Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeep Grand Cherokee Summit nabídne více stylu i luxusu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Jeep Grand Cherokee Summit má být ve své nejnovější podobě ještě luxusnějším velkým SUV.

New York International Auto Show pořádaná od 25. března do 3. dubna letošního roku nabídne mimo jiné výstavní premiéru Jeepu Grand Cherokee v luxusně laděném provedení Summit pro modelový rok 2017.

Model Grand Cherokee ve verzi Summit je tradičním vrcholem nabídky z pohledu komfortu na palubě. Pro nový modelový rok však má být ještě výrazněji odlišen od ostatních stupňů výbavy a zároveň má mnohem více dávat najevo, že hodlá jít podobným směrem jako britský Range Rover.

Jeep Grand Cherokee Summit v jeho nejnovější podobě prozatím neodhaluje samotná automobilka, ale snímky zveřejnil web Carscoops. Bližší informace od automobilky mají dorazit nejpozději se zahájením autosalonu v New Yorku.

Série snímků Grand Cherokee Summit prozatím odhalují novou masku chladiče spolu s přepracovaným předním nárazníkem, v němž jsou uloženy nové mlhové světlomety z LED. K úpravám exteriéru patří i nová 20-palcová leštěná litá kola.

Interiér pak má nabídnout nové provedení čalounění sedadel i výplní dveří se stylovým prošíváním kůže ve dvou kontrastních odstínech, které doplňuje obložení dřevěnými dýhami.

Samozřejmostí má být bohatá výbava, zvyšující bezpečnost i komfort na palubě. Posádka tak může počítat s výkonným multimediálním systémem Uconnect a audio systémem Harman Kardon.

Jeep vedle luxusní verze Summit v New Yorku představí i dobrodružně laděný Grand Cherokee Trailhawk, který má zaujmout především svým exteriérem a úpravami zaměřenými na zlepšení jeho schopností v terénu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
26. 3. 2016 19:47
Jeep Grand Cherokee 2017
Co se vse zmeni v luxus? na co bychom se teda meli tesit? Kdyz nejaky clanek tak bych popsal zmeny a nepsal neco o vseobecnem pojmu dojmu. Napiste jake zmeny tam nastanou u grand cherokee 2017,to me zajima.