LIDECH , kteří tím autem jezdí , NIKOLIV o AUTU samotném. Nezlobte se na mne , ale dát tuto pro diskuzi ideální rubriku vedle jiné , která se zabývá opravami je vpo´dstatě úlet !!! Proto není divu , že do níé nikdo dále nepřispívá. V této rubrice ( asi jí ten člověk který ji přeřadil vůbec nečetl ) šlo O LIDI V RáDOBY SPORTOVNíCH VOZECH ( = Calibra) , pozéry a testosteron. Vy jste jí tímto zásahem zlikvidovali...prosím , vraťte jí do hlavní diskuze !!! Vždyť tam máte i kluby jiných aut !!!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "joe_st1"
23. 6. 2000 21:43
Bez nadpisu
Tome, je to v pohode :-) kdo to nevidi at si poridi lepsi monitor :-) *to je for* na me 17" 1024x768 je to naprosto ok. jinak pouzivam Netscape Comm. 4.7.


Diky a "hold on" ! Joe
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
23. 6. 2000 17:20
Re: Velmi dobre, ale..
OK, popřemýšlíme o těchto dalších navrzích. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Boda1"
23. 6. 2000 12:02
Re: Velmi dobre, ale..
Nebo tak, to co navrhuje mfilip mi pripada i technicky realizovatelnejsi a zastane to stejnou funkci.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
23. 6. 2000 11:59
Re: Velmi dobre, ale..
Ja jsem o neco podobneho chtel taky pozadat, ale netroufl jsem si, protoze jsem si rikal, ze uz bych chtel moc, kdyz jste mi udelali trideni podle casu. Pripojuji se k Bodovi s poznamkou, ze castecne by i jemu mohlo pomoct, kdyby se dalo vyhledavat pres vsechny rubriky na zaklade klicoveho slova. Po zadani klicoveho slova by se mohly najit vsechny prispevky s klicovym slovem a jejich odpovedi. Napr. pri hledani klicoveho slova napr. "Boda" by se mu mohly nabidnout vsechny jeho prispevky setridene podle casu a jejich odpovedi. Kdybych chtel hledat podle "OCTAVIE" nasly by se mi vsechny prispevky od toho blba ...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Boda1"
23. 6. 2000 11:23
Velmi dobre, ale..
Pratele, rad bych vam podekoval, ze se o forum starate a snazite se o zlepseni. Pokud mohu navrhnout jeste jeden zlepsovak, pak je to trizeni podle toho, kam jsem naposledy zapsal prispevek. Ja totiz casto zapomenu, kam vsude jsem prispival, toto by vedlo k zprehledneni. Rovnez nejake upozorneni, ze mi nekdo odpovedel by nebylo spatne. No, mozna chci moc, ale alespon mate o cem premyslet :-))
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Barrichello1"
23. 6. 2000 10:56
Re: Faktu super
To je pravda, každému se nezavděčíte, ale já po žádnejch změnách nevolal, já byl spokojenej se starou dobrou verzí. No snad si časem zvyknu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
23. 6. 2000 08:58
Re: Faktu super
Ted nevim Barri, jestli to myslis vazne nebo ne. Ale kazdemu se nezavdecime :-) Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Barrichello1"
23. 6. 2000 08:32
Faktu super
a úplná nádhera jsou ty milimetrový datumy - kdo se v tom má vyznat??????
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Hafik11"
23. 6. 2000 08:01
Pochvala
chválím poslední změny, fakt je to lepší. Díky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pohoda"
23. 6. 2000 08:01
Re: Trideni
díky! díky!, přehlednější, sympatičtější.... díky
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Hortt"
22. 6. 2000 21:39
Re: Trideni
Jo,jo pořád se něco děje. A občas i k lepšímu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
22. 6. 2000 15:44
Re: Trideni
Neboj tlacitko tam nakonec nebude - jen textovy odkaz. Navic se design (html zalomeni trosku zmeni (k lepsimu) Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Villeneuve"
22. 6. 2000 15:05
Re: Trideni
Super. Akorat ty tlacitka jsou priserne - vzdycky vsem davam vas server za priklad perfektniho konzistentni ho designu, tak si to neposerte :)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
22. 6. 2000 12:31
Re: Trideni
Super!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
22. 6. 2000 12:24
Trideni
Diky za trideni. Je to super.
Rozbalit vlákno
5
neregistrovaný "auto.cz1"
19. 6. 2000 12:54
Re: pochvala
Hotovo. Téma Sierra je ve Fordu.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
19. 6. 2000 12:54
Úprava MotorCafe je zadána
Ahojte, tak jsme vyhodnotili vaše připomínky a odevzdali seznam požadavků externí firmě na doprogramování. Snad budete spokojeni... Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Faudy"
19. 6. 2000 09:22
Re: pochvala
Hej, webmistre, hod nam prosimte Ford Sierra z Ojetych aut do Forda, at jsou fordici pohromade. Dikec.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
16. 6. 2000 08:33
Re: pochvala
Pripojuji se k pochvale a dekuji za vyjadreni k pripomince.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mrazik11"
15. 6. 2000 16:12
pochvala
Já si myslím, že to není tak hrozný. Musím pochválit za všechnu práci, kterou odvádějí redaktoři auto.cz. Myslím, že auto.cz patří mezi nejleší servery ohledně aut a na motocafé se člověk dzví dost zajímavéjo. Celému týmu : díky za auto.cz.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "auto.cz1"
15. 6. 2000 15:43
Je toho holt moc...
Zdravím, tak koukám, že zde sklízíme oprávněnou kritiku, ale osobně slibuji, že nejžádanější úpravy budou zapracovány do MC.Jak jsem však již dříve říkal sami nemáne v týmu AUTO.CZ programátora, takže toto musíme objednávat a vždy to trvá déle (navíc to není nejlevnější). TOM AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
15. 6. 2000 09:57
Re: Podle mě nejsou žádný změny....
Nejde o linost,ale o volbu. Neni slozite nechat na uzivateli volbu setrideni abecedniho nebo casoveho. Jde jen o moznost vyberu. Pri nestandardnim pojmenovavani rubrik ztraci abecedni trideni smysl.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
15. 6. 2000 08:34
Podle mě nejsou žádný změny....
...třeba, mě to takhle vyhovuje a když je někdo línej, tak má holt smůlu, no!!!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "mfilip"
15. 6. 2000 08:24
Zhyn
Posledne se ozval, kdyz tato rubrika spadla do archivu. Navrhuji, abychom tuto rubriku nechali zdechnout ...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
14. 6. 2000 20:54
Re: Mageo
14 den a furt nic.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
14. 6. 2000 09:23
Mageo
Hned se tam jdu podivat
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "AlesK1"
13. 6. 2000 15:24
Re: auto.cz
Dneska už mlčí 13 dní. Snad je 13ka šťastné číslo a někdo se ozve. Nebo vám utečeme :-) Třeba na MAGEO.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
5. 6. 2000 10:56
auto.cz
ma za malo se k tomu aspon po 5 dnech vyjadrit.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "_Bolek1"
3. 6. 2000 03:34
haloooo
haloooo... to je naozaj taky problem vyhoviet tym par prosbam ohladom triedenia a vyhladavania temat. Hmmmm.....


Mozem sa opytat kedy asi by tieto technicky nesmierne narocne zmeny (uz sa o ne ziada niekolko mesiacov) mohli byt zralizovane ??
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Hafik11"
2. 6. 2000 07:22
Re: Setrideni temat
Připojuji se k této připomínce, to by fakt pomohlo. Nebo aspoň možnost zobrazit aktivní a neaktivní témata zvlášť, tj. vybrat si jen zelené. Těch témat je totiž docela hodně a většinou každý čte jen některá a dá práci se tím prolistovávat.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "mfilip"
1. 6. 2000 14:12
Setrideni temat
Velice bych ocenil moznost setrideni temat podle datum-hodiana-minuta sestupne. Casto sleduji vice temat a je velky problem pri abecednim trideni nalezt tema, kde byl napsan novy prispevek.

Diky za kazdou reakci na zadost.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "auto.cz1"
23. 5. 2000 12:51
snad to zatim nezlobi
.. podle toho, ze tato rubrika spadla do archivu usuzuji, ze vyrazne problemy s chodem uz pominuly.
Na upravach podle vasich pripominek se pracuje, ale preference jinych aktivit zatim hodne zamestnavaji jak redakci, tak programatory - vydrzat ...

Jirka
auto.cz
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "R.Barrichello"
5. 5. 2000 12:22
Chaos zase řádí!!!!!!!!!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Anete"
5. 5. 2000 10:14
Úřadující kapitanchaos
Už to zase začíná...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "cokes"
4. 5. 2000 09:40
Re: VYDRŽET ...
Tak odstavte ten telnetd a používejte jen SSH...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "FULAN1"
3. 5. 2000 23:48
Zmizely příspěvky
Kam zmizely příspěvky z různých témat z posledních dvou dní dubna ??? Stává se to častěji ?? Čus
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "rado1"
3. 5. 2000 11:14
Top tema
Zatím nejvíce prispevku, škoda...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "fik1"
3. 5. 2000 11:13
VYDRŽET ...
No ja jen doufam, ze to nebyl pitomec Iglo...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
3. 5. 2000 10:17
VYDRŽET ...
Prosím všechny o strpení (právě se analyzují logy). Někdo se nám musel částečne vlomit do systému a pomazat příspěvky. Do oběda bude obnoven stav ke včerejšímu večeru - tím se sice nejspíš ztratí příspěvky od zálohy až po dobu obnovení, ale to je snad menší zlo. Prosím vydržte !!!!!

Samozřejmě se pracuje mimo změn v motorcafé i na zvýšení bezpečnosti samotného provozu.

Ještě jednou - VYDRŽAŤ!!

Jirka


auto.cz
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "travexr"
3. 5. 2000 09:38
CAFE
taky bych byl rad, kdyby se zmizely prispevky zase vratily.... akorat nemam pocit ze to souvisi s preprogramovanim.......
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kotik"
3. 5. 2000 09:00
CAFE
JO JO, POSLEDNÍ DOBOU JE TOHO TADY BUˇD MOC, NEBO NIC, NA CO MÁM REAGOVAT, KDYŽ TAM NIC NENÍ NAPSANÝ ? DOUFÁM, ŽE NOVEJ SYSTEM BUDE MÍT STARYÝ PŘÍSPĚVKY.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Fenix"
3. 5. 2000 08:37
Hej lidi !!!!!!!!
Vzpamatujte se!!! Snad to vydrzite par dnu bez prispevku, hlavne kdyz bude MotorCafe bezpecnejsi a tim i lepsi. Proc byste meli zanevrit!!! Zkusim zjistit co se da, a dam vedet!!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Anete"
3. 5. 2000 07:49
Co se deje???
Začíná to tu pěkně upadat. Jestli se s tím rychle něco neudělá, tak spousta příznivců MotorCafé na tuhle kavárnu zanevře a nebude jich sem chodit tolik jako dřív.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Ray1"
3. 5. 2000 06:52
Co se deje???
To Saab: Pokud by to tak bylo, tak proč na to webmaster někde neupozornil? Jestli to tu někdo smazal, tak je to pěkná ostuda.
Rozbalit vlákno
0
2. 5. 2000 22:57
Co se deje???
To zmizení všech příspěvků souvisí s přeprogramováním MotorCafé ? Doufám, že je vrátíte co nejdřív zpátky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
2. 5. 2000 22:12
Co se deje???
TY ZMETKU !!!

Co jsi to udelal se vsemi tematy??!!

Ja Te dostat do rukou tak Ti nakopu * az zmodras!!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "KUZLIK"
2. 5. 2000 21:07
Co se deje???
Co se to tady deje to snad nekdo enmysli vazne, ze tady myzi vsechny temata a nakej trapak vsude sere trapny inzeraty (od toho jsou noviny neee)..
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Fenix"
26. 4. 2000 13:10
Re: NAVRHY
Pratele, uzivatele MotorCafe. Prave jsem mluvil po telefonu s Tomem (auto.cz), ktery me ubezpecil, ze na problemu se pracuje. Vsechna nesmyslna temata by mela byt vymazana. Dale me pozadal, zda-li bych mohl sepsat nase pozadavky na vylepseni a vychytavky tykajici se MotorCafe. Mate-li tedy nejake navrhy, zlepseni a jine veci, napiste je prosim sem nebo do emailu : fenix@centrum.cz. Lepsi ale bude, kdyz sve namety napisete sem k dalsi diskuzi. Diky za spolupraci. A vezte, ze na auto.cz nespi, ale snazi se nase problemy vyresit. Pomozme jim!

Fenix
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
26. 4. 2000 11:30
Re: NIKDO SE O NÁS NESTARÁ
Na MC jsem často a považuji ho za pohodový místo s dobrýma lidma. O to více mě mrzí MACEŠSKÝ přístup majitelů tohoto serveru, který se o to více zviditelnil po "útoku efpětky". Budiž mu za to snad i malý dík.


Toto fórum se začalo pěkně rozrůstat, z čehož mají jistě majitelé radost. Každý den se jim tady zobrazí několik tisíc reklamních proužků a soudě dle obsahu se jim většinu daří prodat. Jenomže tím jak se fórum zvětšuje, se také zákonitě znepřehledňuje, a tady by měl nastopit programátor AUTO.CZ a udělat většinou drobné úpravy, o které jsme právě v této rubrice žádali. Jedná se o třídění témat dle posledního příspěvku, pohyb v tématech po více než deseti přístěvcích, zdokonalení vyhledávání, atd.
Dal jsem si tu práci najít poslední přístěvek s loginem AUTO.CZ a tady je datum: 07-03-2000 v 09:11:18! Tedy skoro dva měsíce se o nás nikdo nezajímá.

Navrhuji tedy, abychom všichni kdo má zájem posunout toto fórum o kousíček dopředu, dali vědět svůj názor na adresu:


redakce: Tomáš Zajíček - tomas@auto.cz


nebo


web: Jiří Šutera - jirka@auto.cz
.

