Elektromobilta: Doprava budoucnosti

Komerční prezentace

Elektromobilita se stává velmi oblíbeným tématem, o němž se ve společnosti diskutuje čím dál častěji. A nejde vždy jen o elektromobily. Klíčovým posláním všech elektřinou poháněných vozítek je usnadnit osobní dopravu a ulehčit životnímu prostředí. Ať už bydlíte v Praze či Českých Budějovicích, dostat se autem z jednoho konce města na druhý, je často časově dosti náročné.

Pokud si chcete ušetřit nervy a do práce či školy vždy dorazit včas, možná nebude od věci zapřemýšlet nad alternativním způsobem dopravy. Jasně, můžete použít starý dobrý bicykl, ale píše se rok 2019, tak proč nezvolit o něco rafinovanější přístup.

Hlavní trendy v elektromobilitě


Trendem číslo jedna jsou jednoznačně elektrokoloběžky, které nabízí hned několik zásadních výhod. První z nich je skládací konstrukce, díky níž se koloběžka snadno vejde například do kufru auta či pod pracovní stůl v kanceláři. Dalším benefitem je dojezd. Například nadupaná verze koloběžky Mi Scooter Pro zvládne na jedno nabití ujet až 45 kilometrů. Bát se nemusíte ani toho, že byste se nějak loudali, rozpálit to můžete až šestinásobek rychlosti chůze. A to je už pořádný fičák.

Mi Scooter Pro Mi Scooter Pro

Pokud patříte mezi opravdové fajnšmekry a elektrokoloběžky vám přijdou jako nuda, s Xiaomi Ninebot Mini si přijdete rozhodně na své. Tohle dvoukolové vozítko je jako vystřižené z posledního filmu od Marvelu. Je až po okraj nabušené tou nejmodernější technikou. Jeho výhoda spočívá v tom, že během jízdy máte volné ruce. Limitovat vás nebude ani nepřízeň počasí, Ninebot Mini má totiž voděodolnou konstrukci a hravě se vypořádá se všemi běžnými druhy povrchů.

Ninebot Ninebot

Doprava budoucnosti


Elektromobilita je zkrátka dopravou budoucnosti, která už patří do lidské společnosti. Jde o ekologický způsob, jak se efektivně proplést městskou džunglí a přitom neprodukovat žádné emise. Pokud se nechceme jako lidstvo jednoho dne udusit výfukovými plyny, měli bychom hledat alternativní způsoby dopravy, které uleví ovzduší a pomohou snížit počet automobilů ve městech.

Ať se rozhodnete pro jakýkoli druh elektrovozítka, svému okolí tím dáte jasně najevo, že vám záleží na životním prostředí. Opomenout nelze ani finanční stránku věci. Nabít si koloběžku můžete v podstatě kdekoli a stát vás to bude pouze pár korun.

Elektřinou poháněná koloběžka či kolo však nemusí sloužit pouze jako dopravní prostředek, s nímž každé ráno vyrážíte do práce. Elektrická vozítka najdou své uplatnění také ve volném čase, kde s nimi lze zažít spousty dobrodružství a zábavy.

www.xiaomi-czech.cz

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly