Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ještě něco málo k diskuzím: Mrkněte na upravenou verzi

Martin Machala
Diskuze (481)

Zkuste se podívat na novou verzi diskuzí.

Už včera jsem sliboval upravený grafický návrh diskuzí, povedlo se až teď. Pište prosím, co na něj říkáte.

Diskuze Auto.cz Diskuze Auto.cz

Pokud jde o další funcionality - vkládat odkazy do článků půjde snad co nejdřív, na editaci zpráv kolegové pracují. To samé platí pro soukromé zprávy. Budu informovat.

Sám přiznávám, že čtvrtek byl trochu nešťastný. I mně se stalo, že příspěvek mizel, případně se neobjevil vůbec. Toto by mělo být už odstraněno, stejně tak jsme posunuli hranici, od níž se reakce automaticky řadí až na konec výpisu. V tuto chvíli jsme se snažili faceliftovanou verzi diskuzí funkčně co nejvíc přiblížit původní verzi, plus jsme zachovali pár změn, které jsou (alespoň doufám) k lepšímu. Tyto vysvětlujeme jednotlivě i s doprovodnou fotkou.

Zkuste se zorientovat, vyzkoušet a dojmy pište do diskuze, případně na můj email martin.machala@cncenter.cz.

Často se taky ptáte po soukromých zprávách, znovu je zavedeme. Snad to bude co nejřív.

Diskuze mají dvě základní zobrazení:

a) ve stromu

b) chronologický výpis     

Přepínání zobrazení :

Diskuze na auto.cz Diskuze na auto.cz

Zobrazení ve stromu:

Výpis vzájemných reakcí diskusních příspěvků. Pro zrychlenou orientaci (nebo např. pro přeskočení pro mne nezajímavého diskusního vlákna) je na konci řádku u každého úvodního příspěvku samostatného vlákna červená šipka. Kliknutím na šipku sbalíte, nebo rozbalíte celé diskusní vlákno.

 Obrázek rozbaleného vlákna a vyznačená šipka pro sbalení.

Diskuze na auto.cz Diskuze na auto.cz

 Obrázek sbaleného vlákna a vyznačená šipka pro rozbalení.

Diskuze na auto.cz Diskuze na auto.cz

Chronologický výpis (výpis podle času):

Zobrazení sestupně od nejnovějších příspěvků. Každý z příspěvků má napravo na konci řádku červenou šipku. Klikem na šipku u konkrétního příspěvku se přepnete do stromového výpisu do místa, kde se nachází daný příspěvek. Můžete si tak přečíst celé diskusní vlákno, do kterého tento příspěvek patří.

Šipka pro přepnutí do stromového výpisu do místa příspěvku.

Diskuze na auto.cz Diskuze na auto.cz

Martin Machala
Diskuze (481)
Avatar - wakantanka
13. 4. 2019 20:41
Re: Shrnutí situace
Ja ti rozumiem, a rozumiem aj argumentom, ale preklopiť jednu databázu údajov do druhej nie je proste až taký obrovský neriešiteľný problém, zvlášť keď som to už robil pred rokom či dvoma, včetne SZ a ďalších fičúr. Toto mi proste hlava neberie.
Avatar - Ozzman
12. 4. 2019 19:39
Re: Shrnutí situace
Máš mail ;)
Avatar - Ozzman
12. 4. 2019 19:06
Re: Shrnutí situace
Proč - nová platforma a obávám se, že z těch +/- 100 tisíc čtenářů nás tyto funkce používá hrstka, takže nějaký chytrý mozek mohl klidně vyhodnotit, že to není potřeba tak hrotit.... :/ Stará diskuze a profily byly na staré platformě, takže do nové dali jen to, co si mysleli, že je důležité, zkrátka diskutéři tu hlavní část kliků nedělají, to dělají čtenáři a těch je procenticky více, jestli mi rozumíš. IT oddělení plní rozkazy vedení, takže bych hledal odpověď asi tam a šéfredaktor ACZ jejich vedení zcela jistě nebude :/ Opírám se o zkušenosti z jiných oblastí, co jsem zažil a bohužel to je kámen úrazu velkých firem a analytiků, kteří vyhodnocují vytížení a zobrazení reklamy jen z té statistiky, odtrženi od reality...
Avatar - wakantanka
12. 4. 2019 18:55
Re: Shrnutí situace
Pekne si to zhrnul, ale mám zopár ale. Ak je to korporátna politka nejakého zmrda, tak nechápem čo za DILETANTI toto robili. Zvlášť ak vezmem do úvahy, že niečo podobné už vyviedli pred pár rokmi s diskusnou skupinou na orbion.cz Druhej veci ktorej nerozumiem, čo potom teraz vymýšľajú, keďže už to majú raz vymyslené a rozbehané včetne profilov, včetne správ atď. Prehľadnosť diskusie je tam ale ďaleko tragickejšia ako tu, naproti tomu je možné si vytvárať fotogalérie a niečo na spôsob mojeauto.cz akurát je to orientované na cestovanie. Takže buď je to IT oddelenie banda idiotov,alebo niekto mlží a hrá o čas. Jedno aj druhé je zlé a obávam sa že lepšie to už nebude. :(
Avatar - _Karel_
12. 4. 2019 16:45
Re: Shrnutí situace
Je to tam.