Ales
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "schimanski"
25. 4. 2000 12:13
Re: To Webmaster
Připojuji se k akci "pryč s kapitanchaosem". Zrušte všechny příspěvky, které založil.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Davos1"
25. 4. 2000 12:01
To Webmaster
Souhlasim se vsemi kdo chteji smazat vse od Kapitanchaose.Co je to za pubertaka.
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Lotus"
25. 4. 2000 10:32
Re: To Webmaster
Také se připojuji, pryč s Kapitanchaoesem, je to nějak šílenec, obnoví a založí tu asi 50 témat, do keterejch nebude nikdo přispívat a zároveň chci podat návrh, abyste vymazali všechna témata, v kterých není žádný příspěvek!!!

Díky Lotus
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Boda1"
25. 4. 2000 10:23
Re: Kapitan Chaos))))
Taky bych zakazal pridavani prazdnych prispevku, nebo dvou stejnych po sobe jdoucich. Co jste udelali s programatorem tohoto fora?? Vzdyt by bylo tak jednoduche zrusit kapitanovi prispevky..
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Saab2"
25. 4. 2000 10:16
Re: Kapitan Chaos))))
Bez spolupráce jeho providera nebo Telecomu těžko zjistíte jeho IP adresu. Pokud jde přes telefonní linku, tak mu server providera přidělí IP adresu a aby webmaster tu IP adresu zjistil musí provider spolupracovat. Totéž pokud jde přes LAN a proxy server. Pokud jde odpovídat přes F5, tak jsem pro aby tato možnost byla zrušena, aby se ten * už nemohl vyřádit.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Boda1"
25. 4. 2000 09:43
Re: To Webmaster
Proc proste z databaze nesmazete vsechny jeho prispevky??????
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "travexr"
25. 4. 2000 08:25
Re: To Webmaster
pripojuji se k anti kapitanchaos prosbe, znicit a vystavit v pruvanu.....
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Bestiáš1"
25. 4. 2000 07:25
Re: To Webmaster
Doufám, že toho blbečka z útulku, kterej si řiká Kapitanchaos sejmeš. Všichni by Ti byli moc vděčný, kdyby si tu zveřejnil jeho IP nebo číslo telefonu. Jinak věřím, že se Ti to podaří to tu trochu uklidit...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Marsa"
25. 4. 2000 00:00
FORMULE PO ČESKU
Neuplynulo ještě mnoho vody od otřesných zážitků při sledování „přímého přenosu“ z GP Brazílie

Formule 1 na TV Prima a už je na světě něco podobného, i když pravda je že „kabaret Brazílie“ zůstane již

zřejmě navždy nepřekonán.

Tentokrát se jedná o sestřih závodu amerických formulí CART vysílaný 19.4 2000 na české verzi

Eurosportu. Komentáře se zhostil Vladimír Dolejš, který je z televizní obrazovky znám a považuji ho za muže na svém místě. Bohužel z jeho komentování bylo cítit, že ho závod moc nezajímá a o CART toho neví mnoho.

Jeho komentář spočíval v tom, že dlouhé chvíle, kdy byly slyšet jen motory formulí přerušoval tím,

že popsal to co vidí na obrazovce ve stylu:

„první jede xxxx, za ním xxxx a za ním xxxx a tak dále a tak dále“

Aby to nebyla zas taková nuda, přečetl občas psané informace, které se objevují na obrazovce, tedy jaké se právě jede kolo a průběžné pořadí. Rozhodující moment závodu, kdy se Tracy z 12. místa dostal najednou díky žlutým vlajkám a zastávce v boxu na místo druhé aby nakonec vyhrál nechal prakticky bez povšimnutí.

I když umím anglicky prachbídně, mohu tvrdit, že při sledování stejných závodů v původním znění

jsem se dozvěděl daleko více. Proto aby komentář nebyl zas až tak nudný ho pan Dolejš občes zpestřil zkomolením jména, nebo záměnou jmen jezdců které sledovala kamera. Na závěr přenosu ještě přeložil frázi, kterou zřejmě slyšel v původním komentáři, že

„vítězného Tracyho to nechává naprosto chladným“

, jenže nepochopil, že pro amíky to byla slovní hříčka kdy Tracy zůstal COOL – tedy chladný, ale zároveň jeho tým se jmenuje KOOL Green Team.

A na závěr jedna perla, za kterou pan Dolejš nemohl a to když oznámil, že příští závod který se jede 30.4 můžeme sledovat na obrazovkách Eurosportu 10.5, tedy za 10 dní. Bohužel si myslím, že tou dobou již obrázky nebudou příliš aktuální.

Marsa@seznam.cz
Rozbalit vlákno
4
neregistrovaný "RadekG"
24. 4. 2000 21:52
Re: Kapitan Chaos))))
Chaos Neni hacker, staci obnovit -F5 ....

Je to trouba,ale nevim proc ho chcete hlasit na policii??Nic neproved` A zjistit se da dle IP adresy, pokud je pripojenej pres digit. ustrednu...Tot vse.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Kamil*"
24. 4. 2000 20:25
Kapitan Chaos))))
To se Ti skutecne povedlo takhle znicit cele forum!!!

