IVECO S-WAY NP: Vydejte se cestou udržitelnosti

Komerční prezentace

Objevte nový způsob cestování, kterému patří budoucnost. Seznamte se s novým IVECO S-WAY Natural Power s pohonem na zemní plyn a dojezdem 1 600 kilometrů. Tento model dokonale splňuje požadavky dnešní doby – snížení vašich nákladů a menší dopad na životní prostředí. Zkrátka je tu nákladní vozidlo, jemuž po právu patří označení průkopníka nové generace vozů s alternativním pohonem v kombinaci s unikátními jízdními vlastnostmi.

Žene ho síla Natural Power

Označení Natural Power znamená, že získáte z vašeho motoru maximální výkon s minimálním dopadem na životní prostředí. To znamená o 95 % méně pevných částic, o 95 % méně emisí CO2 při použití biometanu a o 90 % méně NO2 a nejlepší akustický komfort uvnitř kabiny. 

Zemní plyn je palivo budoucnosti

IVECO vozidla na zemní plyn jsou tu s námi již od roku 1996. Jejich spolehlivost byla prokázána desítkami tisíc autobusů a nákladních vozidel, která najdeme doslova na všech silnicích celé Evropy. Od doby, kdy nafta zvítězila nad benzínem, je zemní plyn nejúspěšnější alternativní palivo. Zemní plyn vám poskytuje konkurenční výhodu se skutečně „zeleným“ a profitabilním řešením pro přepravu na dlouhé vzdálenosti s nejlepšími celkovými náklady na vlastnictví v kategorii.

Benzínky klidně vypusťte z hlavy

Zapomeňte na zbytečné předsudky, které kolují o krátkém dojezdu vozů na plynový pohon. S tímto výkonným a přesto šetrným vozem je to jinak! V klidu s ním dojedete například z Prahy až do Madridu nebo z Bratislavy do Lyonu. IVECO S-WAY NP je totiž první nákladní vůz na zemní plyn na trhu přímo konstruovaný pro mezinárodní dálkovou přepravu s výjimečnou dojezdovou vzdáleností, která je až 1 600 km.

Udržitelnosti vstříc na plný plyn

Cílem je snižovat nejen emise, ale i náklady. Vozidla jsou vybavena technologií, která byla výslovně navržena k dosažení výrazného snížení spotřeby paliva a znečištění. Nulové emise se tak staly realitou. IVECO S-WAY NP maximalizuje výhody paliva nejvíce šetrného k životnímu prostředí. To zlepšuje kvalitu ovzduší, zmírňuje klimatické změny a přispívá k tiššímu prostředí. Je to i díky pouhým 71 dB(A) (Piek Quiet Test) za jízdy v tichém režimu, což je ideální pro noční rozvoz.

Vysoce výkonné a efektivní motory

To, co se ukrývá pod kapotou, vás příjemně překvapí. Najdete tam motor Cursor 13 Natural Power s obsahem 12,9 litru, s vylepšeným procesem spalování a optimální hmotností poskytující nejlepší úsporu paliva i při dálkových jízdách. Motor dodává výkon i krouticí moment nutný pro nejnáročnější úkoly a byl navržen pro dokonalé sladění s požadavky mezinárodní přepravy. 

Relaxujte ve zcela nové kabině

Když se do ní posadíte, budete si připadat jako doma a každou chvíli na cestách si užijete v maximálním komfortu. Kabina je stylová, aerodynamická a bezpečná, krom toho je přepracovaná od základu tak, aby poskytovala více výhod, a to od spotřeby paliva a nižších celkových nákladů na vlastnictví (TCO), až po vyšší bezpečnost řidiče. Každý jednotlivý detail byl pečlivě promyšlen, aby maximalizoval aerodynamický výkon vozidla.

Nový způsob připojení

Propojení nového IVECO S-WAY NP bylo navrženo tak, aby pomohlo řidiči pracovat efektivně a bez námahy. A aby podpořilo správce vozového parku optimalizací doby provozu vozidla, palivové účinnosti a celkových nákladů na vlastnictví. Řidiči jistě ocení nový IVECO DRIVER PAL, což je palubní hlasový a digitální společník, který pomáhá při komunikaci s vozem jako osobní asistent Amazon Alexa.

Více se dozvíte na IVECO S-WAY NP.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly