Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jezdci Yamahy se ukázali na Malrboro Masters

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Jezdci týmu Marlboro Yamaha bavili diváky při prestižním závodu F3 v holandském Zandvoortu, který se koná pod názvem Marlboro Masters.

Díky hlavnímu sponzorovi závodu se diváci tradičně dočkají i zajímavého zpestření víkendu – na okruhu se totiž představily týmy Ferrari F1 a Yamaha MotoGP. Masters sice proběhlo přesně uprostřed letní přestávky, nicméně jezdci se jej rádi zúčastňují – mají povoleny, ba přímo předepsány věci, které jinak technici neradi vidí: dlouhé jízdy na zadním kole, brždění na předním kole a obligátní pálení protočených pneumatik. Tým Marlboro Yamaha do Zandvoortu povolal oba stálé jezdce Maxe Biaggiho, který jel jen v neděli, a Carlose Chcecu, kteří se představili v sedlech čtyřkaktního stroje M1. Jako speciální host vystoupil bývalý populární jezdec a nyní neméně populární komentátor Randy Mamola, který usedl za řídítka loňské YZR500 a několik šťastlivců svezl i na dvousedadlové verzi tohoto stroje.

Vedle Yamahy se v Zandvoortu představil i tým Ferrari F1, za volantem loňského F2001 se vystřídali testovací jezdci Luciano Burti a Luca Badoer.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)