Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na poslední chvíli: Harley-Davidson má tipy na stylové vánoční dárky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Už jen pár dní nás dělí od letošních Vánoc. Pokud ještě váháte, co pořídit svým blízkým a chcete se vyhnout každoročnímu klišé, inspirujte se letos u značky Harley-Davidson.

V portfoliu tradičního amerického výrobce motocyklů totiž nejsou pouze jednostopé stroje, ale lze v něm najít i tzv. měkoně, které ovšem potěší jezdce i jejich spolujezdce. Vybírat lze módní kousky z kolekce Black Label i klasické Harley-Davidson.

Harley-Davidson ze své široké nabídky oblečení a doplňků vybral jen několik kousků na ukázku a pro inspiraci. Nejprve se přitom zaměřil na dámy a teprve potom představuje i něco pány.

Pro zástupkyně něžného pohlaví má Harley-Davidson ve své nabídce například dámskou mikinu z módní kolekce Black Label. Ta je vyrobena z přírodních materiálů a barevně je laděna do bordó barvy v kombinaci s bílou a vintage potiskem s motivem motocyklové helmy.

Rovněž pro dámy je pak určena i halenka Harley-Davidson, která je barevně laděna do černo-šedého kostkovaného motivu a v oblasti ramen a týlu je doplněna černou krajkou. Halenka má krátký rukáv a vyniká i pohodlným rozepínáním na patenty.

Pro pány má Harley-Davidson ve své nabídce samozřejmě koženou bundu, která je vhodná na motocykl i běžné nošení. Bunda má na zadní části výrazný nápis s názvem značky, který je ještě doplněn o logo sub-brandu Dark Custom. Přední část je vybavena klasickým zipovým zapínáním a dvěma postranními kapsami rovněž na zip.

Pánské stylové tričko Word Cloud z kolekce Black Label s motivem motocyklu a dirty wash designu by podle Harley-Davidson nemělo chybět v šatníku muže, který se chce lišit a vyjádřit vlastní svobodu. Tričko ze 100% bavlny je laděno do hnědošedé barvy a na jeho přední části je výrazný černý motocykl Harley-Davidson, znázorňující svobodu a bezstarostnost.

Pro pány i dámy, jimž ani zima nezabrání v projížďkách na jejich motocyklech, jsou určeny vyhřívané rukavice Harley-Davidson. Tyto kožené rukavice s fleecovou podšívkou jsou vybaven vyhřívacím systémem, fungujícím buď za pomoci dobíjecí baterie, nebo díky připojení do elektrického systému přímo na motocyklu.

Speciální plexi štít na otevřenou helmu Harley-Davidson má při jízdě zajistit větší komfort, jistotu i bezpečnost. V chladnějších měsících pak ochrání před nepřízní počasí a přispěje ke zvýšení komfortu jízdy.

Jednotlivé kousky kolekcí je možné zakoupit u autorizovaných dealerů Harley-Davidson v Praze, Brně, Ostravě, Plzni a Hradci Králové. Inspiraci nejen pro vánoční dárky lze najít i v tzv. downtown shopu v ulici Havelská přímo v centru Prahy.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
25. 1. 2018 02:42
harley
To vypadá dobře! Tu koženou bundu bych moc chtěl. Tak snad příští vánoce. Když už jsme u tematiky Harley dárků, tak můj syn pořád mluví o tom, jak by se se mnou chtěl projet na mém harleyovi. Bohužel se mi už několik měsíců nedaří mu vysvětlit, že je na to moc malý. Tak jsme se letos se ženou rozhodli, že mu koupíme jeho vlastní z [odkaz] Měli jste ho vidět pod stromečkem. Tohle rozhodně nečekal! >:D