Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

GMC Yukon SLT Premium Edition: Více stylu pro velké SUV

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
GMC si pro zájemce o model Yukon připravil nové provedení SLT Premium Edition, které přináší atraktivnější exteriér a rozšířenou výbavu.

GMC Yukon je ve své standardní i prodloužené verzi XL nabízen ve třech stupních výbavy, jimiž jsou SLE, SLT a Denali. Novinka již svým označením dává jasně najevo, že je připravena vyplnit prostor mezi středním a nejvyšším stupněm výbavy.

V případě exteriéru SLT Premium Edition rozšiřuje výchozí provedení SLT o 22-palcová chromovaná litá kola, která jsou i pro luxusnější Denali nabízena jako příplatková výbava. Další odlišnosti a zároveň identifikační prvky představují nová chromovaná maska chladiče, chromované lišty na bocích a leštěná výfuková koncovka.

Další prvky výbavy, které jsou pro novinku standardem, se ukrývají v interiéru a týkají se především multimediálního systému, jehož součástí je 8-palcový barevný dotykový displej. Nechybí Apple CarPlay a Android Auto, bezdrátové dobíjení telefonu nebo bezklíčový přístup do vozu a startování.

GMC Yukon SLT Premium Edition se svým vzhledem i výbavou přibližuje nejvyššímu a nejluxusnějšímu provedení Denali, ale narozdíl od něj nemůže mít pod kapotou 6,2-litrový osmiválec s výkonem 313 kW a točivým momentem 624 N.m. K pohonu tohoto provedení slouží v krátké i dlouhé verzi osmiválec o objemu 5,3 litru s výkonem 250 kW a točivým momentem 519 N.m. V obou případech je ovšem standardem automatická šestistupňová převodovka.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Avatar - Barrichello
28. 5. 2016 17:47
Re: US SUV
To radej Durango
Avatar - Barrichello
28. 5. 2016 17:47
Re: US SUV
Navigator uz nema V8 ale jen smesny V6 Ecoboost a prodava se ho pulka co Escalade. Explorer je malej a osklivej
Avatar - Glaukos
28. 5. 2016 13:14
Re: US SUV
A co Navigator? Expedition? Explorer?
Avatar - M1chal
27. 5. 2016 20:50
US SUV
1. Cadillac Escalade
2. GMC Yukon
3. Chevrolet Suburban
:-)
Avatar - Lonestarstate
27. 5. 2016 18:52
Re: Fešák
Obzvlaste verze Denali je nadherna. Miluju ten jejich "cednikovy" gril.