Proc to proboha delas?Mas-li nejake pocity menecennosti,tak je proboha ventiluj jinymi cestami.Pokud mas znalosti a talent nabourat se nekomu do systemu,tak ho prosim vyuzij bud pro dobrou vec nebo pro sve vlastni obohaceni.Pak Te budu mit za schopneho,ale nenic poklidne motoristicke forum,z toho prece nic nemuzes mit.

Pokud mas nejake psychicke problemy,napis svuj mail a muzeme to v klidu probrat,rad Ti pomuzu...,ale nikdy neublizuj lidem,tak se problemy neresi.Kamil
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "Saab2"
24. 4. 2000 19:27
Výzva
Zakomplexovaný blbeček je zpátky :-) Kouknul jsem se na tvou práci pořádně a je vidět, že jseš skutečně jenom pubertální ubožák, který má uhry a žádná holka jej nechce :-) Beru zpět to, že jsem tě nazval hackerem a nejseš ani cracker - tím jsem je totiž urazil, za což se jim omlouvám. Jseš pitomec, který si napsal jeden přiblblej skript, který vytváří cyklus vkládání nových příspěvků potažmo odpovědí. Jen doufám, že provozovatel Auto.CZ tě udá na Policii, protože pokud mám pravdu, tak tě nebude problém vůbec vystopovat. Otázkou je jestli se bude chtít policie takovým puberťákem vůbec zabývat. Na vystopování by jim mělo stačit pár hodin. Pokud ale jseš skutečný hacker nebo cracker tak to dokaž tím, že zjistíš moje heslo pod kterým se přihlašuji "Saab2". Pokud to nedokážeš, tak jseš jen uhrovitěj zakomplexovanej puberťák a má teorie se tím potvrdí.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Saab2"
23. 4. 2000 22:24
Hacker
Prosím o zlikvidování všech příspěvků toho hackera.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "JardaBar1"
20. 4. 2000 20:21
Chyba
V tematu HONDA-CLUB je chyba v zobrazeni. Nove prispevky se radi nekde dole pod druhe logo a nazev rubriky. Muzete to nekdo opravit??
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Honzac"
11. 4. 2000 16:15
FullText
Přimlouvám se za fulltextové hledání dle jednoho nebo více klíčových slov v jednotlivé rubrice i přes všechny rubriky. Podle mého názoru by to mohlo výrazně přispět k efektivitě při hledání konkrétní informace.

H.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "AlesK1"
9. 4. 2000 16:02
Re: To Správce stránky
Přesně za tím samým účelem jako dotaz předemnou jsem tuto rubriku navštívil :-) Tak se také přidávám: "Udělejte prosím seznam témat setříděný podle datumu a času posledního příspěvku". Předem děkuji
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "ano"
28. 3. 2000 16:58
To Správce stránky
Co takhle seznam témat tříděný dle data a času posledního zápisu?
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "OCTAVIE"
23. 3. 2000 21:53
Bez nadpisu
Jak děláte ten tlustý text????
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Snaper"
23. 3. 2000 16:56
Re: straší ma stará stránka
nechejte pridat do meta tagu pragma pro cache a je po problemu
./S
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Anete"
21. 3. 2000 11:17
Omezení přístupu
Je mi jasné, že s tím asi nic moc nemůžete udělat, ale bylo by dobře, kdyby se některým jedincům - vzhledem k jejich urážlivým proslovům - zakázal přístup do MotorCafé. (viz téma 1. sraz)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "RnaliM1"
8. 3. 2000 08:08
Re: straší ma stará stránka
Díky, skúsim to cez obsluhu siete.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
7. 3. 2000 09:11
Re: straší ma stará stránka
Problém je v Cache (keši) - a to buď vašeho počítače nebo někde po cestě od našeho serveru k Vašemu počítači.


S tímto problémem my nic udělat nemůžeme. Z Vaší strany je možno použít v MSIE refresh, popř. v NN reload s klávesou Shift. Pochopitelně by bylo nejlepší správně nastavit Cache.

J.S.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "RnaliM1"
1. 3. 2000 08:44
straší ma stará stránka
Čo mám robiť, aby mi po spustení auto.cz nenaskakovala stara stranka z casu, ked tam bola spy fotka fabie z MF? Ked sa chcem dostať k hlavnej stránke a tohtotýždňovému číslu, musim si kliknúť na obrazovku, lebo ponuku mám pod horizontom :-)

Muchas gracias

RnaliM
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "travexr"
16. 2. 2000 09:11
Re: Od této chvíle to jde
Diky za odpoved. Je to skoda, ale pokud jsou stale jeste jedinci necschopni dodrzovat jista pravidla tak neni jine reseni. Chapu....

Dekuji take vsem vychytrakum, kteri maji pocit, ze odkazy jsou tu od toho aby slouzily reklame apod......
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "_Bolek1"
15. 2. 2000 21:01
Re: Ako sa premiestnit na starsie prispevky ??
Problem je ze v sekcii FIND tento odkaz "Orig" nie je !!! - teda ak si dam vyhladat prispevky, tak sa objavia bez prislusnych odkazov "Odpovedat" a "Orig"
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 2. 2000 09:36
Re: Ako sa premiestnit na starsie prispevky ??
Jednoduchý způsob, jak se rychle dostat k příspěvku o 1000 míst vzad, opravdu neexistuje. Při vývoji tohoto diskusního fóra nám nepřipadalo užitečné komplikovat (pro méně zkušené uživatele je opravdu každý další ovládací prvek komplikací) ovládání možností přístupu na tak staré přispěvky. Jistým způsobem se dá zrychleně "couvat" klikáním na "orig." - odkaz na původní příspěvek.Nicméně sdělím Váš požadavek našim programátorům ...

J.S.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 2. 2000 09:26
Re: Od této chvíle to jde
Odkazy povoleny NEbudou. Je to proto, že existuje spousta "chytráků", kteří neustále vkládali své "reklamní" bannery a textíky s aktivními odkazy. Bylo to neudržitelné, a proto Vám musím sdělit, že aktivní odkazy opravdu NEpovolíme.

J.S.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "travexr"
9. 2. 2000 13:37
Re: Od této chvíle to jde
Celkem bych uvital moznost pouzivat TAGy pro odkazy, prijde mi dost zbytecne opisovat adresu (byt ctrlc-ctrlv), kdyz muze fungovat odkaz.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "_Bolek1"
7. 2. 2000 18:13
Ako sa premiestnit na starsie prispevky ??
Zdravim,

ak si chcem pozriet prispevky v niektorom frekventovanejsom fore (n>1000), ako na to ??

Priklad : sucasne prispevky maju poradove cislo 22xx, ako sa dostat na co ja viem 14xx inak nez 100-nasobnym stlacanim button-u NEXT.


Obcas si clovek totiz necha vyhladat temu , ktora ho zaujima, a vo vyhladanom prispevku je narazka ci doplnenie ineho prispevku, ktory vsak nebol vyhladany. Clovek si chce teda pozriet i tento prispevok , resp. cely kontext preberanej problematiky. Vo niekolkotisic-prispevkovych forach to vsak nie je mozne (aspon neviem ako )

Bolek
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "kerim"
28. 1. 2000 11:14
Re: Mala prosba
Diky, je to super.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
28. 1. 2000 09:42
Re: Mala prosba
Ten tag byl vložen - snad to pomůže

(sami v redakci používáme Macky, ale s IE, a ten udrží informace o kódování z předešlých stran - tak se nám to neprojevilo, je možné, že používáte NN nebo jiný op. systém, který po natažení strany bez definice kódování použije defaultní - a to většinou to nejméně potřebé :-))

J.Š.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "kerim"
27. 1. 2000 15:27
Re: NEMAZAT
Ale nebyla by marna moznost, aby si je mohl smazat aspon sam autor. Jako priklad budiz tema "autoturistika".
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "audis1"
27. 1. 2000 13:41
NEMAZAT
Starší příspěvky ZÁSADNĚ NEMAZAT!!!!!!!!!!!!!!
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "kerim"
26. 1. 2000 12:41
Mala prosba
Neslo by do skriptu generujiciho stranku s prispevky doplnit meta tag s kodovanim cestiny? Ne vsichni pouzivaji windouuus a prepinat to furt rucne je mirne otravne.
Predem dekuji.
Rozbalit vlákno
2
neregistrovaný "Martincz"
14. 1. 2000 23:31
Bez nadpisu
Nevim jestli je to v ramci MotorCafe technicky dostupne, ale navrhoval bych umoznit ctenarum hlasovat o zajimavosti jednotlivych prispevku, tj. u kazdeho prispevku by bylo neco jako "Byl pro vas prispevek uzitecny" a ikonka "Ano" vs. "Ne" vcetne statistiky hlasovani. Toto by bylo optimalni pro filtrovani "Nejfrekventovanejsich resp. Nejuzitecnejsich temat a prispevku", archivaci nejmene uzitecnych prispevku (tj. archivovaly/mazaly by se prispevky podle uzitecnosti a ne podle stari) apod. Podobne hlasovani jsem videl na nekterych zahranicnich internetovych chatting respek. prodejnich strankach. Jinak musim pochvalit, MotorCafe prinasi spoustu zajimavych informaci pro motoristy.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "audis1"
14. 1. 2000 13:29
zlepšení orientace ve vyhledávání
Dovolil bych si pro zlepšení orientace na Motor cafe, v sekci HLEDAT, navrhnout dvě malé zlepšení. 1) Zadám-li pro hledání třeba "audi," bylo dobřé, kdyby bylo ve výpisu každé toto slovo, nebo jeho část zvýrazněna, aby uživatel chtící vědět vše o vozech AUDI nemusel číst celou stránku textu, nebo aby náhodou něco nepřehlédl! 2) Při zadávání klíčového slova nebo jeho části ještě před spuštěním vyhledávání by na stránce mohl ještě být dodatek, zda vyhledávat pouze celá slova, nebo slova i jeho části. (Př.: Když zadám "audi" (chci vědět vše o vozech AUDI), zobrazí se mi vše jak o vozech AUDI, tak i o AUTOHIFI/"audio"/, nebo "auditorium.")

Nějak takhle to má vše vyřešeno vyhledávání na "WWW.anonnce.cz - HLEDAT V INZERÁTECH"

Děkuji případnou modifikaci systému.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Roman11"
9. 1. 2000 00:00
Re: nejfrekv. temata
Zrovna tak by se mohla trošku reálněji měnit temata v Nejfrektovanějších tematech,...tj, ne podle celkové výše příspěvků, ale třeba podle počtu denních/tydennich příspěvků. často se stává, že je tam téma, které má červenou tečku/to asi moc o frekvenci nesvědčí/. at se opravdu objektivne zjistit, kde se opravdu zhave neco resi. Zrovna tak nová témata by mohla být pár dnů v popředí,... Vim, že jsou to jenom kosmetické úpravy, ale ne snad tak těžké na realizaci. Díky...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Pavel_KR5"
7. 1. 2000 15:53
Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
Dík, Pavel.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
6. 1. 2000 16:53
Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
OK, doba expirace (smazani nadobro) bude prodlouzena na 1 rok. To by mohlo snad stacit. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "King Of The Road"
5. 1. 2000 12:06
Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
souhlas.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pecinka"
5. 1. 2000 11:41
Pkus
function test() {

return('nic');

}
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Roman11"
5. 1. 2000 02:11
Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
no také bych se připojil,...přece jenom jde jenom o texty a ty přece zas tak moc prostoru nezaberou. Témata by měly v zůstat alespoň v archivu. Zrovna tak by se mohla trošku reálněji měnit temata v Nejfrektovanějších tematech,...tj, ne podle celkové výše příspěvků, ale třeba podle počtu denních příspěvků. často se stává, že je tam téma, které má červenou tečku/to asi moc o frekvenci nesvědčí/. zrovna tak nová témata by mohla být pár dnů v popředí,...Díky...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "login"
4. 1. 2000 17:39
Re: Protest proti mazání starších témat v Archivu 2
Taky se mi to mazani nelibi, nektere nesmysly by se mohly mazat klidne hned, ale dost temat uz tu bylo a byly v nich zajimave informace, ke kterym se dalo vracet. Treba za pouziti funkce Hledat.


Treba pres leto dost temat "spalo" a v zari by se urcite obnovila, ale byly smazany, coz byla docela skoda.


Temata, ktera maji dejme tomu pres sto prispevku by se nemela mazat vubec. Nedala by se ta stara treba vratit?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Pavel_KR5"
4. 1. 2000 16:42
Protest proti mazání starších témat v Archivu
Moc se mi nelíbí mazání "spících" témat v Archivu. To, že jsou tam přesunuta po pár týdnech bez příspěvku je OK. Ale to, že jsou čas od času smazána i z Archivu je podle mě v mnoha případech škoda. Například loňskou zimu bylo velmi populární téma, které se jmenovalo "Jízda na sněhu, ledu ..." nebo tak nějak. Bylo v něm spousta cenných zkušeností o chování různých aut v zimě, technice jízdy atd. Přes léto se dostalo pochopitelně do Archivu a tam ho správce po čase smazal úplně. Takže namísto aby se na začátku letošní zimy dalo vytáhnout z Archivu a pokračovat v něm, tak jsem musel založit tohle téma znovu a všechny příspěvky z loňské zimy jsou ztraceny. V opačné fázi je téma "Klimatizace" - to se přirozeně dostává do Archivu v zimě a na jaře by ho bylo příjemné vytáhnout a pokračovat v něm (většina lidí nemá o klimatizaci skoro žádné znalosti a když už se tam v loňském létě bylo leccos poměrně odborně vysvětleno tak by byla škoda to mazat a pak začínat od nuly). Tak prosím správce, aby se mírnil v mazání přechodně spících témat v Archivu. Dík, Pavel.
Rozbalit vlákno
6
neregistrovaný "HonzaP"
31. 12. 1999 15:11
Omezeni HTML
zaplatpanbuh jsou pryc Trabanty a reklamy.Je to opravdu tak,jak napsal Hop,-jen parafraze-"se svobodou je to tak,jako s erekci.Ma ji jen ten,kdo ji dokaze udrzet".

Happy New Year 2000.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pohoda"
27. 12. 1999 16:11
Ď
1) Ď za tagy. 2) Témat začíná být víc než dost a kdekdo chce být se svým tématem pokud možno nahoře, tak začínají např. uvozovkami... Navrhuji témata rozumně setřídit (např. Auta - značky-modelyjednotlivě, Pneu,.....)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "hop1"
21. 12. 1999 12:26
Re: Od této chvíle to jde
SUPER

Díky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
21. 12. 1999 12:17
Re: Od této chvíle to jde
ještě zkouška obrázku
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "pecinka"
21. 12. 1999 11:12
Od této chvíle to jde
pokus tučné

konec řádku

odstavec

odkaz by neměl jít

VP! (font taky ne)
Rozbalit vlákno
5
neregistrovaný "King Of The Road"
21. 12. 1999 11:06
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
OK
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
21. 12. 1999 09:45
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
OK, alespoň to tučné písmo, kurzívu a nový řádek tam zkusím vrátit - musím na kolenou poprosit našeho programátora :). Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "King Of The Road"
15. 12. 1999 09:48
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
O ty odkazy tak moc nejde, prostě ten vyťukaný zkopíruješ a vložíš do řádky prohlížeče. Ale komfortnější t oje. No uvidíme.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "bdx1"
15. 12. 1999 09:43
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
Odkazy jsou taky lepší přímo, než jen vyklepané.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "King Of The Road"
15. 12. 1999 09:40
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
taky se přimlouvám, prosím prosím, smutně koukám.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Cyklista"
14. 12. 1999 11:09
Re: OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
Je jistě dobře, že už není možné dělat různá zvěrstva, na které tady bylo několikrát upozorňováno - například vkládání různých obrázků, zvětšovat písmena až na několik centimetrů a podobně.

Ale na druhé straně, zrušit i možnost tučného písma nebo přechodu na nový řádek - to mi připadá trošičku přehnané. Možnost přechodu na nový řádek (odstavec) může značně zlepšit přehlednost příspěvku.

Prosím o zvážení, zda by nebylo možno povolit ALESPOŇ NĚKTERÉ HTML TAGy - třeba tučné písmo, kurzíva a nový řádek.

Děkuji za pochopení.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 12. 1999 10:27
OD TETO CHVILE NENI MOZNO PSAT HTML TAGy
Pro ukazku: tohle neni tučné. Tom AUTO.CZ
Rozbalit vlákno
6
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 12. 1999 10:22
Re: Chyba se zobrazenim prispevku
Podle me muze byt problem v nejake proxy cache nekde u vas. A pote co cache uvolni starou stranku, tak se ze serveru stahne aktualni stranka, kde je vas prispevek ulozen X krat. Neco s tim zkusime udelat. Tom
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "auto.cz1"
14. 12. 1999 09:13
Re: Zlepsovacek
Zjednodusil jsem to takhle: zapis si nekam do bookmarku nebo do sve StartPage (www.StartPage.cz) adresu www.auto.cz/motorbar.phtml

To uz zaridi vstup do AUTO.CZ primo do MotorCafe.

J.S.

auto.cz
Rozbalit vlákno
0
13. 12. 1999 13:31
Re: Obrázky
Mohli by jste smazat všechny fotky a příspěvky toho zakomplexovanýho * Trabanta? I z rubriky o Saabech. Díky.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "hop1"
13. 12. 1999 13:06
Obrázky
Prosím o definitivní zákaz vkládání obrázků do textu. To co tu předvádí choromyslný Trabant je i na mě fakt moc. Kdyľ chci někomu něco ukázat, tak umístím link - a kdo chce, tak se na to podívá. Taktéľ bych preventivně zakázal (pokud uľ to tak dávno není) vkládání automatických redirektů a pop-up oken. Svoboda je holt jen pro ty, kteří ji dokáľou udrľet.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Villeneuve"
9. 12. 1999 17:00
Zlepsovacek
Neslo by na titulni stranku www.auto.cz pridat primo formular pro prihlaseni k MotorCafe? V kolonce pro MC je porad jeste misto a docela by to zrychlilo prihlasovani tim, ze bych nacital o jednu stranku mene (a vas by to stalo jenom chvilku casu na upravu). Diky, JV
Rozbalit vlákno
1

Nejnovější příspěvky v diskuzích

Název diskuse
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
mfilip
15. 12. 2004 09:42
1364
Eve Cage
8. 2. 2024 11:11
503
petko Baco
25. 12. 2023 11:44
1356
anonymous
30. 1. 2021 00:01
4
anonymous
5. 8. 2021 17:44
77
Andy_Kaufman
28. 5. 2006 20:57
2797
VilemSin
24. 9. 2021 09:59
1219
PetrS12
11. 8. 2021 11:10
1207
PetrS12
26. 7. 2021 13:40
19
KarelPetrasek
27. 5. 2021 18:10
1077
alitero
15. 3. 2021 13:12
5
PaKe
2. 2. 2021 08:46
4
Midlosek
31. 1. 2021 11:20
57