Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Grafik vytvořil sportovnější Karoq. Podívejte se detailně na všechny změny!

Stanislav Kolman
Diskuze (13)
V budoucnu se můžeme těšit na minimálně jedno ostřejší provedení kompaktního SUV Škoda Karoq. Následující video vám prozradí i ty nejdetailnější změny ve srovnání s obyčejným modelem.

Video se připravuje ...

Druhé SUV v historii mladoboleslavské automobilky už se intenzivně vyrábí a na silnicích můžete potkávat první exempláře. Již z dřívějška víme, že u jediného provedení určitě nezůstane, Škoda pro příští rok chystá okořeněnější Sportline a intenzivní spekulace se vedou i o čistokrevném RS.

My ale zůstaneme u varianty Sportline. Šikovný nezávislý grafik vystupující pod přezdívkou SRK Designs nám v přiloženém sedmiminutovém videu ukazuje, jak dal obyčejnému Karoqu ostřejší střih. Vzhledem k inspiraci u sesterského Kodiaqu je pravděpodobné, že takto bude Karoq Sportline skutečně vypadat.

Video shrnující proces „přestavby“ podrobně ukáže veškeré změny. Plastové spodní kryty jsou nově v barvě karoserie, naopak jiné detaily včetně zrcátek a střešních lišt dostaly černý odstín. Karoq Sportline je pak posazen na větších sportovnějších kolech a dostal výrazný červený lak, stejný jako měl při odhalení Kodiaq Sportline.

Společně se Sportlinem se dá očekávat i odhalení oplastovaného Karoqu Scout, ostatně Škoda na letošním autosalonu ve Frankfurtu uvedla oba nové Kodiaqy taktéž najednou. Na čerstvou variantu Karoqu se můžeme těšit již příští rok.

Zdroj: YouTube/SRK Designs

Stanislav Kolman
Diskuze (13)
Avatar - zaplosak
2. 12. 2017 07:08
strčte si to
Do (_!_) horkým výfukem ven, aby nešel vyndat... :-)
Avatar - twistedTSD
1. 12. 2017 20:56
Re: Mediální masáž stejně nepomůže :-)
Ten tvůj NEPORUCHOVÝ BoosterJet se dělá jeden rok, jestli se nemýlím.
1. 12. 2017 20:19
Re: Karoq Sportline
To znamena ziadna zmena oproti Atece FR v ktorej sa tento motor predava uz nejaky ten piatok. Ale tak verim ze sa oplati este ten polrok cakat. Karoq zato fakt stoji :-)
1. 12. 2017 19:00
Re: Karoq Sportline
Nevím.To je ještě brzo na podrobnější info.
Avatar - fOE
1. 12. 2017 18:53
Re: Karoq Sportline
Bude se na sportline vazat nejaka nesmyslnost ala sportovni podvozek nebo obri rozmer kol?