Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak hrát Gran Turismo Sport? Naučí vás to šampion Formule 1

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Čas vydání dlouho očekávaného herního titulu Gran Turismo Sport nadešel a s ním se dozvídáme poslední zajímavé informace. Součástí hry bude také aktuální lídr F1 Lewis Hamilton!

Video se připravuje ...

Tvůrci závodního titulu Gran Turismo Sport prozradili, že hráčům bude k dispozici také instruktor jízdy. To není nic neobvyklého, ve spoustě simulátorů nalezneme videa, ve kterých vám hlas s pomocnou grafikou radí třeba s volbou ideální stopy. Jenže to není případ GT Sport. Tady vám totiž s maximálně efektivní jízdou poradí sám Lewis Hamilton, trojnásobný mistr světa Formule 1.

„Hrával jsem Gran Turismo od dětství, takže je mi velkou ctí, že můžu být součástí tohoto titulu. Byla to pro mě neuvěřitelná zkušenost,“ popsal pilot Mercedesu, jenž aktuálně vede pořadí jezdců a již tento víkend se může stát čtyřnásobným šampionem F1.

Britského jezdce nalezneme v Gran Turismu Sport coby mentora, který hráčům radí prostřednictvím epizod spojených s jednotlivými výzvami a okruhy. „Lewis Hamilton odhaluje svou filozofii, techniku a jízdní styl. To vše poskytne cenné rady hráčům, kteří se snaží být rychlí jako on sám,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Lewis Hamilton svým přístupem překvapil i Kazunori Yamauchiho, profesionálního japonského závodníka a designéra herních titulů. „Měl jsem představu o tom, jak by mohl jezdit, ale osobní setkání bylo daleko za mými nejdivočejšími očekáváními,“ uvedl Yamauchi. Na výsledek jejich vzájemné spolupráce se můžete podívat ve videu.

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
17. 10. 2017 23:47
Re: Pane redaktore,
Zakrátko bude tento web asi už len o pretekárskych hrách, všetko prekryté samospúšťacou reklamou a s ponukou kurzových sádzok v každej diskusii...
Avatar - Ham.
17. 10. 2017 18:00
Pane redaktore,
Hamilton není úřadující mistr světa, tím je, jak známo, Rosberg. Nebude trvat dlouho a bude, ale v tuto chvíli není.